- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #381.541
Dönmeyeceğiz canımkaptan kaptannn basladigimiz yerw geri donuyoruz gibi ikimizde
Kalkabilirsek sabah yürüyüşlerine çıkacağız eşimle canım.İnşallah canımSıcak havalarda dışarda yürünmüyor zaten belki evde klima eşliğinde yürürsün burası akşamları epey serin malum sert karasal iklim akşam yürüyüşünü sevdik biz
Hayırlı olsun canımteşekkür ederim canım. evet yatırım amaçlı. ilk defa ev alıyoruz. dayımlar mütait edirnede. ondan alıyoruz. 1+1 eşyalı lüks daire. şuan kiracı var ama bu ay çıkacakmış. 1,600 tl kira. bizde evi 290 bin sıfır eşyalı alıyoruz. ilk başta çok mantıkli gelmişti, büyük sıfır daireler 400 binden başlıyor ama kira getirisi 1200 felan, 1+1 eşyalı evlerin ise kira getirisi yüksek. dayımla anlaştık ettik. dün yata girdim, bu sefer aklıma şey takıldı, sürekli kiracı değişecek felan. ne bilim. korkuyorum :)
Tmm canım, problem yokkusura bakma kaptanim haber veremedim
telefonumun ekrani bozuldu
garantisi vardi bi kac gun garanti.kagidini aradim anca buldum tamire verdim
yapilsin aliyim diyene kadar bu zaman oldu
esimin siteye uye oldugumu bilmedigi icinden onunkinden girmek istemedim
zaten sifreyide hatirlamiyordum
gecmis olsun abla onceki diz agrindan dilayimi yoksa sonradan bisey felanmi olduÇay doldururken çaydanlığı elime alınca dizlerimde baskı hissediyorum diyeyim, sen gerisini anla canım
evet ablaTmm canım, problem yok
Düzenli gelirsin zaten artık ama ibre gitgide yukarı çıkıyor farkında mısın
Yeni birşey yok canım, devam eden diz ağrılarımgecmis olsun abla onceki diz agrindan dilayimi yoksa sonradan bisey felanmi oldu
eski mesajlari okuyamadim
üniversite yıllarımda Kahraman Tazeoğlu ve Talha Bora Öge nin radyo programlarını ne dinlerdim be hey gidi günlerGüzel okunan duygu yüklü her şiiri dinlerim, ayrımın yok ama,
Çoğunlukla Kahraman Tazeoğlu dinliyorum canım, telefonumda yüklü
Bir şiir bırakayım o zaman
Ya geçenlerde 60 kiloydun 3 kilo kalmıştı oysaevet izindeyim canim
bugun tartilmadim ama 2 3 gun once 63 dum
O derece yaniÇay doldururken çaydanlığı elime alınca dizlerimde baskı hissediyorum diyeyim, sen gerisini anla canım
Bende öyle düşünüyorumhayirli geceler hanimlar
dun virusten amcami kaybettik uzgunum 58 yasindaydi daha. Allah im bir an once bu virus ortadan kalksaydi ne canlar yandi.
Allah in bizelere gazabi
Baya artıdasn ama istersen cumaya halledersinCuma 73.2
Bugün 74.5
Fark +1.3
-400 süperCuma 81.9
bugün 81.5
Güzell cumaya iyi bi eksi gelirHerkese günaydınnn❤
Tartıldım geldimmm
Cuma 81,6
Pazartesi 81,4
Artıdan iyidir cumaya eksi gelirCuma:72.4
Bugün :72.4
Fark: 0
En iyi motivasyonlardn biri olmayan kıyafete girmek tebriklerSığarsın sen bu azimle
Bende cuma günü epeydir giyemediğim krem rengi pantalonumu giydim, pek hoşuma gitti :))) Hedefe daha 11,5 kilo var 42 beden tüm eşyalarımı dolapta satmak istiyorum, bir daha 42 görmek istemiyorum:)))
Bence de ödemdir yolcuklarda bnde de çok ödem olurgünaydın arkadaşlar
cuma:112.2
pazartesi: 112.6
+0,4
diyete uyuyorum ama yolculuklar koşturmaca vs. ödem olabilir diye düşünüyorum. devam inşallah
Eksi candırcuma 66.2
ptesi 66.1
fark -100
Cuma: 97.9
Bugün: 96.3
Fark: 1.6
GüzellTunaydin kizlar
Kilo bildirimi
Cuma 72.0
Bugun 71.8
- 200
Ksa sürelerde çok iyi kilolar vermişsin metabolizman iyi demek ki gene verirsin biraz asılsanKizlar faydasi olur belki daha onceki kilo verme sureclerimden ve son yillarda neden hic kilo vermedigimden bahsedicen biraz.
