- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #381.881
Ben senin hikayende sadece rest çekmene rağmen bunun yapılmasına takıldım canım. Bu çok incitici bence. Gitsen dahi bunu hal etmen lazım. Evlilikte asla olmamalı bu. Üstelik evliliğini bitirirsin demişsin. Buna rağmen olması sıkıntı. Bu duygu durumunu çözmezsen eşine öfke biriktirmen ve fazlaca kırgın olman muhtemelBanada mantıklı geldi ama duygusal karmaşa içindeyim canım
Kızım 7 buçuk aylık hala hiç gezmedim nerdeyseMecbur ilk erkek çocuk düğünü bu seneyi bana getirdiği en güzel şey oğlumun doğumu. Ben halen sosyalleşemedimgezen var ama ben çok korkuyorum
Yapmaa o zaman canım.Anlaşılamamakama artık aşırı fedakarlık yapmak istemiyorum. Sonunda adı yapmasaydın oluyor
Tam da butalep edilmeden iyilik yapmamak"
Yanlız değilimKızım 7 buçuk aylık hala hiç gezmedim nerdeyse
Ne hayallerim vardı denize sokup çıkaracaktım tospağamıYanlız değilim ☺ inşallah bu hastalıktan bir an önce kurtuluruz benim oğlan da yeni 4 aylık oldu aşısı bugün olduk gece nöbetinde olacağım huysuz biraz
Beni boşanma kararina götüren de bu işi zatenBen senin hikayende sadece rest çekmene rağmen bunun yapılmasına takıldım canım. Bu çok incitici bence
İnşaallah bu hastalıktan kurtulursak ben de en yakın denize gireceğim. Bizde deniz yokNe hayallerim vardı denize sokup çıkaracaktım tospağamınasip
Ben normalde Antakyalıyım ama İskenderuna sevdalıyım canım.İlçeye mi tayin aldı eşin? iskenderun çok nezih şık bi yer sıcağı sevsem yaşamak isterdim.
Konudan uzağım ama derin konular konuşuluyorBeni boşanma kararina götüren de bu işi zaten
Ama Danışmanın dediği şey şu "bu adam 14 yıl boyunca sesini duymanı istemiş, sen duymak istememişsin, illa burada oturacaksın demişsin, onun yerinde sen olsan 14 yıl beklemezdin, çoktan boşanmış olurdun" dedi
Ya hep ya hiç felsefemi anlamlandıramazdım bu videoyu izleyene kadar.İlk defa kendimi mükemmelliyetçi olarak nitelendirdim oysa kendime mükemmelliyetçi diyemeyecek kadar mükemmelliyetçi imişim
Aslında içleri yıkık döküktür ufacık bi çatlak bile olmaz işlerinde o çatlaktan içlerindeki dağınıklığın görülmesinden korkarlar küçük yaşta büyük sorumluluklar verilmiştir gibi birçok cümlede kendimi buldum
Detayını bilmiyorum farazi bir yorum yapıyorum az buçuk bilgimle. O ne düşündü neye göre yaptı senin ısrarın inadın egon ve dominantlığından mıydı ya da sadece evliliğini korumak için miydi hepsi önemli. Bunların hepsini toplamak hepsini birlikte okumak gerek. Senin aracın yalnızca huzurunuzu korumaktı ise bence bu seni suçlu yapmaz. Ancak amacın tahakküm kurmaktı ise elbette yanlış. Ancak ben nedense kaygının yuvanı koruma güdüsü olduğunu hissettim. Dediğim gibi bir şeyleri hal etmeniz gerek Gitseniz bile. Siz 14 yıllık bir ailesiniz.Beni boşanma kararina götüren de bu işi zaten
Ama Danışmanın dediği şey şu "bu adam 14 yıl boyunca sesini duymanı istemiş, sen duymak istememişsin, illa burada oturacaksın demişsin, onun yerinde sen olsan 14 yıl beklemezdin, çoktan boşanmış olurdun" dedi
Sorma BDV ye çevirdim burayıKonudan uzağım ama derin konular konuşuluyor
Amin hepimizin inşallah. Çok tatlılar gerçekten. Analıkla yakından uzaktan ilgisi olmayan beni bile totusunu yediğimin şapşiği moduna soktu zilliİnşaallah bu hastalıktan kurtulursak ben de en yakın denize gireceğim. Bizde deniz yokRabbim kızına sağlık sıhhat versin inşaallah. Kız çocukları çok tatlı erkek çocuğuna göre maşallah
Ben olmuştu diye biliyorum 1300 gram vermiştimSorma BDV ye çevirdim burayı
Neyse diyete gelelim
Bu hafta senden de %1 üstü bekliyorumgeçen hafta %1 olmamıştı çünkü
Evlenmeden evvelde memleketine gitmek istemiş, içinde uhde olarak kalmış tabi.Detayını bilmiyorum farazi bir yorum yapıyorum az buçuk bilgimle. O ne düşündü neye göre yaptı senin ısrarın inadın egon ve dominantlığından mıydı ya da sadece evliliğini korumak için miydi hepsi önemli. Bunların hepsini toplamak hepsini birlikte okumak gerek. Senin aracın yalnızca huzurunuzu korumaktı ise bence bu seni suçlu yapmaz. Ancak amacın tahakküm kurmaktı ise elbette yanlış. Ancak ben nedense kaygının yuvanı koruma güdüsü olduğunu hissettim. Dediğim gibi bir şeyleri hal etmeniz gerek Gitseniz bile. Siz 14 yıllık bir ailesiniz.
Elinden geleni yap canımBen olmuştu diye biliyorum 1300 gram vermiştim
1 üstüne girebilir miyim bilmiyorum çünkü pazartesi sabittim
İnşaallah canımAmin hepimizin inşallah. Çok tatlılar gerçekten. Analıkla yakından uzaktan ilgisi olmayan beni bile totusunu yediğimin şapşiği moduna soktu zilli
Acelem yok canımBana sorarsan sakın eşini iptal ettirme hususunda zorlama daha da inada binmesin iptal etme süreci dolana kadar onunla gelmeyeceğinden ama onu sevip boşanmak istemediğinden bahset belki bi geri adım atar baktın ki iptal ettirmedi ciddi ciddi gidiyor o zaman düşünürsün gitme işini
Tamam kaptanım elimden geleni yapacağımElinden geleni yap canım
Son 2 gün
Yüzde ikiye bölündüğü için 0.85 olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?