Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

DOĞRU SÖYLÜYORSUN CANIM, YERİMİZDE SAYIYORUZ VE PSİKOLOJİMİZ BOZULUYOR. zaten bu çarşamba bide kandil galiba, o günde inşallah hasta filan olmazsam oruç tutarım hem sevaba girerim hemde bi detoks gibi bişey olur, bi temizlensim içim.
bu cumaya ne olursa olsun kilo vermiş olarak giremezsem eğer ölüm rejimlerinden ölüm beğenicem

Ben burdayım cnmm kahve bende kansızlık yaptığı için ben açık çay ile eşlik edeyim sana Afiyet olsun canımmm.

ayy canım benim hoşgeldin bugün senle ben varız zaten, bi ara sibel girdi çıktı o da gitti.
Ayy bugün iş güçte yok, çok sıkıldım bunaldım kafayı bulim diye kahve koydum kendime. dayım almanyadan cappucino getirmiş bana ama ben daha evvel hiç içmedim nasıl sen biliyormusun tadını, açimmi paketi acaba, yoksa hiç açmadan birine mi vereyim berbatsa eğer

diyet modundan çıkalı çokk oluyo ne diyet ne spor hiçç havesim yok

valla nagiş dağıldı topik, kış olsada gene bitişsek şurda yaa bende artık hamilelik topiklerine bakıyorum, madem zayıflayamıyorum şişeyim bari diye
şaka şaka hem zayıflamaya devam hem diğer işe, bakalım kısmet hangisinde olacak. sende ne var ne yok canım?

graphicim bebiş mi düşünüyosun bakim. hadi hayırlısı olsun. benim de ikincisinin vakti geldi de geçti bile.ama ben daha kiloları veremedim.yapıştı kaldı üstüme bu kilolar.

nagişcim sen nasılsın? neler yapıyorsun. noldu neden pes ettin böyle..hafta sonu herkes çok azimliydi. offf offf zor bu iş.
ben de ctesi regl oldum.200gr fazla görünüyorum. biliyorum şişkinlik ama gel de canın sıkılmasın...

Bi ara kaçtım ama yine geldim yasecimmm, cappuccino da kahve gibi tok tutuyor tadı da hoşuma gidiyor benim 906090'da sürekli içiyor sanırım tok tuttuğu için yan yana olsaydık karşılıklı içerdik afiyet olsun şekerim paketi aç ama fazla kaçırma yağsız sütle yap 906090 gibi zaten su içsek yarıyor bize dikkat etmezsek çay kahve bile kilo yapar valla bize

nagişim yirmi ablanın dediği gibi h.sonu çok azimliydik noldu ki birden ramazan'ı düşün cnm, ramazan'da şimdiki gibi olamıcaz, dikkat etmek istesede insan dikkat edemiyor çünkü sahurdan sonra yemeğin üzerine yatıyor hadi iftarda az biraz dikakt edersin ama sahur çok zorlucak bizi o yüzden Ramazan'a kadar ne verirsek kar..

Bu arada bende regl oldum sabah 68 çıkmıştım, regl olduğuma hiç bu kadar sevinmemiştim bende diyorum ki benim göbeğim eskiden hiç yoktu göbekte mi çalışsam demekki regl bittikten sonra 67'leri göreceğim, Rabb'ime şükürler olsun ki, bu site çıktı karşıma yaa, aynadan kendime bakınca hep şükrediyorumm, hep düşünürdüm ben hep şişman mı kalıcam diye ne zaman zayıflıcam şişmanlık çok mutsuzda ediyor insanı,, ideal kiloma ulaşmadım ama eski hallerime göre şu an çok iyiyim, durmak yol tam gaz yola devam kızlar...

HOŞGELDİN GAMZECİM,
şuan bi etek giymişim öyle sıkıyorki, belini bi yukarı çekiyorum, bi fermuarımı açıyorum, bi aşağı indirmeye çalışıyorum kafayı yiycem, sanki cenderenin içine girmişim yani, eteğin sadece beli sıkıyor diğer yerleri gayet güzel, of yaa benim şu bel çevrem ve göbeğim beni sinir ediyor heryerim zayıf, ordan tip bişekilde bel yağlarım ve göbeğim fırlıyor, sabahtan beri sinir oldum daraldım şu eteğe yarın giycem şalvar gibi bişey o olacak

ohh sen şimdi şişkinlikleride atacaksın birgüzel, ayy ben bide ilaç kullanıyorum regl düzelsin diye belki ondan bukadar şişkinim yaa, aslında bugün yarın olması gerekiyor reglimin ama ilaç sebebiyle heralde cumayı bulur, bende ozamana kadar şişip patlamam inşallah
hakkaten bu topiik gene bizi hizaya soktu çok şükür en azından daha sağlıklı besleniyoruz çikolata ıvır zıvırı kestik elimizden geldiğince, o bile kar.

