- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #381.781
Kv ile görüşmüyorum zaten, o durumda değişiklik olmazKv ile olan sorunlarınız için eşinin bir çözümü var mı ?
Küçük yer olması ile ilgili bir şey diyemem ben severim başkası sevmez ama ailevi sorunlar daha ciddi tabi
Üç çocuk var sırf bu sebepten boşanmak da doğru bir karar olmayabilir. Detayları bilmiyorum ilişkinizin dinamiğini de bilmiyorum ama sen dik asi güçlü bir karaktersin kontrollüsün ve muhtemelen aile hayatının yöneticisi de sensin. eşin bu gücün altında ezilmiş olabilir mi şuan yaramaz bi ergen çocuk gibi tabiri caizse kaçıyor olabilir mi ?Asla gitmem, tayinini istersen çıkarsa evliliğini bitirirsin dediğim yere tayin istedi canım.
Bende ben gelmiyorum dedim tabi, fikrim boşanmaktı, aile danışmanı ile görüştüm, "15 yıl senin isteğini yapmış bu adam, hayat takastır, sıra sende, şartlarını sun, söz al, git, sözünde durmazsa boşan, bu şekilde boşanırsan ilerde çocuklar bizi babamızdan ayırdın, diyerek suçlayabilirler, sen de pişman olabilirsin" diyor.
Kafam çok karıştı canım
Gidelim burdan diyor musun peki, yada eşin diyor mu?Eşim çocuğa bakarlar vs diye ısrarla ailesinin yaşadığı şehri istedi.kabul ettim. Geldim. Hiçbir şeyime karışmazlar vs ama şehri ortamını kültürünü sevemedim. Hatta nefret ediyorum ki gittiğim yerlere çabuk ısınırım. Orası beni boğuyor. Sık sık bunalıyorum ve eşime hayatı zindan ettim. Bence o da pişman bunu yaptığına. Ama öğretmen olduğum için bir daha düzgün bir Yere gidecek puanım da şansım da yok. Benim ailem Ank da Ankara ya gitmem zaten imkansız. Ama ilişkimiz bundan çok olumsuz etkilendi. Hep onu suçlarım en küçük olumsuzlukta. Ben yerimde mutluydum senin yüzünden geldim vs. Ki yerimde cidden çok mutluydum. Büyük şehirdi. Burası küçük. Velhasıl bize pek iyi gelmedi. 2 yıl oldu yok sevemedim
Kv ile çok sorun yaşadık, senin dediğin gibi korkulu rüya misali :) aynı yerde yaşamam dedim eşim memleketini istiyordu. dava açılmak üzereydi bizim her şey ayarlandı neredeyse. Eşim sadece şans istedi, isteklerini söyle yine yapamazsak boşanırız en azından denemedim demeyelim dedi. Kabul ettim iyi ki etmişim. Gerçekten uzak tutabildi bizden. Eğer o zaman boşansaydım aklımda hep bi ‘acaba’ kalacaktı bunu zaman geçtikçe anladım. İstediğimiz gibi yürümeseydi boşanmak cepteydi zaten.Aile danışmanı da aynı şeyi söyledi "en olumsuzu düşünüyorsun, belkide şu durumunuzdan daha iyi olacak, denemeden bilemezsin" diyor..
Sen ne yaşamıştın canım tam olarak
Kv ile görüşmüyorum zaten, o durumda değişiklik olmaz
Zaten yakına geldiler diye kv hergün çağırır eşimi
Ne evde düzen kalır nede eşim çocuklarla ilgilenebilir...
Bu bile daha fazla mutsuz olmak için bir neden...
arkadaslarda demisler canim zaten. Bosanmak en kolayi. Sen her ne kadar esinin gitmesini kafana takmadigini soyelsende mutlaka takiyorsundur. Seviyorsun cunku. Sizin tek sorununuz kv anlattiklarindan anlasiliyor bu. Denemeden bilemezsin. Aile danismanininda dedigi gibi sartlarini sun olmazsa bosanmak zaten alternatif. Coook iyi dusun hakkinizda hayirlisi.Stresimin sebebi gitmesi yada çocuklar değil canım.
Aile-ilişki uzmanı ile görüştüm, eşimin penceresinden bakacak o kadar çok şey söyledi ki, ve bir çoğunda doğru tahminlerde bulundu.
Şartlarını sun, anlaş ve git dedi, bu da benim hem kafamı karıştırdı hemde işime gelmedi açıkçası
Yanlış birşey yapmak istemiyorum, gitmekte istemiyorum
esyasiz evin temizligi daha kolay sanki. Esyalari tasinirken kolaylik olsun diyemi.sattin canim@zsaracoglu Benim de ev pazar yeri gibiArada sadece süpürge tutuyorum hiç ayrıntı temizliğe giresim gelmiyor, zaten nereden baslayacagimi da bilmiyorum. Hayırlısıyla eşimin tayin sonucunu bekliyoruz . Ona göre eşyaları satıp bı bavulla çıkmak istiyorum inşallah evden Zaten şu an sadece beyaz eşya ve halı perde kaldı evde. Yatak odası, oturma grubu,TV çoktan satıldı
Baskın bir karakterim ama eşime karşı bu yönüme dikkat ediyorum, kendini ezilmiş hissetmesin diye...Üç çocuk var sırf bu sebepten boşanmak da doğru bir karar olmayabilir. Detayları bilmiyorum ilişkinizin dinamiğini de bilmiyorum ama sen dik asi güçlü bir karaktersin kontrollüsün ve muhtemelen aile hayatının yöneticisi de sensin. eşin bu gücün altında ezilmiş olabilir mi şuan yaramaz bi ergen çocuk gibi tabiri caizse kaçıyor olabilir mi ?
