Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Selam kizlar gun nihayet bitti. Yatmaya hazirlaniyorum. Menumu yazip hoppa yataga. An itibariyle pazartesi sendromuna girmis durumdayim. İs yogun ev yogun hava sicak birde kiloya taktim hic cekilmiyorbu aralar hayat. Opuyorum hepinizi. Kaptan birde menulerimi yorumlayabilirsen cok sevinirim. Yanlisim varsa ogrenmek icin.

İyi geceler canım dolaptan ne satışı yapıyorsun ?

Takımca herkes birbirinin menülerini değerlendiriyor canım gelir yorumlar yakında

Bugün çok iyiyiz şükür, teşekkürler Canım

İyi geceler kızlar
iyi geceler canim
İyi geceler canim.

gecmis olsun canim. Su ara hastalik ates duydugum zaman hep aklima virus geliyor ilk. sen gittinmi hastahaneye
vallahı benım de oyle dırek annemlere uzak durun benden dedım ama hastaneye gıtmedım ankarada kı hastaneler full dolu ve teste gırene kadar corona pozıtıf negatıfler aynı yerde beklıyor kapmadıysan da kaparsın orda korkumdan gıdemedım ılac aldım hemen bı gözlemleyeyım dedım daha koku almamda bır sıkıntı olmadı öksürük de yok ateş var mıde bozuklugu var

degildir canim ins.
Bizim burasida oyle canim. Hastahaneler cok kalabalik. Dedigin gibi beklerken bile hastalik kapabilirsin. Kendini gozlemle kotulesirsen cok daha kotulesmeden git hastahaneye.
hayirli geceler hanimlar

dun virusten amcami kaybettik uzgunum 58 yasindaydi daha. Allah im bir an once bu virus ortadan kalksaydi ne canlar yandi.
Allah in bizelere gazabi
İyi geceler canim.

Basiniz sagolsun . allah rahmet eylesin.

hayirli geceler hanimlar

dun virusten amcami kaybettik uzgunum 58 yasindaydi daha. Allah im bir an once bu virus ortadan kalksaydi ne canlar yandi.
Allah in bizelere gazabi
Başınız sağolsun, mekanı cennet olsun inşallah

Şiir çok güzel, hiç duymamıştım. Hangi şiirleri dinliyorsun? YouTube’dan mı?
Güzel okunan duygu yüklü her şiiri dinlerim, ayrımın yok ama,
Çoğunlukla Kahraman Tazeoğlu dinliyorum canım, telefonumda yüklü

Bir şiir bırakayım o zaman

Handandandan
Nasılsın canım bugün tek gezmek ıyi gelmistir sana
Çok iyi geldi canım, o kadar yorulmuşum ki eve gelir gelmez çok uykum var dedim, yattım.

Uzun zamandır 1-2 den evvel uykum gelmiyordu, erken uyuyunca da iyi dinlendim

oh gezme nasil gitti. Kafayi dagittinmi . insan bazen yanlizligida
Çok iyi geldi canım, eşim çıkarken çocukları da götür demişti ama amacım tek başına çıkmaktı.
Eve huzurla döndüm, hatta "bundan sonra bana haftada 1 gün izin ver" dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…