yirmi ablacım evet bebek düşünüyorum, inşallah ikimiz birden veririz müjdeleri ozaman hadi yanıma arkadaş buldum topikten ne güzel

ayy bizim eda vardı haber alan varmı hamileydi ne oldu acaba merak ettim

kızlar slm inanılmaz yoğundum bugün ....şuan boşaldım..tabi öğlen hiç birşey yemedim .
artık bu saatten sonra 1 tabak yoğurt yer geçerim...

Kızlaar cumartesi pazar ızınlıydım gelemedım bıde ustune ay bası younluk var yarında geleme raporlarım var ıdare edın artık kızlar buralr sıze emanet geçmıse bakamadım hıc gelınce uzun uzadıya okurum onusuruz ...

7-8 arası 1 saatlik yürüyüşümü yaptım.artık hergün düzenli çıkıyorum yürüyüşe. ama malesef diyetime dikkat edemiyorum. yani yediklerimi sporla nötürlüyorum. neyse bakalım.
sibelcim yine günü çok hafif atlatmışsın harikasın
murcum kolay gelsin sen neler yaptın hafta sonunu nasıl atlattın
doksancım nerelerdesin?
nagişim moraller nasıl toparlandın mı?
nerelerdesiniz hatunlar gell gell muhabbete gelll

Ben bu iki gün mezuniyetim var ordayım cnm :) Sabahtan akşama kdr ordayız. Diyet miyet hak getire...

SABAH:1 ELMA

ÖĞLEN: 1 ELMA

AKŞAM: Ton balıklı sandviç + meyve + 3 bardak meyve suyu

o nedemek öyle pes etmek yok canım..biran önce kiloları verip kurtulalım...

valla kızlar haftasonu sadece güzel bir kahvaltı ettim desem yalan olmaz garip bir şişkinliğim var göbeğim 1 mt önden gidiyo kilo vermedim ama almadım da reglimede daha 10 gün var bide boğazlarım şişti,bide çocuğun wc eğitimi beni böyle kastıda kastı regl bitimi hamile kalınırmı dicem ama topiğin çoğu bekar yada çocuksuz nerden bilsin kızceler
haftasonu şehir dışından misafirim vardı bizimle yaşıtlar ama tam 4 tane çocukları vardı sizlerden iyi olmasınlar çok iyiydiler (ben ilk defa tanıştımda ) ve kendimi çok tembel gördüm ben 2.yi yapmaya korkarken arkadaşları görünce ahanda böyle oldum

günaydın...canım evet dün akaşm eve gidip yoğurt yedim sonrada doğru yürüyüşe...tam 2 saat yürüdüm...eve geldiğimde ruh gibiydim...yorgun bitkin ...ama çok aç olmama rağmen yemedim....dedim ki Sibel eski yediklerine say.... b arada bence diyetine de dikkatet canım...madem bu yola çıktık gerekeni yapalım demi...

kızlar günaydın...Mutlu bir gün geçirmeniz dileği ile...
sabah uyanır uyanmaz yarım litre su içtim
arkasından 1 haşlanmış yumurta
50 gr kiraz..ve peynir yedim
şuan sütlü kahve içiyorum..

Ben bu iki gün mezuniyetim var ordayım cnm :) Sabahtan akşama kdr ordayız. Diyet miyet hak getire...

SABAH:1 ELMA

ÖĞLEN: 1 ELMA

AKŞAM: Ton balıklı sandviç + meyve + 3 bardak meyve suyu

hım hadi bakalım hayırlı olsun diyelim. vur patlasın çal oynasın. menüne bakıyorum da pek de bozmamışsın güzelim.

ah canım doğru ya sen tuvalet eğitimine başlamıştın di mi.nasıl gidiyor. ilerleme var mı?
nagişim şu 2. cocuk beni de bi hayli korkutuyor. oğlum 6 yaşın içinde. sıkıldığında sürekli bize sarıyor..ben de baya alıştım tembelliğe. sezeryandan sonra o kadarkorkmuşum ki kendimi 10 yıllık korumaya aldım. bakalım nereye kadar sabredeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…