- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #381.421
Kızların kaça geçti canımuzaktan egitim hicbirsekilde verimli olmuyor. Ama yapacakta bisey yok sanirim.
Tatlım herkes birbirinin menüsünü yorumluyorSelam kizlar gun nihayet bitti. Yatmaya hazirlaniyorum. Menumu yazip hoppa yataga. An itibariyle pazartesi sendromuna girmis durumdayim. İs yogun ev yogun hava sicak birde kiloya taktim hic cekilmiyorbu aralar hayat. Opuyorum hepinizi. Kaptan birde menulerimi yorumlayabilirsen cok sevinirim. Yanlisim varsa ogrenmek icin.
Allah rahmet eylesin canımhayirli geceler hanimlar
dun virusten amcami kaybettik uzgunum 58 yasindaydi daha. Allah im bir an once bu virus ortadan kalksaydi ne canlar yandi.
Allah in bizelere gazabi
Dizlerim için doktora gideceğim ama aylardır erteliyorum virüs korkusunaBizim burasida oyle canim. Hastahaneler cok kalabalik. Dedigin gibi beklerken bile hastalik kapabilirsin.
Kaptancığım neden dikkat etmiyorsunCuma 73.2
Bugün 74.5
Fark +1.3
Harika canım bu cuma güzel eksi gelecekCuma 81.9
bugün 81.5
Harika canım. Cumaya kadar 1 kilo giderHerkese günaydınnn
Tartıldım geldimmm
Cuma 81,6
Pazartesi 81,4
Günaydın canım kabak detoksu eksi getiriyor ama sonra geri geliyor verdiklerinGünaydın diyetdaşlarım ☺ kabak detoksu yapsam emzirdiğim için bebeğe bir etkisi olur mu ? Oğlum 4 aylık. Kabızlık da çekiyorum
İyi geceler canım dolaptan ne satışı yapıyorsun ?
Emziren annelere önerilmiyor canım. Arkadaşım bilmeden yaptı bebeği ishal oldu çok fena.Günaydın diyetdaşlarım ☺ kabak detoksu yapsam emzirdiğim için bebeğe bir etkisi olur mu ? Oğlum 4 aylık. Kabızlık da çekiyorum
Bende merak ediyorum bunuATTRAENTE
Harika canım. Cumaya kadar 1 kilo gider☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?