Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İnşallah canım Sıcak havalarda dışarda yürünmüyor zaten belki evde klima eşliğinde yürürsün burası akşamları epey serin malum sert karasal iklim akşam yürüyüşünü sevdik biz
Kalkabilirsek sabah yürüyüşlerine çıkacağız eşimle canım.
Birde akşam koşu bandında mı yürüsem diye düşünüyorum

Son düzenleme:
Hayırlı olsun canım

Tmm canım, problem yok
Düzenli gelirsin zaten artık ama ibre gitgide yukarı çıkıyor farkında mısın

Çay doldururken çaydanlığı elime alınca dizlerimde baskı hissediyorum diyeyim, sen gerisini anla canım
gecmis olsun abla onceki diz agrindan dilayimi yoksa sonradan bisey felanmi oldu
eski mesajlari okuyamadim
Tmm canım, problem yok
Düzenli gelirsin zaten artık ama ibre gitgide yukarı çıkıyor farkında mısın
evet abla (
artik burdayim zaten:)
bugunden itubaren menulerimide yazmaya baslasam iyi olcak artik

Güzel okunan duygu yüklü her şiiri dinlerim, ayrımın yok ama,
Çoğunlukla Kahraman Tazeoğlu dinliyorum canım, telefonumda yüklü

Bir şiir bırakayım o zaman

üniversite yıllarımda Kahraman Tazeoğlu ve Talha Bora Öge nin radyo programlarını ne dinlerdim be hey gidi günler

evet izindeyim canim
bugun tartilmadim ama 2 3 gun once 63 dum
Ya geçenlerde 60 kiloydun 3 kilo kalmıştı oysa sen çok güzel spor yapıyorsun canım azıcık da dikkat etsen hemen gidiverecek
Çay doldururken çaydanlığı elime alınca dizlerimde baskı hissediyorum diyeyim, sen gerisini anla canım
O derece yani yakın bir zamanda doktora gitmen lazım ve zayıflayınca ağrılarında azalma olacaktır inşallah

hayirli geceler hanimlar

dun virusten amcami kaybettik uzgunum 58 yasindaydi daha. Allah im bir an once bu virus ortadan kalksaydi ne canlar yandi.
Allah in bizelere gazabi
Bende öyle düşünüyorum Allah rahmet eylesin amcana

Cuma 73.2
Bugün 74.5
Fark +1.3
Baya artıdasn ama istersen cumaya halledersin

Cuma 81.9
bugün 81.5
-400 süper
Herkese günaydınnn❤
Tartıldım geldimmm

Cuma 81,6
Pazartesi 81,4
Güzell cumaya iyi bi eksi gelir

Cuma:72.4
Bugün :72.4
Fark: 0
Artıdan iyidir cumaya eksi gelir

En iyi motivasyonlardn biri olmayan kıyafete girmek tebrikler
günaydın arkadaşlar

cuma:112.2
pazartesi: 112.6
+0,4

diyete uyuyorum ama yolculuklar koşturmaca vs. ödem olabilir diye düşünüyorum. devam inşallah
Bence de ödemdir yolcuklarda bnde de çok ödem olur

cuma 66.2
ptesi 66.1
fark -100
Eksi candır

Cuma: 97.9
Bugün: 96.3
Fark: 1.6

Süperr var mısın yarışa

Tunaydin kizlar
Kilo bildirimi
Cuma 72.0
Bugun 71.8
- 200
Güzell

Ksa sürelerde çok iyi kilolar vermişsin metabolizman iyi demek ki gene verirsin biraz asılsan

Kizlar tunaydinlarrrrrr

3 agustos pazartesi 72
Bu pazartesi 73 dunku borekler ve kola bu bir kilo
Kız ne ara 7lere çıktın

Kilo Bildirimi
Cuma: 76,6
Bugün:76,3
Fark:0,3
Süperrr

Bende bekliyorum
Koruma nasıl gidiyor canm :)

