Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İlk geldiğim zamanlar güzel sohbet dönüyordu bayramdan beri çok sessiz herkes bayram dönüşü iş güç derdinde herhalde

İlk geldiğim zamanlar güzel sohbet dönüyordu bayramdan beri çok sessiz herkes bayram dönüşü iş güç derdinde herhalde
Ben de öyle düşünüyorum canım benim epey yoğun geçti son günler bi o koltukta uzanıyorum bi ötekinde uyuştum iyice

Burayı hepimiz birlikte canlı tutacağız canım, herkes gelip bakıp, mesaj yok diyip birşey yazmadan çıkınca durgunluk olması normal

Herkese merhabalar Nisan'da doğum olduğu için gecikmeli bahar temizliği yapıyorum. Fazla giremiyorum. Halı cam pedeler bir de 2 evlat biri daha 3 aylık ancak girebiliyorum. Bu sabah tartındım aldığım kilonun da fazlasını vermişim çok mutlu oldum eğer bayram da dikkat etseydim çok güzel eksiyle gelecektim. Emzirince canım çok tatlı çekiyor.

Kizlar evleri sildim supurdum.
Yesil cayimi ictim. Canim acayip tatli istiyor ve isin kotusu dolapta tatli var

Esim erken geldi bugun aksam uzeri yuruyuse cikalim parka diyor ama ortada yemek yok daha. Bense koltukt miskinlik yapiyorum.

Su tatliyi bir an once ev ahalisine bitirtmeliyim dun yedim bugun yememeliyim artik.

herseye ragmen ekside olman super canim.
Genel temizlik benimde yapilacak daha camlar perdeler berbat halde. Ama canim istemiyor. Yaz sonuna kalir benim temizlik isi halilari yikatirim balkon acik duruyir surekli gene tozlanacak. Sende bebelerle cok zorlama kendini yavas yavas yap canim
Hem yüzümüz gülsün hem motivasyon olsun takımımız için
sevgili dr nowzaradan dan inciler Eki Görüntüle 2671857
1 ayda 23 kilo versem takla atarim

Aynen canım ben de ama o doktor 300 kilo üzeri zayıflatıyor ondan herhalde

Ellerine sağlık canım
Evde tatlı olunca kendini durdurmak epey zor oluyor maalesef.
En güzeli evdekiler talep etmeden yapmamak

Evdekilerin talebi uzerine yapildi malesef bogazlari durmuyor
Benim bazen mükemmel evhanımlığım tutuyor
Dolapta herşey olmalı diyip yapıyorum
Millet yemeyince baskı yapıyorum
"Yapmasaydın, biz mi istedik" diyorlar...

Bende mutfakta da minimalist olmaya karar verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…