Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kv ile olan sorunlarınız için eşinin bir çözümü var mı ?
Küçük yer olması ile ilgili bir şey diyemem ben severim başkası sevmez ama ailevi sorunlar daha ciddi tabi
Kv ile görüşmüyorum zaten, o durumda değişiklik olmaz
Zaten yakına geldiler diye kv hergün çağırır eşimi
Ne evde düzen kalır nede eşim çocuklarla ilgilenebilir...
Bu bile daha fazla mutsuz olmak için bir neden...

Üç çocuk var sırf bu sebepten boşanmak da doğru bir karar olmayabilir. Detayları bilmiyorum ilişkinizin dinamiğini de bilmiyorum ama sen dik asi güçlü bir karaktersin kontrollüsün ve muhtemelen aile hayatının yöneticisi de sensin. eşin bu gücün altında ezilmiş olabilir mi şuan yaramaz bi ergen çocuk gibi tabiri caizse kaçıyor olabilir mi ?
Bence şuan fevri davranıp hayati bi karar alma. Bekle bi süre düşün taşın zamana yay.
Sizin durumunuzda boşanmak doğru ya da yanlış olarak nitelendirilemez benim fikrimce evliliğinizin devamlılığını eşinin ve senin katlanabilme esneyenilme gücü sağlayacak.

Gidelim burdan diyor musun peki, yada eşin diyor mu?
Aile danışmanı da bana "tmm, kabul demeyeceksin zaten, şartlarını sunarak gideceksin, hatta şartları birlikte konuşacağız" diyor.

Aile danışmanı da aynı şeyi söyledi "en olumsuzu düşünüyorsun, belkide şu durumunuzdan daha iyi olacak, denemeden bilemezsin" diyor..

Sen ne yaşamıştın canım tam olarak
Kv ile çok sorun yaşadık, senin dediğin gibi korkulu rüya misali :) aynı yerde yaşamam dedim eşim memleketini istiyordu. dava açılmak üzereydi bizim her şey ayarlandı neredeyse. Eşim sadece şans istedi, isteklerini söyle yine yapamazsak boşanırız en azından denemedim demeyelim dedi. Kabul ettim iyi ki etmişim. Gerçekten uzak tutabildi bizden. Eğer o zaman boşansaydım aklımda hep bi ‘acaba’ kalacaktı bunu zaman geçtikçe anladım. İstediğimiz gibi yürümeseydi boşanmak cepteydi zaten.

45 km az yol değil, hergün gidemez bence
Bir denemek lazım, gidişata göre karar verirsin, sevgide sorun yok demişsin o halde şans vermeye değer, boşanma yolu her zaman açık nasılsa

arkadaslarda demisler canim zaten. Bosanmak en kolayi. Sen her ne kadar esinin gitmesini kafana takmadigini soyelsende mutlaka takiyorsundur. Seviyorsun cunku. Sizin tek sorununuz kv anlattiklarindan anlasiliyor bu. Denemeden bilemezsin. Aile danismanininda dedigi gibi sartlarini sun olmazsa bosanmak zaten alternatif. Coook iyi dusun hakkinizda hayirlisi.
esyasiz evin temizligi daha kolay sanki. Esyalari tasinirken kolaylik olsun diyemi.sattin canim

Baskın bir karakterim ama eşime karşı bu yönüme dikkat ediyorum, kendini ezilmiş hissetmesin diye...
Hatta şu an iptal ettirme hakkı olmasına rağmen tek kelime etmedim, iptal etmesi yönünde.
..
Muhtemelen ailesinin yıllardır süren "tayin iste, gel" baskılarına dayanamadı
Bana "sende gel, herşey güzel olacak, korkma" felan diyor tabi ama geçmişin korkuları o kadar büyük ki, kendimi inandıramıyorum

Son düzenleme:
Ben de aslında temizliği çok severim. Handandandan dediği gibi her güne bi parça iş bırakıp oyalanirim. Ama evde bı duzen olmayınca temizlik yapmanın da anlamı olmuyo gibi geliyor bana. Eşyaların kimi bavulda kimi kolide

Hoşbulduk bitanem Cokda güzel aldim ☹İş işten geçmeden başladım şükür
Sen güncel 69 süpersin ben gittiğim 74 felandin galiba.. valla geç olsun ama olsun yani önemli olan o
Yok balim nerdeee 73 um yine veriyorum geri aliyorum . bir dongudur gidiyor

45 km az yol değil, hergün gidemez bence
Bir denemek lazım, gidişata göre karar verirsin, sevgide sorun yok demişsin o halde şans vermeye değer, boşanma yolu her zaman açık nasılsa
Hepiniz aile danışmanı ile aynı fikirdesiniz.
Bana da mantıklı geldi ama kabullenmek kolay değil canım.
Sanırım biraz zamana ihtiyacım var

Ahh bacimm sorma,7 kere taşınmadan sonra mahvoldu esyalar işte bu yüzden hepsini satıyorum. Hem nakliyele ugrasmicam hem param cebimde kalacak. Nasip olur da bi kaç sene sonra kendi evimizi aldığımızda sıfır duzerim evimi Rabbim sağlıcakla o günleri de gösterir inşallah

Hepiniz aile danışmanı ile aynı fikirdesiniz.
Bana da mantıklı geldi ama kabullenmek kolay değil canım.
Sanırım biraz zamana ihtiyacım var
Kendinin icine sinmeden ve emin olmadan evet diyip gitmen olmaz zaten canim.
Daha cok pisman olursun.
Esinin haberi varmi aile danismaniyla gorutugunden

Arkadaşlar aşağıdaki konuya bir göz atsak hepimize faydalı olur
Konu sahibesi arkadaş bu forumun aktif bir üyesi, kendisi ile reelde de tanıştım, dünya tatlısı bir hanım
Zayıflama konusunda çok ciddi bir başarı öyküsü var ve çokta bilinçli, okuyun derim naçizane

Evet Canım, eşyaların monte yerleri artık esnemisti. Emanet duruyordu. Ondan kurtulmak istedim. Ama alanı yine idare edecek vaziyetteydi.

Kendinin icine sinmeden ve emin olmadan evet diyip gitmen olmaz zaten canim.
Daha cok pisman olursun.
Esinin haberi varmi aile danismaniyla gorutugunden
O ailesinin yanındaydı görüştüğümde, online görüştüm zaten.
Henüz söylemedim.

Aile ile aynı memlekette olmak bence hiç iyi değil. Yakın ama yine farklı şehirlerde olmak daha iyi oluyor. Hakkınızda hayırlısı olsun

Ben yaptım sen yapma.

Valla ben de onu düşünerek geldim ama keşke gelmeseydin. Kendim mutsuz oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…