- 8 Mart 2020
- 5.884
- 28.361
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #381.841
As canim.
Ben sevemedimkilonda duraganlikmi var eksiyemi gecemiyorsunki kabak detoksunu dusundun.
Yapan arkadaslar yalanci eksi getirdigini soyluyorlar hep ama
Bence hic gerek yok o zaman canimaslında suan eksıdeyım ama daha hızlı gıtsın ıstıyorum
Cok sükür serinledik ama gectie guzel serinlemissindir:)
burdada bi kac gun yagdi serindi hava
bugun tekrar basladi sicaklik
Hallederiz ya 2021 bizim yilimiz olsun diyelim miYok balim nerdeee 73 um yine veriyorum geri aliyorum . bir dongudur gidiyor
Güzel iki gündür hava sanki hele akşam pöfür pöfür esiyor bizim burasiCok sükür serinledik ama gectiburasida kac gündür perisan
Konuyu ucundan yakaladım anladığım kadarıyla eşinin ailesiyle büyük sorunlar yaşamıssın şimdi oraya tayin istemiş ve sen gitmek istemiyorsun. Ben senin tarafındayım ben olsam ben de gitmem. Şuan nasıl bir yerde otuyorsun bilmiyorum da ailesi olmasa bile sen orada yapabilecek misin? Hem çocuklar okulları nasıl olacak?küçücük yerin imkanı kısıtlı olmaz mı? Eşin her seyi düşünmüş mü? Amaç sadece kendi ailesine yakın olmak mı?İl içinde değişiklik canım.
Ben gitmeme konusunda nettim, taki aile danışmanı ile görüşene kadar, şu an kafam çok karışık.
İlk defa kendimi mükemmelliyetçi olarak nitelendirdim oysa kendime mükemmelliyetçi diyemeyecek kadar mükemmelliyetçi imişimBende öyleydim ama yavaş yavaş kendimi terapi etmeye başladım bu konuda.
Biraz eksik kalsın, bu defa da böyle olsun ne olacak diye diye esnetmeye çalışıyorum kendimi.
Teşekkür ederim canımMaşallah sübhanallah sana azmettin başardın nekadar istikrarliydin her hafta tıkır tıkır verdin kiloları bı ara aynı kilodaydik 80lerde ikenTakıma dört elle sarılarak kendin için kilo vermek için en doğrusunu sen yaptın zehracigim
Canım şu an kayınvaliden ile zaten gelip gitmiyorsunuz oraya gittiğinde de değişen bir şey olmayacaktır emin ol eşin belki de ailesine kendini ispatlamaya çalışıyordur bakın tayin istedim memlekete gelemedim ama size yakın bir yere geldim diye Bana sorarsan sakın eşini iptal ettirme hususunda zorlama daha da inada binmesin iptal etme süreci dolana kadar onunla gelmeyeceğinden ama onu sevip boşanmak istemediğinden bahset belki bi geri adım atar baktın ki iptal ettirmedi ciddi ciddi gidiyor o zaman düşünürsün gitme işini ben eşime sürekli bu hayatta ilk önceliğim sen ve çocuğumuz diyorum bunu onun da bilinç altına yerleştirmeye çalışıyorum onun beni göz ardı ettiği durumlarda tatlı tatlı ben çok üzüldüm kırıldım benim bu hayatta tek önceliğim siz iken senin bizi ihmal etmene filan bakıyorum pişman oluyor çocukların okulunu eğitimini düşündüğünü onun için orada kalmanın daha mantıklı olduğunu söylersen işe yarayabilir benceKv ile görüşmüyorum zaten, o durumda değişiklik olmaz
Zaten yakına geldiler diye kv hergün çağırır eşimi
Ne evde düzen kalır nede eşim çocuklarla ilgilenebilir...
Bu bile daha fazla mutsuz olmak için bir neden...
