- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #382.141
Benim koltuklarda bu renk, geçen bardaktaki kahvenin tamamı döküldü, yarım saat uğraştım zor çıktı lekesiÇok da açık sayılmaz rengi aslında hatta koyu ama bi damla bir şey dökülsün direkt belli ediyor
Eki Görüntüle 2674519
Ben yüz yüze olacağını düşünüyorum canım.Büyük ihtimalle seminerlerde online olacak Canım. Sağlıklı gunlere bir an önce kavussa idik.. Eğitim alt üst oldu
Canım kendini rahatlat bence.Allahım en zorlandığım sevmediğim ve yorulduğum şey temizlik
Bazı okullara bu şekilde haber verilmişBen yüz yüze olacağını düşünüyorum canım.
Uzaktan eğitimle ilgili bilgilendirmeler olacaktır muhtemelen.
Paylaştığım videoyu hergün izlemek iyileştirici etki yapabilir canımBen de öyleyim canım süpürge tuttuğumda bile koltuk altları süpürgelikler vestiyerin içine varana kadar alıyorum yoruyorum yok yere kendimi
Evet öyle yapmak istiyorum. Yarın da misafir var. Bakalım kendime başarılar diliyorumBugunu bugunde birakip yarin guzel ve hafif gecir canim.
Nasilsa kacti diyip salma sakin benimde en buyuk yaptigim hata bu
Sabah-akşam kahvaltıHandandandan canim menumu gordunmu seni hirslandirabildimmi
Ama sen menu yazmiyorsun ne yiyip ne iciyon bilmiyomki yazda bende ona gore yiyim yarin
Ben yüz yüze olacağını düşünüyorum canım.
Uzaktan eğitimle ilgili bilgilendirmeler olacaktır muhtemelen.
Bana artık gerek olmayabilir, sen öğren amaÖyle tabi anam derdi yapmasan bile öğren bir gün lazım olur(Gerçi bunu ev işi için söylerdi ama olsun )
Bugunt başlıyorsun diye dün zaten diyetin anasını ağlatmıştınKaptanım yarın söz etim yagim sizin kemiğim benim bugün af et beni
Ben de sırf o korkudan suni deri koltuk aldım. Çok memnunun. Kızım birşeyler döktükçe şükrediyorum deri olduğuna.@LoveAndMarriage tebriklerizin kullanilmadigi zaman hedefe kisa sürede ulasiliyor bir kez daha kanitlandi
Ben bu yıl açılacağını düşünmüyorum açıkçası.Yuz yuze egitim 1 ay daha ertelendi su durumda. Bence boyle giderse etluldede acamayacaklar. En iyisi bu duzen alismaya bakmak.
Ogretmen kizceler sizin seminer falan varmi peki okula mecbur gidecekmisiniz
Hemen toparla kendini canımMaalesef ben de üzgünüm. Daha bir kaç gün oldu başlayalı hemen kaçamak, tam rezalet
Bende dusunmuyorim canim acilabilecegini.Ben bu yıl açılacağını düşünmüyorum açıkçası.
Açılsa bile okulda geçirilen zaman yarı yarıya düşecektir
Bardak küçükse 5 bardak, orta ise 4 bardak, büyük ise 3 bardakKaç bardak su bir lt oluyordu? 4 gibi aklımda kalmış ama emin olamadım
Böyle daha iyi olur
Kısır bende kalıcı artı yapıyor canım.Arkadaşlar yarın misafirim var. Poğaça, kısır ve kurabiye yapacağım. Sorum şu misafirle hiçbir şey yemeyeyim mi? Ya da öğle yemeği yerine kısır yesem olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?