Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sabah tartıldım....
regli den dolayı vücudum şiş... olsun ona rağmen 500 gr vermişim
geçen hafta 64.5 düm bu hafta 64 olmuşumm...

sabah ki menüm
çok az yağla yapılmış çakma menemen acılı
2 tane zeytin
azıcık peynir
ve roka....
şuan da sütlü nescafe içiyorummmm.....
hep beraber içelim kızlar.....

yarım kilo daha verseydim yolu yarılayacaktım ama neyse haftaya kaldı artıkın.. dün karete hocası ile görüştüm 10 gün sonra yeni grup açıyormuş....ona gel dedi..1 hafta gideceğim beğenmezsem gitmeyeceğim...Hocaya kardeşimin düğününe kadar zayıflamam lazım o yüzden de kareteyi istiyorum dedim..adamda senin kilo sorunun mu var dedi....ayyy çok mutlu oldum...sanırım çok spor yaptığım için olduğum kilodan daha zayıf gösteriyorum...süper..

o kadar spor elbetteki etki edecek kesin göstermiyosundur şuanda bulunduğun kiloyu
yirmiii tartı durumun nedir cnm :44:

malesef yine hayallaerim suya düştü.bu sabah itibarıyla 86.00 kiloyum. sanırım geçen hafta 86.4 tüm.

dün akşam yürüyüş yaptım sibelin ödem attırıcısından da içtim sabah da koşu bandında yarım saat yürüdüm olmuyor işte olmuyor.

Eklentiler

• $CIMG4996.webp
    80,1 KB · Görüntüleme: 48

Canım bennn varımmmmm!!! eminim yaseminde kabul edecektir. birbirimizi motive edelim ve artık şu kiloarı sporla verelim ki daha çabuk gitsin kilolar, yürüyüş, yer hareketleri, temizlik dahi olsa yazalım sporlarımızı(sonuçta hareket ediyoruz temizlik bile olsa bi enerji kaybı var) ben 65 olursam 1-2 kilo daha verebilirim o zaman hep beraber 1 ay sıkalım dişimizi..

sağlık bakanlığı günde10bin adım kampanyası başlatmış canım.bunun için aile hekimlerimiz aracılığıyla adımölçer dağıtacaklarmış.günde 10 bin adım atın ideal kilonuza ulaşın diyorlar.
hadi bakalım ben de sizi destekliyorum hatunlar. bizi de motive etmiş olursunuz

oleyyy oldu bu iş

yok öyle destekliyorum sende aynen uyacaksın bize bir ayda biz mezun olursak sende 5 -6 kg vermiş olusun :13:

yirmi abla bozma moralini yarım kiloya yakın gitmiş, bence kötü bir sonuç değil, her hafta 1 kilo veremiyoruz, şu an önemli olan moralleri bozmayıp tam gaz devam etmek, hep söylüyorum benim en büyük yaptığım hatalardan bu.Sen de katıl bize haydi kızlar bu hafta bizim haftamız olsun, biraz zorlayalım kendimizi herkes en azından 1 kilo versin hem kilolar gitsin, hemde bu hafta biz 1.olalım

bu 10bin adım kesintisiz olacak ama değil mi :44:
aslında ramazana kadar elimden ne geliyosa yapmam lazım resmen kendimi zorlamam lazım çünkü ben ramazanlarda kilo alan biriyim çok korkuyorum çokkk :18:

canlarım ben geldim, forumu açık bırakıp müşteriye gitmiştim biraz evvel geldim, yazılanları okudum hemen.
Ben sonuna kadar varımmmmmm nagiş gamze ve ben
bu süper oldu varya hay Allah razı olsun senden kız nagiş, gamze ile ben zaten gaza gelmeden kilo veremeyenlerdeniz.
listeyi belirleyelim kızlar hadi heyecanlandım.

Canım birbirimizi artık çok iyi tanımışız, valla gaza gelince kimse tutamaz beni ama salıverincede yemek yeme konusunda kimse tutamaz

Ramazan'dan önce çok iyi olacak bu. haydi kızlar ramazandan önce yeme konusunda tutabildiğimiz kadar tutalım kendimizi, yapabildiğimiz kadarda spor yapalımmmm!!!

evet evet ramazanda da olmazsa bir sınırlar koyarız birbirimize , ramazanıda verimli geçirelim ki bayramda fidan gibi olalım

*** 9. Takım 263. Etap Sonuçları ***

Fadime02: (97/95,5 /1,5/%1,55)
Mursh: (84,3/84 /0,3/%0,36)
Nagieymen (65,6/65,3/0,3/%0,46)
Doksanaltmısdoksan(62,5/62,5/0,0/%0,00)
graphicdesigner (62,2/63,6/-0,5/%-0,75) Geçen haftalarda izinli oldugu ıcın bu hafta kılosu 3'e bolundu
Nora (68,5/68,3/0,2/%,29)
Yirmi (86,4/86 /0,4/%0,46)
antsibel (64,5/64 /0,5/%0,78)

9.Takım Toplam % 0,39

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…