- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #381.901
Kesinlikle haklısın. Zaten erkeklerin bu aile yanı muhabbeti beni bitiriyor. Kadın ağaç kovuğundan çıktı sanki. Muhtemelen gideceksin. Ancak emrivaki kabulü gibi değil ortak karar Gibi bir orta yol bulursanız daha huzurlu olursunuzEvlenmeden evvelde memleketine gitmek istemiş, içinde uhde olarak kalmış tabi.
Bende yaşadığım sorunlardan sonra asla yaklaşmayı bile kabul etmedim.
Huzurumu bozacak hiçbir şeyi hayatımda istemiyorum.
İlk çocuğum Ben 35 yaşındayım canım. Ne evlenmek ne çocuk düşüncem vardı. Eşim beni önce evliliğe sonra çocuğa ikna ettiİnşaallah canım ☺ ilk çocuğun mu canım? Evlat olunca benim gibi çocuk düşmanı ve sinir hastayı da dize getirdi 2 çocuk var 3. Olursa muhallebi olurum. Ama gözüm 3. Kesmiyor. 10 yıl sonra belki
Tabi biyolojik olarak vücut müsait olmayabilir
Belli değil canım, ailem de gitmememden yanaKesinlikle haklısın. Zaten erkeklerin bu aile yanı muhabbeti beni bitiriyor. Kadın ağaç kovuğundan çıktı sanki. Muhtemelen gideceksin. Ancak emrivaki kabulü gibi değil ortak karar Gibi bir orta yol bulursanız daha huzurlu olursunuz
Evliliğinin dinamiğini en iyi sen bilirsin canım. Senin duygun düşüncen önemli. Ona odaklan benceBelli değil canım, ailem de gitmememden yana
Gitmeye kalksam onlara ne diyeceğim mevzusu çıkacak birde
Söylesem ne konuştuğumu soracakbende oyle tahmin ettim zaten.
Sana abla demem gerekİlk çocuğum Ben 35 yaşındayım canım. Ne evlenmek ne çocuk düşüncem vardı. Eşim beni önce evliliğe sonra çocuğa ikna ettişimdi de 2. Yi istiyorum kızım yalnız kalmasın diye ya neren nereye
Yapmaa o zaman canım.
Bu yaşımda yeni yeni öğrendiğim birşey bu "talep edilmeden iyilik yapmamak"
"İyilikten maraz doğar" demiş atalarımız..
Kendi iç dünyana dön, kendini bir şekilde mutlu etmeye çalış canım
Ben geldim namazi kildim minnosu uyutmaya calisiyorum.Nerdesiniz kızlar hu hu
Hahaha deme abla diyeSana abla demem gerek ☺ ama içimden gelmiyor. İnşaallah Rabbim gönlüne göre verir canım. Ben kapattım ama eş illa 3. Olsun diyor 29 yaşındayım. Sanki kendisi hamileliği çekiyor haspambenim hamilelik hep sorunlu geçiyor
Demem canımHahaha deme abla diyegerçi kız kardeşim senle yaşıt çok çocuk iyi de zor ya. Ben 2. Ye Nasıl bakcam hiçbir fikrim yok
Yerine göre değişiir canım. Netice de beden ve ruhumuzun da bizde hakkı varEki Görüntüle 2674103
Bu düşünceyi de hayatımıza geçirebilmek lazım bazen. Yapıyorsam karşılığını karşımdan değil de Allah tan beklemeliyim. Ben de kayınvalidem ile eskiden çok anlasamazdim ama sonra bu şekilde düşününce her şey çok daha güzel oldu. Sonuç olarak yaşlılar deyip görmezden geliyorum bazı şeyleri.
