- 8 Mart 2020
- 5.887
- 28.375
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #381.441
Başınız sağolsun canımhayirli geceler hanimlar
dun virusten amcami kaybettik uzgunum 58 yasindaydi daha. Allah im bir an once bu virus ortadan kalksaydi ne canlar yandi.
Allah in bizelere gazabi
Aksam yemegini erkene çekGünaydın herkese ☺ ilk bildirim benden olsun
62.6 kiloyum ne azalma ne de eksilme varsanırım vücudumu şaşırtmam gerek
Kaptanim yemelerin sonu gelmiyor arti olarak geri geliyor menülerini düzenli paylaş canın biseye sıkıldığında biz burdayızCuma 73.2
Bugün 74.5
Fark +1.3
Tebrikler canim cumaya 80li rakami gorursunHerkese günaydınnn❤
Tartıldım geldimmm
Cuma 81,6
Pazartesi 81,4
Sabrımız tükenmeyecek hep birlikte başaracağızHenüz regly olmadım onunda şişliği var biraz, Cuma günü de çok kaçırdım arkadaşlarla artı olmadığı için mutluyum şu an:)) çok ağır gidiyor ya sabrımı tüketiyor :)))
Geçmiş olsun durumu nasıl suanGünaydın kızlar
dün akşam babam hastalandı hastaneye git et derken çok geç uyudum şimdi de gözümü açamıyorum uykudan
bugün 72 baremini kırmak için hurma detoksuna başladım
Sabrımız tükenmeyecek hep birlikte başaracağız
Aslında hergün aç karnına 3 tane kayısı yiyorum kuru kayısı. Düzenli çıkartıyordu ama 1 haftadır kabızlık varGünaydın canım kabak detoksu eksi getiriyor ama sonra geri geliyor verdiklerin
kayısı çayı içtim ne yesem wcdeyimbugün icmeyecegim
sen emzirdigin için icemezsin karişik bitkilerde var
kayisiyi haşlayıp blendrdan yapip icsen nasıl olur acaba
Pes etme canımHenüz regly olmadım onunda şişliği var biraz, Cuma günü de çok kaçırdım arkadaşlarla artı olmadığı için mutluyum şu an:)) çok ağır gidiyor ya sabrımı tüketiyor :)))
Pes etme canım ☺ ben benim de yavaşlamaya başladı bugün ne verdim ne de aldım. Hedefimize ulaşıp istediğimiz elbiseye girmeye çalışacağız.
Misal ben doğumdan önceki bir elbiseyi haftada bir gün giymeye çalışıyorum içine giren kadar uğraşıyorum bakalım bu cuma günü elbisemin içine sığacak mıyım.
Canım bu artı yeme kaynaklı değil.Kaptanim yemelerin sonu gelmiyor arti olarak geri geliyor menülerini düzenli paylaş canın biseye sıkıldığında biz burdayız
Aynı etkiye bende de oluyor canımHandandandan
Canım ya sende kayısı çayı içiyorsun ne yesem wc goturuyor karin agrisida yapıyor bugün icmiycem sendede ayni etkiyi yaptimi
Daha önce aldığım kayısı çayı böyle yapmamisti
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar
dün akşam babam hastalandı hastaneye git et derken çok geç uyudum şimdi de gözümü açamıyorum uykudan
bugün 72 baremini kırmak için hurma detoksuna başladım
Teşekkürler Canm daha iyi . Virüs değil de kalp ile alakalı. Maalesef işteyim ve genel merkezden patron geliyor şansımaGeçmiş olsun durumu nasıl suan
Hastalik lafını duyunca hep virüs geliyor aklıma
Uyu dinlen çalışmıyorsan
Biraz daha fazla katılım aramıza canım.Ah inşşş
Öyle iyi geliyorsunuz ki bana valla olmasanız elli kere bırakmıştım
Aslında verme hızım yaşıma göre normal, onun bilincindeyim ama sabrım yok işte :))))
Saol canımGeçmiş olsun canım
Detokslar boş çaba canım, bıraktığın anda giden eksilerin büyük bir kısmı geri gelecek maalesef
IF diyetini araştırıp kendine bir program yaparsan güzel olur
Koşturmaca ve yolculuk ödemidir diye düşünüyorum canım..günaydın arkadaşlar
cuma:112.2
pazartesi: 112.6
+0,4
diyete uyuyorum ama yolculuklar koşturmaca vs. ödem olabilir diye düşünüyorum. devam inşallah
evet canım bence de dikkat ediyorum zaten bu ara ekstra dikkat edeceğim inşallahKoşturmaca ve yolculuk ödemidir diye düşünüyorum canım..
Bugün yarın ödemi atar, eksiye geçersin İnşaallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?