- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #382.001
9 yaş küçük değil canım erken ergenlik döneminin başlangıcı artık.Pedagogdan randevu aldım cnm 4te görüşücem. Ben 9 yaşı küçük gördüğüm için ne yapacağımı bilemedim bi de kuzen olunca.
Pedagogdan randevu aldım cnm 4te görüşücem. Ben 9 yaşı küçük gördüğüm için ne yapacağımı bilemedim bi de kuzen olunca.
Haklısın canım daha ciddiye aldım9 yaş küçük değil canım erken ergenlik döneminin başlangıcı artık.
Basit bir merak gibi değil bu.
Yıllar evvel Çocuklarda Cinsel İstismar ile ilgili bir seminere katılmıştım, orada öğrendiğim en önemli set "sanıldığının aksine çocuklar dışarıda değil, aile ve yakın ilişkiler kurulan kişilerin istismarına uğruyor olması" maalesef
Süpersin poni okadar doğru yapmissinki bakalım nasıl yol gosterecek pedegogPedagogdan randevu aldım cnm 4te görüşücem. Ben 9 yaşı küçük gördüğüm için ne yapacağımı bilemedim bi de kuzen olunca.
İnşaallah kaptanımSpor da yaparsın
Takımı da motive edersin
Sana inanıyorum ben
Dün gece tam kahve keyfi yaparken esim geldi Külkedisi olarak olarak görevimin başına geçtim sofra hazırlama işine giriştimAllah şifa versin canımeşin sağlıkçıydı herhalde serumu evde alacaksım
Yat dinlen ev işi bekler boş ver (umarım bunu kendime de söyleyebilirim)
Harikahadi hayırlısı
Aşırı tatlılıktan bayılacağım 10 kilo kadar aldım tatlılıktan şişko kediliğe terfi ettim
sen de vermişsin haayy maaşallah gülüm if if olalı böyle kanguru görmemiştir
Teşekkürler canm ilgilendiğin içinPoni Bon canım pedagog randevusu almışsın zaten, ben de çocuk gelişimci arkadaşımla konuşmuş bulundum. Yeğeninin cinsellikle ilgili konuları bir yerden izlediğini, okuduğunu, öğrendiğini düşünüyor basit bir meraktan ibaret değil bunu sürekli davranışa dökmesi dedi.
Kızına da ‘abin meraklı’ şeklinde değil bunun yanlış olduğunu bu şekilde bir durumla karşılaşınca tepki vermesi gerektiğini anlatsın diyor. Yoksa kızın bunu normal bi durum olarak karşılarmış.
Daha anlatıyordu da iş yerinde olduğu için şimdilik kısa kesmek zorunda kaldı :)
Seksilik bizim işimizBir insan hiçmi tatliligindan sirinliginden seksiliginden bişey kaybetmez seksiligide ilistiriveriyim dedim
Canım kızın için doğru olanı yapmışsın gorusmeyin dahaPedagogdan randevu aldım cnm 4te görüşücem. Ben 9 yaşı küçük gördüğüm için ne yapacağımı bilemedim bi de kuzen olunca.
msj gelmedi tatlımNorth River canım ben sana mesaj atarım noyu tekrar kaydedersın. Alerjı olayı cok sıkıntı ya siz bu konudan eminseniz sorun yok
Kurabiyenin saati çok yanlış21.00
1 kurabiye
BilmemmiSeksilik bizim işimiz
Grinin 50 tonundaki özel odadan kurabilirsinBilmemmikırbaçla kelepçeyi hala kullaniyormusun Ben bı üst modelini almayı düşünüyorum tavsiyen varmı
Günaydın canımGünaydın kızlar
Yok canım epey oldu kalkalı oyalandım biraz bu Arada temizlik hala duruyor pislikten öleceğizGünaydın canım
Geç mi kalktın, kalkar kalkmaz temizliğe mi giriştin
Dün topladın ya, bugün sadece süpür canım.Yok canım epey oldu kalkalı oyalandım biraz bu Arada temizlik hala duruyor pislikten öleceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?