- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #382.061
Afiyet olsunBende kahvemi içtim ufaklık uyurken yemeğemi yapayımsonra da zıpzıp trambolin yapayım
Anammm kaptanim nelerde biliyor böyleGrinin 50 tonundaki özel odadan kurabilirsin
Cahil mi kalalım ayolAnammm kaptanim nelerde biliyor böyle
Menünü kontrol edeceğim, haberin olsunBugün komşularla dışarda çay icicez.. benim çok kararli olduğumu bildikleri için bu sefer ısrar etmiyceklerdir tatlı ye hamur ye diye ..salatalardan yerim bende semizotu salatası yapıyım diyorum
Allah kolaylık versin canım iyi çalışmalarmerhaba arkadaşlar yeni yazabiliyorum okudum biraz sizleri iş güç vs. yoğun geçiyor.
Bilmemmikırbaçla kelepçeyi hala kullaniyormusun Ben bı üst modelini almayı düşünüyorum tavsiyen varmı
AĞUSTOS AYI KİLO HEDEFLERİMİZ
(7-28 Ağustos) (3 haftalık)
Handandandan (73.2) ---------- 70.2
MmerVveeEee (76.6) ---------- 72
@Elisa01 (72.0) ----------70
Yasamakguzel123 (62.6) ---------- 59
Namaria (112.2) ---------108.7
zumazuma (61.1) ---------- 58.6
Pembe Lotus (81.9) ------------78
VisneReceliii (78.4) --------- 75
@hadikonusalim (73.0) -----------69
Poni Bon (84.0) ------------80
M mer_4260 ( 63.4) ----------60
C chnnmkiz (74.7) -------- 70
Ucmelekannesi (73) ------------(69)
strontium (74.4)--------71
Son listeyi alıntılayarak hedeflerimizi belirleyelim (alıntının başındaki ve sonundaki ekleri silerek paylaşalım)...
Kopyala yapıştır yöntemini kullanmayalım. (liste darmadağın oluyor o zaman)
Kendi tecrübeme dayanarak emziren annelere tavsiye etmem yesil cayi, Benim kizimda ishal yapmistiEmziren annelerin günde 300 mg dan fazla kafein tüketmeleri sağlıklı değildir fakat yeşil çaygünde 3 bardak içildiğinde de 1 mg ı geçmemektedir. Kafein oranı sadece bu kadar az olan bir çayınzararı elbette yok denecek kadar azdır. Bu yüzden emziren anneler rahatlıkla yeşil çayiçebilirler.
Alıntı*
Ben bugun icinde kendimden umidi kestim canim. Canim hicbirsey yapmak istemiyor niye boyle oldukki bizKafaya koydum temizlik yapacağım aha da şimdi süpürgeyi alıyor süpürme ile işe koyuluyorumyani inşallah çok da ümitli değilim
sagol canim gercekten cok kolaylik oluyocok sicakti ama soguk soguk guzel gitti
ay ne guzel olurdu demi
Oh mis kolay gelsin canim. Genel temizlik yaptiktan sonra hersey daha kolay oluyor. Eline saglik canim
sarma koydum dudukluge altinada et koydumKızlar aksam ne yemeği var
Etli taze fasulye,tavuklu bulgur pilavı salata ayran düşünüyorum
Tabi ben pilav yemeyecegim baba kız yerler
oh ne guzelNe terledim bisiklet üzerinde duş alıp
Kizkardesime gidecegim kızlar oynar bizde sohbet ederiz kahve içerim sadece
allah muhabbetinizi arttirsin:)ne guzelValla kaptanım erken yaşta evledim ama bende hayret ediyorum sonradan görme buldumcuk olma durumuma evimin direği konusunda
merhaba canim ben bugun bos bos oturuyorum is yok bugun:)merhaba arkadaşlar yeni yazabiliyorum okudum biraz sizleri iş güç vs. yoğun geçiyor.
ben girdim.ama alintilayamadim.bi turlu sonradan yaptimHavalar yine berbat, Cok sükür Sabah ev isini hallettim bi yemege giriscembi ara sayfaya girilmedi herkesdemi öyleydi
afiyet olsunEki Görüntüle 2674383
Bi kaç fıstık daha yedim
Havadan mı çok yordum geçtiğimiz haftalarda kendimi ondan mı bilmiyorum ama benim de hiç yerimden kalkasım yokBen bugun icinde kendimden umidi kestim canim. Canim hicbirsey yapmak istemiyor niye boyle oldukki biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?