- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #381.401
İyi geceler canım dolaptan ne satışı yapıyorsun ?Herkese iyi geceler kızlar
Bugün dolapta çok yoğun bir gündü gözlerim şaşı oldu telefona bakmaktan, ancak mutfağı toplayıp oturdum. Davul gibi şiş her yanım, pis bir hava var, azıcık buralarda dolaşır yatarım, hepinize bol eksili kontrol tartıları diliyorum
Takımca herkes birbirinin menülerini değerlendiriyor canım gelir yorumlar yakındaSelam kizlar gun nihayet bitti. Yatmaya hazirlaniyorum. Menumu yazip hoppa yataga. An itibariyle pazartesi sendromuna girmis durumdayim. İs yogun ev yogun hava sicak birde kiloya taktim hic cekilmiyorbu aralar hayat. Opuyorum hepinizi. Kaptan birde menulerimi yorumlayabilirsen cok sevinirim. Yanlisim varsa ogrenmek icin.
Bugün çok iyiyiz şükür, teşekkürler Canımgecmis olsun canim. Sadece senmi hastasin cocuklarda da varmi bisey. Malum hastalik diyince direk aklimiza virus geliyor oyle bir sikinti yoktur ins. Hastahaneye falan gittinmi.
gecmis olsun canim. Simdi nasil esin .
gecmis olsun canim. Su ara hastalik ates duydugum zaman hep aklima virus geliyor ilk. sen gittinmi hastahaneye
hosgeldin canim. İlk hexefe en kisa zmanda ulasacaksin eminim.
oh gezme nasil gitti. Kafayi dagittinmi . insan bazen yanlizligida istiyor
kolay gelsin canim. Cocuklarla is yapmak iskence. Gece uykundan feragat edersin is yaparsin ama onlar sana acimazlar
Ben gecenlerde koydum bamyayi. Bugun pazardan 10 kilo patlican aldim biraxini kurutacagim,birazinida ksrniyariklik yapip buzluga atacagim. Ve 6 kilo falanda domates aldim kurutacagim ins. Yaz demek is demek.
ah ah ins izin kiloma gelebilirsem.
gecmis olsun canim. Neyseki esinde bisey yokmus. Baska izinde gezersiniz ins
uzaktan egitim hicbirsekilde verimli olmuyor. Ama yapacakta bisey yok sanirim. Bizim burda bayadir acik havalarda da mecvur maske . ama mesele kuralara uymakta. Kiminle konussam bir yakininda virus var su ara. Teyze kizim,eltisi ,gorumcesi, kv ,kp esi, hepsi korona. Evde karantinadalar. Allah korusun. Kisda geliyor soguklarla mevsim hastaliklariyla iyice artacak bence .
Ancak okudum
Sizi begenmeyende ne bilim
iyi geceler canimİyi geceler kızlar
İyi geceler canim.Selam kizlar gun nihayet bitti. Yatmaya hazirlaniyorum. Menumu yazip hoppa yataga. An itibariyle pazartesi sendromuna girmis durumdayim. İs yogun ev yogun hava sicak birde kiloya taktim hic cekilmiyorbu aralar hayat. Opuyorum hepinizi. Kaptan birde menulerimi yorumlayabilirsen cok sevinirim. Yanlisim varsa ogrenmek icin.
vallahı benım de oyle dırek annemlere uzak durun benden dedım ama hastaneye gıtmedım ankarada kı hastaneler full dolu ve teste gırene kadar corona pozıtıf negatıfler aynı yerde beklıyor kapmadıysan da kaparsın orda korkumdan gıdemedım ılac aldım hemen bı gözlemleyeyım dedım daha koku almamda bır sıkıntı olmadı öksürük de yok ateş var mıde bozuklugu vargecmis olsun canim. Su ara hastalik ates duydugum zaman hep aklima virus geliyor ilk. sen gittinmi hastahaneye
Başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesinhayirli geceler hanimlar
dun virusten amcami kaybettik uzgunum 58 yasindaydi daha. Allah im bir an once bu virus ortadan kalksaydi ne canlar yandi.
Allah in bizelere gazabi
Allah rahmet eylesinhayirli geceler hanimlar
dun virusten amcami kaybettik uzgunum 58 yasindaydi daha. Allah im bir an once bu virus ortadan kalksaydi ne canlar yandi.
Allah in bizelere gazabi
degildir canim ins.vallahı benım de oyle dırek annemlere uzak durun benden dedım ama hastaneye gıtmedım ankarada kı hastaneler full dolu ve teste gırene kadar corona pozıtıf negatıfler aynı yerde beklıyor kapmadıysan da kaparsın orda korkumdan gıdemedım ılac aldım hemen bı gözlemleyeyım dedım daha koku almamda bır sıkıntı olmadı öksürük de yok ateş var mıde bozuklugu var
İyi geceler canim.hayirli geceler hanimlar
Allah in bizelere gazabi
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallahhayirli geceler hanimlar
Allah in bizelere gazabi
Başınız sağolsun, mekanı cennet olsun inşallahhayirli geceler hanimlar
Allah in bizelere gazabi
Not aldım canımHandandandan
608. Etapta 86.4 ile ayrılmışım. Sonra uzun süre takımdaydım ama free listede. İnşallah doğru hatırlıyorumdur.
Geçen yıl çok hüzünlü bir resim üzülüyoruz demiştiniz diye gülerek bakanını buldumHandandandan senin Profil Foto degismis isim görmeden sen oldugun anlasilmadi hep resimlerle kazidik beynimize
Güzel okunan duygu yüklü her şiiri dinlerim, ayrımın yok ama,Şiir çok güzel, hiç duymamıştım. Hangi şiirleri dinliyorsun? YouTube’dan mı?
Çok iyi geldi canım, o kadar yorulmuşum ki eve gelir gelmez çok uykum var dedim, yattım.
Çok iyi geldi canım, eşim çıkarken çocukları da götür demişti ama amacım tek başına çıkmaktı.oh gezme nasil gitti. Kafayi dagittinmi . insan bazen yanlizligida
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?