- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #381.561
Ah canım, başımda o kadar dert var ki...oyy o kadar yani. O zaman daha fazla erteleme bence tedbirini guzelce alip git canim hastahaneye
Hadi bakalımCumaya süper geleceğim Kaptanım, tatilde veremedigim kiloların acısını çıkaracağım
gecmis olsun canim. Sen doktora gorundunmu ayak agrin neden oluyor acabaHayırlı haftalar herkese oype yorgunum ki ıkı kez gırdım gecmısi okudum ama bildirim yapmak aklıma bile gelmedi
Dun yine gec yattım ama ayak agrım beni asla uyutmuyorHandandandan ne olacak bu agrılar bilemiyorum ayrıca sabıtım sanırım odem sıkıntım var bu ara hem tuz hemde hergun yasadıgım uyku sorunu sebep. Cuma ya guzel bı eksi ınsallah
Sagol canim sicakta pertim cikti ama hala bitiremedim isleri. Ben konyadayim kurutmaliga az gec kaldim sanki ama hala kuru burda. Geven dolmalik biber asdim balkona hala kuruyamadi. Patlucan konservesi hic duymadim nasil yapiyorsunSana da kolay gelsin tatlımvalla haklısın hergun pert oluyorum agrıdan uyuyamıyorum ben uyuyacağım zamanda bebeler saolsun fırsat vermiyor.
Patlıcan ıcın erken ben bu sene konserve yapıcam dolaba koymayacam. Dun de barbunya koydum. Burda kurutma olmaz sanki esinti var aksama da serin oluyor sen nerdesin
Bir yerden başlamam lazım.Sattığım giyim eşyalarında fiyata hiç bakmıyorum 15-20 veriyorum, sırf ev boşalsın diye, dursa o kadar da etmeyecek zaten, çocuk eşyaları, kadın giyim çok hızlı gidiyor, dene bence
Çok yoruyoruz kendimizi canım.Hayırlı haftalar herkese oype yorgunum ki ıkı kez gırdım gecmısi okudum ama bildirim yapmak aklıma bile gelmedi
Dun yine gec yattım ama ayak agrım beni asla uyutmuyorHandandandan ne olacak bu agrılar bilemiyorum ayrıca sabıtım sanırım odem sıkıntım var bu ara hem tuz hemde hergun yasadıgım uyku sorunu sebep. Cuma ya guzel bı eksi ınsallah
Ödem oBaya artıdasn ama istersen cumaya halledersin
evet haklisin kendimi ona gore ayarlayip bi duzen kurmam lazim . yaparim ins karar vermek en onemlisi. Ortaokul mezunuyum canim. Liseyi disardan bitirmeye niyetlendim ama icrata geciremedimÖğretmen olmam benim için avantaj gibi gözükse de bu dediğimi herkes yapabilir, hatta bilinçli öğrenciler kendi kendine yapıyor canım.
Kızımla daha çok eşim ilgileniyor, o sadece kendi alanında uzman olmasına rağmen yardımcı olabiliyor çocuğa.
Mezuniyet durumun nedir bilmiyorum ama rahatlıkla yapabilirsin canım
Yaa zor is tasinmak. Ev kendinizindi doye biliyorum. Tayin meselesi yuzundenmi tasiniyprsunuz yoksa evi degistirmek istediginizdenmiAh canım, başımda o kadar dert var ki...
Eşim birde taşınma işi çıkarmaya çalışıyor
Kendi evimiz canımYaa zor is tasinmak. Ev kendinizindi doye biliyorum. Tayin meselesi yuzundenmi tasiniyprsunuz yoksa evi degistirmek istediginizdenmi
Bir yerden başlamam lazım.
Tmm canım, teşekkür ederimUygulamayı indir bana özelden kullanıcı adını yaz, desteklerim seni
Denemekte fayda var canım belki faydasını görürsünAnnemle babam yarın bir doktora gözükeceklermiş
Farklı bir uygulama yapıyormuş
Beni de çağırdılar ama kararsız kaldım
Dokundurmak istemiyorum canım, vardır muhakkak uygulama yapılmadan düzeltecek bir yöntem, onu bulmaya çalışıyorum.Denemekte fayda var canım belki faydasını görürsün
İnşallah canımDokundurmak istemiyorum canım, vardır muhakkak uygulama yapılmadan düzeltecek bir yöntem, onu bulmaya çalışıyorum.
Bu ara zeytinyağı sürüyorum her iki dizime.
Meme ca da ameliyatı reddetmiştim, alternatif tıp ile çözüm bulmuştum, yine niyetim o şekilde şifa bulmak.
Tayinin ciktigi yer uzakmi. Uzak degilse hergun gidip gelebilirmi. Zor ya butun duzen degisecek. Senin okulun nasil olacak pekiKendi evimiz canım
Eşim tayin istedi ve çıktı, bizide peşinden sürüklemeye çalışıyor
Niyeti orada yaşamak olduğu için tayin istedi canım, bana sormadanTayinin ciktigi yer uzakmi. Uzak degilse hergun gidip gelebilirmi. Zor ya butun duzen degisecek. Senin okulun nasil olacak peki
Hakkinizda hayirlisi canim. Rabbim bir yola koymustur ins. Bir orta yol bulursunuz.Niyeti orada yaşamak olduğu için tayin istedi canım, bana sormadan
Gidiş gelişi kabul etmez.
Bende tayin istemeyi düşünmüyorum açıkçası.
Kimle karar verdiyse gitsin onla yaşasın
İns canimDokundurmak istemiyorum canım, vardır muhakkak uygulama yapılmadan düzeltecek bir yöntem, onu bulmaya çalışıyorum.
Bu ara zeytinyağı sürüyorum her iki dizime.
Meme ca da ameliyatı reddetmiştim, alternatif tıp ile çözüm bulmuştum, yine niyetim o şekilde şifa bulmak.
Eşimin anneannesinin dizleri çok ağrırdı, muz kabuğu koyuyor ve çok iyi geliyorBu ara zeytinyağı sürüyorum her iki dizime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?