- Konu Sahibi Handandandan
-
- #38.141
sağol canım resimler biliyorsun ki daha şişman gösteriyor normalde daha zayıfım...insan istedikten sonra veriyor... inan bana .. ben bu yola çıkarken çok kararlı çıktım..annemle beraber başladık.annem 88.5 di bende 77 hatta 77.6 dım.Hayatımızı komple değiştirdik...etrafımızdakiler dalga geçti 2 gün sonra bırakırsınız falan diyeama biz aynen devam ettik...annem 48 yaşında düşün 3 çocuk annesi..bi de millet kalkmış yok çocuk doğurdun göbeğin gitmez,yok kaç yaşındasın kilo veremezsin her kafadan bir ses..
bende anneme kim ne derse desin biz bu sene çözeceğiz bu kiloları dedim.sonra yavaş yavaş başladık kilo vermeye ....annem geliyor yanıma kızım 4 kilo verdim kimse fark etmiyor, zayıfladın demiyor yoksa biz su mu kaybediyoruz dedi... bende şöyle bir örnek verdim dedim ki; anne 88 tane ceviz düşün bunların içinden ben 4 tanesi alırsam fark edebilirmisin...
düşündü hayır edemem dedi... peki 14 tanesini alırsam dedim ...fark ederim tabiki dedi ve konu kapandı... anladı ne demek istediğimi... şuan tam 73.5 sabah tarttım... ve benim eski kıyafetlerimi giyiyor...çünkü onlar bana çok büyük geliyorsende istedikten sonra çok rahat yaparsın...annem senden yarım kilo da fazlaydı bitanecim...o na göre düşün ve karar ver...zayıflama konusunda ...başabilirsin bence...
Amin canım. Benim de hiç aklıma gelmezdi ama oluyor işte..İnşallah dönerim, şu an diyet umrumda değil zaten, bir an önce sağlığıma kavuşmak istiyorum sadece
canımm benim negüzel anlatmışsın yaa. çok güzel motive oldum. zaten takıma girdiğimden beri motivasyonum çok yüksek. kilo veremesem de daha sağlıklı besleniyorum, spor yapıyorum ve kendime güveniyorum. umarım ben de annen gibi 73 kiloyu görebilirim. annae kız ikiinizi de can-ı gönülden tebrik ediyorum
biran önce sağlığına kavuşursun inşallah.
Selaaammmmmmmm !!!!!
Dünden bu yana 700 gram gitmiş. 62'yi gördüm sonunda.
Yarında birkaç gram gitse 61'li bir rakam görürüm !! Kilolarım takıldığı yerden tekrar harekete geçtiOleyyyyyyyyyyy
BUGÜN MENÜME ŞU ŞEKİLDE BAŞLADIM
SABAH: YOK
ÖĞLE: 1 yeşil elma
Kendimi bir kaç gün aç bırakmam lazımAncak o şekilde 59'u görürüm
Günaydınnnnnn!!! Herkese mutlu, huzurlu, bol sporlu ve kaçamaksız bir pazar diliyorum.
Dünkü menümü paylaşayım
Sabah
1 yumurta
2 dilim çavdar ekmeği
1 dilim peynir
Öğle
1 domates+1 salata
4 pane harçlı tavuk
Akşam
1,5 dilim pasta
Spor: 1 saat yürüyüş+1 saat kondisyon bisikleti+30 dk yer hareketleri
Pasta yediğim için canım çıkana kadar spor yaptımVe sabah hiç almadığımı görünce çok sevindim, bugüü de atlattık mı süper olacak...
Akşamüstü bol tereyağlı iskender yedimHahahahahahahha
günaydın arkadaşlar kafayı yiycem eşim yine şehir dışına gitti, o gittikçe ben şişiyorum can sıkıntısından yiyorum çünkü. berbat bir kilodayım hala geçen haftaki gibi 63,6 tüh bana yazıklar olsun
Canım sen spor yapıyor musun eşinde yokmuş en azından spor yapmaya daha çok vaktin olur, h.sonu mesela çık evin önünde gez doşal biraz en azından yürüyüş yap, ben h.sonunu bol sporlu geçirdim canım çıktığı için (hele de cumartesi) spor aklıma geldikçe birşey yiyesim gelmiyordu ve bu kadar kısa zamanda kendimdeki farklılığı hissediyorum, mutlaka spor yap cnmm hem vucüdün daha güzel görünecek hem de yorulduktan sonra yiyesin gelmeyecek.
Dün magazin programını izledim içim gitti ya, Fenerbahçeli Volkan Demirel'in eşinin vucüdü müthiş ya kadının kalçaları süper ya tam da benim istediğim gibisporla hafif kalkar mı acaca popom Serenay sarıkaya'nın vucüduda kusursuz spor yaparken izliyorum iyice gaza geliyorum
Canım Gamzecim benim günaydın,
en son perşembe günü spor yapmıştım ne güzel hemde 45 dk, ardından kaynanam çağırıp beni kusturana kadar yedirince yine hevesimi kaçırmıştı, arkadaş bu yeme konusunda ısrar edenleri hiç anlamıyorum, mide benim, keyif benim, aç veya tok olduğumu, yada doyup doymadığımı en iyi ben anladım dimi, yok illa sen doymadın, azıcık yedin nedir ki vs vs.. kadın iyilik için söylüyor ama anlamıyor halimden. o yüzden yine hevesim kaçmıştı, ama sen benim canım arkadaşım olarak beni bugün için yine ezimlendirdin, Allah razı olsun senden tatlım yaaben yine bu akşam yürüyüşümü yapayım haklısın
Ayrıca o magazinleri seyredince varya aynı şekilde nasıl gaza geliyorum anlatamam. gidiyorum hemen evde giydiğim kıyafetleri değiştirip daha güzel bişey giyiyorum reklam arasında, hemen makyaj yapıyorum, elime bir şişe su alıyorum vs vs.bu haftasonu izlemedim bak kayıptayım o yüzden veremedim kilo filan bakımsız tarzana benzedim
günaydınn günaydın günaydın.
diyetler nasıl gidiyor şekerliklerim.hafta sonunu bozmadan atlatırsak tamamdır.ben erkenden kaltım .şimdi koşu bandında yürüyüş yapacaağım. sonra da güzel bir pazar kahvaltısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?