Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlar günaydın...Mutlu bir gün geçirmeniz dileği ile...
sabah uyanır uyanmaz yarım litre su içtim
arkasından 1 haşlanmış yumurta
50 gr kiraz..ve peynir yedim
şuan sütlü kahve içiyorum..

ohh oh afiyetler olsun canım. ben de kalktım ama daha kavaltı mahvaltı yok. mutfağagiit hazırla ya da otur keyif yap

Günaydın kızlar, reglden dolayı sanırım +'lardayım, karnım davul gibi, 2 aylık hamile gibi hissediyorum kendimi Olsun regl bittikten sonra eminim eksileri görücem.

Dünkü Menüm,

Sabah
Yarım tabak kuru nohut
2 küçük çörek

Ara: Dondurma

Öğle
1 kase çorba
1 domates
Çok az kıymalı patlıcan

Ara: Dondurma

Akşam
2 dilim karpuz

Spor: 1 saat yürüyüş+30 dk yer hareketleri.

ik günlere göre durumumuz daha iyi 2 tuvalete 2 altımıza :) inş hemen çözeriz
sibel azmine hayranım ben ve aç yatmak

9.takım nerdesiniz?

906090 cnmm kaçamaklardan sonra yaklaşık 1 saat spor yap o zaman kaçamak yapsanda moralin bozulmuyor ve +'da da çıkmıyorsun

slm cici kızlar... bugünde çok yoğundum...ama bir ara arkadaşım geldi dukan diyetine başlıyormuş yulaf kepeği almış.... yediğinde midende 25 katına çıkıyormuş dedi... bende ne yaptım söyleyeyim...1 tabağa 5 kaşık yoğurt koydum..yarım elmayı da küçük küçük doğradım...sonra üzerine 2 tatlı kağışı yulaf kepeği koyup karıştırdım... süper birşey oldu...yanlız bunu erken yemek gerekiyor sanırım çünkü annemin mayalı hamurları gibi şişiyor....

harbiden tadı güzel oldu kızlar.... tatlıya dayanamayanlara duyrulur masumane bir tatlı oldu sankim... dediği gibi 25 katına çıkacaksa ben akşam hiç birşey yemem
zaten 3 kaşıkla açlığım gitti...

valla sibelcim dukanda yapmış biri olarak hepsi boş diyorum :)
az yiceksin sık yiceksin porsiyonları küçülteceksin abur cuburur keseceksin bak herşeyi adım gibi biliyorum ama uygulamaya gelince tırt

valla sibelcim dukanda yapmış biri olarak hepsi boş diyorum :)
az yiceksin sık yiceksin porsiyonları küçülteceksin abur cuburur keseceksin bak herşeyi adım gibi biliyorum ama uygulamaya gelince tırt

dukan diyeti yapmam ben çünkü sağlıklı bulmuyorum...ama şu yulaf kepeğini deneyeyim dedim...hazır akradaşta almışken...ama tadı güzelmiş...2 tatlı kaşığı yulaf kepeğinin kalorisi çok değildir sanırım..

Sabah
1 kase yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
1 poğaça (Ekmek yiyorsun bu poğaçayı niye yiyorsun be Gamze )

Öğle
1 domates
1 salata
6 köfte

Ara: 10 şam fıstığı

Akşam
Kayısı+Erik

Spor: 2 saat yürüyüş.

iyi geceler kızlar bu ara hiç zamanım olmuyor kk açmaya dogalgazım baglanıcak diye her dakka birileri evime girip çıkıyor bende pc açamıyorum bu hafta idare edin beni

