Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #380.741
Allah yardimci olsun canim insallah feraha çıkarsınhqyirli aksamlar hanimlar
gecmis bayraminiz mubarek olsun.
ara ara girdim son sayfalari okudum ama yazmadim.
bu aralar ailevi sorunlarim var sikintili zamanlar geciriyorum. Allah' im sonumuzu hayr etsin. sizlerde bana dua edin duaya cok ihtiyacim var arkadaslar.
Bu aralar cok sakin ben yeni katıldığımda baya aktiftiBugun yeni bir baslangic ins .
Bidaha basliyim ins sonu gelecek bu kilo alip vermelerin
Yesil cayimi iciyorum bahceye guneslenmeye cikacagiz kizlarla ins.
Sizler neler yapiyorsunuz bakalim.
Nerde herkesler tatil bitmedimi daha bu grup be zaman canlanacak
Allah yardimcin olsun canim kararinda inşallah feraha cikarsinTünaydın Kızlar
Aslında hep okuyorum ama yazamıyorum..
Bugünlerde bir belirsizlik içindeyim.
Karar vermem gereken şeyler var ben ve çocuklarım için hayati önem taşıyan.
Hepinizden istediğim ve ricam takımı ve motivasyonu canlı tutmanız.
Bunu yaptığınızda belki bende sizin enerjiniz ve motivasyonumuz ile kendime gelirim...
Lütfen kendinizi ve takımı bırakmayın.
Amin insallah canimNeyse her şey insan için Allah dermansız dert vermesin bunlar basit şeyler halimize şükür.
Gideyim de menümü yazayım bari
Biz de aile boyu bayramda köydeydik baya serin orası grip olduk hiç daha kötüsünü aklına getirme inşallah basit bir grip geçiriyorsunuzdur siz de izlediğim bir videoda her virüs her insana bulaşmaz ve sizi hasta edecek derecede virüs almanız lazım hasta olmak için diyordu hiç canını sıkıp korkmaIyı geceler herkese. Bugun gune panik atakla merhaba dedımtasikardim vardı strese baglı normalde kronik bı durum degıl. Babam hastane personeli ve Dr bayramda kimlerle gorusme yaptıysa hepsi numune versin demıs ve bben nedense solunum sıkıntısı yasadım sukur babam negatıf ama suan grip neyse 14 gun karantina da olacaklar bizde burda. Kotu gecen gecelere ragmen kızlar Allah tan gunduz daha iyiler ben tamamen normale döndüm kabullendjm sanırım yarın tam gaz devam bı kac gundur porsiyon larım fazlaydı tartım pazartesi ile sabit spor yapmaya baslamam gerek artık
günaydınGünaydın arkadaşlar yarın büyük gün tartı günübol eksiler göreceğiz inşaAllah ♥
geçmiş olsun canım hangi operatörİyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız?
Ben biraz sinirliyim hattım 4 gündür çağrı ve mesaj almıyor. Defaatle müşteri hizmetleri ile görüştüm hiçbir çözüm üretemediler. Taahhüt devam ettiği için başka operatöre geçersem ceza ödeyecekmişim. Bayrammış doğum günümmüş kimseden çağrı alamadım çok sinir bozucu
Geçmiş olsun canım size de. Hava değişimi de çok etkiliyorBiz de aile boyu bayramda köydeydik baya serin orası grip olduk hiç daha kötüsünü aklına getirme inşallah basit bir grip geçiriyorsunuzdur siz de izlediğim bir videoda her virüs her insana bulaşmaz ve sizi hasta edecek derecede virüs almanız lazım hasta olmak için diyordu hiç canını sıkıp korkma
Aynen canım çok değil ceza bugün yola çıkıyorum inşallah. düzelmezse geçeceğimCeza cok fazla degilse baska opetore gec canim bidaha sizin operatoru kullanmiyacam de sikayet et ne sinir bozucu sey ilgilenmenek icin basindan atiyorlardir
Çok sağol canım bilmiyorum isim vermek doğru mu burda ama sorduğun için yazıyım Türk Telekom malesefgeçmiş olsun canım hangi operatör
garip bir hat zaten izmirin göbeğinde ofiste telefon çekmiyor. bir de 30 katlı bir bina da çalışıyorum yok yani telefon çekmiyor ardından tak diye mesaj geliyor arayan numara diyeAynen canım çok değil ceza bugün yola çıkıyorum inşallah. düzelmezse geçeceğim
Çok sağol canım bilmiyorum isim vermek doğru mu burda ama sorduğun için yazıyım Türk Telekom malesef
GünaydınGünaydın kızlar
buraya be kadar sik gelirsek o kadar kilo vermeye odaklabiyoruz canim.Tatil bitse de yorgunluk geçmiyor sanki, ama geldim ben geldim artık buralara
bayram arasi boyle oluyor genelde. Herkes artik gelir eski tempoya doneriz. Sohbetin bi yerinden girmemiz lazim yada yeni sohbetler acmamiz ki burasi canli dursunBu aralar cok sakin ben yeni katıldığımda baya aktifti
Bende menu yazip cikiyordum bugin bir bakiyim dedim :)
Canim inan insan psikolojik etkileniyor. İyisindir korkma.Iyı geceler herkese. Bugun gune panik atakla merhaba dedımtasikardim vardı strese baglı normalde kronik bı durum degıl. Babam hastane personeli ve Dr bayramda kimlerle gorusme yaptıysa hepsi numune versin demıs ve bben nedense solunum sıkıntısı yasadım sukur babam negatıf ama suan grip neyse 14 gun karantina da olacaklar bizde burda. Kotu gecen gecelere ragmen kızlar Allah tan gunduz daha iyiler ben tamamen normale döndüm kabullendjm sanırım yarın tam gaz devam bı kac gundur porsiyon larım fazlaydı tartım pazartesi ile sabit spor yapmaya baslamam gerek artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?