Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sonunda başardım yüklemeyi....

canım kilondaki farklılıktan önce saçlarını sormak istiyorum bennn sen o saçları nasıl o kadar uzattın, o kadar istiyorumki gür ve uzun saçlarım olsun, önceden baya gürdü kansızlıktan çok seyreld, Allah korusunda kanser hastası gibi yastıklara saçım dökülüyor bu aralar maşallah diyeyim cnmm gözüm değmesin

bu arada resimler müthiş ya ilk resme bakıyorum son resme bakıyorum o kadar farklı ki...süpersin cnmm hep beraber daha güzel görünmek, herkesi şaşırtmak (zayıflayınca en çok sen ne kadar zayıfladın nasıl verdin bu kiloarı demeleri egomun tavan yapmasına sebep olduğu için çok hoşuma gidior) ve sağlığımız için nice nice kilolar veririz inşallah

teşekkür ederim canım...saçlarının dökülmesi mevsimsel olabilir birde beslenme dikkatet..ben elma diyeti yaptığımda inan o kadar yaradı ki saçlarıma normelde çok dökülmez zaten ..bol bol elma ve roka yiyince taradığımda en fazla 10 tel dökülüyordu....dene bence elma ve roka yee...çok faydasını görürsün...birde ben öyle fön falan çektirmem ..saçları çok yıpratıyor o tarz şeyler...zaten normalde dümdüz saçlarım....zayıflamaya gelince..daha yolun yarısında sayılırım hedef 50 canımmmm

ya sibelim inanılmaz gitmiş kilolar. kilolar gittikçe güven gelmiş, duruşun bile değişmiş güzelim.darısı bana.ben de altmışlı kiloları görmek isti,yorum artık..takım olarak birbirimizi desteklersek harika olacak.

sağol canım resimler biliyorsun ki daha şişman gösteriyor normalde daha zayıfım...insan istedikten sonra veriyor... inan bana .. ben bu yola çıkarken çok kararlı çıktım..annemle beraber başladık.annem 88.5 di bende 77 hatta 77.6 dım.Hayatımızı komple değiştirdik...etrafımızdakiler dalga geçti 2 gün sonra bırakırsınız falan diye ama biz aynen devam ettik...annem 48 yaşında düşün 3 çocuk annesi..bi de millet kalkmış yok çocuk doğurdun göbeğin gitmez,yok kaç yaşındasın kilo veremezsin her kafadan bir ses..
bende anneme kim ne derse desin biz bu sene çözeceğiz bu kiloları dedim. sonra yavaş yavaş başladık kilo vermeye ....annem geliyor yanıma kızım 4 kilo verdim kimse fark etmiyor, zayıfladın demiyor yoksa biz su mu kaybediyoruz dedi... bende şöyle bir örnek verdim dedim ki; anne 88 tane ceviz düşün bunların içinden ben 4 tanesi alırsam fark edebilirmisin...
düşündü hayır edemem dedi... peki 14 tanesini alırsam dedim ...fark ederim tabiki dedi ve konu kapandı... anladı ne demek istediğimi... şuan tam 73.5 sabah tarttım... ve benim eski kıyafetlerimi giyiyor...çünkü onlar bana çok büyük geliyor sende istedikten sonra çok rahat yaparsın...annem senden yarım kilo da fazlaydı bitanecim...o na göre düşün ve karar ver...zayıflama konusunda ...başabilirsin bence...

Son düzenleme:
kızlar gerçekler acıdır ama kocaman göbeğim vardı eskiden resimlerdende belli... eskiden dediğimde 9 martta başladık biz diyete..ama pazar günleri ben diyet yapmıyorum...yakında hiç olmayacak Allah'ın izniyle.... hepimiz zayıflayacağız inşallah.....

maşallah sibelcim harika bir süreç olmuş senin için tebrik ediyorum sen bizim gururumuzsun

906090 canım çok geçmiş olsun, neyden zehirlenmişsin ki ya, sen hep meyve gibi şeyler yiyordun galiba?
Allah ALlah, iyi olunca hemen bizi haberdar et tatlım

Çok teşekkürler cnm.. Kuruyemişten zehirlendim, bayattı sanırım.. Valla bağırsaklarım falan mahvoldu.. Durumu toparlayalım derkende bugun diyet miyet kalmadı, patatesler vs..

Çok teşekkürler cnm bayat kuruyemişten oldu

906090 canım çok geçmiş olsun, neyden zehirlenmişsin ki ya, sen hep meyve gibi şeyler yiyordun galiba?
Allah ALlah, iyi olunca hemen bizi haberdar et tatlım

Çok teşekkürler cnm.. Kuruyemişten zehirlendim, bayattı sanırım.. Valla bağırsaklarım falan mahvoldu.. Durumu toparlayalım derkende bugun diyet miyet kalmadı, patatesler vs..

Allah şifa versin yaa, ayy hiç aklıma gelmez kuruyemişten zehirlenileceği yaa, valla aklımızda bulunsun çok şaşırdım canım. İnşallah biran evvel normale dönersin boşver düşünme diyeti sen iyi ol inşallah

Amin canım. Benim de hiç aklıma gelmezdi ama oluyor işte.. İnşallah dönerim, şu an diyet umrumda değil zaten, bir an önce sağlığıma kavuşmak istiyorum sadece

Amin canım. Benim de hiç aklıma gelmezdi ama oluyor işte.. İnşallah dönerim, şu an diyet umrumda değil zaten, bir an önce sağlığıma kavuşmak istiyorum sadece

sibelcim fotolar süper farksa fevkaledenin fevkinde yılmak yok devam :))
9060cım çok geçmiş olsun cnm nazaramı geldin yoksa dikkat et kendine

kızlar sabah ki menüm
50 gr kadar kiraz
marul salatası
1 adet haşlanmış yumurta
tazecik roka
çok az peynir ve 3 tane zeytin..
sonra 45 dk yürüş
ofise gelmek için uzun yoldan geldim sabah sabah
şuan sütlü nescafe içiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…