- Konu Sahibi Handandandan
-
- #38.181
kızlar günaydın...Mutlu bir gün geçirmeniz dileği ile...
sabah uyanır uyanmaz yarım litre su içtim
arkasından 1 haşlanmış yumurta
50 gr kiraz..ve peynir yedim
şuan sütlü kahve içiyorum..
hım hadi bakalım hayırlı olsun diyelim. vur patlasın çal oynasın. menüne bakıyorum da pek de bozmamışsın güzelim.
ah canım doğru ya sen tuvalet eğitimine başlamıştın di mi.nasıl gidiyor. ilerleme var mı?
nagişim şu 2. cocuk beni de bi hayli korkutuyor. oğlum 6 yaşın içinde. sıkıldığında sürekli bize sarıyor..ben de baya alıştım tembelliğe. sezeryandan sonra o kadarkorkmuşum ki kendimi 10 yıllık korumaya aldım. bakalım nereye kadar sabredeceğim
ik günlere göre durumumuz daha iyi 2 tuvalete 2 altımıza :) inş hemen çözeriz
sibel azmine hayranım ben ve aç yatmak
slm cici kızlar... bugünde çok yoğundum...ama bir ara arkadaşım geldi dukan diyetine başlıyormuş yulaf kepeği almış.... yediğinde midende 25 katına çıkıyormuş dedi... bende ne yaptım söyleyeyim...1 tabağa 5 kaşık yoğurt koydum..yarım elmayı da küçük küçük doğradım...sonra üzerine 2 tatlı kağışı yulaf kepeği koyup karıştırdım... süper birşey oldu...yanlız bunu erken yemek gerekiyor sanırım çünkü annemin mayalı hamurları gibi şişiyor....
valla sibelcim dukanda yapmış biri olarak hepsi boş diyorum :)
az yiceksin sık yiceksin porsiyonları küçülteceksin abur cuburur keseceksin bak herşeyi adım gibi biliyorum ama uygulamaya gelince tırt
Günaydın arkadaşlar, KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN...
Ben bugün oruçluyum onun için bir menüm yokdünde annemlerde kaldım, sıcaktı, birsürü sivrisinek vardı, yerim rahat değildi, uyuyamadım yani anlıycağınız bugün ters günümdeyim o sebeple. o yüzden inşallah çok yoğun olmam da birilerine çatmam şu mübarek günde :26: ALlahım uyku ne önemli birşey benim için ya, bi az uyuyim filan tüm dengem şaşıyor, ben çocuk doğurunca kendimi hayal edemiyorum kafama takar bir huni gezerim heralde
gamzecim maşallah iyi gidiyorsun, bende inşallah bu akşam iftarda abartmazsam cumaya eksilerde çıkmayı ümit ediyorum fakat 1-2 güne de regl olucam bakalım ne olacak
906090 canım sen baya yoldan çıktın ne yapmak lazım sana yaa, geçen gün tereyağlı iskender yazını da okudum çok fenalardasın
hayırlı kandiller orucunu ALLAH KABUL ETSİN BENDE GECE 1 BARDAK SÜT İÇİP NİYETLENDİM SABAH UNUTUP AGZIMA SAKIZ ALMIŞIM HEMEN ÇIKARDIM KALDIGIM YERDEN DEVAM İNŞALLAH BEN YARIN VE CUMA GÜNÜDE TUTUCAM 3 GÜN TUTUNCA BÜTÜN GÜNAHLAR SİLİNİP YENİ DOGMUŞ GİBİ OLUYORMUŞ DÜN SOHBETTE DİNLEDİM
BU SABAH 94.8 İ GÖRDÜM
ayyy fadime ablam benim hoşgeldin canımm çok özlemişim seni yaa ohh, gelde şenlensin şuaralar herkese sıcak bastı, yaz rehaveti çöktü.
Valla süper bir bilgi verdin allah razı olsun, bende tutacağım ozaman bu fırsat kaçarmı hiç ,
ayy iyiki söyledin, regl olucam bu sıralar ama ben tutmaya niyet edeyimde olursamda eğer allah tutmuş gibi kabul eder ozaman inşallah.
Bu arada havanıda attın yani 94,8 çok iyi, hiç olmazsa benim gibi + larda değilsin maşallah
sagol canım dogalgazcılar gelmeden girip bişeler yazayım dedim bende sizlerle sohbet etmeyi özledim topk çok sesizdi gece .kilo verdigimi görünce sevinçten hiç oturmam ev işleri yaparım zaten bütün evi sil süpür çok geçoluyor kızlarımada bu ara iş yaptırmıyorum büyük kızımın sınavı var 1 dersten kalmış bu akşam dua edin kızımın adı rukiye inşallah kazanır bu 3 dür sınavı kaybediyor
tamam fadime abla , aklıma yazdım dua edeceğim, inşallah mutlu haberi alınca bizle paylaşırsın burda hepbirlikte karşılıklı kahve içme şenlikleri yaparız
kesinlikle katılıyorum hepi topu 5 kg kaldı bende bakın şöyle yapalım haftasonunu es geçelim (çünkü ben yerim yani ) pazartesi itibariyle bir günlük listemiz suyumuz sporumuz hepsi aynı olsun ama mecbur olsun içebilen sibelin çayından yada sirkeli su içsin vs vs sibelin yaptığı gibi pazar diyetsiz gün olsun sizlerinki 2 haftada benimkide 4 haftaya biter mezun oluruz inşallah azıcık tetikleyelim birbirimizi
ama yine söylüyorum aynı listeye uyup aynı sürede spor yapıcaz benden sölemesi varmısınız gamze yaseminnnn
Murc bana acil hedef kilon lazım liste yapıyorumda bide excel dosyasını nasıl eklicem
yarışmayı severim..kızlar...
Çok teşekkürler cnm.. Kuruyemişten zehirlendim, bayattı sanırım.. Valla bağırsaklarım falan mahvoldu.. Durumu toparlayalım derkende bugun diyet miyet kalmadı, patatesler vs..
diyet modundan çıkalı çokk oluyo ne diyet ne spor hiçç havesim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?