- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #381.461
Spor vakti gelmiş demektir kuzum emziren annesin detoksa gitmek yerine spor yapmanı tavsiye edebilirim naçizaneGünaydın herkese ☺ ilk bildirim benden olsun
62.6 kiloyum ne azalma ne de eksilme varsanırım vücudumu şaşırtmam gerek
Atacaksın ödemi canım izin kilona dön de artık listeye girin sen veCuma 73.2
Bugün 74.5
Fark +1.3
Kaptan listede değil Allahtan yoksa yakmıştı biziKaptancığım neden dikkat etmiyorsuncumaya kadar dikkat edelim ☺
Canım detoks yapma bence semizotu, kabak gibi sebzelerle yapılan bir yemek dene birkaç gün İstersenGünaydın diyetdaşlarım ☺ kabak detoksu yapsam emzirdiğim için bebeğe bir etkisi olur mu ? Oğlum 4 aylık. Kabızlık da çekiyorum
Kuğu geçen haftayı unutturuyorduCuma 81.9
bugün 81.5
Gayet iyi gidiyorsun canım hiç canını sıkma benceHerkese günaydınnn❤
Tartıldım geldimmm
Cuma 81,6
Pazartesi 81,4
Kolay gelsin canım kullanıcı adın ne ? Takip etmemiz favori yapmamız satışlarını arttırabiliyor mu ?Günaydın :)
Dolap uygulamasında ilk önce ev hediyesi gelip hiç kullanılmamış mutfak eşyalarını sattım, şimdi evde diktiğim işleri satıyorum ; örtüler, torbalar, lavanta keseleri, runnerlar. Daha sistemde yeniyim oturtmaya çalışıyorum
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin hurma yapacaksan ender Saraçoğlu bağırsak çalışması ve fazla kalori almamak için hurmayı ikiye bölüp geceden suda bekletin diyor öyle yapabilirsinGünaydın kızlar
dün akşam babam hastalandı hastaneye git et derken çok geç uyudum şimdi de gözümü açamıyorum uykudan
bugün 72 baremini kırmak için hurma detoksuna başladım
Sabır canım sabır 38-40 beden iken fiziğini özgüvenini düşün her şeyden öte sağlımız için bunu yapmalıyızAh inşşş
Öyle iyi geliyorsunuz ki bana valla olmasanız elli kere bırakmıştım
Aslında verme hızım yaşıma göre normal, onun bilincindeyim ama sabrım yok işte :))))
Acı biber sütten geçerek bebeğe gaz sancı yapar zaten kuzum beni kabızlık konusunda en çok etkileyen şey su biraz az içsem zorlanıyorum açıkçasıAslı
Aslında hergün aç karnına 3 tane kayısı yiyorum kuru kayısı. Düzenli çıkartıyordu ama 1 haftadır kabızlık vardiyet yaptığımda oluyorum. 4 aylık oldu rezene ve yeşil çay içiyorum. O dediğin karışık kayısı çayı sorun etmez diye düşünüyorum. Normalde acı biber yediğimde güzel etki ediyor ama bu sefer başka sorunlar ortaya çıkıyor.
Süper fikir ya daha önce zayıfladığımda 48 beden pantolonu giyinmiştim yere düşmüştü çok mutlu olmuştum utanmasan Pantolonu elime alıp halay çekecektimPes etme canım ☺ ben benim de yavaşlamaya başladı bugün ne verdim ne de aldım. Hedefimize ulaşıp istediğimiz elbiseye girmeye çalışacağız.
Misal ben doğumdan önceki bir elbiseyi haftada bir gün giymeye çalışıyorum içine giren kadar uğraşıyorum bakalım bu cuma günü elbisemin içine sığacak mıyım.
Sat sat giyecek kıyafeti olunca daha da salıyor insan benim hep 38-40tı birkaç parça almıştım büyük beden sırf eski kiloma döneyim de onları tekrar giyeyim diyeSığarsın sen bu azimle
Bende cuma günü epeydir giyemediğim krem rengi pantalonumu giydim, pek hoşuma gitti :))) Hedefe daha 11,5 kilo var 42 beden tüm eşyalarımı dolapta satmak istiyorum, bir daha 42 görmek istemiyorum:)))
Muhtemelen öyledir canım ödem attıracak içecekler dene birkaç gün dilersengünaydın arkadaşlar
cuma:112.2
pazartesi: 112.6
+0,4
diyete uyuyorum ama yolculuklar koşturmaca vs. ödem olabilir diye düşünüyorum. devam inşallah
İkinize de çok gecmiş olsun kızlar
Allah yardımcın olsun canım Rabbim feraha çıkarsın inşallah
Başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesinBaşınız sağolsun
degildir canim ins.
