Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sağol canım. Kreş konusunu napıcaksn canm ben göndermeyeceğim büyük ihtimal virüs iyileşsede vücutta özellikle kalpte hasar bırakması gözümü korkutuyor
Ben de anasınıfına verecektim çok kötü durum ya ne yapmalıyız bilmiyoruz. Geçen sene özelde gidiyordu bu sene belirsiz diye bekledik ama devlet için adına okul cıkmış.Hiç birine göndermek istemiyorum
Neyse ilk okul değil buna seviniyorum. Eger evdeysen biraz bekle tabi çalışıyorsan mecbur. Yüzme ve jimnastik başlayacaktı hepsi kaldı cocuklarımız için çok üzücü
Çocuklar uyuyunca dinlenme saatimiz başladı diyoruz artık yapacak şeyler buluyoruz film izlemek gibi ama sonuç ben uyuyakalıyorum
öyle gerçekten benim hiç uykuyla aram yok gece geç yatar sabah 8de ayaktayım aksam uykuyu tercih etsem keşke

Afiyet olsun
Afiyet olsun

9 Ağustos Menüm
10.00: 1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Yarım domates
Yarım yufka ekmek

18.00: Yarım yufka ekmek
1 tabak sebze sote
2 bardak ayran

19.10: 200 ml atom

2 lt su
Yufka ekmeklerin boyutunu merak ettim
Atom çeşitli meyvelerden yapilan icecekse kalorisi yuksektir
Afiyet olsun
Afiyet olsun
9 ağustos pazar

12:00
iki avuç kadar patates kızartması

16:00
bir adet bim pizzası
Afiyet olsun ama çok sağlıksız olmus

Kaçamak hakkını sadece ailenle biraraya gelince kullan o zaman canım
Annenden sonra kaldığın yerden devam et, yarın hafif tut mesela.
Sabah bildirime gelmeyi de unutma sakın.
Rakibim sensin
Cok haklisin canim. Artik yeterince yedim . su ara kendimi cok agir hissediyorum. Yarinla starti veriyim ins.

Ne işyapıyosn canım. Benme il içi tayinim çkmadı inşaallah okul açılmaz
Benim tayinim çıktı ben de İstemiyorum açılmasını malum çocuğa bakan yok yine kreşe gidecek malum
Benmde bekliyor 1 sepet motive olmam lazım önce
Sabırlar diliyorum tek olumlu yanı serin memleketteyiz yazın İzmir’e gittiğimizde bildiğin paçalarımdan su akıyor ütü yaparken

Benmki de anasınıfı çağında canm hoş 1.sınıf çağında da olsa göndermeyi düşünmüyorum. Çalışıyorıium canm bir de bebeğim var bakıcı tuttum bakalım okul açılırsa başlayacak ikisine bakacak

Gözün aydın canım yeni okulun nasılortamı filan iyidir inşaallah

Karnimda sürekli sanci ara ara cir cir ara ara yutkunma zorluğu, ne arasan var
gecmis olsun canim. Sadece senmi hastasin cocuklarda da varmi bisey. Malum hastalik diyince direk aklimiza virus geliyor oyle bir sikinti yoktur ins. Hastahaneye falan gittinmi.
gecmis olsun canim. Simdi nasil esin .
hastayım canım yatıp kalkıyorum bugun zorla yuruyuse gıttım ateşım yukseldı ama bakalım ankarada da hastaneye gıtmek ıstemıyorum
gecmis olsun canim. Su ara hastalik ates duydugum zaman hep aklima virus geliyor ilk. sen gittinmi hastahaneye
hosgeldin canim. İlk hexefe en kisa zmanda ulasacaksin eminim.
Ellerinize sağlık canım

Bende birazdan sahile ineceğim, deli danalar gibi gezeceğim
Eşim geldi, 10 gündür çocuklarla tek başıma idim, bunaldım iyice, bugün kendime izin verdim.
oh gezme nasil gitti. Kafayi dagittinmi . insan bazen yanlizligida istiyor
kolay gelsin canim. Cocuklarla is yapmak iskence. Gece uykundan feragat edersin is yaparsin ama onlar sana acimazlar

Ben gecenlerde koydum bamyayi. Bugun pazardan 10 kilo patlican aldim biraxini kurutacagim,birazinida ksrniyariklik yapip buzluga atacagim. Ve 6 kilo falanda domates aldim kurutacagim ins. Yaz demek is demek.
ah ah ins izin kiloma gelebilirsem.
h sefan olsun benden taraf da gez en son martta denizi görmüştüm eğer eşim kaza yapmasaydı şavşata gidecektik sözde bayram tatilinde araba hala serviste
gecmis olsun canim. Neyseki esinde bisey yokmus. Baska izinde gezersiniz ins
uzaktan egitim hicbirsekilde verimli olmuyor. Ama yapacakta bisey yok sanirim. Bizim burda bayadir acik havalarda da mecvur maske . ama mesele kuralara uymakta. Kiminle konussam bir yakininda virus var su ara. Teyze kizim,eltisi ,gorumcesi, kv ,kp esi, hepsi korona. Evde karantinadalar. Allah korusun. Kisda geliyor soguklarla mevsim hastaliklariyla iyice artacak bence .
Ancak okudum

Sizi begenmeyende ne bilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…