Günaydın arkadaşlar, KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN...
Ben bugün oruçluyum onun için bir menüm yok dünde annemlerde kaldım, sıcaktı, birsürü sivrisinek vardı, yerim rahat değildi, uyuyamadım yani anlıycağınız bugün ters günümdeyim o sebeple. o yüzden inşallah çok yoğun olmam da birilerine çatmam şu mübarek günde :26: ALlahım uyku ne önemli birşey benim için ya, bi az uyuyim filan tüm dengem şaşıyor, ben çocuk doğurunca kendimi hayal edemiyorum kafama takar bir huni gezerim heralde
gamzecim maşallah iyi gidiyorsun, bende inşallah bu akşam iftarda abartmazsam cumaya eksilerde çıkmayı ümit ediyorum fakat 1-2 güne de regl olucam bakalım ne olacak
906090 canım sen baya yoldan çıktın ne yapmak lazım sana yaa, geçen gün tereyağlı iskender yazını da okudum çok fenalardasın

hayırlı kandiller orucunu ALLAH KABUL ETSİN BENDE GECE 1 BARDAK SÜT İÇİP NİYETLENDİM SABAH UNUTUP AGZIMA SAKIZ ALMIŞIM HEMEN ÇIKARDIM KALDIGIM YERDEN DEVAM İNŞALLAH BEN YARIN VE CUMA GÜNÜDE TUTUCAM 3 GÜN TUTUNCA BÜTÜN GÜNAHLAR SİLİNİP YENİ DOGMUŞ GİBİ OLUYORMUŞ DÜN SOHBETTE DİNLEDİM
BU SABAH 94.8 İ GÖRDÜM

ayyy Fadime ablam benim hoşgeldin canımm çok özlemişim seni yaa ohh, gelde şenlensin şuaralar herkese sıcak bastı, yaz rehaveti çöktü.
valla süper bir bilgi verdin ALlah razı olsun, bende tutacağım ozaman bu fırsat kaçarmı hiç ,
ayy iyiki söyledin, regl olucam bu sıralar ama ben tutmaya niyet edeyimde olursamda eğer Allah tutmuş gibi kabul eder ozaman inşallah.
bu arada havanıda attın yani 94,8 çok iyi, hiç olmazsa benim gibi + larda değilsin maşallah

sagol canım dogalgazcılar gelmeden girip bişeler yazayım dedim bende sizlerle sohbet etmeyi özledim topk çok sesizdi gece .kilo verdigimi görünce sevinçten hiç oturmam ev işleri yaparım zaten bütün evi sil süpür çok geçoluyor kızlarımada bu ara iş yaptırmıyorum büyük kızımın sınavı var 1 dersten kalmış bu akşam dua edin kızımın adı rukiye inşallah kazanır bu 3 dür sınavı kaybediyor

tamam fadime abla , aklıma yazdım dua edeceğim, inşallah mutlu haberi alınca bizle paylaşırsın burda hepbirlikte karşılıklı kahve içme şenlikleri yaparız

tamam fadime abla , aklıma yazdım dua edeceğim, inşallah mutlu haberi alınca bizle paylaşırsın burda hepbirlikte karşılıklı kahve içme şenlikleri yaparız

inşallah kolay bir okul olsa bukadar zorlanmaz ingilizce okuyor bu sefer yazmada kaybetmiş geçen dinlemede artık bu sefer inşallah geçer kızımın okuldan sogumasına sebeb olucak bu sınav

Cnmmm guzel fıkır ama uygulaması olmamıs sanırım !

Murc bana acil hedef kilon lazım liste yapıyorumda bide excel dosyasını nasıl eklicem

Cnmm benım hedefım 65 tabıkısı hayal

yarışmayı severim..kızlar...

Ayyy cnmm saclarıma bayıldım bayıldım bayıldım o kadar yanı cokta guzel kılo vermıssın tabı hala kılon var aynı gazla devam et ılk baslarda 77 kılo gıbı durmuyosun hıc boyun kısa oldugu ıcın olsa gerek daha fazla gorunuyorsun...

Çok teşekkürler cnm.. Kuruyemişten zehirlendim, bayattı sanırım.. Valla bağırsaklarım falan mahvoldu.. Durumu toparlayalım derkende bugun diyet miyet kalmadı, patatesler vs..

Gecmıs olsun cnmm mezunıyetınde hayırlı olsun cok ama cok guzel olmussun allah nazarlardan saklasın

diyet modundan çıkalı çokk oluyo ne diyet ne spor hiçç havesim yok

;Ahhh nagıs ahh al bendede o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…