Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Evlenmeden evvelde memleketine gitmek istemiş, içinde uhde olarak kalmış tabi.
Bende yaşadığım sorunlardan sonra asla yaklaşmayı bile kabul etmedim.
Huzurumu bozacak hiçbir şeyi hayatımda istemiyorum.
Kesinlikle haklısın. Zaten erkeklerin bu aile yanı muhabbeti beni bitiriyor. Kadın ağaç kovuğundan çıktı sanki. Muhtemelen gideceksin. Ancak emrivaki kabulü gibi değil ortak karar Gibi bir orta yol bulursanız daha huzurlu olursunuz

İlk çocuğum Ben 35 yaşındayım canım. Ne evlenmek ne çocuk düşüncem vardı. Eşim beni önce evliliğe sonra çocuğa ikna etti şimdi de 2. Yi istiyorum kızım yalnız kalmasın diye ya neren nereye

Belli değil canım, ailem de gitmememden yana
Gitmeye kalksam onlara ne diyeceğim mevzusu çıkacak birde

Belli değil canım, ailem de gitmememden yana
Gitmeye kalksam onlara ne diyeceğim mevzusu çıkacak birde
Evliliğinin dinamiğini en iyi sen bilirsin canım. Senin duygun düşüncen önemli. Ona odaklan bencehakkınınızda hayırlısı olsun inşallah

Sana abla demem gerek ama içimden gelmiyor. İnşaallah Rabbim gönlüne göre verir canım. Ben kapattım ama eş illa 3. Olsun diyor 29 yaşındayım. Sanki kendisi hamileliği çekiyor haspam benim hamilelik hep sorunlu geçiyor

Bu düşünceyi de hayatımıza geçirebilmek lazım bazen. Yapıyorsam karşılığını karşımdan değil de Allah tan beklemeliyim. Ben de kayınvalidem ile eskiden çok anlasamazdim ama sonra bu şekilde düşününce her şey çok daha güzel oldu. Sonuç olarak yaşlılar deyip görmezden geliyorum bazı şeyleri.

Hahaha deme abla diye gerçi kız kardeşim senle yaşıt çok çocuk iyi de zor ya. Ben 2. Ye Nasıl bakcam hiçbir fikrim yok

Hahaha deme abla diye gerçi kız kardeşim senle yaşıt çok çocuk iyi de zor ya. Ben 2. Ye Nasıl bakcam hiçbir fikrim yok
Demem canım kızın uysal ise 2. Düşün derim benim kız 9 ay gaz sorunu vardı. Allah'tan oğlum babasına çekmiş uysal. Annem senden çektiğim enerjiyi 10 çocuk olsa yeter dedi. Sanırım annemin ahı tuttu kızım canım kardeşim deyince uyutunca iyiki 2.yi yaptım diyorum

Yerine göre değişiir canım. Netice de beden ve ruhumuzun da bizde hakkı var

25-28 yaşlarında anne oldum
35 yaşındaki anneliğin tadına doyamadım.
4.yü düşünüyordum benim ki tayin işlerini çıkarmasaydı.
Kesinlikle 30 'lu yaşların ortalarında anne olmayı tavsiye ederim, bambaşka bir duygu

Afiyet olsun
Afiyet olsun guzel menu canim
Sabah 9.30 da kahvaltı

öğlen 2 gibi yedim

Eki Görüntüle 2674032

akşam birşey istemiyor canım yemek yemeEki Görüntüle 2674033
Afiyet olsun guzel
10 sarma cok gibi afiyet olsun canim
11 Ağustos Menüm
11.00: 3 tane kıymalı biber dolması

16.00: 4 kayısı

20.16: 1 çay bardağı süt

2 lt su
Cok az yemissin afiyet olsun
11 ağustos salı

12:30

1 adet karnıyarık
bir kase ezogelin çorba
1 adet mücver
cacık
salata

19:30
bir porsiyon ciğer kavurma

20:30
bir kupa filtre kahve
Afiyet olsun canim guzel menu
Sabah 13.00
1 kaşarlı gözleme
Domates salatalık

17.00
1 mini magnum

20.00
10 tane sarma
1 kase çorba
3 kaşık et sote

Misafirlikte olunca yine 20 ye sarktı

Sporla dengelicen inş
Afiyetolsun biraz agir olmus gibi bende bugun fazla dikkat edemedim
Afiyet olsun canım

Parçalayın beni hiç acımayın valla. Haklısın sarma nedir sarma

Yani eşimi dinleyip 36 yaşında bir tane daha mı olsun.

Kizlar birde baya cadaloz oluyor

İyilerle karşılaşmışsınki görmezden gelebiliyorsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…