- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #380.801
Bizim evdede izlenir tv ama bagimlilik derecesinde degiller kizlar. Arada vir cizgi film tamam.TV vardı ilk yıllarımızda
Yazları eşim ilk kızımı tv karşısında büyüttü.
2.gebelikte doğuma giderken "Eve döndüğümde bu hala burda olursa balkondan aşağıya atacağım, isterse Niran delirdi desinler" dedim.
Döndüğümde TV evde yoktu
2 ay önce bağlattık canım interneti, kontrollü ilerliyoruz şimdilik
Mesajına gülümsedimBizim evde 3 tv var. Ama hepsi YouTube açmak için var sayılırZaten artık tv devri kapandı bence. İnternet üzerinde her şey
Büyüme çağındalar frenleme canımOrtanca hafif gobekli ve caktirmadan onu frenlemeye calisiyorum su aralar.
Frenlemek derken tabiki cocuk herseyden cani istiyor. Ama ekmek ye diye dayatmiyorum az ekmek veriyorum onune.Büyüme çağındalar frenleme canım
Adet gördükten sonra frenlemeye başlarsın canım
Bu konuda bizde anlaşamamıştık eşimleSu aralar kafami kurcalayan bir konuda okul mevsusu kizlar.
Acilip acilmayacagi nasil olacagi bir yana buyuk kiz ortaokula baslayacak.
Esim imamhatip ortaokuluna verelim diyor ama kizim istekli degil.
İstekli olmamasinin nedenide cevreden arapca dersinin zor oldugunu duymus birkac kisiden.
Ogretmenimiz ise yapamaz demem ama normal ortaokula gore daha zor diyor. Ne yapacagimi bilmiyorum ama artik kayit yaptirmamda gerekiyor.
Ogretmen arkadaslarim sizin tavsiyeniz ne olur ki bana.
İho icin kursa gonderdim canim ama sinavina giremedi kp hastaydi o donem ve o hafta sonu oradaydik. İho icin ben yeterli gormuyorum kizimi zaten zorlanirdi baya.Bu konuda bizde anlaşamamıştık eşimle
Ben vermek istedim iho 'ya, eşim karşı çıktı, onun dediği oldu, iyi bir ortaokula verdik ama şimdi de ordan almak istiyoruz öğrencilerin çok sıradışı olması sebebiyle.
Kardeşim 4 günlüğüne geldi birlikte yapıyoruz. 16 Ağustos da düğün var yoksa uzun bir süre temizlik kalıyor. Yoksa Yavaş yavaş yapardım. 60 kiloyu görmem gerekiyordu kaçamaklardan dolayı kaldı.herseye ragmen ekside olman super canim.
Genel temizlik benimde yapilacak daha camlar perdeler berbat halde. Ama canim istemiyor. Yaz sonuna kalir benim temizlik isi halilari yikatirim balkon acik duruyir surekli gene tozlanacak. Sende bebelerle cok zorlama kendini yavas yavas yap canim
1 ayda 23 kilo versem takla atarim
Gecmis olsun canim. Uykusuzluk ve stres bas agrisi icin en onemli etmen.Huuu huuu
Başı ağrıyan bi beyazkugu geldi
Eee neler yapıyorsunuz bakiyim
Ağrı kesici aldım biraz hafifler uykusuzlukta var dün gece biraz uyuyamadim stres fln işte
menülere bakamadim hepsine bakacağım eksikler var eminim 2gunluk benimde var
ama yarından itibaren düzenli menü paylaşım yorum ıstiyorum takimimiz aktif ve çanlı olsun kızlar
hatta yarın aylık hedeflerimizi yapalım ne dersiniz
El birligiyle kolay biter canim o zaman temizlik.Kardeşim 4 günlüğüne geldi birlikte yapıyoruz. 16 Ağustos da düğün var yoksa uzun bir süre temizlik kalıyor. Yoksa Yavaş yavaş yapardım. 60 kiloyu görmem gerekiyordu kaçamaklardan dolayı kaldı.
Eğer gelirse güzel bir kaçamak olurEvet ya nerde bu kız
Yarın güzel bi eksi gelirse kendini küçük bi kaçamakla ödüllendirebilirsin canım
Bayılıyorum bu adamın fevri çıkışlarına
Bi an önce kurtul dolapta durdukça aklına gelecek
Ama bahsettiği kişiler 300 kilo civarı kuzum
TLC de ağır yaşamlar programındaki doktor canım 300 kilo civarı hastaları var
Düğün kardeşimin bayramın 2. Günü nişan oldu pandemi sürecinde dolayı erteleye erteleye bu zamana denk geldi. Temizlikte tek yapamıyorum o yüzden 3 gündür ev temizliğine giriştim. Annemi 11 aydır görmedim köye gideceğim o yüzden hızlıca hedefime ulaşsaydım iyi idi. Ama geldikten sonra tekrar devam edeceğimEl birligiyle kolay biter canim o zaman temizlik.
Dugun kimindi canim kacirdim ben
Teşekkür ederim canım. Güzelmiş kanal. Ben bu adamı sadece aşk kitapları yazıyor sanıyordumMesajına gülümsedim
Evet TV devri kapandı
Keşke herkeste bu konu ile ilgili farkındalık oluşsa...
