- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #382.081
bilmiyorumki ama bi yerden baslamazsam evi temizlemek daha da zorlasacak benim icin.Havadan mı çok yordum geçtiğimiz haftalarda kendimi ondan mı bilmiyorum ama benim de hiç yerimden kalkasım yok
1 saat 10 dakika kadar sürdü ev süpürmem daha bunun tozu var yer silmesi var tuvalet banyo yıkaması var geri kalanını yarına mı bıraksam neyse önemli olan başlamaktı
Takım olarak temizlik planı yapalımbilmiyorumki ama bi yerden baslamazsam evi temizlemek daha da zorlasacak benim icin.
Sen ucundan tutmussun gerisi gelir zaten
afiyet olsunEki Görüntüle 2674383
Bi kaç fıstık daha yedim
Havadan mı çok yordum geçtiğimiz haftalarda kendimi ondan mı bilmiyorum ama benim de hiç yerimden kalkasım yok
Halin Yoksa zorlama canim, Önemli olan yerleri halletmek daha mantikli yorgunlukta1 saat 10 dakika kadar sürdü ev süpürmem daha bunun tozu var yer silmesi var tuvalet banyo yıkaması var geri kalanını yarına mı bıraksam neyse önemli olan başlamaktı
Leke tutmaz koltuk aldık çocuk yüzünden leke tutmaz koltukların lekeyi aşırı belli ettiğini bilememişim demin ıslak bir bezle onu da sildim sonrasına Allah Kerimbilmiyorumki ama bi yerden baslamazsam evi temizlemek daha da zorlasacak benim icin.
Sen ucundan tutmussun gerisi gelir zaten
Tebrik ederim canım maşallahLoveAndMarriage
LoveAndMarriage 'in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (682. Etap) : 70,40
Bitiş Kilosu (686. Etap) : 63,00
Verilen Toplam Kilo : 7,40
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 10,51%
Toplam Süre : 5 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 2,10%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 1.480
Sevgili LoveAndMarriage 9 Temmuz 2020 (682. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 684. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Yarışmacımız 7 Ağustos 2020 (686. etap) tarihinde toplamda 7,40 kilo vermiş olarak ve 63,40 kilo olan hedefini 106% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 9. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Not: Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.
Harika fikir az az yapmayı keşke hayatıma geçirsem sürekli biriktiriyorum gözümde büyüyor hiç bir şey yapamıyorumTakım olarak temizlik planı yapalım
Hergün aynı saatte birlikte temizlik maratonu yapalım
Nasıl olur
Yeşil çay da kafein yok canım.dün akşam da yeşil çay içtimcanım emziriyorsan kahve ve yeşil çaydan uzak durmanı öneririm bir süre. Bebeğe çarpıntı yapabilir
Teşekkür ederim kaptanımLoveAndMarriage
Sevgili LoveAndMarriage 9 Temmuz 2020 (682. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 684. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımız 7 Ağustos 2020 (686. etap) tarihinde toplamda 7,40 kilo vermiş olarak ve 63,40 kilo olan hedefini 106% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 9. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederimLoveAndMarriage tebrikler izin kullanilmadigi zaman hedefe kisa sürede ulasiliyor bir kez daha kanitlandi
Teşekkür ederim
Ben bir yaşından sonra arada içiyorum hiç problem yaşamadımKendi tecrübeme dayanarak emziren annelere tavsiye etmem yesil cayi, Benim kizimda ishal yapmisti
laktozsuz kullan canım ben laktozsuz sut kullanıyorum meselatadını sevdıgımden ama olsunduSelam kızlar sosyal medya da bir diyetisyenin paylaşımdan gördüğüm üzere tiroiti olanlar özellikle hashimato tiroidi olanlar laktozlu ürünler tüketmemesi gerekiyor muş yani Yoğurt ve süt bir süre özellikle bunları tüketmeyip duruma bakacağım. Bende faydası ne olacak
Nasil yani lekeler silince kesin cikiyor ama lekeler daha mi belli oluyor yani. Bende koltuk takimimi sirf o yuzden acik renk almadim bende canim gercekten eziyetLeke tutmaz koltuk aldık çocuk yüzünden leke tutmaz koltukların lekeyi aşırı belli ettiğini bilememişim demin ıslak bir bezle onu da sildim sonrasına Allah Kerim
Menün güzel Canım, fakat akşam öğününü daha az tutabilirsin. İki kepçe yeterliydi bence12.08.2020
11:00
3 kabak az zeytinyağı ile pişirdim
4 çatal kavun
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 kupa yeşil çay
3 kuru kayısı
14:30
Sütlü Türk kahvesi şekersiz
16:30
4 kepçe tavuk çorbası
4 yemek kaşığı bulgur pilavı
3.5 litre su
Spor yok
Süpersin Tatlım12 AĞUSTOS ÇARŞAMBA
07:20
şekersiz türk kahvesi
12:30
mercimek çorbası
bir adet tavuk but
salata
16:30
4 yk biberli domatesli yemek
20:00
filtre kahve
Neyse ki simit azmiş, güzel gayet Canım, böyle devam. Karbonhidratı daha da az tutarak ama12 agustos
Menu
Sabah 10.30
1h yumurta 1k peynir zeytin 3 cery domates ceyrek simit 1b kahve
Ara
1 elma
Aksam 17.30
1 kucuk kase makarna 1b ayran
3lt su
neden olmasin denemekten zarar gelmez bence. Ben kp vefat etmeden once bi duzen kurmustum ne guzel hergun silmesemde supuruyordum evleri dagilmiyordu cok. Ama su anda biriktikce yapasim gelmiyor hicTakım olarak temizlik planı yapalım
Hergün aynı saatte birlikte temizlik maratonu yapalım
Nasıl olur
LoveAndMarriage
evet ya bende ya hep ya hic. Niranin attigi videoyu izledimde cogunluguna uyuyorum. Cam silmeye baslarsam tum evin camlarini silmem lazimki icim rahat etsin mesela. Yada supureceksem tum evi supurmeliyim sadece dokuntu olan odayi degil.Harika fikir az az yapmayı keşke hayatıma geçirsem sürekli biriktiriyorum gözümde büyüyor hiç bir şey yapamıyorum
gecmis olsun asiniz agrisiz sizisiz gecsin ins. Dugununuz de hayirli olsun canim. Aman dikkatli olun canimHayırlı akşamlar arkadaşlar. Biraz rahatsız biraz yoğun ve dünden bugüne uyumayan huysuz bir evlat 4. Ay aşısı olduk. Fazla giremeyeceğim. Kaptancığım cuma günü sabah kilo bildirimi yapıp düğüne köye gideceğim 1 hafta yokum netim çekmiyor. Bu hafta regl olacağım şişkinlik var.
afiyet olsun canim.iyi akşamlar kızlarr aksam yemegımı yedım kahvemı ıctım bırazdan yuruyuse cıkacagım ve bugunu de kapatmıs olacagım sızler nasılsınız
Çok da açık sayılmaz rengi aslında hatta koyu ama bi damla bir şey dökülsün direkt belli ediyorNasil yani lekeler silince kesin cikiyor ama lekeler daha mi belli oluyor yani. Bende koltuk takimimi sirf o yuzden acik renk almadim bende canim gercekten eziyet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?