- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #381.341
Yok artık senden beklemiyorum o kadarınıBu kadar affedersin zikkimlanmaya 58 altinda gelirsem kendimi tebrik edecem
Bayram ve tatil sebebiyle çok gevşendi maalesefBen telafi eğitiminin bile sekteye uğrayacağını düşünüyorum canım.
Seminerde uzaktan eğitimle ilgili bilgilendirmeler olur muhtemelen, sonrasında da yine Eba olur gibi.
Bizim burada açık havada bile maske zorunlu oldu, bu güne kadar doğru düzgün vaka yokken hızla artmaya başladı
Geçmiş olsun canım, eşinin kaza yaptığından haberim yoktu, sağlığı iyi değil mi
U UcanSupurge gecmis olsun canim niran yazinca gördüm.. kötü bisey yoktur insallah
Sağolun canlar arifeden bi gün önce oldu köyde idik bi iki ihtiyaç için ilçeye gitmişti şükür kendinde bir şey yok sağ taraftan çarpmış diğer araç neyse ki onlarda da bi sıkıntı yokU UcanSupurge canım çok geçmiş olsun yeni gördüm ben de. Allah beterinden korusun
Yemek yerken bile yapsam ki en sevdiğim şeydirBen geceleyin yapıyorum, herkesi uyutunca, şiir eşliğinde, acaip mutlu oluyorum
Sağolasın CanımYine kaçırmışımkadınlar kulübüne bi tek 9. Takıma bakayım diye katılmışım herhalde azıcık özet geçseniz nolurduuuu özelden yazabilirsiniz
Allah şifa versin canım geçen yaz ben öyle olmuştum enfeksiyon kaynaklı bir şeydir muhtemelen çok geçmiş olsun
Yarın da temizlik yaparsın kesin dinlemeden hop işe
Hoş geldin canım ben de Zehra
TLC de öyle bir program vardı ne yediğini biliyorum diye
Hatta yine TLC de yemekkolikler diye programda her öğünde pizza yiyen bir çocuğa psikolog öyle bir şey yapmıştı bir yıl boyunca yediği pizza kutularını üst üste yığmıştı şok etkisi yapsın diye
Çok şükür bugününümüze. Bugün guzelce yemeğini yedi ben bi mutlu bı mutluİştah kesilmesi vücudun kendi kendini iyileştirme sürecinin işaretidir canım, korkma kendine gelecektir.
U UcanSupurge Çok geçmiş olsun Canım, Rabbim beterinden korusunGeçmiş olsun canım, eşinin kaza yaptığından haberim yoktu, sağlığı iyi değil mi
Hadi geçmiş olsun canım toparlanıyor çok şükürÇok şükür bugününümüze. Bugün guzelce yemeğini yedi ben bi mutlu bı mutluAkşama dogru da bi atom icecek yaparım ona ohh mis Rabbim herkese önce sağlık versin Eşlerimizi başımızdan eksik etmesin
Ben de geçen baktım profiline o günden bu yana hiç uğramamış inşallah iyidirKuasar nerelerde kayboldu en son esiyle sanirim sorunlar vardi
Dünde ben baktım, hiç uğramamış.Ben de geçen baktım profiline o günden bu yana hiç uğramamış inşallah iyidir
Dünde ben baktım, hiç uğramamış.Ben de geçen baktım profiline o günden bu yana hiç uğramamış inşallah iyidir
Ben de geçen baktım profiline o günden bu yana hiç uğramamış inşallah iyidir
Insallah iyidirDünde ben baktım, hiç uğramamış.
İnşaallah herşey yolundadır
Tşk ederim canım
Hayirli olsun canim kaptan yardimciliginTşk ederim canım
Allah kolaylik versin canimSelam kızlar
Dün akşam uyuyakalmışım resmen oturduğum yerde yorgunlktnsabahta uyanınca kahvaltı,hızlıca ev toplama ordan bahçeye gittik. Tüm gün orayla uğraştık, bana iyi geliyor ama çok yorucu çocuklarla da zor oluyor.
Tşk ederimHayirli olsun canim kaptan yardimciliginbunuda kacirmisim görmedim
Afiyet olsun canım. Merak ettim kaç yaprak sarmayı bir porsiyon saydın?9 Ağustos 2020
10:00
2 haşlanmış yumurta birinin sarısı sadece
1 dilim peynir
Domates
Salatalık
1 dilim ekmek
10 tane üzüm
3 tane gün kurusu
2 Çay bardağı şekersiz çay
15:30
1 porsiyon yaprak sarma
1su pardağı yoğurt
1 kepçe mercimek çorbası
3 litre su
Spor yok
Afiyet olsun. Kayısı çayının zayıflatıcı bir etkisi var mı? Hazır paketli çay mı?9agustos menüm
11:00
Cokelikli omlet,salatalık domates 5zeytin bi dilim tm buğday ekmeği
13:00kayisi çayı 10tane üzüm
16:45 bi porsiyon kanat ızgara közlenmiş 2biber
Bir bardak ayran bi dilim ekmek bugday domates
19:30da sade soda
21:30 da 3kasik yogurt salatalik yerim
Sonra kayısı çayı
Su 4lt
Spor yok
Süper gözüküyor. Atom nedir bilmiyorum yalnız. Diyete uygundur diye tahmin ediyorum.9 Ağustos Menüm
10.00: 1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Yarım domates
Yarım yufka ekmek
18.00: Yarım yufka ekmek
1 tabak sebze sote
2 bardak ayran
19.10: 200 ml atom
2 lt su
Selam Poniciğim. Menü harika. Normalde biraz az derdim ama yeter ki zayıflayalım, kendini iyi hissediyorsan yeterli ve sorun yok9 Ağustos Menüm
10.00
2 d çavdar ekmeğiyle 2 halka sucukla tost
Domates
Salatalık
1 d peynir
1 zeytin
13.00
1şişe maden suyu
2 kepekli galeta (25 kalori)
17.30
4 kepekli galeta (50 k)
1 b ayran
Bol salata
Su 1.5 lt
Spor yok şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?