- Konu Sahibi Handandandan
-
- #38.121
sonunda başardım yüklemeyi....
canım kilondaki farklılıktan önce saçlarını sormak istiyorum bennnsen o saçları nasıl o kadar uzattın, o kadar istiyorumki gür ve uzun saçlarım olsun, önceden baya gürdü kansızlıktan çok seyreld, Allah korusunda kanser hastası gibi yastıklara saçım dökülüyor bu aralar maşallah diyeyim cnmm gözüm değmesin
bu arada resimler müthiş ya ilk resme bakıyorum son resme bakıyorum o kadar farklı ki...süpersin cnmm hep beraber daha güzel görünmek, herkesi şaşırtmak (zayıflayınca en çok sen ne kadar zayıfladın nasıl verdin bu kiloarı demeleri egomun tavan yapmasına sebep olduğu için çok hoşuma gidior) ve sağlığımız için nice nice kilolar veririz inşallah
Sibelcim saçlarına bayıldım ya maşallah Allah nazarlardan korusun
sende o güzel saçlar varken kilon hiç göze batmıyor inanki
ya sibelim inanılmaz gitmiş kilolar. kilolar gittikçe güven gelmiş, duruşun bile değişmiş güzelim.darısı bana.ben de altmışlı kiloları görmek isti,yorum artık..takım olarak birbirimizi desteklersek harika olacak.
kızlar gerçekler acıdır ama kocaman göbeğim vardı eskiden resimlerdende belli... eskiden dediğimde 9 martta başladık biz diyete..ama pazar günleri ben diyet yapmıyorum...yakında hiç olmayacak Allah'ın izniyle.... hepimiz zayıflayacağız inşallah.....
maşallah sibelcim harika bir süreç olmuş senin için tebrik ediyorum sen bizim gururumuzsun
906090 canım çok geçmiş olsun, neyden zehirlenmişsin ki ya, sen hep meyve gibi şeyler yiyordun galiba?
Allah ALlah, iyi olunca hemen bizi haberdar et tatlım
tamamdır canım ben de sizlerleyim.
kim tutar bizi 9.takıııımmmm.haydi bastır....
buralardayım canım. 23 gün falan kaldı ramazana di mi? hakkaten bugünleri iyi değerlendirelim.ben de ramazanda çok kilo alıyorum.heleki bu yıl annemin yanında geçireceğim. koyvermemek lazım
ben de son 20 güne varım
canım sanki beni anlattın haaaaa. ama bu hafta sonu kararlıyım bozmak yok diyeti. bir de okul bitti tatilim başladı. sporu sabah akşaam yapacağım
canım ya geçmiş olsun. ne yedin ki zehirlendin doksancım. sen pek bi şey de yemiyodun
906090 canım çok geçmiş olsun, neyden zehirlenmişsin ki ya, sen hep meyve gibi şeyler yiyordun galiba?
Allah ALlah, iyi olunca hemen bizi haberdar et tatlım
Çok teşekkürler cnm.. Kuruyemişten zehirlendim, bayattı sanırım.. Valla bağırsaklarım falan mahvoldu.. Durumu toparlayalım derkende bugun diyet miyet kalmadı, patatesler vs..
Allah şifa versin yaa, ayy hiç aklıma gelmez kuruyemişten zehirlenileceği yaa, valla aklımızda bulunsun çok şaşırdım canım. İnşallah biran evvel normale dönersin boşver düşünme diyeti sen iyi ol inşallah
Allah şifa versin yaa, ayy hiç aklıma gelmez kuruyemişten zehirlenileceği yaa, valla aklımızda bulunsun çok şaşırdım canım. İnşallah biran evvel normale dönersin boşver düşünme diyeti sen iyi ol inşallah
sibelcim fotolar süper farksa fevkaledenin fevkinde yılmak yok devam :))
9060cım çok geçmiş olsun cnm nazaramı geldin yoksa dikkat et kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?