- Konu Sahibi Handandandan
-
- #38.081
günaydın güzel kızlar... gerçi daha uyanamadım ama...
günaydın sibelcim bende uyanamadım halbuki yataktan kalkalı tam 4 saat oldu
neyseki haftanın son günü yarın tatil
yarım kilo daha verseydim yolu yarılayacaktım ama neyse haftaya kaldı artıkın..dün karete hocası ile görüştüm 10 gün sonra yeni grup açıyormuş....ona gel dedi..1 hafta gideceğim beğenmezsem gitmeyeceğim...Hocaya kardeşimin düğününe kadar zayıflamam lazım o yüzden de kareteyi istiyorum dedim..adamda senin kilo sorunun mu var dedi....ayyy çok mutlu oldum...sanırım çok spor yaptığım için olduğum kilodan daha zayıf gösteriyorum...süper..
kesinlikle katılıyorum hepi topu 5 kg kaldı bende bakın şöyle yapalım haftasonunu es geçelim (çünkü ben yerim yani ) pazartesi itibariyle bir günlük listemiz suyumuz sporumuz hepsi aynı olsun ama mecbur olsun içebilen sibelin çayından yada sirkeli su içsin vs vs sibelin yaptığı gibi pazar diyetsiz gün olsun sizlerinki 2 haftada benimkide 4 haftaya biter mezun oluruz inşallah azıcık tetikleyelim birbirimizi
ama yine söylüyorum aynı listeye uyup aynı sürede spor yapıcaz benden sölemesi varmısınız gamze yaseminnnn
Canım bennn varımmmmm!!! eminim yaseminde kabul edecektir. birbirimizi motive edelim ve artık şu kiloarı sporla verelim ki daha çabuk gitsin kilolar, yürüyüş, yer hareketleri, temizlik dahi olsa yazalım sporlarımızı(sonuçta hareket ediyoruz temizlik bile olsa bi enerji kaybı var) ben 65 olursam 1-2 kilo daha verebilirim o zaman hep beraber 1 ay sıkalım dişimizi..
Canım bennn varımmmmm!!! eminim yaseminde kabul edecektir. birbirimizi motive edelim ve artık şu kiloarı sporla verelim ki daha çabuk gitsin kilolar, yürüyüş, yer hareketleri, temizlik dahi olsa yazalım sporlarımızı(sonuçta hareket ediyoruz temizlik bile olsa bi enerji kaybı var) ben 65 olursam 1-2 kilo daha verebilirim o zaman hep beraber 1 ay sıkalım dişimizi..
sağlık bakanlığı günde10bin adım kampanyası başlatmış canım.bunun için aile hekimlerimiz aracılığıyla adımölçer dağıtacaklarmış.günde 10 bin adım atın ideal kilonuza ulaşın diyorlar.
hadi bakalım ben de sizi destekliyorum hatunlar. bizi de motive etmiş olursunuz
malesef yine hayallaerim suya düştü.bu sabah itibarıyla 86.00 kiloyum.sanırım geçen hafta 86.4 tüm.
dün akşam yürüyüş yaptım sibelin ödem attırıcısından da içtim sabah da koşu bandında yarım saat yürüdüm olmuyor işte olmuyor.
sağlık bakanlığı günde10bin adım kampanyası başlatmış canım.bunun için aile hekimlerimiz aracılığıyla adımölçer dağıtacaklarmış.günde 10 bin adım atın ideal kilonuza ulaşın diyorlar.
hadi bakalım ben de sizi destekliyorum hatunlar. bizi de motive etmiş olursunuz
yirmi abla bozma moralini yarım kiloya yakın gitmiş, bence kötü bir sonuç değil, her hafta 1 kilo veremiyoruz, şu an önemli olan moralleri bozmayıp tam gaz devam etmek, hep söylüyorum benim en büyük yaptığım hatalardan bu.Sen de katıl bize haydi kızlar bu hafta bizim haftamız olsun, biraz zorlayalım kendimizi herkes en azından 1 kilo versinhem kilolar gitsin, hemde bu hafta biz 1.olalım [/QUOTE
ben bütün kalbimle varım inşallah beynim mideme hükmedebilir
ramazan öncesi son 20 güne giriyoruz pazartesi bence çok iyi değerlendirmeliyiz oruçlu halimizle bu sıcakta spor yapamıcamıza göre son 20
,yirmi abla bozma moralini yarım kiloya yakın gitmiş, bence kötü bir sonuç değil, her hafta 1 kilo veremiyoruz, şu an önemli olan moralleri bozmayıp tam gaz devam etmek, hep söylüyorum benim en büyük yaptığım hatalardan bu.Sen de katıl bize haydi kızlar bu hafta bizim haftamız olsun, biraz zorlayalım kendimizi herkes en azından 1 kilo versinhem kilolar gitsin, hemde bu hafta biz 1.olalım [/QUOTE
ben bütün kalbimle varım inşallah beynim mideme hükmedebilir
ramazan öncesi son 20 güne giriyoruz pazartesi bence çok iyi değerlendirmeliyiz oruçlu halimizle bu sıcakta spor yapamıcamıza göre son 20
nagişim ben de aynen senin gibi düşünüyorum, ramazan'da çabuk kilo alıyorum ki almamda normal aslında, sahurda yiyip yatıyoruz, iftar yaptıktan sonrada zaten insan mayışıyor spor yapmak çok zorrr, ancak yemekten sonra yürüyüş yapılır o uyuşuklukla da çıkamam sanırım.. Ramazan'dan önce ne verdiysem verdim yoksa ramazan'da kesinlikle veremem.. zaten ramazan'a girmeden önceki kilomuzu koruyabilmek için sahur ve iftarda da dikkat etmemiz lazım, hele şu kiloları ramazan'a kadar verelim, Ramazan'ı da zamanı gelince düşünücez artıkk
kesinlikle katılıyorum hepi topu 5 kg kaldı bende bakın şöyle yapalım haftasonunu es geçelim (çünkü ben yerim yani ) pazartesi itibariyle bir günlük listemiz suyumuz sporumuz hepsi aynı olsun ama mecbur olsun içebilen sibelin çayından yada sirkeli su içsin vs vs sibelin yaptığı gibi pazar diyetsiz gün olsun sizlerinki 2 haftada benimkide 4 haftaya biter mezun oluruz inşallah azıcık tetikleyelim birbirimizi
ama yine söylüyorum aynı listeye uyup aynı sürede spor yapıcaz benden sölemesi varmısınız gamze yaseminnnn
canlarım ben geldim, forumu açık bırakıp müşteriye gitmiştim biraz evvel geldim, yazılanları okudum hemen.
Ben sonuna kadar varımmmmmm nagiş gamze ve ben
bu süper oldu varya hay Allah razı olsun senden kız nagiş, gamze ile ben zaten gaza gelmeden kilo veremeyenlerdeniz.
listeyi belirleyelim kızlar hadi heyecanlandım.
Canım birbirimizi artık çok iyi tanımışız, valla gaza gelince kimse tutamaz beni ama salıverincede yemek yeme konusunda kimse tutamaz
Ramazan'dan önce çok iyi olacak bu. haydi kızlar ramazandan önce yeme konusunda tutabildiğimiz kadar tutalım kendimizi, yapabildiğimiz kadarda spor yapalımmmm!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?