- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #381.981
Not aldım canım
Çocuklar benim dünyamYorucu ama daha naif bence de.4. Oo maşallah anneliği sevmişsin☺
Deniz daha doğrusu dalgalar çok yordu canım, normalde o saatte uyumuyorlarOh şifa olsun sizinkiler erkenci ne güzel
Büyük tabak mı, küçük tabak mıTabagin yarisi pilav yarisi bezelye
Tabak hesabı doğru olmuyor canımBır tabak haslama et yemeği
Şalgam fena ödem yapar canım.şalgam
Resim paylaşmıyoruz canım :))
Su börekleri ve dondurmalarla nasıl olacak bu diyet tatlım1 dilim su boregi
Olmamış biliyorsun16.30
2 top sade dondurma
Yediklerimizi yk cinsinden yazalım canımtabak etli türlü
Gunaydin kizlar. Bende bunu kullaniyoru. En guzel tarafi gecmis yil kilolarimida goruyorum. Lanet olasi program hic 70 in altini gormemis.
guzel menu canim. Kahvalti yapmayi.sevmiyormusun bugunmu boyle denkgeldi
kahveyi seviyorum :) evet biraz kaçırıyor. bazen halletmem gereken işler oluyor, uykumu kaçırdığı için işlerimi hallediyorum.O kadar geç saatte kahve içince uykun kaçmıyor mu?
tuvalete çıkabiliyor musun canım. tuvalet çok etkili.günaydın kızlar
dün akşam yemek yememiş olmama rağmen 72 baremini kıramadım 72 ile 72,400 arasında gidip geliyorum deli olacağımyeşilçay detoksuna ara vermiştim bugünden itibaren devam edeceğim
onda sorun yaşamıyorum canım. her gün yada 2 günde bir en fazlatuvalete çıkabiliyor musun canım. tuvalet çok etkili.
Günaydın arkadaşımHerkese günaydınnnn
Ben 82.1 dim ama dün kutlama yaptım takıma geldim diyeGirebiliyorsun tabi canım
Ah bu kutlamalar ahBen 82.1 dim ama dün kutlama yaptım takıma geldim diyeBugün dikkat edersem 82lerde kalırım diye düşünüyorum
Kızlar canm çok sıkkın bdvdeki konuma bakar mısınız
Pedagogdan randevu aldım cnm 4te görüşücem. Ben 9 yaşı küçük gördüğüm için ne yapacağımı bilemedim bi de kuzen olunca.Konunu okudum, yorum da yazdım ama bence bdv doğru tercih değil, bu konuyu daha profesyonel bir yerde araştırmalısın gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?