Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bu konuda desteklerinize ihtiyacım var.
Ben ancak bu kadar yetişebiliyorum.
Sen yapabilir misin peki; rakip eşleştirme ve rekabeti canlı tutma işini
Ben cok fazla aktif olamiyorum bugunlerde tlf nu elime alsam anne diye biseyler soyleyip duruyo benim ufakliklar normal mesaji bile tam konsantre olmadan yaziyorum kulagim onlarda gozum burda oluyor hep yapacak arkadaslar varsa iyi olur daha aktif olur diye düşündüm

Gidelim burdan diyor musun peki, yada eşin diyor mu?
Aile danışmanı da bana "tmm, kabul demeyeceksin zaten, şartlarını sunarak gideceksin, hatta şartları birlikte konuşacağız" diyor.
Diyorum hergün. Annem babam ölmeden olmaz diyor

hemen bakacagim canim sagol
Evet Canım, eşyaların monte yerleri artık esnemisti. Emanet duruyordu. Ondan kurtulmak istedim. Ama alanı yine idare edecek vaziyetteydi.
simdiki esyalar iki uc kurulup dagildimi oyle oluyor canim. İns yeni evine en iylerini alir gonlune gore dosersin
O ailesinin yanındaydı görüştüğümde, online görüştüm zaten.
Henüz söylemedim.
bende oyle tahmin ettim zaten.
Esinin guvenilirligini sen bilirsin en iyi. Dediklerinde ne kadar samimi yada sana verecegi sozleri ne kadar tutabilir. E okullarin acilmasina var daha karar vermek icin zamanin var acele etme bakalim canim
As canim.
Ben sevemedim kilonda duraganlikmi var eksiyemi gecemiyorsunki kabak detoksunu dusundun.
Yapan arkadaslar yalanci eksi getirdigini soyluyorlar hep ama

Kv ye sorunluysa hic gitme bence huzursuzluk cok kotu
Yakin olursan bosandiginda arkandan bi ton laf edecek evine kadar girecek
Sorunlu kv ler icin ne kadar uzako kadar iyi
Hakkinda hayirlisi olsun

Zor süreçler canım inanmadığın bir yola girme ama eşine de şans verebilirsin. Ben ne yapardım bilmiyorum

Ödem olabilir canım havalar sıcak yeteri kadar su içmiyorsan

Bugün oraya gitme durumun olsa şart olarak neler isterdin eşinden mesela
Gitmezdim benim kv birçok Kv ye göre hiçbir şeye karışmaz. Ama ben kendi ailemle bile o kadar sık görüşmek istemiyorum. Bir şey yapacaksak onların ne düşüneceği de önemli oluyor:Ben bağımsız bir karakterim bunalıyorum. Her şeyime tanık olmaları sıkıcı. Ve şehir. Ben büyük şehir insanıyım. Evden çıkmasam bile büyük şehirde yaşamalıyım. Yapamıyorum. Boğuluyorum. Maddi sorunumuz yok harika bir evimiz var çok şükür ama boğuluyorum

İl içinde değişiklik canım.
Ben gitmeme konusunda nettim, taki aile danışmanı ile görüşene kadar, şu an kafam çok karışık.
Senin mesafen aynimi kaliyor yoksa kisaliyormu? O yöndende düsünebilirsin canim sanada iyi gelebilir

Bunu soylemene rağmen boyle bir tercih yaptıysa sana ayıp etmiş bı yandan da. Ortak karar vermeliydiniz. Ya da birbirnizi bir şekilde ikna edip ortak nokta bulmalı idiniz. Aynı gündem bizde de olduğu için eşimin beni istemediğim bir şehre zorlamasini kabul edemezdim sanırım Danışmanın dediği gibi oturup birbirinizle bundan sonrası için tutulacak sözler vermeniz gerekiyor. Biraz da fedekarlik .. Rabbim kalbinize huzur ,yumuşaklık versin , inşallah iyi olur her şey

Aile danışmanı haklı bence dediği gibi yap.

Anlaşıp söz alırsan eşin sözünde durmaz mı?

Hamilelik yaşadım vs ama bahane. Bu kadar kilo alma sebebim bile buradaki mutsuzluğum bence
Kesinlike onu da annemden biliyorum, 60 bandında kilosu vardı, doğuya tayinimiz çıktı oradaki stresle yiye yiye 95 kilo döndü kadın doğudan. İnsan sorunlarla, stresle baş edemeyince yeme içmeye veriyor kendini. Ne yaparsak kendimize yapıyoruz işte hep zararı bize.

Geçmişteki sen ve bugünkü sen farklısınız. Daha tecrübeli, daha olgunsun. Boşuna korkularına yenilme. En azından dene. Olmadı tekrar tayin istetirsin.

Aynen öyle. Ben buraya 55 le geldim. Hamilelik vs 1.5 yılda 87 kilo oldum düşün. Ama eşim bunu asla anlamadı. Benim rahatlıktan kilo aldığımı düşünüyor. 55 kilo fıstık gibi kadın kendini 87 kiloya rahatlıktan çıkarır mı Kilo bi de iyice psikolojimi bozdu. Ama kendimi toparlayıp bundan sonra öncelikle kendi mutluluğuma odaklanmaya çalışıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…