60 çok güzel bi kilo. Bence ev konusunu iyice araştırın piyasaya bakın. Akraba akrabaya daha tuzlu veriyor. Boş 1+1 bakıp ev eşyası kaç tlye halledilir hesaplayın mutlaka bir de yaşacaksanız 3+1 alın derim sizin alacağınız zaman daha da değerlenmiş olur

ins canim halletmem gereken cok kilom var
haklisin canim. Su ara icmeye basladim yine bu kadar hizli kilo almamin sebebide bu sanirim.
senin en onemli avantajin ogretmen olman canim. Tabiki anne baba ve pgretmen farkli oluyor ama. En azindan daha faydali olursin sen.

Dedigindede cok haklisin okul okul cok onemli hala gozumu karartip gidip bir okula yazdiramadim kizimi.
oyy o kadar yani. O zaman daha fazla erteleme bence tedbirini guzelce alip git canim hastahaneye
Kız ne ara 7lere çıktın
kilo alma potansiyelim vermekten daha iyi canim.

Valla cenazede ve sonrasinda bi koyvermislik vardi. Borekler tatlilar kolalar derken aci son

Çocukların giyilmemiş yada tek sefer giyilmiş o kadar kıyafeti var ki, benim de 38 ve 42 beden kıyafetlerim..
Satsam kalabalığından kurtulurum en azından

Sattığım giyim eşyalarında fiyata hiç bakmıyorum 15-20 veriyorum, sırf ev boşalsın diye, dursa o kadar da etmeyecek zaten, çocuk eşyaları, kadın giyim çok hızlı gidiyor, dene bence

Hayırlı haftalar herkese oype yorgunum ki ıkı kez gırdım gecmısi okudum ama bildirim yapmak aklıma bile gelmedi
Dun yine gec yattım ama ayak agrım beni asla uyutmuyor Handandandan ne olacak bu agrılar bilemiyorum ayrıca sabıtım sanırım odem sıkıntım var bu ara hem tuz hemde hergun yasadıgım uyku sorunu sebep. Cuma ya guzel bı eksi ınsallah

Sattığım giyim eşyalarında fiyata hiç bakmıyorum 15-20 veriyorum, sırf ev boşalsın diye, dursa o kadar da etmeyecek zaten, çocuk eşyaları, kadın giyim çok hızlı gidiyor, dene bence
Bende uye oldum yeni özellikle kızların esyası ıcın bı kac kez gıyınılmıs esya cok. Dunya kadar da verdim arkadaşımıza ama alisverıs konusunda biraz sıkıntım var eldne cıkarmam gereken cok urun var ozellıkle de çok para verdıgım seyleri satmak istiyorum ama henuz bı gırısımım yok

Sana da kolay gelsin tatlım valla haklısın hergun pert oluyorum agrıdan uyuyamıyorum ben uyuyacağım zamanda bebeler saolsun fırsat vermiyor.
Patlıcan ıcın erken ben bu sene konserve yapıcam dolaba koymayacam. Dun de barbunya koydum. Burda kurutma olmaz sanki esinti var aksama da serin oluyor sen nerdesin

O derece yani yakın bir zamanda doktora gitmen lazım ve zayıflayınca ağrılarında azalma olacaktır inşallah
Annemle babam yarın bir doktora gözükeceklermiş
Farklı bir uygulama yapıyormuş
Beni de çağırdılar ama kararsız kaldım

senin en onemli avantajin ogretmen olman canim. Tabiki anne baba ve pgretmen farkli oluyor ama. En azindan daha faydali olursin sen.
Öğretmen olmam benim için avantaj gibi gözükse de bu dediğimi herkes yapabilir, hatta bilinçli öğrenciler kendi kendine yapıyor canım.

Kızımla daha çok eşim ilgileniyor, o sadece kendi alanında uzman olmasına rağmen yardımcı olabiliyor çocuğa.

Mezuniyet durumun nedir bilmiyorum ama rahatlıkla yapabilirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…