Oglumdan sonra arti 35 kilo ile dogumdan eve dondum. Tam 95 kiloydum. Direk depresyona girdim tabi. 6 ay boyle devam etti. Gaz problemlerinden zaten dogru durust bisey yemememe ragmen hic kilo vermedim. Hayatim boyunca hic aaa kilo vermisim demedim. Her gram eziyetle gitti emin olun. 6 aylik olduktan sonra oglum kosu bandi aldim. Her firsatta spor yaptim cok az yedim sutum azaldi ama yinede vazgecmedim. 4 ay kadar sonra 75 leri gordum. Sonra bir yil icinde 67 yi gordum ve kizima hamile kaldim. Tamamen plansiz olarak. Yine dogum ve yine 90 li kilolarla evdeydim. Bu sefer sutumun azalacagini bildigimden acele etmedim. Kizim bir bucuk yasindayken 86 kilodan 3. Gurupta 3ay kadar surede 67 yi gordum. Bu sefer iki cocukla kosu bandini kullanamadim ama aksam babamiz eve gelir gelmez 1500 - 2000 ip atladim oyleki bacaklarim yamuldu. Sonra ise basladim 6 yil oldu ve 74 um. Benim kilo verme sirrim gece kurt gibi ac uyumak. Gurul gurul mideyle uyumadigim surece kilo veremiyorum.oyle ara ogunlu diyetisyen listeleri banamisin demiyor. Ha motive olunca kilolarin bir bir gittigini gorunce iltifatlar takdir edilmeler pespese gelince aclik hissetmiyosun. 6 yildir bu 7 kiloyu verip verip aliyorum. B12 ve demir eksikligim vardi. Suan duzeldi. 70 i gorunce bi rahatlama bi tatliya ekmege baslama hop 10 gunde geri. İstikrar olmayinca bverilen kilonun hic bir onemi yok gittigi gibi donuyor. Ama dogum sonrasi kilolarimi vermeseydim suan 140 kilo filandim. İstedigini giyebilmek kadar guzel bir sey yok. Alin size motivasyon. Simdi bi on kilo daha ver diyenlere ooo ne kilolar verdi bu bunye diyorum. Vucudum orantili sporun etkisiyle himbillikta yok. Ama aksama kadar masa basi otur otur totomun sekli degisti. :) Soyle bir 60 lari gorsem. Yine 3 ayda 15 kilo versem sizinle ah daha ne isterim. Nolur birakmayin beni suan cok iyi gidiyorum bence. Varmisiniz kizlar?
Kız ne ara 7lere çıktınKizlar tunaydinlarrrrrr
3 agustos pazartesi 72
Bu pazartesi 73 dunku borekler ve kola bu bir kilo
SüperrrKilo Bildirimi
Cuma: 76,6
Bugün:76,3
Fark:0,3
Koruma nasıl gidiyor canm :)Bende bekliyorum
60 çok güzel bi kilo. Bence ev konusunu iyice araştırın piyasaya bakın. Akraba akrabaya daha tuzlu veriyor. Boş 1+1 bakıp ev eşyası kaç tlye halledilir hesaplayın mutlaka bir de yaşacaksanız 3+1 alın derim sizin alacağınız zaman daha da değerlenmiş olurMerhaba hanımlar :)
geçen cuma: 61,1
bugün: 60,8
fark: 0,300 gram
bir şey soracağım. aranızdan bilen vardır belki. ev alacağız eşimle inşallah. bugün kuveyt türk e gittik başvurumuzu yaptık. ev başka şehirde. evi alması için dayıma vekalet vereceğim noterden. bu vekalet işleri ne kadar sürüyor. çok vakit alıyor mu? iş yerinden çok izin aldım yüzüm yok artık
Bu akşam deneyeceğim bakalım olacak mı teşekkür ederim canımCanım cevaplamak istediğin bölümü seçtiğin an zaten altta alıntı geliyor zaten hepsini seçmeden cevaplamak istediğini alıyorsun böylece
Eki Görüntüle 2673372
ins canim halletmem gereken cok kilom varTebrikler canim
Sagol canim elimden geldigi kadar katılmaya calisiyorum aksamlari pilim bitiyor cocuklar gec yatiyor onlari uyutunca bende siziyorum bazen menuyu bile zor yaziyorum bir kac gundur disardaydim gunduzde aktif olamiyordum bugunden itibaren aktif olmaya calisacam kaptanim :)
Tebrikler canim inşallah hayirlisiyla alirsiniz evinizi
Tebrikler canim
Cumaya halledersin inşallah canim dikkat edersen cumaya birazda olsa gider
haklisin canim. Su ara icmeye basladim yine bu kadar hizli kilo almamin sebebide bu sanirim.Tatlım böreği anlarım ama kolayı anlamıyorum gerçekten...
Hiç faydası olmayan aksine kemiklerinizi yavaş yavaş eriten birşeyi neden içiyorsunuz ki
Zayıf bile olsan kolayı içmemelisin.
