Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Böyle yaptıkça kendini de üzüyorsun. Mutlu olmaya, alışmaya çalışsan, hiç oluru yok mu ki?
İşe stresten hamilelikten yiyerek aldığım kiloları vererek başlıcam canım inş. Kendime çok zarar verdim. Farkındayım. Her şeyi düzeltip daha fazla kendi mutluluğum için çabalama niyetindeyim inş

Mevzu derin ozaman kaptan. Ama seviyosan bosanamazsin zaten bosuna kotu gunler geciriyosun suan banada oluyo arada ofkeyle kotu seyler dusunuyorum filan ama uzatmiyorum. Benim kaynanam 2 sokak otede ayda bir goruyorum free takiliyoruz. annem cocuklara bakmak icin bizimle yasiyor buna ragmen bir kere neden benim anneme gitmiyosun demez. Birbirinizi ozgur birakirsaniz hicbirsey problem degil. Gecmis soylenenleri bir kenara birak yarina bak. Ofkeyle hareket etme derim. Sunuda unutma bosan gitsin diyen hickimse dostun degil. Onlar seni cekemeyenler.

Hepiniz aile danışmanı ile aynı fikirdesiniz.
Bana da mantıklı geldi ama kabullenmek kolay değil canım.
Sanırım biraz zamana ihtiyacım var
Sakinlesmeye ihtiyacin var bence kaptan. Aklin duygularinin onune gecmis. Daha kotulerini dusun öldugunu mesela. Hayat kavga etmek icin cok kisa.

Erkekler onu anlamıyor işte çok yüzeysel düşünüyorlar. Kendin için bi şeyler yapmaya başlamışsın ne güzel devamı da gelir inşallah :) biraz rahat olmak gerekiyor sanırım. Boşvermek lazım bazen

Aynen öyle canım

@zumazuma
@MmerVveeEee
Yasamakguzel123

Kızlar sohbete çok az geliyorsunuz
Olmuyor böyle
2 gündür biraz sorunlar var kuzenimin korona oldu ve bu hafta sonu düğün var . 2 gündür baş ağrısı ve boğaz ağrım var kovit oldum sanıyorum ama kuruntu da olabilir
Sınavlarım başladı ona bakıyorum ve 2 çocukla uğraşıyorum. Kusura bakmayın kaptanım

Geçmiş olsun canım. Psikolojiktir seninki

Cok gecmis olsun insallah psikolojiktir. Dugun kuzenininmiydi ?

Cok gecmis olsun canim, ins bisey yoktur

Selam kızlar nasılsınız bakalım. Nihayet bugün evime döndüm. Annemlerdeyken hiç giremedim buraya internet köyde çekmiyordu
hosgeldin evine
gecmis olsun canim
kuzenin adina uzuldum alalh sifasini versin insallah atlatir
dugunde iptal olmustur
Allaha Cok sükür mübarek öyle güzel yagiyorki serin serin gürleye gürleye disari cikasim var
ne guzel serinlemissindir:)
burdada bi kac gun yagdi serindi hava
bugun tekrar basladi sicaklik

a.slm canim
bende sporumu yaptim dusumu aldim oturdum:))

Handandandan canım yazılarınızı okudum kendimce cevap vermek istemiyorum cunkı ben asla gitmezdim

suan kv ile gorusmuyoruz ıkı seneden fazla oldu. Esımle aramdaki tek problem olarak karsıma cıktı ları ıcın onları affedemiyorum. Esımın ıcınde ki canavarın uyanmasına sebep oldular
Ben 8 senelik evliyim ama esım 14 senedir hayatımda. Esım bensiz hasta olan bı insan oyle soyleyım ama ben onqlr yuzunden defalarca bu evlılıgı gozden cıkardım sonra dedim kaybeden biz olucaz onlar keyfe keder oturacak. Hep mucadele ettim
Sana gelince esının tavrı ve karakteri cok onemlı benım esim sessiz bı kosede izler olanları bu yuzden dedim gıtmem diye ama senın es daha farklıdır bu belirler. Denemeden bilemezsin en kotu ne olabilir ki mutlu olmadıgında kararın belli. İhtimaller uzerıne kendını germe Allah yardımcın olsun ınsallah mutlu sonuclanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…