- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #381.921
Yorucu ama daha naif bence de.4. Oo maşallah anneliği sevmişsin25-28 yaşlarında anne oldum
35 yaşındaki anneliğin tadına doyamadım.
4.yü düşünüyordum benim ki tayin işlerini çıkarmasaydı.
Kesinlikle 30 'lu yaşların ortalarında anne olmayı tavsiye ederim, bambaşka bir duygu
Teşekkür ederim canımGecmis olsun canim, iyi geceler
Elbette öyle , katlanilabilecek boyuttaysa mükemmeli arzulamak mutsuzluk sebebidir çünküYerine göre değişiir canım. Netice de beden ve ruhumuzun da bizde hakkı var
Sen bilirsin ama yaşanası bir duyguYani eşimi dinleyip 36 yaşında bir tane daha mı olsun.
Sesli güldüm ya.Allahtan hayirlisi canim
benim haddime düsmez ama gitme taraftari olurdum sanirim, esinin israrini empati yaparak anlayabiliyorum.
Afiyet olsun Canım, çok güzel menü11 ağustos salı
12:30
1 adet karnıyarık
bir kase ezogelin çorba
1 adet mücver
cacık
salata
19:30
bir porsiyon ciğer kavurma
20:30
bir kupa filtre kahve
Güzel yenmiş ,geç yenmiş, ahh ah cuma günleriSabah 13.00
1 kaşarlı gözleme
Domates salatalık
17.00
1 mini magnum
20.00
10 tane sarma
1 kase çorba
3 kaşık et sote
Misafirlikte olunca yine 20 ye sarktı
Sporla dengelicen inş
Süper menü Canım11agustos menü
Sabah 09:30 sahanda bi yumurta bi dilim peynir domates bi dilim tm buğday ekmeği 5zeytin
12:00
4catal karpuz
Yesil çay
15:00 sade kahve 3ceviz
17:45 bir tabak pırasa yemegi,bi kase cacık
2ceviz
22:30 gibi kayısı çayı
Su 4lt
Spor 40dk kkondisyon bisiklet
Afiyet olsun Canım11 agustos pazartesi
Menum
Sabah 10.30
2 dilim salam 1k peynir zeytin yarim simit 1 dilim karpuz 1b kahve
Ara
3 ceviz
Akşam 17 30
1 dilim su boregi 1dilim karpuz az peynir
2 lt su
gülünecek ne vardi onu anlamadimSesli güldüm ya.
Ablan gider miydi peki
hosgeldin canim. Evine dondugune gore daha sik gelirsin artikSelam kızlar nasılsınız bakalım. Nihayet bugün evime döndüm. Annemlerdeyken hiç giremedim buraya internet köyde çekmiyordu
insan cevresinde birini duydumu direk hasta moduna geciyor canim. İns yoktur bisey korkma2 gündür biraz sorunlar var kuzenimin korona oldu ve bu hafta sonu düğün var . 2 gündür baş ağrısı ve boğaz ağrım var kovit oldum sanıyorum ama kuruntu da olabilir
Sınavlarım başladı ona bakıyorum ve 2 çocukla uğraşıyorum. Kusura bakmayın kaptanım
baya is yapmissin kolay gelsin canim.Selam kızlar bugun erkenden lazer ıcın randevum vardı ona gıttım geldim esim kızları yıkamış bende yatırdım sonra da yıkadıgım yastık ıclerıni doldurdumkızların corba merasimi bitti buraya selam vereyim dedim
olsun be bacim.Hallederiz ya 2021 bizim yilimiz olsun diyelim mi
gecmis olsun canim. Yatip donlenince sabaha iyilesirsin insAfiyet olsun kaptanım ben de yeşil çayımı içiyorum halsizlik var ve boğaz ağrısı sanırım halıları yıkamamdan dolayı üşüttüm.
Peki esin sana hic bunca yildir senin istedigin yerde oturuyoruz gibi bir zerzeniste bulunuyormu canim. (Benim esim olsa bin defa basima kalkmisti bu durumu cunku)Söylesem ne konuştuğumu soracak
"Seni anlamadığımı söyledi" dersem hiç olmaz
Haklısın canım. İyiki sabah eksi gördüm. Hemen heba edeyimAfiyet olsun Canım, çok güzel menüciğere bayılırım hele de bol kimyonlu
Güzel yenmiş ,geç yenmiş, ahh ah cuma günleri
Süper menü Canım
Afiyet olsun Canım
Mülayimliğine güldüm, hoşuma gitti, hiç öyle olamazdım diye düşündümgülünecek ne vardi onu anlamadim
Giderdi net esini birakmazdi
14 yılın tek mevzusu bu canım, ama onu buraya ben getirmedim, zaten buradaydı, burada kaldı.Peki esin sana hic bunca yildir senin istedigin yerde oturuyoruz gibi bir zerzeniste bulunuyormu canim. (Benim esim olsa bin defa basima kalkmisti bu durumu cunku)
Okadar mülayim degilmisim demekki geri döndügüme göreMülayimliğine güldüm, hoşuma gitti, hiç öyle olamazdım diye düşündüm
O açıdan düşünmemiştimOkadar mülayim degilmisim demekki geri döndügüme görehayirlisi allahtan Sadece esinin yerine koydum kendimi ona höre yazmistim
Ah ah zor isler. Bazen kp ve kv ile sik gorusunce bi sinir geliyor. Her dedikleri batiyordu. E simdi kp vefat etti. Kv evinde yanliz . dusununce cok zor . ama birlikte yasamak yada yakinina tasinmak gibi birseyler soyleyince esim kosulsuz tamam diyemiyorum. Kiiii senin yasadiklarinin belkide onda birini yasamamisimdir. Kv dogru duzgun kvlik yapmadi allah var.14 yılın tek mevzusu bu canım, ama onu buraya ben getirmedim, zaten buradaydı, burada kaldı.
Fenalik degilde canina tak etmek diyelimO açıdan düşünmemiştim
Sen benden fena çıktın o zaman
Gördüm canımPembe Lotus canim ben pazartesi ve sali gunu menumde iki kere 11 agustos pazartesi yazmisim haberin olsun
iyi geceler canim listedeki arkadaslar guzel bir yuzde alir inşallah birinci oluruzBen yatıyorum kızlar, fena yorgunum
Hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar
Son 2 gün, menülere aman dikkat edelim
Bu haftanın 1.si yine biz olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?