Sadece kendin için değil bunu çocukların içinde yapmalısın
senin en onemli avantajin ogretmen olman canim. Tabiki anne baba ve pgretmen farkli oluyor ama. En azindan daha faydali olursin sen.Bir an evvel program yap canım...
Biz zamanında yapmadık, şimdi 7 'ye geçen kızıma 5. ve 6. sınıf telafisi yapıyoruz, haliyle zor oluyor.
Ortaokul liseden daha önemli, ortaokulda iyi olup iyi liseye giden öğrenci kendini kurtarıyor...
Sadece eğitim olarak düşünme, iyi liseye giden öğrenci ders çalışan arkadaşlarını örnek alıyor.
Diğer türlü seviyesi düşük okuldaki öğrencilerde daha çok dibe çekiyor diğer öğrencileri..
oyy o kadar yani. O zaman daha fazla erteleme bence tedbirini guzelce alip git canim hastahaneyeÇay doldururken çaydanlığı elime alınca dizlerimde baskı hissediyorum diyeyim, sen gerisini anla canım
kilo alma potansiyelim vermekten daha iyi canim.Kız ne ara 7lere çıktın
Öyle yapacağım ancak anlarımDeneme-yanılma yöntemini dene canım
Ancak öyle öğrenirsin
Cumaya süper geleceğim Kaptanım, tatilde veremedigim kiloların acısını çıkaracağımNihayet eksiye geçmişsin canım
Çocukların giyilmemiş yada tek sefer giyilmiş o kadar kıyafeti var ki, benim de 38 ve 42 beden kıyafetlerim..
Satsam kalabalığından kurtulurum en azından
Bende uye oldum yeni özellikle kızların esyası ıcın bı kac kez gıyınılmıs esya cok. Dunya kadar da verdim arkadaşımıza ama alisverıs konusunda biraz sıkıntım var eldne cıkarmam gereken cok urun var ozellıkle de çok para verdıgım seyleri satmak istiyorum ama henuz bı gırısımım yokSattığım giyim eşyalarında fiyata hiç bakmıyorum 15-20 veriyorum, sırf ev boşalsın diye, dursa o kadar da etmeyecek zaten, çocuk eşyaları, kadın giyim çok hızlı gidiyor, dene bence
Sana da kolay gelsin tatlımgecmis olsun canim. Sadece senmi hastasin cocuklarda da varmi bisey. Malum hastalik diyince direk aklimiza virus geliyor oyle bir sikinti yoktur ins. Hastahaneye falan gittinmi.
gecmis olsun canim. Simdi nasil esin .
gecmis olsun canim. Su ara hastalik ates duydugum zaman hep aklima virus geliyor ilk. sen gittinmi hastahaneye
hosgeldin canim. İlk hexefe en kisa zmanda ulasacaksin eminim.
oh gezme nasil gitti. Kafayi dagittinmi . insan bazen yanlizligida istiyor
kolay gelsin canim. Cocuklarla is yapmak iskence. Gece uykundan feragat edersin is yaparsin ama onlar sana acimazlar
Ben gecenlerde koydum bamyayi. Bugun pazardan 10 kilo patlican aldim biraxini kurutacagim,birazinida ksrniyariklik yapip buzluga atacagim. Ve 6 kilo falanda domates aldim kurutacagim ins. Yaz demek is demek.
ah ah ins izin kiloma gelebilirsem.
gecmis olsun canim. Neyseki esinde bisey yokmus. Baska izinde gezersiniz ins
uzaktan egitim hicbirsekilde verimli olmuyor. Ama yapacakta bisey yok sanirim. Bizim burda bayadir acik havalarda da mecvur maske . ama mesele kuralara uymakta. Kiminle konussam bir yakininda virus var su ara. Teyze kizim,eltisi ,gorumcesi, kv ,kp esi, hepsi korona. Evde karantinadalar. Allah korusun. Kisda geliyor soguklarla mevsim hastaliklariyla iyice artacak bence .
Ancak okudum
Sizi begenmeyende ne bilim
Bende liseden beri müdavimiyimüniversite yıllarımda Kahraman Tazeoğlu ve Talha Bora Öge nin radyo programlarını ne dinlerdim be hey gidi günler
Annemle babam yarın bir doktora gözükeceklermişO derece yaniyakın bir zamanda doktora gitmen lazım ve zayıflayınca ağrılarında azalma olacaktır inşallah
Öğretmen olmam benim için avantaj gibi gözükse de bu dediğimi herkes yapabilir, hatta bilinçli öğrenciler kendi kendine yapıyor canım.senin en onemli avantajin ogretmen olman canim. Tabiki anne baba ve pgretmen farkli oluyor ama. En azindan daha faydali olursin sen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?