- Konu Sahibi Handandandan
-
- #38.201
Günaydın kızalr gunler sonra gene kürkçü dükkanındayımmm
Allahım nasıl youn bır hafta sonu ve pazartesı salı gecırdım anlatamam ... Bugunde kpss nın basvurusunun son gunu oglen dısarı cıkaıcam basvuru yapmak ıcın nasılda usenıyorum anlatamam bıde son gune bıraktım umarım bı sorun cıkmaz ...
Dıyet konusuna gelınce cok sacma bı donem gecırıyorum doymak bılmıyorum 1 ekmek yesem genede doymuyorum kı dun ayrı ayrı ogunlerde 1.5 ekmek yemısımdır rahatİştah kesıcı bı formul bulmak ıstıyorum İşin ıyı tarafı babanem gıttı artık odam musaıt spor yapabılıyorum dun 30 dk kondısyon pısıkletı cevırdımm.Bakalım ıns bıran once motıvem eskı halını alır...
Bide su devletın kamu spotu dıye yayınladıgı obezıteyle savas reklamları acayıp moralımı bozuyor yahhuuu
günaydın kızlar herkese hayırlı kandiller
murccum o kadar haklısın ki kendi kendime gaz vereyim dedim ama en önce ben bozdum halada diyet modun da değilim ve bu hafta şimdiden 500 gr artıdayımzaten hastayım öksürük boğazlar falan hepsi bir arada üşütmekten mi bilmiyorum ama çok şişkinim hissediyorum
geçmiş olsun canım..önce sağlığına kavuş ondan sonra diyet yap.
TŞK EDERİM CNM YA bu ara bir garibim deli gibi uykum oluyo hatta bu gece kalkıp çocuğu wcye kaldıracaktım kaldıramadım kafa mı üzüldüm sonrada
Nagişim çok geçmiş olsun ALlah şifa versin inşallah biran evvel.
sibel canım naber, açım bugün oruçluyum, akşama eğer hafif yeme kabiliyetine erişebilirsem süper birşey olur, yarın mutlaka eksileri görürürm inşallah
herkeslerin kandilini tebrik ediyorum oruç tutan arkadaşlarımdan da dua bekliyorum. iftarda takım olarak zayıflayalım diye dua edin. ben de tutacaktım lakin regl haftasındayım.
canım günaydın.....spor yapmak güzelde o kadar ekmek yersen sporda bir işe yaramaz bence...çünkü 2 saat yürüdüğünde ortalama olarak 400 kalori yakıyorsun... eee 1 ekmek yediğinde ne kadar yürümen gerektiğini düşün bence o na göre ye..her şey beyinde bitiyor...
günaydın kızlar herkese hayırlı kandiller
murccum o kadar haklısın ki kendi kendime gaz vereyim dedim ama en önce ben bozdum halada diyet modun da değilim ve bu hafta şimdiden 500 gr artıdayımzaten hastayım öksürük boğazlar falan hepsi bir arada üşütmekten mi bilmiyorum ama çok şişkinim hissediyorum
Bugün formumdayımKilom pek formda değil ama ben kendimi forma sokucam İştah yine gitti.
MENÜM:
SABAH: YOK
ÖĞLE: 1 büyük cappucino
AKŞAM: 1 yeşil elma
2 litre su
20 DAKİKA SPOR
Sabah 63.1 kg geldim ama moral bozmuyorum, hakettim kaç gündür neler yiyorum :) Hemen 62 ye geri ineyimde sonra 61leri görelim
canım ALLAH RAZI OLSUN SEN ÇALIŞTIGIN İÇİN ÇOK ZORLANIRSIN BEN DÜN İFTARA YAKIN HALSİZLEŞTİM BAŞIM DÖNDÜ .GECE 100 REKAT NAMAZI BİTTİRDİM AMA ÇOK YORULDUM ÇOK DUA ETTİM TOPİKTEKİ ARKADAŞLARA.BUGÜN UYUMAYI DÜŞÜNÜYORUM ÖGLEDEN SONRA TABİ DOGALGAZCILAR GELİP GİTTİKTEN SONRAGünaydınnn, dün iftarda dışardan aldığım kızarmış tavuk + ayran ve salata şeklinde bir yemeğim vardı. Allahtan tavuk güzel değildi de pek yiyemedim:)
tabi doymayınca 1 dilim ekmekle peynir yedim. çok güzeldi menüm. fakat sonra sanırım tatlı krizine girdim, yanlışlıkla 1 paket çikolata yemişim o anları hatırlamıyorum
neyseki onun dışında bir kaçamağım olmadı, o da bütün günün vermiş olduğu halsizliğimden dolayı şekerim düştü heralde onun için vucut istedi mecburdum yemeğe yani
sabah 200gr eksi çıktım çok şükür, 63,4 kg. buna bile sevinir duruma geldik ALlahım ne günlere kaldık ya, eskiden 600 gr veriyordum bir celsede
Fadime ablacım günaydın, ALlah hepimizin dualarını kabul etmiştir inşallah, bende 3 gün oruç tutacaktım ama dünkü halimden sonra gözüm yemedi, eve gidip bi uyumuşum ölü gibi telefonları filan duymamışım kaynanamlar annemler paniğe kapılmış nerde bu kız diyeiftara 10 dk kala kendiliğimden uyandım mucize olarak. Gece 01,30 da yattım birsürü dualar ettim, senin kızına da ettim. sabahta k-fleksimi yedikten sonra 1 tane vitamin içtim bugün canlı olayım diye.
Gamze Nagiş Şengül Mursh Betüş Yirmi Abla sibel hepinizi öpüyorum Günaydınlaarrrr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?