- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #382.161
Onunda yırtılma derdi yok mu canımBen de sırf o korkudan suni deri koltuk aldım. Çok memnunun. Kızım birşeyler döktükçe şükrediyorum deri olduğuna.
4 yemek kaşığı bulgur pilavı
1 kucuk kase makarna 1b ayran
ins canim. Meger ne guzel gunlermis yaBüyük ihtimalle seminerlerde online olacak Canım. Sağlıklı gunlere bir an önce kavussa idik.. Eğitim alt üst oldu
himm hic o yonden dusunmemistim.Koyu renkte silince ağarıyor
uyabileceksen cok guzel canim.Bugün yarın 2 haftalık iş ve menü planı yapacağım
Evet öyle yapmak istiyorum. Yarın da misafir var. Bakalım kendime başarılar diliyorum
himm hafif besleniyorum doyorsunSabah-akşam kahvaltı
standat su bardaklari 200ml diye biliyorum ama yanlisim olabilir canim. Bardaktan bardaga degisir. Sise yada matara gibi bisey kullan daha kolay takip edebiliyorsun ne kadar su ictiginiKaç bardak su bir lt oluyordu? 4 gibi aklımda kalmış ama emin olamadım
iste deri de sikinti gibi geldi bana alirlen bisey taksalar daha kolay yirtilabilir gibi geldi . o yuzden hic bakmadim bile deri modellereBen de sırf o korkudan suni deri koltuk aldım. Çok memnunun. Kızım birşeyler döktükçe şükrediyorum deri olduğuna.
Az kisir bol salata mukemmel olur ama aksami cok hafif gecirmen laxim canim. Ertesi gun cumaaaaaaArkadaşlar yarın misafirim var. Poğaça, kısır ve kurabiye yapacağım. Sorum şu misafirle hiçbir şey yemeyeyim mi? Ya da öğle yemeği yerine kısır yesem olur mu?
Sağol canımTeşekkür ederim kaptanımlisteye girmeden önce seninle konuşmamın etkisi de büyük söylemeden geçemedim
Tamam kaptanim yarin sifir ekmek yapmayi düşünüyorum inşallah iyi bir eksi gelirÇarşamba-Perşembe şişlik yapacak besinler ve karbonhidrat yemiyoruz kızlar...
Yarın menülerinize extra dikkat edin lütfen
Hep yapıyorum sadece bu karanatina döneminde gevşettim kendimi.uyabileceksen cok guzel canim.
Bana plan program pek islemez
Krem renginden çok memnun kalmıştım ben.himm hic o yonden dusunmemistim.
Onceki koltuklarim acik renkti ama onlarinda rengi soldu canim. Kullandikca ve sildikce hepsinin rengi degisiyor
Ben 4 bardagi 1lt sayiyorum canimKaç bardak su bir lt oluyordu? 4 gibi aklımda kalmış ama emin olamadım
O iş bende kaptanım sen hiç merak etmeBugunt başlıyorsun diye dün zaten diyetin anasını ağlatmıştın
Olmadı bu yarın yarın diye diye erteleme işi
Olur olur özlemle daha ateşli olur hemdeBana artık gerek olmayabilir, sen öğren ama
İkea’dan aldım, çok kolay yırtılacak gibi durmuyor. Ama daha bir yıl oldu.Onunda yırtılma derdi yok mu canım
Matara filan denedim ama bardaktan vazgeçemiyorumins canim. Meger ne guzel gunlermis ya
himm hic o yonden dusunmemistim.
Onceki koltuklarim acik renkti ama onlarinda rengi soldu canim. Kullandikca ve sildikce hepsinin rengi degisiyor.
uyabileceksen cok guzel canim.
Bana plan program pek islemez
gozumuz ustinde ona gore.
Aksama buraya menu yazacagini unutma canim
himm hafif besleniyorum doyorsun
standat su bardaklari 200ml diye biliyorum ama yanlisim olabilir canim. Bardaktan bardaga degisir. Sise yada matara gibi bisey kullan daha kolay takip edebiliyorsun ne kadar su ictigini
iste deri de sikinti gibi geldi bana alirlen bisey taksalar daha kolay yirtilabilir gibi geldi . o yuzden hic bakmadim bile deri modellere
Az kisir bol salata mukemmel olur ama aksami cok hafif gecirmen laxim canim. Ertesi gun cumaaaaaa
1.sinifima basliyacaklar cnm..Bizim müdür anasinflar 1ler acilmayabilir bu sene diyor ..benim kızda 5.sinifa basliyacak bizide bekliyor yoğun bir donemSevindim senin adina canim. Senin bide kv faktorun var. Su anda oyle bir durumum temizlik icin destek almaya.
En azindan bu ev islerini bir duzene oturtup okul doneminde rahat etmek istiyorum. Zamanimin cogu cocuklarla gecsin istiyorum bu sene daha zor olacak bizim icin okul acisindan
Şimdi baktım google’dan standart su bardakları ile 5 bardak 1 litre oluyor galibaBen 4 bardagi 1lt sayiyorum canim
İyi gecelerBen yatıyorum kızlar
Hepinize iyi geceler tatlı rüyalar
1-8-12 'lere açılabilir (seçeneğin biri bu)1.sinifima basliyacaklar cnm..Bizim müdür anasinflar 1ler acilmayabilir bu sene diyor ..benim kızda 5.sinifa basliyacak bizide bekliyor yoğun bir donem
LoveAndMarriage
LoveAndMarriage 'in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (682. Etap) : 70,40
Bitiş Kilosu (686. Etap) : 63,00
Verilen Toplam Kilo : 7,40
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 10,51%
Toplam Süre : 5 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 2,10%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 1.480
Sevgili LoveAndMarriage 9 Temmuz 2020 (682. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 684. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Yarışmacımız 7 Ağustos 2020 (686. etap) tarihinde toplamda 7,40 kilo vermiş olarak ve 63,40 kilo olan hedefini 106% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 9. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Not: Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.
Evet kesinleşti 2 hafta önce de de birlikte idik korkuyorum açıkcası boğaz ağrım var serum işe yarıyor. Ama kısa süreliğine.Kuzeninin corona teşhisi kesinleşti mi canım
Bende merak edip baktimŞimdi baktım google’dan standart su bardakları ile 5 bardak 1 litre oluyor galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?