Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yorucu ama daha naif bence de.4. Oo maşallah anneliği sevmişsin

11 ağustos salı

12:30

1 adet karnıyarık
bir kase ezogelin çorba
1 adet mücver
cacık
salata

19:30
bir porsiyon ciğer kavurma

20:30
bir kupa filtre kahve
Afiyet olsun Canım, çok güzel menü ciğere bayılırım hele de bol kimyonlu
Sabah 13.00
1 kaşarlı gözleme
Domates salatalık

17.00
1 mini magnum

20.00
10 tane sarma
1 kase çorba
3 kaşık et sote

Misafirlikte olunca yine 20 ye sarktı

Sporla dengelicen inş
Güzel yenmiş ,geç yenmiş, ahh ah cuma günleri
Süper menü Canım
11 agustos pazartesi
Menum
Sabah 10.30
2 dilim salam 1k peynir zeytin yarim simit 1 dilim karpuz 1b kahve

Ara
3 ceviz

Akşam 17 30
1 dilim su boregi 1dilim karpuz az peynir
2 lt su
Afiyet olsun Canım

Selam kızlar nasılsınız bakalım. Nihayet bugün evime döndüm. Annemlerdeyken hiç giremedim buraya internet köyde çekmiyordu
hosgeldin canim. Evine dondugune gore daha sik gelirsin artik
insan cevresinde birini duydumu direk hasta moduna geciyor canim. İns yoktur bisey korkma
baya is yapmissin kolay gelsin canim.

Hallederiz ya 2021 bizim yilimiz olsun diyelim mi
olsun be bacim.
2020den ne gorduk de zaten.
Tovbe estagfurullah
Afiyet olsun kaptanım ben de yeşil çayımı içiyorum halsizlik var ve boğaz ağrısı sanırım halıları yıkamamdan dolayı üşüttüm.
gecmis olsun canim. Yatip donlenince sabaha iyilesirsin ins
Söylesem ne konuştuğumu soracak
"Seni anlamadığımı söyledi" dersem hiç olmaz
Peki esin sana hic bunca yildir senin istedigin yerde oturuyoruz gibi bir zerzeniste bulunuyormu canim. (Benim esim olsa bin defa basima kalkmisti bu durumu cunku)

Kendi gozumuzden olaylarla baskasinin bakisi ne kadar degisik ve tuhaf degilmi.

Afiyet olsun Canım, çok güzel menü ciğere bayılırım hele de bol kimyonlu

Güzel yenmiş ,geç yenmiş, ahh ah cuma günleri

Süper menü Canım

Afiyet olsun Canım
Haklısın canım. İyiki sabah eksi gördüm. Hemen heba edeyim şimdi spor yapcam inş.

Peki esin sana hic bunca yildir senin istedigin yerde oturuyoruz gibi bir zerzeniste bulunuyormu canim. (Benim esim olsa bin defa basima kalkmisti bu durumu cunku)
14 yılın tek mevzusu bu canım, ama onu buraya ben getirmedim, zaten buradaydı, burada kaldı.

Mülayimliğine güldüm, hoşuma gitti, hiç öyle olamazdım diye düşündüm
Okadar mülayim degilmisim demekki geri döndügüme göre hayirlisi allahtan Sadece esinin yerine koydum kendimi ona höre yazmistim

14 yılın tek mevzusu bu canım, ama onu buraya ben getirmedim, zaten buradaydı, burada kaldı.
Ah ah zor isler. Bazen kp ve kv ile sik gorusunce bi sinir geliyor. Her dedikleri batiyordu. E simdi kp vefat etti. Kv evinde yanliz . dusununce cok zor . ama birlikte yasamak yada yakinina tasinmak gibi birseyler soyleyince esim kosulsuz tamam diyemiyorum. Kiiii senin yasadiklarinin belkide onda birini yasamamisimdir. Kv dogru duzgun kvlik yapmadi allah var.
Ama esime kalsan yanina bile tasinabilir suan benden az yumusak yuz bulsa. Erkekler her zaman at gozluguyle kendi dogrularini konusuyorlar. Bende sandim birliktr oturuyordunuzda sen tayinini buraya istetip tasindin.

Ben yatıyorum kızlar, fena yorgunum
Hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar

Son 2 gün, menülere aman dikkat edelim

Bu haftanın 1.si yine biz olalım
iyi geceler canim listedeki arkadaslar guzel bir yuzde alir inşallah birinci oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…