İnşallah canım inşallahAhh bacimm sorma,7 kere taşınmadan sonra mahvoldu esyalarişte bu yüzden hepsini satıyorum. Hem nakliyele ugrasmicam hem param cebimde kalacak. Nasip olur da bi kaç sene sonra kendi evimizi aldığımızda sıfır duzerim evimi Rabbim sağlıcakla o günleri de gösterir inşallah
Hoş geldin canım ya sonunda kavuştuk kilo verebildin mi bu süreçte peki ?Selam kızlar nasılsınız bakalım. Nihayet bugün evime döndüm. Annemlerdeyken hiç giremedim buraya internet köyde çekmiyordu
Düğüne etkileyecek bir durum yok kır düğünü olduğu için. Ama akrabaların çoğu gelmiyorhosgeldin evine
gecmis olsun canim
kuzenin adina uzuldum alalh sifasini versin insallah atlatir
dugunde iptal olmustur
ne guzel serinlemissindir:)
burdada bi kac gun yagdi serindi hava
bugun tekrar basladi sicaklik
ayyy cok pardonnn ben bayadır senı etıketlıyorumm
Canım şu an kayınvaliden ile zaten gelip gitmiyorsunuz oraya gittiğinde de değişen bir şey olmayacaktır emin ol eşin belki de ailesine kendini ispatlamaya çalışıyordur bakın tayin istedim memlekete gelemedim ama size yakın bir yere geldim diye Bana sorarsan sakın eşini iptal ettirme hususunda zorlama daha da inada binmesin iptal etme süreci dolana kadar onunla gelmeyeceğinden ama onu sevip boşanmak istemediğinden bahset belki bi geri adım atar baktın ki iptal ettirmedi ciddi ciddi gidiyor o zaman düşünürsün gitme işini ben eşime sürekli bu hayatta ilk önceliğim sen ve çocuğumuz diyorum bunu onun da bilinç altına yerleştirmeye çalışıyorum onun beni göz ardı ettiği durumlarda tatlı tatlı ben çok üzüldüm kırıldım benim bu hayatta tek önceliğim siz iken senin bizi ihmal etmene filan bakıyorum pişman oluyor çocukların okulunu eğitimini düşündüğünü onun için orada kalmanın daha mantıklı olduğunu söylersen işe yarayabilir bence
Bi haber okudum sabah kaynana korona olmuş kimse gelmez diye saklamışlar gelen birçok insan korona olmuş. Bence iptal olmalı. Olmuyorsa da insanlara söylenmeli. Ben olsam ben de o riski almam açıkçasıDüğüne etkileyecek bir durum yok kır düğünü olduğu için. Ama akrabaların çoğu gelmiyor
Kuzenim 1 haftadır evde karantina da ama sonucu yeni çıkmış. Bizimle bağlantılı değil ve başka şehirde. Öyle durum olsaydı kesinlikle iptal olurdu canım. Kapalı düğün salonundan kır düğününe o yüzden geçtik. Ben bu konuda hassas davranıyorum eşim kovid servisinde çalışıyor 5 aydır o yüzden dikkat konusunda hassassız inşallah olmayız. 4 aylık bir oğlum ve 4 yaşında bir kızım varBi haber okudum sabah kaynana korona olmuş kimse gelmez diye saklamışlar gelen birçok insan korona olmuş. Bence iptal olmalı. Olmuyorsa da insanlara söylenmeli. Ben olsam ben de o riski almam açıkçası
Valla canım benim kuzenimin de düğünü var açık alanda ama gitmicem. Benim de bebeğim varKuzenim 1 haftadır evde karantina da ama sonucu yeni çıkmış. Bizimle bağlantılı değil ve başka şehirde. Öyle durum olsaydı kesinlikle iptal olurdu canım. Kapalı düğün salonundan kır düğününe o yüzden geçtik. Ben bu konuda hassas davranıyorum eşim kovid servisinde çalışıyor 5 aydır o yüzden dikkat konusunda hassassız inşallah olmayız. 4 aylık bir oğlum ve 4 yaşında bir kızım var
sporsuzda gitmiyo bu kilolar malesefOhh mıs ne guzel canjm
ben spor yapmayalı epey zaman oldu resmen ıcımdekı spor askı söndübirazda bu ara yoruluyorum halim yok aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?