- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #380.781
Bence sadece ödem attırıyor, bir ara yaptım, bırakınca geri geldi gidenler.Kizlar sabahlari ac karna maydonoz limon kurunun faydasini gorenler vardi heralde kac gun ictiniz nasil faydalar gordunuz anlatin bakem.
Bugun sabah yaptim ictim tadi gayet guzel
Benimkiler bayilirlar tatliya firin tepsisiyle yapilir ki esim yapmisken az yapma kafasinda.Benim bazen mükemmel evhanımlığım tutuyor
Dolapta herşey olmalı diyip yapıyorum
Millet yemeyince baskı yapıyorum
"Yapmasaydın, biz mi istedik" diyorlar...
Bende mutfakta da minimalist olmaya karar verdim.
Benim evde TV olmayınca kör dahil kalmışımTlc nin meshur programi agir yasamlarin doktoru canim kendileri. O programi izlerken allahim diyorum nereye kadar sonumuz boylemi olacak
Aslinda buda mantikli zaten su istahi baya kapatiyor. Bu kurde baya tokluk hissi veriyor o acidan iyi bence. Kahvaltida kendimi sinirlamadigim halde cok yiyemedim mesela.Bence sadece ödem attırıyor, bir ara yaptım, bırakınca geri gidenler.
Aç karnına 2-3 bardak limonlu su içip kahvaltıda maydonoz tüketsen daha çok verim alırsın.
Evet ya nerde bu kız@ela_2019
İyice karaborsa oldun canım
Bu Cumaya kadar gelmezsen diskalifiye olacaksın, haberin olsun
Yarın güzel bi eksi gelirse kendini küçük bi kaçamakla ödüllendirebilirsin canımHerkese merhabalar Nisan'da doğum olduğu için gecikmeli bahar temizliği yapıyorum. Fazla giremiyorum. Halı cam pedeler bir de 2 evlat biri daha 3 aylık ancak girebiliyorum. Bu sabah tartındım aldığım kilonun da fazlasını vermişim çok mutlu oldum eğer bayram da dikkat etseydim çok güzel eksiyle gelecektim. Emzirince canım çok tatlı çekiyor.
Bayılıyorum bu adamın fevri çıkışlarınaHem yüzümüz gülsün hem motivasyon olsun takımımız için
sevgili dr nowzaradan dan incilerEki Görüntüle 2671857
Bi an önce kurtul dolapta durdukça aklına gelecekKizlar evleri sildim supurdum.
Yesil cayimi ictim. Canim acayip tatli istiyor ve isin kotusu dolapta tatli var
Esim erken geldi bugun aksam uzeri yuruyuse cikalim parka diyor ama ortada yemek yok daha. Bense koltukt miskinlik yapiyorum.
Su tatliyi bir an once ev ahalisine bitirtmeliyim dun yedim bugun yememeliyim artik.
Ama bahsettiği kişiler 300 kilo civarı kuzum1 ayda 23 kilo versem takla atarim
TLC de ağır yaşamlar programındaki doktor canım 300 kilo civarı hastaları varHastaları ciddi oranda obez o zaman
Basarabilene en guzeli o kutuyu eve sokmamak canim. Bildigim kadariyla evinde internette yoktu senin.Benim evde TV olmayınca kör dahil kalmışım
O kadar olmayız korkma..
Evet canim o bunyelere 20 kusurlu kilolar ancak eksi oluyor. Bizim 1 yada 2 kilo gibi.Ama bahsettiği kişiler 300 kilo civarı kuzum
Ne güzel canım ben tatlıyı sadece misafir gelince yapıyorum fazla kalırsa da hemen komşularımın tabağı filan varsa koyup götürüyorum yoksa yerim yani biliyorumBenim bazen mükemmel evhanımlığım tutuyor
Dolapta herşey olmalı diyip yapıyorum
Millet yemeyince baskı yapıyorum
"Yapmasaydın, biz mi istedik" diyorlar...
Bende mutfakta da minimalist olmaya karar verdim.
Bizim evde 3 tv var. Ama hepsi YouTube açmak için var sayılırBenim evde TV olmayınca kör dahil kalmışım
O kadar olmayız korkma..
Keşke ya. Sinir oldum 1 kilo da olsa her hafta veriyordum. Bayramda bi artıya geçtim. Bi de onu vermekle uğraştım. Aslında fazladan baklava ve sarma yemiştim. Artı olarak dönecek ne vardıEvet canim o bunyelere 20 kusurlu kilolar ancak eksi oluyor. Bizim 1 yada 2 kilo gibi.
Ama ne guzel olurdu demi 1 ayda ideal kilodayiz
Benim kızlar çok az yiyor canımBenimkiler bayilirlar tatliya firin tepsisiyle yapilir ki esim yapmisken az yapma kafasinda.
