Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın herkese ☺ ilk bildirim benden olsun
62.6 kiloyum ne azalma ne de eksilme var sanırım vücudumu şaşırtmam gerek
Spor vakti gelmiş demektir kuzum emziren annesin detoksa gitmek yerine spor yapmanı tavsiye edebilirim naçizane
Cuma 73.2
Bugün 74.5
Fark +1.3
Atacaksın ödemi canım izin kilona dön de artık listeye girin sen ve Ucmelekannesi
Kaptancığım neden dikkat etmiyorsun cumaya kadar dikkat edelim ☺
Kaptan listede değil Allahtan yoksa yakmıştı bizi
Günaydın diyetdaşlarım ☺ kabak detoksu yapsam emzirdiğim için bebeğe bir etkisi olur mu ? Oğlum 4 aylık. Kabızlık da çekiyorum
Canım detoks yapma bence semizotu, kabak gibi sebzelerle yapılan bir yemek dene birkaç gün İstersen
Cuma 81.9
bugün 81.5
Kuğu geçen haftayı unutturuyordu
Herkese günaydınnn❤
Tartıldım geldimmm

Cuma 81,6
Pazartesi 81,4
Gayet iyi gidiyorsun canım hiç canını sıkma bence
Kolay gelsin canım kullanıcı adın ne ? Takip etmemiz favori yapmamız satışlarını arttırabiliyor mu ?
Günaydın kızlar

dün akşam babam hastalandı hastaneye git et derken çok geç uyudum şimdi de gözümü açamıyorum uykudan

bugün 72 baremini kırmak için hurma detoksuna başladım
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin hurma yapacaksan ender Saraçoğlu bağırsak çalışması ve fazla kalori almamak için hurmayı ikiye bölüp geceden suda bekletin diyor öyle yapabilirsin
Ah inşşş
Öyle iyi geliyorsunuz ki bana valla olmasanız elli kere bırakmıştım
Aslında verme hızım yaşıma göre normal, onun bilincindeyim ama sabrım yok işte :))))
Sabır canım sabır 38-40 beden iken fiziğini özgüvenini düşün her şeyden öte sağlımız için bunu yapmalıyız
Acı biber sütten geçerek bebeğe gaz sancı yapar zaten kuzum beni kabızlık konusunda en çok etkileyen şey su biraz az içsem zorlanıyorum açıkçası
Süper fikir ya daha önce zayıfladığımda 48 beden pantolonu giyinmiştim yere düşmüştü çok mutlu olmuştum utanmasan Pantolonu elime alıp halay çekecektim
Sat sat giyecek kıyafeti olunca daha da salıyor insan benim hep 38-40tı birkaç parça almıştım büyük beden sırf eski kiloma döneyim de onları tekrar giyeyim diye
günaydın arkadaşlar

cuma:112.2
pazartesi: 112.6
+0,4

diyete uyuyorum ama yolculuklar koşturmaca vs. ödem olabilir diye düşünüyorum. devam inşallah
Muhtemelen öyledir canım ödem attıracak içecekler dene birkaç gün dilersen

İkinize de çok gecmiş olsun kızlar
Allah yardımcın olsun canım Rabbim feraha çıkarsın inşallah
Başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesinBaşınız sağolsun
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
Başınız sağolsun, mekanı cennet olsun inşallah
Allah rahmet eylesin canım
Mekanı cennet olsun İnşallah
amin Allah razi.olsun sizlerden

Günaydın diyetdaşlarım ☺ kabak detoksu yapsam emzirdiğim için bebeğe bir etkisi olur mu ? Oğlum 4 aylık. Kabızlık da çekiyorum
Kahvaltıda ki çeşit sayısını azaltırsan kabak detoksundan daha fazla etki görürsün canım

Bende minimalist yaşama dönmeye karar verdim, satmam gereken o kadar şey var ki.

Biraz tüyo verebilir misin bana, nedir püf noktası bu işin

hayirli geceler hanimlar

dun virusten amcami kaybettik uzgunum 58 yasindaydi daha. Allah im bir an once bu virus ortadan kalksaydi ne canlar yandi.
Allah in bizelere gazabi
Yaşı fazla değilmiş, çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin, kalanlara sabır versin
Tavsiye edeceğin YouTuber’ları ben de öğrenmek isterim.

Günaydın canım
Kilo bildirimini alalım
Kaptan pazartesidemi kilo bildiriyoruz. Ben bu sabah tartilmadim ama dun tam 74 olmustum.
2gunde 700 gram ve hic odemim olmadigini biliyorum. Diyetisyen bir hafta once sifir odem demisti. Giden yagdan gidiyor diye dusunuyorum.
Dukan birasi odem atmaya birebir. Tavsiye ederim.

İlk sayfada takım kurallarımız var canım, okumadın mı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…