- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #38.161
Senin kaynananda aynı benim annem canımKız kardeşim akşamları börek, çörek getiriyor (ki ben hamur işine çok düşkünümdür ) sürekli söylüyorum getirince bana göstermeyin gidin içerde yiyin diye annem getiriyor bunu da sen yiyeceksin ayy zaten dayanamıyorum bide gözüme sokuyor yiyyeceksin diye barut gibi oluyorum o an yemiyorum ama çok agresif oluyorum
Canım sen sporunu ihmal etme sporsuz veremiyoruz biz ben 1-1,5 aydır boşuna kürek çekiyorum, 70'ten 68'e iniyorum h.sonu oluyor 70'e geri dün cuma günü 68'lere düş, bu döngü böyle devam ediyor al ver, al vero kadar emek veriyoruz sonra bir h.sonu herseyı mahvedıyor ve basa dönüyoruz. Haydi cnmm silkelenelim şu haftayı çok iyi değerlendirelim, cumaya daha var, akşamları sporları ihmal etmezsek iyi bir sonuç çıkar bu hafta inşallah.
Bebekler nescafemi içiyorum nerdesiniz??
Ben burdayım cnmm kahve bende kansızlık yaptığı için ben açık çay ile eşlik edeyim sanaAfiyet olsun canımmm.
diyet modundan çıkalı çokk oluyo ne diyet ne spor hiçç havesim yok
valla nagiş dağıldı topik, kış olsada gene bitişsek şurda yaabende artık hamilelik topiklerine bakıyorum, madem zayıflayamıyorum şişeyim bari diye
şaka şaka hem zayıflamaya devam hem diğer işe, bakalım kısmet hangisinde olacak. sende ne var ne yok canım?
ayy canım benim hoşgeldin bugün senle ben varız zaten, bi ara sibel girdi çıktı o da gitti.
Ayy bugün iş güçte yok, çok sıkıldım bunaldım kafayı bulim diye kahve koydum kendime.dayım almanyadan cappucino getirmiş bana ama ben daha evvel hiç içmedim nasıl sen biliyormusun tadını, açimmi paketi acaba, yoksa hiç açmadan birine mi vereyim berbatsa eğer
ayy canım benim hoşgeldin bugün senle ben varız zaten, bi ara sibel girdi çıktı o da gitti.
Ayy bugün iş güçte yok, çok sıkıldım bunaldım kafayı bulim diye kahve koydum kendime.dayım almanyadan cappucino getirmiş bana ama ben daha evvel hiç içmedim nasıl sen biliyormusun tadını, açimmi paketi acaba, yoksa hiç açmadan birine mi vereyim berbatsa eğer
diyet modundan çıkalı çokk oluyo ne diyet ne spor hiçç havesim yok
7-8 arası 1 saatlik yürüyüşümü yaptım.artık hergün düzenli çıkıyorum yürüyüşe. ama malesef diyetime dikkat edemiyorum. yani yediklerimi sporla nötürlüyorum. neyse bakalım.
sibelcim yine günü çok hafif atlatmışsın harikasın
murcum kolay gelsin sen neler yaptın hafta sonunu nasıl atlattın
doksancım nerelerdesin?
nagişim moraller nasıl toparlandın mı?
nerelerdesiniz hatunlar gell gell muhabbete gelll
valla nagiş dağıldı topik, kış olsada gene bitişsek şurda yaabende artık hamilelik topiklerine bakıyorum, madem zayıflayamıyorum şişeyim bari diye
şaka şaka hem zayıflamaya devam hem diğer işe, bakalım kısmet hangisinde olacak. sende ne var ne yok canım?
graphicim bebiş mi düşünüyosun bakim. hadi hayırlısı olsun. benim de ikincisinin vakti geldi de geçti bile.ama ben daha kiloları veremedim.yapıştı kaldı üstüme bu kilolar.
nagişcim sen nasılsın? neler yapıyorsun. noldu neden pes ettin böyle..hafta sonu herkes çok azimliydi. offf offf zor bu iş.
ben de ctesi regl oldum.200gr fazla görünüyorum. biliyorum şişkinlik ama gel de canın sıkılmasın...
o nedemek öyle pes etmek yok canım..biran önce kiloları verip kurtulalım...
7-8 arası 1 saatlik yürüyüşümü yaptım.artık hergün düzenli çıkıyorum yürüyüşe. ama malesef diyetime dikkat edemiyorum. yani yediklerimi sporla nötürlüyorum. neyse bakalım.
sibelcim yine günü çok hafif atlatmışsın harikasın
murcum kolay gelsin sen neler yaptın hafta sonunu nasıl atlattın
doksancım nerelerdesin?
nagişim moraller nasıl toparlandın mı?
nerelerdesiniz hatunlar gell gell muhabbete gelll
Ben bu iki gün mezuniyetim var ordayım cnm :) Sabahtan akşama kdr ordayız. Diyet miyet hak getire...
SABAH:1 ELMA
ÖĞLEN: 1 ELMA
AKŞAM: Ton balıklı sandviç + meyve + 3 bardak meyve suyu
valla kızlar haftasonu sadece güzel bir kahvaltı ettim desem yalan olmaz garip bir şişkinliğim var göbeğim 1 mt önden gidiyo kilo vermedim ama almadım da reglimede daha 10 gün var bide boğazlarım şişti,bide çocuğun wc eğitimi beni böyle kastıda kastı regl bitimi hamile kalınırmı dicem ama topiğin çoğu bekar yada çocuksuz nerden bilsin kızceler
haftasonu şehir dışından misafirim vardı bizimle yaşıtlar ama tam 4 tane çocukları vardısizlerden iyi olmasınlar çok iyiydiler (ben ilk defa tanıştımda ) ve kendimi çok tembel gördüm ben 2.yi yapmaya korkarken arkadaşları görünce ahanda böyle oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?