Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bu kadar affedersin zikkimlanmaya 58 altinda gelirsem kendimi tebrik edecem
Yok artık senden beklemiyorum o kadarını
Bayram ve tatil sebebiyle çok gevşendi maalesef
Geçmiş olsun canım, eşinin kaza yaptığından haberim yoktu, sağlığı iyi değil mi
U UcanSupurge gecmis olsun canim niran yazinca gördüm.. kötü bisey yoktur insallah
U UcanSupurge canım çok geçmiş olsun yeni gördüm ben de. Allah beterinden korusun
Sağolun canlar arifeden bi gün önce oldu köyde idik bi iki ihtiyaç için ilçeye gitmişti şükür kendinde bir şey yok sağ taraftan çarpmış diğer araç neyse ki onlarda da bi sıkıntı yok
Ben geceleyin yapıyorum, herkesi uyutunca, şiir eşliğinde, acaip mutlu oluyorum
Yemek yerken bile yapsam ki en sevdiğim şeydir yine mutlu olmam herhalde

Sağolasın Canım

İştah kesilmesi vücudun kendi kendini iyileştirme sürecinin işaretidir canım, korkma kendine gelecektir.
Çok şükür bugününümüze. Bugün guzelce yemeğini yedi ben bi mutlu bı mutlu Akşama dogru da bi atom icecek yaparım ona ohh mis Rabbim herkese önce sağlık versin Eşlerimizi başımızdan eksik etmesin
Geçmiş olsun canım, eşinin kaza yaptığından haberim yoktu, sağlığı iyi değil mi
U UcanSupurge Çok geçmiş olsun Canım, Rabbim beterinden korusun

Hadi geçmiş olsun canım toparlanıyor çok şükür

Allah kolaylik versin canim

Afiyet olsun canım. Merak ettim kaç yaprak sarmayı bir porsiyon saydın?
Afiyet olsun. Kayısı çayının zayıflatıcı bir etkisi var mı? Hazır paketli çay mı?
9 Ağustos Menüm
10.00: 1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Yarım domates
Yarım yufka ekmek

18.00: Yarım yufka ekmek
1 tabak sebze sote
2 bardak ayran

19.10: 200 ml atom

2 lt su
Süper gözüküyor. Atom nedir bilmiyorum yalnız. Diyete uygundur diye tahmin ediyorum.
Selam Poniciğim. Menü harika. Normalde biraz az derdim ama yeter ki zayıflayalım, kendini iyi hissediyorsan yeterli ve sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…