Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

DÜNKÜ MENÜM:

SABAH: 1 dilim çavdar ekmeği ve beyaz peynir

ÖĞLE: Patates Haşlama + meyve salatası

AKŞAM: 3 köfte + biber ve domates közleme + 2 dilim çavdar ekmeği + meyve salatası

dünden bu yana 200 gram gitmiş.. Hastalıktan olsa gerek, şükürki bugün daha iyi hissediyorum düne göre. Yine devam ediyor tam iyileşmedim ama hiç yoktan iyidir.

Son düzenleme:

canımm benim negüzel anlatmışsın yaa. çok güzel motive oldum. zaten takıma girdiğimden beri motivasyonum çok yüksek. kilo veremesem de daha sağlıklı besleniyorum, spor yapıyorum ve kendime güveniyorum. umarım ben de annen gibi 73 kiloyu görebilirim. annae kız ikiinizi de can-ı gönülden tebrik ediyorum

Amin canım. Benim de hiç aklıma gelmezdi ama oluyor işte.. İnşallah dönerim, şu an diyet umrumda değil zaten, bir an önce sağlığıma kavuşmak istiyorum sadece

biran önce sağlığına kavuşursun inşallah.

umarım canım...

Selamlar kızlar hemen dünkü menümü paylaşayım.

Sabah
2 biber dolması
1 dilim börek

Ara: 1 meyveli soda

Öğle
1 kase çorba

Akşam
2 dilim karpuz
1 domates
4-5 adet beze
Yarım avuç kuruyemiş

Spor: 1 saat yürüyüş.

herkese iyi haftasonları kızlar..906090 cnmm çok geçmiş olsun, bugün daha iyi olmana sevindim, dikkat et kendine...

günaydınn günaydın günaydın.
diyetler nasıl gidiyor şekerliklerim.hafta sonunu bozmadan atlatırsak tamamdır.ben erkenden kaltım .şimdi koşu bandında yürüyüş yapacaağım. sonra da güzel bir pazar kahvaltısı

Günaydınnnnnn!!! Herkese mutlu, huzurlu, bol sporlu ve kaçamaksız bir pazar diliyorum.

Dünkü menümü paylaşayım

Sabah
1 yumurta
2 dilim çavdar ekmeği
1 dilim peynir

Öğle
1 domates+1 salata
4 pane harçlı tavuk

Akşam
1,5 dilim pasta

Spor: 1 saat yürüyüş+1 saat kondisyon bisikleti+30 dk yer hareketleri

Pasta yediğim için canım çıkana kadar spor yaptım Ve sabah hiç almadığımı görünce çok sevindim, bugüü de atlattık mı süper olacak...

Selaaammmmmmmm !!!!!

Dünden bu yana 700 gram gitmiş. 62'yi gördüm sonunda.

Yarında birkaç gram gitse 61'li bir rakam görürüm !! Kilolarım takıldığı yerden tekrar harekete geçti Oleyyyyyyyyyyy

BUGÜN MENÜME ŞU ŞEKİLDE BAŞLADIM

SABAH: YOK

ÖĞLE: 1 yeşil elma

Kendimi bir kaç gün aç bırakmam lazım Ancak o şekilde 59'u görürüm

canım süpersin yaa. hakkaten süper kilo veriyorsun. keşke ben de ağzımı tutabilsem ama kendini aç bırakma güzelim. normal diyetinle de veriyorsun zaten.

işte bu yaa..hakkaten önemli olan kaçamakların arkasından sporla falan telafi etmek.ama ben bazen kaçamak yapınca battı balık moduna giriyorum

benim de akşama kadar çok güzeldi. altıda hafif bir yemek yedim 7.30 da yürüyüşe gittim. bir ssat yürüdüm ama şimdi maçı izzlerken dayanamadım eşime patlattığım mısırlardaan yedim.yanında da meyve suyu...off off.. ben genelde 7 den sonra bişey yemiyodum yaa

Günaydın kızlar, h.sonunu çok şükür kazasız belasız atlattım öyle abartılcak derecede yemedim ve 200 gr vermişim h.sonunu atlattıktan sonra artık gerisi kolay

