Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İl içinde değişiklik canım.
Ben gitmeme konusunda nettim, taki aile danışmanı ile görüşene kadar, şu an kafam çok karışık.
Konuyu ucundan yakaladım anladığım kadarıyla eşinin ailesiyle büyük sorunlar yaşamıssın şimdi oraya tayin istemiş ve sen gitmek istemiyorsun. Ben senin tarafındayım ben olsam ben de gitmem. Şuan nasıl bir yerde otuyorsun bilmiyorum da ailesi olmasa bile sen orada yapabilecek misin? Hem çocuklar okulları nasıl olacak?küçücük yerin imkanı kısıtlı olmaz mı? Eşin her seyi düşünmüş mü? Amaç sadece kendi ailesine yakın olmak mı?
Bana mantıklı gelmedi siz ailesiniz beraber karar vermelisiniz kendi başına böyle bir karar alması bence çok yanlışben danışman gibi düşünemedim. Konu başka olsa evet dengeyi sağlamaktan yana olurdum ama bu seçimi yaptığın zaman sizin huzurunuzun kaçma ihtimali de var

Bende öyleydim ama yavaş yavaş kendimi terapi etmeye başladım bu konuda.

Biraz eksik kalsın, bu defa da böyle olsun ne olacak diye diye esnetmeye çalışıyorum kendimi.

İlk defa kendimi mükemmelliyetçi olarak nitelendirdim oysa kendime mükemmelliyetçi diyemeyecek kadar mükemmelliyetçi imişim
Aslında içleri yıkık döküktür ufacık bi çatlak bile olmaz işlerinde o çatlaktan içlerindeki dağınıklığın görülmesinden korkarlar küçük yaşta büyük sorumluluklar verilmiştir gibi birçok cümlede kendimi buldum
Teşekkür ederim canım Sıra sende
Canım şu an kayınvaliden ile zaten gelip gitmiyorsunuz oraya gittiğinde de değişen bir şey olmayacaktır emin ol eşin belki de ailesine kendini ispatlamaya çalışıyordur bakın tayin istedim memlekete gelemedim ama size yakın bir yere geldim diye Bana sorarsan sakın eşini iptal ettirme hususunda zorlama daha da inada binmesin iptal etme süreci dolana kadar onunla gelmeyeceğinden ama onu sevip boşanmak istemediğinden bahset belki bi geri adım atar baktın ki iptal ettirmedi ciddi ciddi gidiyor o zaman düşünürsün gitme işini ben eşime sürekli bu hayatta ilk önceliğim sen ve çocuğumuz diyorum bunu onun da bilinç altına yerleştirmeye çalışıyorum onun beni göz ardı ettiği durumlarda tatlı tatlı ben çok üzüldüm kırıldım benim bu hayatta tek önceliğim siz iken senin bizi ihmal etmene filan bakıyorum pişman oluyor çocukların okulunu eğitimini düşündüğünü onun için orada kalmanın daha mantıklı olduğunu söylersen işe yarayabilir bence
İnşallah canım inşallah
Selam kızlar nasılsınız bakalım. Nihayet bugün evime döndüm. Annemlerdeyken hiç giremedim buraya internet köyde çekmiyordu
Hoş geldin canım ya sonunda kavuştuk kilo verebildin mi bu süreçte peki ?

hosgeldin evine
gecmis olsun canim
kuzenin adina uzuldum alalh sifasini versin insallah atlatir
dugunde iptal olmustur

ne guzel serinlemissindir:)
burdada bi kac gun yagdi serindi hava
bugun tekrar basladi sicaklik
Düğüne etkileyecek bir durum yok kır düğünü olduğu için. Ama akrabaların çoğu gelmiyor

ball tayin istersen evliliğini bitirirsin dediğin eş tayin istiyorsa buna rağmen bence evliliğini gözden çıkarmıştır. Üstelik öncesinde bu yüzden boşanmadan dönüşmüş. 3 çocuğundan yuvandan eşinden önemli mi annene yakın olman.Kendimi yerine koydum. Bunun üstüne tayin istese eşim çok farklı tepki verebilirdim. Ben Ank ya tayinim çıksa eşimi dinlemez giderdim gerçi ama ank yı ailem için değil büyük şehir diye isterdim. Ailem de eşiminki gibi küçük bi yerde yaşasaydı orayı da istemezdim. Handandandan nın restine rağmen istemesi aşırı can sıkıcı bence

Düğüne etkileyecek bir durum yok kır düğünü olduğu için. Ama akrabaların çoğu gelmiyor
Bi haber okudum sabah kaynana korona olmuş kimse gelmez diye saklamışlar gelen birçok insan korona olmuş. Bence iptal olmalı. Olmuyorsa da insanlara söylenmeli. Ben olsam ben de o riski almam açıkçası

Bi haber okudum sabah kaynana korona olmuş kimse gelmez diye saklamışlar gelen birçok insan korona olmuş. Bence iptal olmalı. Olmuyorsa da insanlara söylenmeli. Ben olsam ben de o riski almam açıkçası
Kuzenim 1 haftadır evde karantina da ama sonucu yeni çıkmış. Bizimle bağlantılı değil ve başka şehirde. Öyle durum olsaydı kesinlikle iptal olurdu canım. Kapalı düğün salonundan kır düğününe o yüzden geçtik. Ben bu konuda hassas davranıyorum eşim kovid servisinde çalışıyor 5 aydır o yüzden dikkat konusunda hassassız inşallah olmayız. 4 aylık bir oğlum ve 4 yaşında bir kızım var

Valla canım benim kuzenimin de düğünü var açık alanda ama gitmicem. Benim de bebeğim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…