Mutfakta minimalisligi ben beceremiyorum canim ne yaparsam cok yapiyorum ya
Aynen canım yürüyemiyor çoğu izlerken çok üzülüyorumHastaları ciddi oranda obez o zaman
ah ahh kilolar hemen kapida bekliyorlar canim.Keşke ya. Sinir oldum 1 kilo da olsa her hafta veriyordum. Bayramda bi artıya geçtim. Bi de onu vermekle uğraştım. Aslında fazladan baklava ve sarma yemiştim. Artı olarak dönecek ne vardı
Bende tek cesit yapiyorum su bir kac gundur yanina ya salata ya karpuz oluyor yetiyor oda. Benimkilerde genelde az yer. Ama sevdikleri seyi abartabiliyorlar bazen. Ortanca hafif gobekli ve caktirmadan onu frenlemeye calisiyorum su aralar.Benim kızlar çok az yiyor canım
Ben diyetteyim diye yemiyorum
Eşim de hep ben yiyorum diye isyanda.
Az yap kimse yemiyor diyip duruyordu.
Baktım adam haklı, kızları da fazla yemeye alıştırmayalım diye düşündüm
Yemek yaparken yanına pilav salata cacık yapardım, bıraktım artık, tek çeşit sebze yemeğinin yanına isteyene ayran, isteyene yoğurt veriyorum, kuru soğan ve süs biberi de koyuyorum masaya..
Yemek artarsa ertesi güne o zaman yanına pilav yapıyorum.
Bugün sadece domates çorbası yaptım mesela, kızlara birer kase zor içirdim.
Mutfakta geçirdiğim zaman azaldı, bulaşık bile azaldı.
Canıma minnet
Bunu yapanlar yanında başka neler yapıyorlar her şeyi bilmek lazımAslinda buda mantikli zaten su istahi baya kapatiyor. Bu kurde baya tokluk hissi veriyor o acidan iyi bence. Kahvaltida kendimi sinirlamadigim halde cok yiyemedim mesela.
İnstada takip ettigim biri oneriyor ve takipcilerinden guzel kilolar verenler var
Evden başka yere gidip dönünce öyle oluyor maalesef canım. Hem oradaki temponun hem de eve dönüş temposunun acısı çıkıyorBen de öyle düşünüyorum canım benim epey yoğun geçti son günler bi o koltukta uzanıyorum bi ötekinde uyuştum iyice
Haklısın canım elimizden geldiğince katılalım sohbeteBurayı hepimiz birlikte canlı tutacağız canım, herkes gelip bakıp, mesaj yok diyip birşey yazmadan çıkınca durgunluk olması normal
Mutfak kapısına asmak lazım bunuHem yüzümüz gülsün hem motivasyon olsun takımımız için
sevgili dr nowzaradan dan incilerEki Görüntüle 2671857
Kolay gelsin canım. Eşim tatlıya bayılır evde tatlısız duramaz. Diyete başladığımdan beri de durum aynı bugün tekrar yaptım hattaKizlar evleri sildim supurdum.
Yesil cayimi ictim. Canim acayip tatli istiyor ve isin kotusu dolapta tatli var
Esim erken geldi bugun aksam uzeri yuruyuse cikalim parka diyor ama ortada yemek yok daha. Bense koltukt miskinlik yapiyorum.
Su tatliyi bir an once ev ahalisine bitirtmeliyim dun yedim bugun yememeliyim artik.
Tabiki spor ana etmen olmazsa olmaz.Bunu yapanlar yanında başka neler yapıyorlar her şeyi bilmek lazım
Saraçoğlu 15 günden fazla yapmayın bu kürü diyor.
Aslında kilo verme işi tam bir muamma..
Herkesin kendi bedenini takip edip ne yarıyor ne yaramıyor diye belirleyip ona göre beslenmesi lazım.
Ben kendimde ceviz, limon suyu ve kabuğu, maydanozun çok etkili olduğunu farkettim
Benim esimde tam bir tatli canavari. Aksam yemeginde tatlisiz karnim doymuyor der hep.Evden başka yere gidip dönünce öyle oluyor maalesef canım. Hem oradaki temponun hem de eve dönüş temposunun acısı çıkıyor
Haklısın canım elimizden geldiğince katılalım sohbete
Mutfak kapısına asmak lazım bunu
Kolay gelsin canım. Eşim tatlıya bayılır evde tatlısız duramaz. Diyete başladığımdan beri de durum aynı bugün tekrar yaptım hattaneyse ki tutuyorum kendimi
İnşaallah kötü birşey yokturEvet ya nerde bu kız
TV vardı ilk yıllarımızdaBasarabilene en guzeli o kutuyu eve sokmamak canim. Bildigim kadariyla evinde internette yoktu senin.
En güzeli canım.Ne güzel canım ben tatlıyı sadece misafir gelince yapıyorum fazla kalırsa da hemen komşularımın tabağı filan varsa koyup götürüyorum yoksa yerim yani biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?