Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #381.801
Ben cok fazla aktif olamiyorum bugunlerde tlf nu elime alsam anne diye biseyler soyleyip duruyo benim ufakliklar normal mesaji bile tam konsantre olmadan yaziyorum kulagim onlarda gozum burda oluyor hep yapacak arkadaslar varsa iyi olur daha aktif olur diye düşündümBu konuda desteklerinize ihtiyacım var.
Ben ancak bu kadar yetişebiliyorum.
Sen yapabilir misin peki; rakip eşleştirme ve rekabeti canlı tutma işini
KesinlikleUmarım değildirBaşkaleyi mumla arayabilir
Diyorum hergün. Annem babam ölmeden olmaz diyorGidelim burdan diyor musun peki, yada eşin diyor mu?
Aile danışmanı da bana "tmm, kabul demeyeceksin zaten, şartlarını sunarak gideceksin, hatta şartları birlikte konuşacağız" diyor.
hemen bakacagim canim sagolArkadaşlar aşağıdaki konuya bir göz atsak hepimize faydalı olur
Konu sahibesi arkadaş bu forumun aktif bir üyesi, kendisi ile reelde de tanıştım, dünya tatlısı bir hanım
Zayıflama konusunda çok ciddi bir başarı öyküsü var ve çokta bilinçli, okuyun derim naçizane
Sağlıklı beslenirken;
Güncelleme :208-209-210-211-361-362-363-429. sayfada başka tarifler yer almakta ... Evet arkadaşlar merhaba... öncelikle size sağlıklı beslenmeyi benimsemenin hiçte zor olmadığını söylemek istiyorum.Kilo verme aşamasında mevzuyu diyet olarak görmek yerine alışkanlıkları değiştirip sağlıklı...www.kadinlarkulubu.com
simdiki esyalar iki uc kurulup dagildimi oyle oluyor canim. İns yeni evine en iylerini alir gonlune gore dosersinEvet Canım, eşyaların monte yerleri artık esnemisti. Emanet duruyordu. Ondan kurtulmak istedim. Ama alanı yine idare edecek vaziyetteydi.
bende oyle tahmin ettim zaten.O ailesinin yanındaydı görüştüğümde, online görüştüm zaten.
Henüz söylemedim.
As canim.kızlar selaammm aldığım ılaclardan mı havadan mı bılmıyorum deli gıbı uyuyorum ama bugun cok daha ıyıyım size birşey sormaya geldım aranızda kabak detoksunu deneyen var mı ıyılesınce deneyeyım dıyorum
Kv ye sorunluysa hic gitme bence huzursuzluk cok kotuBir kusuru kabahati yok canım
Kocasını seven bir kadınım, onunda bana sevgide problemi yok.
Annesine çok yakın bir yere tayin istedi.
Kv benim geçen yıllarımın kâbusu.
Bir daha aynı şeyleri yaşama fikri bile beni boğuyor.
Gidio sorun yaşayıp boşanacağıma, sevgi saygı çerçevesinde boşanmak istiyorum
Bugün oraya gitme durumun olsa şart olarak neler isterdin eşinden meselaDiyorum hergün. Annem babam ölmeden olmaz diyor
Baskın bir karakterim ama eşime karşı bu yönüme dikkat ediyorum, kendini ezilmiş hissetmesin diye...
Hatta şu an iptal ettirme hakkı olmasına rağmen tek kelime etmedim, iptal etmesi yönünde...
Muhtemelen ailesinin yıllardır süren "tayin iste, gel" baskılarına dayanamadı
Bana "sende gel, herşey güzel olacak, korkma" felan diyor tabi ama geçmişin korkuları o kadar büyük ki, kendimi inandıramıyorum
Ödem olabilir canım havalar sıcak yeteri kadar su içmiyorsanCuma sabah tartildim artı 1kiloydu
Cumartesi sabah tartıldım arti 2kiloydu ben böyle oldum
Dedim pazartesiye kadar tarti yokbugünde tartıldım cumaya kadar tartı yok aç gezecem
Kolay gelsin canım
Kaptanim aynı ilde ilceler arasiysa gideceği yer gelir gider eşin
Çocukların bu durumdan etkilenmeleri strese sokuyor olabilirmi
GitmezdimBugün oraya gitme durumun olsa şart olarak neler isterdin eşinden mesela
Senin mesafen aynimi kaliyor yoksa kisaliyormu? O yöndende düsünebilirsin canim sanada iyi gelebilirİl içinde değişiklik canım.
