Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

uzaktan egitim hicbirsekilde verimli olmuyor. Ama yapacakta bisey yok sanirim.
Kızların kaça geçti canım

Evde öğretmenlik yapacaksınız çocuklara, eğer yapabilirsen okulda aldığından daha fazla bilgi alır, biz eşimle birlikte yaptığımız telafi eğitimleri ile epey yol kat ettik..

YouTube de mükemmel ders anlatımları olan hocalar var, her branşta...

Videoyu açacaksın, çocuk izlerken yanında oturacaksın başka şeylere bakmasın diye, soruları çözerken videoyu durdurup önce kendi çözecek sonra çözümü izleyecek canım, sonrada Eba'da sınavlar bölümünde kategori kategori alıştırma ve tarama testleri var.(senin birşey bilmene gerek yok, çocuk izlerken anlar zaten)

Bir plan program yap, herşeyin saatinin belli olduğu,1 saat ders yarım saat mola, yada 45 dk ders 15 dk mola şeklinde, yemek saatleri de belli olsun, kitap okuma saatine kadar..

Evde disiplini de sağladın mı, çok güzel verim alırsınız canım

Yapabilirim diyorsan youtuber önerisinde bulanabilirim.

Tatlım herkes birbirinin menüsünü yorumluyor

Senin de hergün diğer arkadaşların menülerini yorumlaman lazım...

Diğer menülere baktığında kendi hatalarını daha iyi göreceksin zaten

hayirli geceler hanimlar

dun virusten amcami kaybettik uzgunum 58 yasindaydi daha. Allah im bir an once bu virus ortadan kalksaydi ne canlar yandi.
Allah in bizelere gazabi
Allah rahmet eylesin canım
Mekanı cennet olsun İnşallah

Günaydın diyetdaşlarım ☺ kabak detoksu yapsam emzirdiğim için bebeğe bir etkisi olur mu ? Oğlum 4 aylık. Kabızlık da çekiyorum
Günaydın canım kabak detoksu eksi getiriyor ama sonra geri geliyor verdiklerin
kayısı çayı içtim ne yesem wcdeyimbugün icmeyecegim
sen emzirdigin için icemezsin karişik bitkilerde var
kayisiyi haşlayıp blendrdan yapip icsen nasıl olur acaba

İyi geceler canım dolaptan ne satışı yapıyorsun ?

Günaydın :)

Dolap uygulamasında ilk önce ev hediyesi gelip hiç kullanılmamış mutfak eşyalarını sattım, şimdi evde diktiğim işleri satıyorum ; örtüler, torbalar, lavanta keseleri, runnerlar. Daha sistemde yeniyim oturtmaya çalışıyorum

Günaydın diyetdaşlarım ☺ kabak detoksu yapsam emzirdiğim için bebeğe bir etkisi olur mu ? Oğlum 4 aylık. Kabızlık da çekiyorum
Emziren annelere önerilmiyor canım. Arkadaşım bilmeden yaptı bebeği ishal oldu çok fena.

Bende merak ediyorum bunu ATTRAENTE

Diktiğim işleri satıyorum canım
Dolapta pahalı şeyler pek satılmıyor, runner, tekli örtüler, lavanta keseleri, poplin torbalar falan, daha yeniyim 16 satış yaptım, 20 yi geçip diğer satış kolaylıklarından faydalanmaya uğraşıyorum. Bunun için bir gurubumuz var 35 kişilik, her gün ürünlere beğeni ve takipli öneriler yapıyoruz sattıklarımızı öne çıkarmak için, epey vaktimi alıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…