- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #381.381
Ben de anasınıfına verecektim çok kötü durum ya ne yapmalıyız bilmiyoruz. Geçen sene özelde gidiyordu bu sene belirsiz diye bekledik ama devlet için adına okul cıkmış.Hiç birine göndermek istemiyorumSağol canım. Kreş konusunu napıcaksn canm ben göndermeyeceğim büyük ihtimal virüs iyileşsede vücutta özellikle kalpte hasar bırakması gözümü korkutuyor
öyle gerçekten benim hiç uykuyla aram yok gece geç yatar sabah 8de ayaktayımÇocuklar uyuyunca dinlenme saatimiz başladı diyoruz artık yapacak şeyler buluyoruz film izlemek gibi ama sonuç ben uyuyakalıyorum
Afiyet olsun09.08.2020 pazar
Kahve :11.30 gibi
Yulaf lapası : 12:30
16.20de de fit pizzayı yedim ve gün bitti böyle birşey yemek istediğim için erkene çektim yeme işini belki sonra bir ara öğün yaparım ya da kahve
Eki Görüntüle 2673103
Afiyet olsun9 Ağustos 2020
10:00
2 haşlanmış yumurta birinin sarısı sadece
1 dilim peynir
Domates
Salatalık
1 dilim ekmek
10 tane üzüm
3 tane gün kurusu
2 Çay bardağı şekersiz çay
15:30
1 porsiyon yaprak sarma
1su pardağı yoğurt
1 kepçe mercimek çorbası
3 litre su
Spor yok
Yufka ekmeklerin boyutunu merak ettim9 Ağustos Menüm
10.00: 1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Yarım domates
Yarım yufka ekmek
18.00: Yarım yufka ekmek
1 tabak sebze sote
2 bardak ayran
19.10: 200 ml atom
2 lt su
Afiyet olsun9 Ağustos Menüm
10.00
2 d çavdar ekmeğiyle 2 halka sucukla tost
Domates
Salatalık
1 d peynir
1 zeytin
13.00
1şişe maden suyu
2 kepekli galeta (25 kalori)
17.30
4 kepekli galeta (50 k)
1 b ayran
Bol salata
Su 1.5 lt
Spor yok şimdilik
Afiyet olsun ama çok sağlıksız olmus9 ağustos pazar
12:00
iki avuç kadar patates kızartması
16:00
bir adet bim pizzası
Cok haklisin canim. Artik yeterince yedim . su ara kendimi cok agir hissediyorum. Yarinla starti veriyim ins.Kaçamak hakkını sadece ailenle biraraya gelince kullan o zaman canım
Annenden sonra kaldığın yerden devam et, yarın hafif tut mesela.
Sabah bildirime gelmeyi de unutma sakın.
Rakibim sensin
mide bozuklugu ateş agrı ama bugun 36.6 a düştü ateşim canımAy canım ya geçmiş olsun sadece ates ve halsizlik mi var inş geçer hastaneye gerek kalmadan
Benim tayinim çıktı ben de İstemiyorum açılmasını malum çocuğa bakan yok yine kreşe gidecek malumNe işyapıyosn canım. Benme il içi tayinim çkmadı inşaallah okul açılmaz
Sabırlar diliyorum tek olumlu yanı serin memleketteyiz yazın İzmir’e gittiğimizde bildiğin paçalarımdan su akıyor ütü yaparkenBenmde bekliyor 1 sepet motive olmam lazım önce
Canım kamuda mimarım şantiye kontrol işimiz çok bir de bölge olduğumuz için 2 şehire bakıyoruz yorucu oluyor ama çok şükür halimizeNe işyapıyosn canım. Benme il içi tayinim çkmadı inşaallah okul açılmaz
Benmki de anasınıfı çağında canm hoş 1.sınıf çağında da olsa göndermeyi düşünmüyorum. Çalışıyorıium canm bir de bebeğim var bakıcı tuttum bakalım okul açılırsa başlayacak ikisine bakacakBen de anasınıfına verecektim çok kötü durum ya ne yapmalıyız bilmiyoruz. Geçen sene özelde gidiyordu bu sene belirsiz diye bekledik ama devlet için adına okul cıkmış.Hiç birine göndermek istemiyorum
Neyse ilk okul değil buna seviniyorum. Eger evdeysen biraz bekle tabi çalışıyorsan mecbur. Yüzme ve jimnastik başlayacaktı hepsi kaldı cocuklarımız için çok üzücü
öyle gerçekten benim hiç uykuyla aram yok gece geç yatar sabah 8de ayaktayımaksam uykuyu tercih etsem keşke
Canım aklımda dun gece sabahladım unuttum menumu bugun le beraber eklerım bıraz dan@Zeynebim2020
Canım görünmüyorsun kaç gündür ?