25-28 yaşlarında anne oldumSana abla demem gerek ☺ ama içimden gelmiyor. İnşaallah Rabbim gönlüne göre verir canım. Ben kapattım ama eş illa 3. Olsun diyor 29 yaşındayım. Sanki kendisi hamileliği çekiyor haspambenim hamilelik hep sorunlu geçiyor
Afiyet olsun11 Ağustos 2020
1 ad sahanda yumurta
1 dilim beyaz peynir
3 ceviz
1 salatalık
2 dilim ekmek
Öğlen 14:35
Bir kase armutlu yoğurt
Akşam 18:15
5 yk etli patlıcan
1 salatalık
1 dilim ekmek
Çay
Su 2 lt
Spor 60 dk tempolu yürüyüş 180 puan @zsaracoglu
Afiyet olsun guzel menu canim11 Ağustos
8,30 2 yk çökelek 5 zeytin 1 dilim tam bugd ekmeği salatalık havuç
10.00 yeşil çay bol limonlu
13.00 bir porsiyon adana iki küçük dilim ekmek şalgam bol salata
18.30 bir tabak taze bamya bir kase yoğurt
Su. 2 lt (daha içerim inşallah)
Spor 1 saat şantiye ölçü kontrolü :)
Afiyet olsun guzelSabah 9.30 da kahvaltı
öğlen 2 gibi yedim
Eki Görüntüle 2674032
akşam birşey istemiyor canım yemek yemeEki Görüntüle 2674033
10 sarma cok gibi afiyet olsun canim11 Ağustos 2020
10:00
10 tane sarma bitmedi artık kahvaltı da yedim
1 kupa bardak yeşil çay
3 tane gün kurusu
14:00
Sütlü şekersiz türk kahvesi
17:00
4 küçük parça kırmızı et haşlama sussuz
1 kase yoğurt
3 çay bardağı şekersiz çay
21 gibi sade Türk kahvesi içerim
3.5 litre su
Spor yok
Cok az yemissin afiyet olsun11 Ağustos Menüm
11.00: 3 tane kıymalı biber dolması
16.00: 4 kayısı
20.16: 1 çay bardağı süt
2 lt su
Afiyet olsun canim guzel menu11 ağustos salı
12:30
1 adet karnıyarık
bir kase ezogelin çorba
1 adet mücver
cacık
salata
19:30
bir porsiyon ciğer kavurma
20:30
bir kupa filtre kahve
Afiyetolsun biraz agir olmus gibi bende bugun fazla dikkat edemedimSabah 13.00
1 kaşarlı gözleme
Domates salatalık
17.00
1 mini magnum
20.00
10 tane sarma
1 kase çorba
3 kaşık et sote
Misafirlikte olunca yine 20 ye sarktı
Sporla dengelicen inş
Afiyet olsun canım11agustos menü
Sabah 09:30 sahanda bi yumurta bi dilim peynir domates bi dilim tm buğday ekmeği 5zeytin
12:00
4catal karpuz
Yesil çay
15:00 sade kahve 3ceviz
17:45 bir tabak pırasa yemegi,bi kase cacık
2ceviz
22:30 gibi kayısı çayı
Su 4lt
Spor 40dk kkondisyon bisiklet
Parçalayın beni hiç acımayın valla. Haklısın sarma nedir sarmaAfiyet olsun
Afiyet olsun guzel menu canim
Afiyet olsun guzel
10 sarma cok gibi afiyet olsun canim
Cok az yemissin afiyet olsun
Afiyet olsun canim guzel menu
Afiyetolsun biraz agir olmus gibi bende bugun fazla dikkat edemedim
Afiyet olsun canım
ben Hic iyi bisey yapmadim o Ara pizza tikiniyordumNerdesiniz kızlar hu hu
Allahtan hayirlisi canimBenim okul ile mesafem artıyor ama tayin isteyebiliyorum, tabi çıkar mı bilmiyorum
Yani eşimi dinleyip 36 yaşında bir tane daha mı olsun.25-28 yaşlarında anne oldum
35 yaşındaki anneliğin tadına doyamadım.
4.yü düşünüyordum benim ki tayin işlerini çıkarmasaydı.
Kesinlikle 30 'lu yaşların ortalarında anne olmayı tavsiye ederim, bambaşka bir duygu
Kizlar birde baya cadaloz oluyorDemem canımkızın uysal ise 2. Düşün derim benim kız 9 ay gaz sorunu vardı. Allah'tan oğlum babasına çekmiş uysal. Annem senden çektiğim enerjiyi 10 çocuk olsa yeter dedi. Sanırım annemin ahı tuttu kızım canım kardeşim deyince uyutunca iyiki 2.yi yaptım diyorum
İyilerle karşılaşmışsınki görmezden gelebiliyorsun canım.Eki Görüntüle 2674103
Bu düşünceyi de hayatımıza geçirebilmek lazım bazen. Yapıyorsam karşılığını karşımdan değil de Allah tan beklemeliyim. Ben de kayınvalidem ile eskiden çok anlasamazdim ama sonra bu şekilde düşününce her şey çok daha güzel oldu. Sonuç olarak yaşlılar deyip görmezden geliyorum bazı şeyleri.
Gecmis olsun canim, iyi gecelerHerkese iyi geceler ben yatacağım boğaz ağrısı ve baş ağrısı durmadı eşim serum almaya gitti fazla giremeyeceğim kaptanım kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?