Bence şuan fevri davranıp hayati bi karar alma. Bekle bi süre düşün taşın zamana yay.
Sizin durumunuzda boşanmak doğru ya da yanlış olarak nitelendirilemez benim fikrimce evliliğinizin devamlılığını eşinin ve senin katlanabilme esneyenilme gücü sağlayacak.
Ben de aslında temizliği çok severim.Ah azicikta ben rahat olabilsem. Tam bir hastayim.
Hickimse beni cumartesi temizligimi yapmadan evden cikaramaz. Haftanin bir gunu temizlikle geciyor. Takintili bir mazosistim temizlik konusunda. Bugunde canim istemiyo diyip yapmadigimi bilmem. Doguma camlarimi silip gitmistim. Simdide cocuklara vakit ayiramadigim icin cok pisman oluyorum ama yine yapiyorum yine yapiyorum. Sabah 6 gece bir ayaktayim.
Yok balim nerdeee 73 um yine veriyorum geri aliyorum . bir dongudur gidiyorHoşbulduk bitanemCokda güzel aldim ☹İş işten geçmeden başladım şükür
Sen güncel 69 süpersin ben gittiğim 74 felandin galiba.. valla geç olsun ama olsun yani önemli olan o
Hepiniz aile danışmanı ile aynı fikirdesiniz.45 km az yol değil, hergün gidemez bence
Bir denemek lazım, gidişata göre karar verirsin, sevgide sorun yok demişsin o halde şans vermeye değer, boşanma yolu her zaman açık nasılsa
Ahh bacimm sorma,7 kere taşınmadan sonra mahvoldu esyalarAynen bi gün bi şey ertesi gün başka bir şey yapsak hem üşenmeyip hem yorulmayacağız da gözümde büyüyor hiç bir şey yapamıyorum benim de ya hep ya hiç mantığım yüzünden oluyor bunlar hayatımın her yönünde öyleyim beslenme de dahil buna
Hadi hayırlısı olsun canım taşınınca eşyalar mahvoluyor bi dünya nakliye ücreti ödemek de cabası
Kendinin icine sinmeden ve emin olmadan evet diyip gitmen olmaz zaten canim.Hepiniz aile danışmanı ile aynı fikirdesiniz.
Bana da mantıklı geldi ama kabullenmek kolay değil canım.
Sanırım biraz zamana ihtiyacım var
Evet Canım, eşyaların monte yerleri artık esnemisti. Emanet duruyordu. Ondan kurtulmak istedim. Ama alanı yine idare edecek vaziyetteydi.arkadaslarda demisler canim zaten. Bosanmak en kolayi. Sen her ne kadar esinin gitmesini kafana takmadigini soyelsende mutlaka takiyorsundur. Seviyorsun cunku. Sizin tek sorununuz kv anlattiklarindan anlasiliyor bu. Denemeden bilemezsin. Aile danismanininda dedigi gibi sartlarini sun olmazsa bosanmak zaten alternatif. Coook iyi dusun hakkinizda hayirlisi.
esyasiz evin temizligi daha kolay sanki. Esyalari tasinirken kolaylik olsun diyemi.sattin canim
O ailesinin yanındaydı görüştüğümde, online görüştüm zaten.Kendinin icine sinmeden ve emin olmadan evet diyip gitmen olmaz zaten canim.
Daha cok pisman olursun.
Esinin haberi varmi aile danismaniyla gorutugunden
Aile ile aynı memlekette olmak bence hiç iyi değil. Yakın ama yine farklı şehirlerde olmak daha iyi oluyor. Hakkınızda hayırlısı olsunBaskın bir karakterim ama eşime karşı bu yönüme dikkat ediyorum, kendini ezilmiş hissetmesin diye...
Hatta şu an iptal ettirme hakkı olmasına rağmen tek kelime etmedim, iptal etmesi yönünde...
Muhtemelen ailesinin yıllardır süren "tayin iste, gel" baskılarına dayanamadı
Bana "sende gel, herşey güzel olacak, korkma" felan diyor tabi ama geçmişin korkuları o kadar büyük ki, kendimi inandıramıyorum
Ben yaptım sen yapma.Bizde şu an burada çok mutluyken belkide ailesinin bize yakın olun baskısı ile küçük bir ilçe (ben köy diyorum-20 bin nüfuslu) bir yere tayin istedi.
"Ben orada yapamam, çok küçük diyorum" diyordum yıllarca, bende seveceğimi düşünmüyorum açıkçası
Valla ben de onu düşünerek geldim ama keşke gelmeseydin. Kendim mutsuz oldumPeki denesen, aklında soru işareti kalmasa daha iyi olmaz mı ? Şartlarını sun dediği gibi, eğer ona rağmen olmazsa boşanmak en kolayı diye düşünüyorum. Zamanında aynı sebepten o noktaya gelmiş biri olarak söylemek istedim.
Malatya ve Van merkezi yazdık Canım. Eşim Elazığlı. Ama Elazığ ikimizde istemiyoruzAilelere yakın yere mi istediniz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?