Ben gitmeme konusunda nettim, taki aile danışmanı ile görüşene kadar, şu an kafam çok karışık.
Eşlere büyük görev düşüyor o durumda işte. Yarın durum değişir ben de ona hareket ederim o ayrı tabiiValla ben de onu düşünerek geldim ama keşke gelmeseydin. Kendim mutsuz oldum
Hamilelik yaşadım vs ama bahane. Bu kadar kilo alma sebebim bile buradaki mutsuzluğum benceEşlere büyük görev düşüyor o durumda işte. Yarın durum değişir ben de ona hareket ederim o ayrı tabii
Bunu soylemene rağmen boyle bir tercih yaptıysa sana ayıp etmiş bı yandan da. Ortak karar vermeliydiniz. Ya da birbirnizi bir şekilde ikna edip ortak nokta bulmalı idiniz. Aynı gündem bizde de olduğu için eşimin beni istemediğim bir şehre zorlamasini kabul edemezdim sanırımAsla gitmem, tayinini istersen çıkarsa evliliğini bitirirsin dediğim yere tayin istedi canım.
Bende ben gelmiyorum dedim tabi, fikrim boşanmaktı, aile danışmanı ile görüştüm, "15 yıl senin isteğini yapmış bu adam, hayat takastır, sıra sende, şartlarını sun, söz al, git, sözünde durmazsa boşan, bu şekilde boşanırsan ilerde çocuklar bizi babamızdan ayırdın, diyerek suçlayabilirler, sen de pişman olabilirsin" diyor.
Kafam çok karıştı canım
İyi yolculuklarGünaydın arkadaşlar herkesr kolaylıklar diliyorum. Yola cıkacağım az sonra ben de
Aile danışmanı haklı bence dediği gibi yap.Asla gitmem, tayinini istersen çıkarsa evliliğini bitirirsin dediğim yere tayin istedi canım.
Bende ben gelmiyorum dedim tabi, fikrim boşanmaktı, aile danışmanı ile görüştüm, "15 yıl senin isteğini yapmış bu adam, hayat takastır, sıra sende, şartlarını sun, söz al, git, sözünde durmazsa boşan, bu şekilde boşanırsan ilerde çocuklar bizi babamızdan ayırdın, diyerek suçlayabilirler, sen de pişman olabilirsin" diyor.
Kafam çok karıştı canım
Anlaşıp söz alırsan eşin sözünde durmaz mı?Kv ile görüşmüyorum zaten, o durumda değişiklik olmaz
Zaten yakına geldiler diye kv hergün çağırır eşimi
Ne evde düzen kalır nede eşim çocuklarla ilgilenebilir...
Bu bile daha fazla mutsuz olmak için bir neden...
KesinlikeHamilelik yaşadım vs ama bahane. Bu kadar kilo alma sebebim bile buradaki mutsuzluğum bence
Geçmişteki sen ve bugünkü sen farklısınız. Daha tecrübeli, daha olgunsun. Boşuna korkularına yenilme. En azından dene. Olmadı tekrar tayin istetirsin.Baskın bir karakterim ama eşime karşı bu yönüme dikkat ediyorum, kendini ezilmiş hissetmesin diye...
Hatta şu an iptal ettirme hakkı olmasına rağmen tek kelime etmedim, iptal etmesi yönünde...
Muhtemelen ailesinin yıllardır süren "tayin iste, gel" baskılarına dayanamadı
Bana "sende gel, herşey güzel olacak, korkma" felan diyor tabi ama geçmişin korkuları o kadar büyük ki, kendimi inandıramıyorum
Böyle yaptıkça kendini de üzüyorsun. Mutlu olmaya, alışmaya çalışsan, hiç oluru yok mu ki?İstemediğin bir şey yapma canım. Ben gittim. Sevemedim alışamadım ve burnundan getiriyorum he r fırsatta. Kendimi tutamıyorum maalesef
Aynen öyle. Ben buraya 55 le geldim. Hamilelik vs 1.5 yılda 87 kilo oldum düşün. Ama eşim bunu asla anlamadı. Benim rahatlıktan kilo aldığımı düşünüyor. 55 kilo fıstık gibi kadın kendini 87 kiloya rahatlıktan çıkarır mıKesinlikeonu da annemden biliyorum, 60 bandında kilosu vardı, doğuya tayinimiz çıktı oradaki stresle yiye yiye 95 kilo döndü kadın doğudan. İnsan sorunlarla, stresle baş edemeyince yeme içmeye veriyor kendini. Ne yaparsak kendimize yapıyoruz işte hep zararı bize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?