3gunluk menünde yok haliyle
M mer_4260
Canım seninde 2gunluk menü paylasimin yok
Gözün aydın canım yeni okulun nasılortamı filan iyidir inşaallahBenim tayinim çıktı ben de İstemiyorum açılmasını malum çocuğa bakan yok yine kreşe gidecek malum
Sabırlar diliyorum tek olumlu yanı serin memleketteyiz yazın İzmir’e gittiğimizde bildiğin paçalarımdan su akıyor ütü yaparken
Bende bende 16:45 aksam yemegini yedimÇok açım ya
Hiç bilmiyorum ki canım daha başlamadım malum oturduğum semt olsun diye hiç araştırmadan yazdım açıkçasıGözün aydın canım yeni okulun nasılortamı filan iyidir inşaallah
gecmis olsun canim. Sadece senmi hastasin cocuklarda da varmi bisey. Malum hastalik diyince direk aklimiza virus geliyor oyle bir sikinti yoktur ins. Hastahaneye falan gittinmi.Karnimda sürekli sanciara ara cir cir ara ara yutkunma zorluğu, ne arasan var
gecmis olsun canim. Simdi nasil esin .Dünden beri eşim çok hasta onunla ilgileniyorum Canlar. Dün çok fazla ateşi vardı, şükür sabaha ateşi düştü fakat midesi bulanıyor yemek yiyemiyor, yağsız haşlama tarzı şeylerle idare ediyor simdilik. İnşallah yarına biraz daha toparlar
gecmis olsun canim. Su ara hastalik ates duydugum zaman hep aklima virus geliyor ilk. sen gittinmi hastahaneyehastayım canım yatıp kalkıyorum bugun zorla yuruyuse gıttım ateşım yukseldı ama bakalım ankarada da hastaneye gıtmek ıstemıyorum
hosgeldin canim. İlk hexefe en kisa zmanda ulasacaksin eminim.Takımdaki yeni arkadaşlar için kendimi tanıtayım. Ben Edibe. 38 yaşındayım. İngiltere’de yaşıyorum. 11 yaşında bir oğlum ve 5 yaşında bir kızım var. Hayatım boyunca kiloluydum. Son birkaç yıldır morbid obez olmanın sınırındayım. Aylar önce izne ayrılmak gafletinde bulundum ve verdiğim bir kaç kiloyu da geri aldım. Tartıda 100’ü görmek beni çok üzse de teselliyi yiyeceklerde arama iradesizliğini gösteriyorum. Ama Allah’tan ümit kesilmez. Sizin de desteğinizle normal bir kiloya ineceğime inanıyorum. İlk hedefim 89 olmak.
oh gezme nasil gitti. Kafayi dagittinmi . insan bazen yanlizligida istiyorEllerinize sağlık canım
Bende birazdan sahile ineceğim, deli danalar gibi gezeceğim
Eşim geldi, 10 gündür çocuklarla tek başıma idim, bunaldım iyice, bugün kendime izin verdim.
kolay gelsin canim. Cocuklarla is yapmak iskence. Gece uykundan feragat edersin is yaparsin ama onlar sana acimazlarHayırlı pazarlar hanımlar
Bamya meselem bittığinde gece 3 olmustu.
Sonra da menıskus olayım hortladı ve ben evde oda oda turladım agrıdan saolsun kızlarım da uykuya daldığim sure zarfında uyandırdı beni. Şenlik dolu bir geceydi
Gec yaptık kahvaltiyı kendime gelemedim hala
ah ah ins izin kiloma gelebilirsem.Oh sefan olsun benden taraf da gez en son martta denizi görmüştüm eğer eşim kaza yapmasaydı şavşata gidecektik sözde bayram tatilinde araba hala serviste
Kuzum seni liste paklar şu artıları at da gel hadi bugün son olsun inşallah yarın güzel bir başlangıç
gecmis olsun canim. Neyseki esinde bisey yokmus. Baska izinde gezersiniz insh sefan olsun benden taraf da gez en son martta denizi görmüştüm eğer eşim kaza yapmasaydı şavşata gidecektik sözde bayram tatilinde araba hala serviste
uzaktan egitim hicbirsekilde verimli olmuyor. Ama yapacakta bisey yok sanirim. Bizim burda bayadir acik havalarda da mecvur maske . ama mesele kuralara uymakta. Kiminle konussam bir yakininda virus var su ara. Teyze kizim,eltisi ,gorumcesi, kv ,kp esi, hepsi korona. Evde karantinadalar. Allah korusun. Kisda geliyor soguklarla mevsim hastaliklariyla iyice artacak bence .Ben telafi eğitiminin bile sekteye uğrayacağını düşünüyorum canım.
Seminerde uzaktan eğitimle ilgili bilgilendirmeler olur muhtemelen, sonrasında da yine Eba olur gibi.
Bizim burada açık havada bile maske zorunlu oldu, bu güne kadar doğru düzgün vaka yokken hızla artmaya başladı
Ancak okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?