- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #381.821
İşe stresten hamilelikten yiyerek aldığım kiloları vererek başlıcam canım inş. Kendime çok zarar verdim. Farkındayım. Her şeyi düzeltip daha fazla kendi mutluluğum için çabalama niyetindeyim inşBöyle yaptıkça kendini de üzüyorsun. Mutlu olmaya, alışmaya çalışsan, hiç oluru yok mu ki?
Merhaba medinecigim nasılsın nasıl gidiyor kilo verme isleri
[/QUOTE ]hosgeldin iyyim canim sagol sen nasilsin?
izindeyim +5 oldu kg
bugun itibariyle bende basladim:)
masallah cok guzel gidiyosunHoşbulduk canım benimValla ben 1 ay önceye kadar hunharca yedim hele karantinanin ilk zamanları insanüstü yedim anlatılmaz yat amma 1 aydır bu gidişe dur dedim çünkü ben genç zayıf fit güzel olmayı hakeden bir hanım olduğuma karar verdim Aralıklı oruca başladım canım 90 kilo ile şuan 82 kiloyum cokda rahat yapiyoum ben bile şaşkınım kendime valla...
Eminimki sen hala mezun oldugun kilodasin almadığını düşünüyorum
ben yaptim bitti cok sukur:))Ben bugün temizlik yapsam çok iyi olacak kaç gündür çok saldım tembellikte sınırlarımı aştım hadi ben kaçar
ne guzel demekki erken kapatman gerekiyomus gunu:))Günaydın kızlar
Dün 7 den sonra bir şey yemeyince nihayet sabah tartıda eksiyi gördümüstelik stresten baya kaçamak da yapmıştım öncesinde çikolata falan
bende kizlara katiliyorumStresimin sebebi gitmesi yada çocuklar değil canım.
Aile-ilişki uzmanı ile görüştüm, eşimin penceresinden bakacak o kadar çok şey söyledi ki, ve bir çoğunda doğru tahminlerde bulundu.
Şartlarını sun, anlaş ve git dedi, bu da benim hem kafamı karıştırdı hemde işime gelmedi açıkçası
Yanlış birşey yapmak istemiyorum, gitmekte istemiyorum
aradan zaman gecti sen eskisi gibi degilsin esinde artik degismistir en onemli sartin annesiyle ilgili sana problem cikarmamasi olmali
benim esim olsa o tencereyi yikamaz direk cope atardibiz kadınların bu temizlik işi zor. her hangi bir şey yaptığında (örneğin kıyafet dikmek) ortaya bir sonuç çıkıyor ve kalıcı oluyor. ev işi öyle değil. ne kıymet bildiriyor ne de kalıcı bir soncu var.
ben işe başladığımdan beri ev işlerini aksatmaya başladım.
bir haftadır düdüklü tencere tezgahın üzerinde yıkanmayı bekliyor. o makineye sığmıyor üşendim elde yıkamaya.
dün eve geldim eşim yıkamış
karpuz diyeti oldugunuda duymustum tam senlik ozamanhaklisin canim
Bana kalsa bütün gün karpuz yiyebilirim acaba zarari olurmu
bende okumustum basari oykusunuArkadaşlar aşağıdaki konuya bir göz atsak hepimize faydalı olur
Konu sahibesi arkadaş bu forumun aktif bir üyesi, kendisi ile reelde de tanıştım, dünya tatlısı bir hanım
Zayıflama konusunda çok ciddi bir başarı öyküsü var ve çokta bilinçli, okuyun derim naçizane
Sağlıklı beslenirken;
Güncelleme :208-209-210-211-361-362-363-429. sayfada başka tarifler yer almakta ... Evet arkadaşlar merhaba... öncelikle size sağlıklı beslenmeyi benimsemenin hiçte zor olmadığını söylemek istiyorum.Kilo verme aşamasında mevzuyu diyet olarak görmek yerine alışkanlıkları değiştirip sağlıklı...www.kadinlarkulubu.com
hatta saglikli tatli tarifleri felanda paylasmisti
ben hic denemedim ama yappanlar cok iyi sonuc aliyokızlar selaammm aldığım ılaclardan mı havadan mı bılmıyorum deli gıbı uyuyorum ama bugun cok daha ıyıyım size birşey sormaya geldım aranızda kabak detoksunu deneyen var mı ıyılesınce deneyeyım dıyorum
Mevzu derin ozaman kaptan. Ama seviyosan bosanamazsin zaten bosuna kotu gunler geciriyosun suan banada oluyo arada ofkeyle kotu seyler dusunuyorum filan ama uzatmiyorum. Benim kaynanam 2 sokak otede ayda bir goruyorum free takiliyoruz. annem cocuklara bakmak icin bizimle yasiyor buna ragmen bir kere neden benim anneme gitmiyosun demez. Birbirinizi ozgur birakirsaniz hicbirsey problem degil. Gecmis soylenenleri bir kenara birak yarina bak. Ofkeyle hareket etme derim. Sunuda unutma bosan gitsin diyen hickimse dostun degil. Onlar seni cekemeyenler.Bir kusuru kabahati yok canım
Kocasını seven bir kadınım, onunda bana sevgide problemi yok.