Dünkü menüm

Sabah
Domates,salata, peynir, yumurta, 3 dilim çavdar ekmeği

Öğle
yok

Akşam
Salata
2 dilim karpuz
15 erik

Spor: Yarım saat yer hareketleri

günaydın arkadaşlar kafayı yiycem eşim yine şehir dışına gitti, o gittikçe ben şişiyorum can sıkıntısından yiyorum çünkü. berbat bir kilodayım hala geçen haftaki gibi 63,6 tüh bana yazıklar olsun

Canım sen spor yapıyor musun eşinde yokmuş en azından spor yapmaya daha çok vaktin olur, h.sonu mesela çık evin önünde gez doşal biraz en azından yürüyüş yap, ben h.sonunu bol sporlu geçirdim canım çıktığı için (hele de cumartesi) spor aklıma geldikçe birşey yiyesim gelmiyordu ve bu kadar kısa zamanda kendimdeki farklılığı hissediyorum, mutlaka spor yap cnmm hem vucüdün daha güzel görünecek hem de yorulduktan sonra yiyesin gelmeyecek.

Dün magazin programını izledim içim gitti ya, Fenerbahçeli Volkan Demirel'in eşinin vucüdü müthiş ya kadının kalçaları süper ya tam da benim istediğim gibi sporla hafif kalkar mı acaca popom Serenay sarıkaya'nın vucüduda kusursuz spor yaparken izliyorum iyice gaza geliyorum

Canım Gamzecim benim günaydın,
en son perşembe günü spor yapmıştım ne güzel hemde 45 dk, ardından kaynanam çağırıp beni kusturana kadar yedirince yine hevesimi kaçırmıştı, arkadaş bu yeme konusunda ısrar edenleri hiç anlamıyorum, mide benim, keyif benim, aç veya tok olduğumu, yada doyup doymadığımı en iyi ben anladım dimi, yok illa sen doymadın, azıcık yedin nedir ki vs vs.. kadın iyilik için söylüyor ama anlamıyor halimden. o yüzden yine hevesim kaçmıştı, ama sen benim canım arkadaşım olarak beni bugün için yine ezimlendirdin, Allah razı olsun senden tatlım yaa ben yine bu akşam yürüyüşümü yapayım haklısın
Ayrıca o magazinleri seyredince varya aynı şekilde nasıl gaza geliyorum anlatamam. gidiyorum hemen evde giydiğim kıyafetleri değiştirip daha güzel bişey giyiyorum reklam arasında, hemen makyaj yapıyorum, elime bir şişe su alıyorum vs vs. bu haftasonu izlemedim bak kayıptayım o yüzden veremedim kilo filan bakımsız tarzana benzedim

Senin kaynananda aynı benim annem canım Kız kardeşim akşamları börek, çörek getiriyor (ki ben hamur işine çok düşkünümdür) sürekli söylüyorum getirince bana göstermeyin gidin içerde yiyin diye annem getiriyor bunu da sen yiyeceksin ayy zaten dayanamıyorum bide gözüme sokuyor yiyyeceksin diye barut gibi oluyorum o an yemiyorum ama çok agresif oluyorum

Canım sen sporunu ihmal etme sporsuz veremiyoruz biz ben 1-1,5 aydır boşuna kürek çekiyorum, 70'ten 68'e iniyorum h.sonu oluyor 70'e geri dün cuma günü 68'lere düş, bu döngü böyle devam ediyor al ver, al ver o kadar emek veriyoruz sonra bir h.sonu herseyı mahvedıyor ve basa dönüyoruz. Haydi cnmm silkelenelim şu haftayı çok iyi değerlendirelim, cumaya daha var, akşamları sporları ihmal etmezsek iyi bir sonuç çıkar bu hafta inşallah.

canım ben kendi adıma konuşayım pazar günleri diyet yapmıyorum..of günüm... yoksa sıkılırdım diyetten falan...

kızlar günaydınnnn sabah sabah hava sıcacık yine...
bugünkü menüm..
sabah 1 tane haşlanmış yumurta
2 zeytin.çok az peynir,ve roka
şuanda nescafe içiyorum...sütlü ve şekersiz..bu arada sabah 45 dk yürüdüm...
çok çalışmamız lazım çokkk....
yoksa bu kilolar biraz zor gider..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…