Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Pedagogdan randevu aldım cnm 4te görüşücem. Ben 9 yaşı küçük gördüğüm için ne yapacağımı bilemedim bi de kuzen olunca.
9 yaş küçük değil canım erken ergenlik döneminin başlangıcı artık.

Basit bir merak gibi değil bu.

Yıllar evvel Çocuklarda Cinsel İstismar ile ilgili bir seminere katılmıştım, orada öğrendiğim en önemli şey "sanıldığının aksine çocuklar dışarıda değil, aile ve yakın ilişkiler kurulan kişilerin istismarına uğruyor olması" maalesef

Son düzenleme:
Haklısın canım daha ciddiye aldım

Pedagogdan randevu aldım cnm 4te görüşücem. Ben 9 yaşı küçük gördüğüm için ne yapacağımı bilemedim bi de kuzen olunca.
Süpersin poni okadar doğru yapmissinki bakalım nasıl yol gosterecek pedegog
Spor da yaparsın
Takımı da motive edersin
Sana inanıyorum ben
İnşaallah kaptanım Bütün sıkıntıların geride kaldığı umut vaad eden 2021 hayel ettiğimiz hakettigimiz bedenlerimizle girecek Allah'ın izniyle

Allah şifa versin canım eşin sağlıkçıydı herhalde serumu evde alacaksım

Yat dinlen ev işi bekler boş ver (umarım bunu kendime de söyleyebilirim)

Harika hadi hayırlısı
Dün gece tam kahve keyfi yaparken esim geldi Külkedisi olarak olarak görevimin başına geçtim sofra hazırlama işine giriştim

Aşırı tatlılıktan bayılacağım 10 kilo kadar aldım tatlılıktan şişko kediliğe terfi ettim
sen de vermişsin haayy maaşallah gülüm if if olalı böyle kanguru görmemiştir
Bir insan hiçmi tatliligindan sirinliginden seksiliginden bişey kaybetmezseksiligide ilistiriveriyim dedim

Poni Bon canım pedagog randevusu almışsın zaten, ben de çocuk gelişimci arkadaşımla konuşmuş bulundum. Yeğeninin cinsellikle ilgili konuları bir yerden izlediğini, okuduğunu, öğrendiğini düşünüyor basit bir meraktan ibaret değil bunu sürekli davranışa dökmesi dedi.
Kızına da ‘abin meraklı’ şeklinde değil bunun yanlış olduğunu bu şekilde bir durumla karşılaşınca tepki vermesi gerektiğini anlatsın diyor. Yoksa kızın bunu normal bi durum olarak karşılarmış.
Daha anlatıyordu da iş yerinde olduğu için şimdilik kısa kesmek zorunda kaldı :)

Teşekkürler canm ilgilendiğin için

Canım kızın için doğru olanı yapmışsın gorusmeyin daha
Ben kızımı erkek çocuğu olan bi yerdeysek asla yanlız bırakmam
Kuzenmis amcaymis dayiymis hiç farketmez neler izliyoruz isteyen istediği kadar kızsın
Cocuklarimizin psikolojisi herseyden önemli
Oğlum yok ilerde olursa onun içinde ayni sey geçerli olacak tacizin kızı erkegi kalmadı malesef
Çocuklarımızı gözümüzün önünden ayirmamaliyiz

North River canım ben sana mesaj atarım noyu tekrar kaydedersın. Alerjı olayı cok sıkıntı ya siz bu konudan eminseniz sorun yok
msj gelmedi tatlım
Sorma ishal olmuştu günde 15 kere filan kaka yapıyordu o zaman alerjiden suphelendik ama temiz çıktı usutmusuz yaz bebeği çok zormuş cidden giydirince isilik oluyor açınca üşüyor

21.00
1 kurabiye
Kurabiyenin saati çok yanlış
İlla yiyeceksen akşam yemeğinin hemen ardından ye, yada gündüz saatlerinde.
Gece yağ yakan hormonunun salgılanmasını engelliyorsun akşam 6-7 'den sonra yediğinde

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…