Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

gecmis olsun canim. Sen doktora gorundunmu ayak agrin neden oluyor acaba
Sagol canim sicakta pertim cikti ama hala bitiremedim isleri. Ben konyadayim kurutmaliga az gec kaldim sanki ama hala kuru burda. Geven dolmalik biber asdim balkona hala kuruyamadi. Patlucan konservesi hic duymadim nasil yapiyorsun

Çok yoruyoruz kendimizi canım.
Biraz yavaşlatmamız lazım herşeyi

evet haklisin kendimi ona gore ayarlayip bi duzen kurmam lazim . yaparim ins karar vermek en onemlisi. Ortaokul mezunuyum canim. Liseyi disardan bitirmeye niyetlendim ama icrata geciremedim
Ah canım, başımda o kadar dert var ki...
Eşim birde taşınma işi çıkarmaya çalışıyor
Yaa zor is tasinmak. Ev kendinizindi doye biliyorum. Tayin meselesi yuzundenmi tasiniyprsunuz yoksa evi degistirmek istediginizdenmi

Yaa zor is tasinmak. Ev kendinizindi doye biliyorum. Tayin meselesi yuzundenmi tasiniyprsunuz yoksa evi degistirmek istediginizdenmi
Kendi evimiz canım
Eşim tayin istedi ve çıktı, bizide peşinden sürüklemeye çalışıyor

Denemekte fayda var canım belki faydasını görürsün
Dokundurmak istemiyorum canım, vardır muhakkak uygulama yapılmadan düzeltecek bir yöntem, onu bulmaya çalışıyorum.
Bu ara zeytinyağı sürüyorum her iki dizime.
Meme ca da ameliyatı reddetmiştim, alternatif tıp ile çözüm bulmuştum, yine niyetim o şekilde şifa bulmak.

İnşallah canım

Tayinin ciktigi yer uzakmi. Uzak degilse hergun gidip gelebilirmi. Zor ya butun duzen degisecek. Senin okulun nasil olacak peki
Niyeti orada yaşamak olduğu için tayin istedi canım, bana sormadan
Gidiş gelişi kabul etmez.
Bende tayin istemeyi düşünmüyorum açıkçası.
Kimle karar verdiyse gitsin onla yaşasın

Niyeti orada yaşamak olduğu için tayin istedi canım, bana sormadan
Gidiş gelişi kabul etmez.
Bende tayin istemeyi düşünmüyorum açıkçası.
Kimle karar verdiyse gitsin onla yaşasın
Hakkinizda hayirlisi canim. Rabbim bir yola koymustur ins. Bir orta yol bulursunuz.

İns canim

Bu ara zeytinyağı sürüyorum her iki dizime.
Eşimin anneannesinin dizleri çok ağrırdı, muz kabuğu koyuyor ve çok iyi geliyor Denemekte fayda var belki biraz hafifletir ağrılarını. Bi doktor söylemişti ona da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…