- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #381.861
Orası bile serinlediyse bugün burda da yağmur yağdı epey serin burası daDenize gittik geldik kızlar
Havaların serinlemesi suların bile soğumasına neden olmuş.
Hem su soğuktu hemde çok dalgalıydı deniz.
Yaz günü dondum
Hoşgeldin CanımSelam kızlar nasılsınız bakalım. Nihayet bugün evime döndüm. Annemlerdeyken hiç giremedim buraya internet köyde çekmiyordu
Herkesi uyuttum geldimNerdesiniz kızlar hu hu
Aynı şeyleri yaşamışız, eşimde sessizce izleyen taraf oldu, taki "annen için senden boşanacağım" diyip evi terketme girişiminde bulunana kadar.Handandandan canım yazılarınızı okudum kendimce cevap vermek istemiyorum cunkı ben asla gitmezdim
suan kv ile gorusmuyoruz ıkı seneden fazla oldu. Esımle aramdaki tek problem olarak karsıma cıktı ları ıcın onları affedemiyorum. Esımın ıcınde ki canavarın uyanmasına sebep oldular
Ben 8 senelik evliyim ama esım 14 senedir hayatımda. Esım bensiz hasta olan bı insan oyle soyleyım ama ben onqlr yuzunden defalarca bu evlılıgı gozden cıkardım sonra dedim kaybeden biz olucaz onlar keyfe keder oturacak. Hep mucadele ettim
Sana gelince esının tavrı ve karakteri cok onemlı benım esim sessiz bı kosede izler olanları bu yuzden dedim gıtmem diye ama senın es daha farklıdır bu belirler. Denemeden bilemezsin en kotu ne olabilir ki mutlu olmadıgında kararın belli. İhtimaller uzerıne kendını germe Allah yardımcın olsun ınsallah mutlu sonuclanır
Allah hiçbir konuda tercih yapmak zorunda bırakmasın canımZor süreçler canım inanmadığın bir yola girme ama eşine de şans verebilirsin. Ben ne yapardım bilmiyorum
Erkek kardeşimin düğünü olmasaydı ve annemi 10 aydır görmedim yoksa gitmezdim canım. Görümcemin daha tehlikeli ona gitmek istemiyorum hep kapalı alan hemde akşam doğulu yerde olduğumuz için halaydan vazgeçmezlerValla canım benim kuzenimin de düğünü var açık alanda ama gitmicem. Benim de bebeğim var
Benimde felsefem "boğulacaksam bile büyük denizde boğulmalıyım"Ben büyük şehir insanıyım. Evden çıkmasam bile büyük şehirde yaşamalıyım.
Benim okul ile mesafem artıyor ama tayin isteyebiliyorum, tabi çıkar mı bilmiyorumSenin mesafen aynimi kaliyor yoksa kisaliyormu? O yöndende düsünebilirsin canim sanada iyi gelebilir
Muhtemelen öyledir canım.Hamilelik yaşadım vs ama bahane. Bu kadar kilo alma sebebim bile buradaki mutsuzluğum bence
Afiyet olsun kaptanım ben de yeşil çayımı içiyorum halsizlik var ve boğaz ağrısı sanırım halıları yıkamamdan dolayı üşüttüm.Herkesi uyuttum geldim
Form çayımı içiyorum
Kardeşse mecbur gideceksinErkek kardeşimin düğünü olmasaydı ve annemi 10 aydır görmedim yoksa gitmezdim canım. Görümcemin daha tehlikeli ona gitmek istemiyorum hep kapalı alan hemde akşam doğulu yerde olduğumuz için halaydan vazgeçmezler
Banada mantıklı geldi ama duygusal karmaşa içindeyim canımAile danışmanı haklı bence dediği gibi yap.
Geçmiş olsun canım, dikkat et kendine düğün öncesi yorma kendiniAfiyet olsun kaptanım ben de yeşil çayımı içiyorum halsizlik var ve boğaz ağrısı sanırım halıları yıkamamdan dolayı üşüttüm.
AnlaşılamamakMuhtemelen öyledir canım.
Konuşamamak, susturulmak, kendini güçsüz hissetmek bile kilo alma sebebiymiş...
Mecbur ilk erkek çocuk düğünü bu seneyi bana getirdiği en güzel şey oğlumun doğumu. Ben halen sosyalleşemedimKardeşse mecbur gideceksin
İlçeye mi tayin aldı eşin? iskenderun çok nezih şık bi yer sıcağı sevsem yaşamak isterdim.Benimde felsefem "boğulacaksam bile büyük denizde boğulmalıyım"
Oldum olası sevmem küçük yerleri
Teşekkür ederim kaptanımGeçmiş olsun canım, dikkat et kendine düğün öncesi yorma kendini
Sözünde durur ama annesinin işine gelmez birçok şey, yine sorun çıkar.Anlaşıp söz alırsan eşin sözünde durmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?