Bizim burasida oyle canim. Hastahaneler cok kalabalik. Dedigin gibi beklerken bile hastalik kapabilirsin. Kendini gozlemle kotulesirsen cok daha kotulesmeden git hastahaneye.
İyi geceler canim.
Basiniz sagolsun . allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
Başınız sağolsun, mekanı cennet olsun inşallah
amin Allah razi.olsun sizlerdenAllah rahmet eylesin canım
Mekanı cennet olsun İnşallah
Cumaya 72 'leri göreceğim İnşaallah canımKaptancığım neden dikkat etmiyorsuncumaya kadar dikkat edelim ☺
Kahvaltıda ki çeşit sayısını azaltırsan kabak detoksundan daha fazla etki görürsün canımGünaydın diyetdaşlarım ☺ kabak detoksu yapsam emzirdiğim için bebeğe bir etkisi olur mu ? Oğlum 4 aylık. Kabızlık da çekiyorum
Artım eksiye dönmeye başladı diyorsunCuma 81.9
bugün 81.5
Gayet iyisin canımHerkese günaydınnn❤
Tartıldım geldimmm
Cuma 81,6
Pazartesi 81,4
Bende minimalist yaşama dönmeye karar verdim, satmam gereken o kadar şey var ki.Günaydın :)
Dolap uygulamasında ilk önce ev hediyesi gelip hiç kullanılmamış mutfak eşyalarını sattım, şimdi evde diktiğim işleri satıyorum ; örtüler, torbalar, lavanta keseleri, runnerlar. Daha sistemde yeniyim oturtmaya çalışıyorum
Gayet iyisin canımcuma 66.2
ptesi 66.1
fark -100
Akşamları erken kapatırsan Cumaya eksi gelirsin canımCuma:72.4
Bugün :72.4
Fark: 0
Basiniz sagolsun cok uzuldum.hayirli geceler hanimlar
dun virusten amcami kaybettik uzgunum 58 yasindaydi daha. Allah im bir an once bu virus ortadan kalksaydi ne canlar yandi.
Allah in bizelere gazabi
Günaydın canımHerkese günaydinhayirli haftalar
Oyun arkadaşlarını mı rüyasında görüyor acabaGünaydın kızlar kızım sabaha karşı 3 kere hıçkırarak ağladı uykusunda uyutmadı yine bıcırık
Zaten önümüz yine karanatina diye gevşettim galiba
Yaşı fazla değilmiş, çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin, kalanlara sabır versinhayirli geceler hanimlar
dun virusten amcami kaybettik uzgunum 58 yasindaydi daha. Allah im bir an once bu virus ortadan kalksaydi ne canlar yandi.
Allah in bizelere gazabi
Tavsiye edeceğin YouTuber’ları ben de öğrenmek isterim.Kızların kaça geçti canım
Evde öğretmenlik yapacaksınız çocuklara, eğer yapabilirsen okulda aldığından daha fazla bilgi alır, biz eşimle birlikte yaptığımız telafi eğitimleri ile epey yol kat ettik..
YouTube de mükemmel ders anlatımları olan hocalar var, her branşta...
Videoyu açacaksın, çocuk izlerken yanında oturacaksın başka şeylere bakmasın diye, soruları çözerken videoyu durdurup önce kendi çözecek sonra çözümü izleyecek canım, sonrada Eba'da sınavlar bölümünde kategori kategori alıştırma ve tarama testleri var.(senin birşey bilmene gerek yok, çocuk izlerken anlar zaten)
Bir plan program yap, herşeyin saatinin belli olduğu,1 saat ders yarım saat mola, yada 45 dk ders 15 dk mola şeklinde, yemek saatleri de belli olsun, kitap okuma saatine kadar..
Evde disiplini de sağladın mı, çok güzel verim alırsınız canım
Yapabilirim diyorsan youtuber önerisinde bulanabilirim.
Kaptan pazartesidemi kilo bildiriyoruz. Ben bu sabah tartilmadim ama dun tam 74 olmustum.Günaydın canım
Kilo bildirimini alalım
İlk sayfada takım kurallarımız var canım, okumadın mı :))Kaptan pazartesidemi kilo bildiriyoruz. Ben bu sabah tartilmadim ama dun tam 74 olmustum.
2gunde 700 gram ve hic odemim olmadigini biliyorum. Diyetisyen bir hafta once sifir odem demisti. Giden yagdan gidiyor diye dusunuyorum.
Dukan birasi odem atmaya birebir. Tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?