Annesine çok yakın bir yere tayin istedi.
Kv benim geçen yıllarımın kâbusu.
Bir daha aynı şeyleri yaşama fikri bile beni boğuyor.
Gidio sorun yaşayıp boşanacağıma, sevgi saygı çerçevesinde boşanmak istiyorum
Sakinlesmeye ihtiyacin var bence kaptan. Aklin duygularinin onune gecmis. Daha kotulerini dusun öldugunu mesela. Hayat kavga etmek icin cok kisa.Hepiniz aile danışmanı ile aynı fikirdesiniz.
Bana da mantıklı geldi ama kabullenmek kolay değil canım.
Sanırım biraz zamana ihtiyacım var
Erkekler onu anlamıyor işte çok yüzeysel düşünüyorlar. Kendin için bi şeyler yapmaya başlamışsın ne güzel devamı da gelir inşallah :) biraz rahat olmak gerekiyor sanırım. Boşvermek lazım bazenAynen öyle. Ben buraya 55 le geldim. Hamilelik vs 1.5 yılda 87 kilo oldum düşün. Ama eşim bunu asla anlamadı. Benim rahatlıktan kilo aldığımı düşünüyor. 55 kilo fıstık gibi kadın kendini 87 kiloya rahatlıktan çıkarır mıKilo bi de iyice psikolojimi bozdu. Ama kendimi toparlayıp bundan sonra öncelikle kendi mutluluğuma odaklanmaya çalışıcam
Aynen öyle canımErkekler onu anlamıyor işte çok yüzeysel düşünüyorlar. Kendin için bi şeyler yapmaya başlamışsın ne güzel devamı da gelir inşallah :) biraz rahat olmak gerekiyor sanırım. Boşvermek lazım bazen
2 gündür biraz sorunlar var kuzenimin korona oldu ve bu hafta sonu düğün var . 2 gündür baş ağrısı ve boğaz ağrım var kovit oldum sanıyorum ama kuruntu da olabilir
Geçmiş olsun canım. Psikolojiktir seninki2 gündür biraz sorunlar var kuzenimin korona oldu ve bu hafta sonu düğün var . 2 gündür baş ağrısı ve boğaz ağrım var kovit oldum sanıyorum ama kuruntu da olabilir
Sınavlarım başladı ona bakıyorum ve 2 çocukla uğraşıyorum. Kusura bakmayın kaptanım
hakkinda hayirlisi olsun cnm.Hepiniz aile danışmanı ile aynı fikirdesiniz.
Bana da mantıklı geldi ama kabullenmek kolay değil canım.
Sanırım biraz zamana ihtiyacım var
Cok gecmis olsun insallah psikolojiktir. Dugun kuzenininmiydi ?2 gündür biraz sorunlar var kuzenimin korona oldu ve bu hafta sonu düğün var . 2 gündür baş ağrısı ve boğaz ağrım var kovit oldum sanıyorum ama kuruntu da olabilir
Sınavlarım başladı ona bakıyorum ve 2 çocukla uğraşıyorum. Kusura bakmayın kaptanım
Cok gecmis olsun canim, ins bisey yoktur2 gündür biraz sorunlar var kuzenimin korona oldu ve bu hafta sonu düğün var . 2 gündür baş ağrısı ve boğaz ağrım var kovit oldum sanıyorum ama kuruntu da olabilir
hosgeldin evineSelam kızlar nasılsınız bakalım. Nihayet bugün evime döndüm. Annemlerdeyken hiç giremedim buraya internet köyde çekmiyordu
gecmis olsun canim2 gündür biraz sorunlar var kuzenimin korona oldu ve bu hafta sonu düğün var . 2 gündür baş ağrısı ve boğaz ağrım var kovit oldum sanıyorum ama kuruntu da olabilir
ne guzel serinlemissindir:)Allaha Cok sükür mübarek öyle güzel yagiyorki serin serin gürleye gürleye disari cikasim var
a.slm canimSelam kızlar bugun erkenden lazer ıcın randevum vardı ona gıttım geldim esim kızları yıkamış bende yatırdım sonra da yıkadıgım yastık ıclerıni doldurdumkızların corba merasimi bitti buraya selam vereyim dedim
Ohh mıs ne guzel canjma.slm canim
bende sporumu yaptim dusumu aldim oturdum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?