Senin vasıtan ile buraya link bırakayım
Aynen pis boğaz olunuyor. O yüzden yemek programlarını bile izlemiyorum en son ne zaman markete gittiğimi hatırlamıyorum.Benim esimde tam bir tatli canavari. Aksam yemeginde tatlisiz karnim doymuyor der hep.
Sorun surda ben kendimi tam kotive ettim ve kararliysam yemiyorum o tatliyi asla. Ama daha dun sabah dikkat etmeliyim dedikten sonra arayip tatli istedi neyse aksam yiyim yarin dikkat ederim diyerek hemen bozdum.
Bu nefis ne pis bisey yahu
Her videosu dopdolu canım.Teşekkür ederim canım. Güzelmiş kanal. Ben bu adamı sadece aşk kitapları yazıyor sanıyordummühendislik mezunuymuş Takip edeyim
Bizim ceplerde 15'er vardı ama karantinada yetmez oldu.Zaten ev interneti olmadan zor olacak bu gidisle canim. Bende ufaktan kocayi isliyorum bakalim.
Ya ne güzel ben en az iki çeşit yanına salata veya kavun karpuz veya cacık tarzı bir şey yapıyorum hep ve her birinin ayrı ayrı bulaşığı çıkıyor haliyleBenim kızlar çok az yiyor canım
Ben diyetteyim diye yemiyorum
Eşim de hep ben yiyorum diye isyanda.
Az yap kimse yemiyor diyip duruyordu.
Baktım adam haklı, kızları da fazla yemeye alıştırmayalım diye düşündüm
Yemek yaparken yanına pilav salata cacık yapardım, bıraktım artık, tek çeşit sebze yemeğinin yanına isteyene ayran, isteyene yoğurt veriyorum, kuru soğan ve süs biberi de koyuyorum masaya..
Yemek artarsa ertesi güne o zaman yanına pilav yapıyorum.
Bugün sadece domates çorbası yaptım mesela, kızlara birer kase zor içirdim.
Mutfakta geçirdiğim zaman azaldı, bulaşık bile azaldı.
Canıma minnet
Beni tarif ediyorsun resmen hamilelik olmadı ya bi iki kilo daha vereyim dedim her gün bi bahane buluyorum dün annemler geldi onlarla güzel kahvaltı yaptık yarın başlarım dedim bugün sözde spor yapacaktım totoBenim esimde tam bir tatli canavari. Aksam yemeginde tatlisiz karnim doymuyor der hep.
Sorun surda ben kendimi tam kotive ettim ve kararliysam yemiyorum o tatliyi asla. Ama daha dun sabah dikkat etmeliyim dedikten sonra arayip tatli istedi neyse aksam yiyim yarin dikkat ederim diyerek hemen bozdum.
Bu nefis ne pis bisey yahu
ben çok korkuyorum tv telefon bağımlısı olmasından YouTube gibi uygulamalar hep pasif bende lazım olunca şifre ile aktive ediyorum reklam çıktığında çok kapılıyor televizyona bu da ilerde dikkat toplama üzerinde etkiliymişTV vardı ilk yıllarımızda
Yazları eşim ilk kızımı tv karşısında büyüttü.
2.gebelikte doğuma giderken "Eve döndüğümde bu hala burda olursa balkondan aşağıya atacağım, isterse Niran delirdi desinler" dedim.
Döndüğümde TV evde yoktu
2 ay önce bağlattık canım interneti, kontrollü ilerliyoruz şimdilik
Kuzum ben ikinci dönem imam hatip ortaokuluna atandım öğrenci seviyesi çok kötüydü açıkçası pandemiden dolayı 1 ay kadar çalışabildim orada ama çoğu öğrenci köyden gelip kuran kursunda kalıyordu hafta sonları eve gidiyorlardı köyde birleştirilmiş sınıfın etkisi de olmuş olabilir sebebi seviye düşüklüğünün lgs de okulun din kültürü ortalaması bile yerlerdeydiSu aralar kafami kurcalayan bir konuda okul mevsusu kizlar.
Acilip acilmayacagi nasil olacagi bir yana buyuk kiz ortaokula baslayacak.
Esim imamhatip ortaokuluna verelim diyor ama kizim istekli degil.
İstekli olmamasinin nedenide cevreden arapca dersinin zor oldugunu duymus birkac kisiden.
Ogretmenimiz ise yapamaz demem ama normal ortaokula gore daha zor diyor. Ne yapacagimi bilmiyorum ama artik kayit yaptirmamda gerekiyor.
Ogretmen arkadaslarim sizin tavsiyeniz ne olur ki bana.
rabbim bir omur boyu mutlu etsin kardesini canim.Düğün kardeşimin bayramın 2. Günü nişan oldu pandemi sürecinde dolayı erteleye erteleye bu zamana denk geldi. Temizlikte tek yapamıyorum o yüzden 3 gündür ev temizliğine giriştim. Annemi 11 aydır görmedim köye gideceğim o yüzden hızlıca hedefime ulaşsaydım iyi idi. Ama geldikten sonra tekrar devam edeceğim
Ah ah benimki tam bir hamur isi canavari.Aynen pis boğaz olunuyor. O yüzden yemek programlarını bile izlemiyorum en son ne zaman markete gittiğimi hatırlamıyorum.
Allah'tan eşim tatlı sevmiyor da evde pişirmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?