- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #381.361
Hepimiz aynı hepimizBenım kız da aynııııdüz duvara tırmanıyoruz dışarı cıkarıyorum yıne aynı evde yıne aynı ufaklık zaten cok olmadı yürüyor ıkısı tüm evi talan edıyorlar aksam uyuduklarında düğünden cıkmış gibi kafa yaşıyorummm
Ne işyapıyosn canım. Benme il içi tayinim çkmadı inşaallah okul açılmazİyi geceler arkadaşlar bugün yoruldum biraz çarşı işi yürüyüş vs. pazartesi de işe başlıcam inşaAllah hiç özlemedim ama
Bayram tatili anne baba ziyareti şehir değişiklikleri vs derken hiç dinlemedim hayırlısı olsun bakalım
Geçmiş olsn canm. Enfeksiyon mu varDünden beri eşim çok hasta onunla ilgileniyorum Canlar. Dün çok fazla ateşi vardı, şükür sabaha ateşi düştü fakat midesi bulanıyor yemek yiyemiyor, yağsız haşlama tarzı şeylerle idare ediyor simdilik. İnşallah yarına biraz daha toparlar
Benmde bekliyor 1 sepet motive olmam lazım önceİki saat ütü yaptım en sevmediğim ev işipartim çıktı daha da bir şey yapmam bugün
Sağolasın Canım,İş yerinde üşütmüş sanırım.Geçmiş olsn canm. Enfeksiyon mu var
Ne güzel anneler olarak birbirimizi anlıyoruzHepimiz aynı hepimiz
Sağol canım. Kreş konusunu napıcaksn canm ben göndermeyeceğim büyük ihtimal virüs iyileşsede vücutta özellikle kalpte hasar bırakması gözümü korkutuyorTşk ederim
Şiir çok güzel, hiç duymamıştım. Hangi şiirleri dinliyorsun? YouTube’dan mı?Ben geceleyin yapıyorum, herkesi uyutunca, şiir eşliğinde, acaip mutlu oluyorum
Sağol canım evet hazır paket cay wc cikartiyorAfiyet olsun. Kayısı çayının zayıflatıcı bir etkisi var mı? Hazır paketli çay mı?
Gayet güzel Canım, afiyet olsun9 Ağustos 2020
10:00
2 haşlanmış yumurta birinin sarısı sadece
1 dilim peynir
Domates
Salatalık
1 dilim ekmek
10 tane üzüm
3 tane gün kurusu
2 Çay bardağı şekersiz çay
15:30
1 porsiyon yaprak sarma
1su pardağı yoğurt
1 kepçe mercimek çorbası
3 litre su
Spor yok
Menü güzel, su harika9agustos menüm
11:00
Cokelikli omlet,salatalık domates 5zeytin bi dilim tm buğday ekmeği
13:00kayisi çayı 10tane üzüm
16:45 bi porsiyon kanat ızgara közlenmiş 2biber
Bir bardak ayran bi dilim ekmek bugday domates
19:30da sade soda
21:30 da 3kasik yogurt salatalik yerim
Sonra kayısı çayı
Su 4lt
Spor yok
Günü baya hafif geçirmişsin Canım, afiyet olsun9 Ağustos Menüm
10.00
2 d çavdar ekmeğiyle 2 halka sucukla tost
Domates
Salatalık
1 d peynir
1 zeytin
13.00
1şişe maden suyu
2 kepekli galeta (25 kalori)
17.30
4 kepekli galeta (50 k)
1 b ayran
Bol salata
Su 1.5 lt
Spor yok şimdilik
Süpersin Canım9 Ağustos 2020
Kahvaltı: 11.00
1 yk yağda yumurta
3 yk soğanlı mantar sote
2 yk patates kızartması
2 dilim peynir
Domates-salatalık
Akşam: 18.00
2 rafadan yumurta
Domates- salatalık
Bir tutam dereotu
Su: 10 bardak
Spor: yok
Az gibi görünse de 1000kaloriyle günü tamamlamissin9 ağustos pazar
12:00
iki avuç kadar patates kızartması
16:00
bir adet bim pizzası
Diyet yaparken kabızlık büyük problem. İyi geliyorsa ne güzel.Sağol canım evet hazır paket cay wc cikartiyorkabızlık sorunuma iyi geldi
Selam Edibem hoşgeldin. Benm meto yavaş ya akşamları azaltmazsam veremiyorum. Senin planın ney canm?Afiyet olsun canım. Merak ettim kaç yaprak sarmayı bir porsiyon saydın?
Afiyet olsun. Kayısı çayının zayıflatıcı bir etkisi var mı? Hazır paketli çay mı?
Süper gözüküyor. Atom nedir bilmiyorum yalnız. Diyete uygundur diye tahmin ediyorum.
Selam Poniciğim. Menü harika. Normalde biraz az derdim ama yeter ki zayıflayalım, kendini iyi hissediyorsan yeterli ve sorun yok
İnanırım kız bende soğuk memleketteyim ✌Sağolasın Canım,İş yerinde üşütmüş sanırım.
Şaka değil biz Baskalede hala yorganla yatıyoruz
Çocuklar uyuyunca dinlenme saatimiz başladı diyoruz artık yapacak şeyler buluyoruz film izlemek gibi ama sonuç ben uyuyakalıyorumNe güzel anneler olarak birbirimizi anlıyoruz
10 tane ince sarılmış yaprak sarmayı saydım fazla mı olmuşAfiyet olsun canım. Merak ettim kaç yaprak sarmayı bir porsiyon saydın?
Afiyet olsun. Kayısı çayının zayıflatıcı bir etkisi var mı? Hazır paketli çay mı?
Süper gözüküyor. Atom nedir bilmiyorum yalnız. Diyete uygundur diye tahmin ediyorum.
Selam Poniciğim. Menü harika. Normalde biraz az derdim ama yeter ki zayıflayalım, kendini iyi hissediyorsan yeterli ve sorun yok
Teşekkür ederim canım. Planım olabildiğince az yemek ve kaçamak yapmamak. Sebze, et, süt, yoğurt ve tahıllardan şaşmazsam olur diye düşünüyorum. Kuru veya yaş meyveyi kontrollü tüketmek istiyorum.Selam Edibem hoşgeldin. Benm meto yavaş ya akşamları azaltmazsam veremiyorum. Senin planın ney canm?
Yok iyiymiş. Sanırım yaklaşık 317 kalori. Bir öğün için normal bence.10 tane ince sarılmış yaprak sarmayı saydım fazla mı olmuşemziriyorum o yüzden 15:30 yedim öğünü kapatmış oldum. Bu arada mercimek bana ve oğluma gitmedi gaz sorunu yaşıyorum
Kalori yöntemi yapmıyorum. Demek çok az benim gibi emziren anneler için ben de neden bu kadar açım diyorumYok iyiymiş. Sanırım yaklaşık 317 kalori. Bir öğün için normal bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?