Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Büyük ihtimalle seminerlerde online olacak Canım. Sağlıklı gunlere bir an önce kavussa idik.. Eğitim alt üst oldu
ins canim. Meger ne guzel gunlermis ya
Koyu renkte silince ağarıyor
himm hic o yonden dusunmemistim.
Onceki koltuklarim acik renkti ama onlarinda rengi soldu canim. Kullandikca ve sildikce hepsinin rengi degisiyor.
Bugün yarın 2 haftalık iş ve menü planı yapacağım
uyabileceksen cok guzel canim.
Bana plan program pek islemez
Evet öyle yapmak istiyorum. Yarın da misafir var. Bakalım kendime başarılar diliyorum
gozumuz ustinde ona gore.
Aksama buraya menu yazacagini unutma canim
Sabah-akşam kahvaltı
himm hafif besleniyorum doyorsun

Kaç bardak su bir lt oluyordu? 4 gibi aklımda kalmış ama emin olamadım
standat su bardaklari 200ml diye biliyorum ama yanlisim olabilir canim. Bardaktan bardaga degisir. Sise yada matara gibi bisey kullan daha kolay takip edebiliyorsun ne kadar su ictigini
Ben de sırf o korkudan suni deri koltuk aldım. Çok memnunun. Kızım birşeyler döktükçe şükrediyorum deri olduğuna.
iste deri de sikinti gibi geldi bana alirlen bisey taksalar daha kolay yirtilabilir gibi geldi . o yuzden hic bakmadim bile deri modellere
Arkadaşlar yarın misafirim var. Poğaça, kısır ve kurabiye yapacağım. Sorum şu misafirle hiçbir şey yemeyeyim mi? Ya da öğle yemeği yerine kısır yesem olur mu?
Az kisir bol salata mukemmel olur ama aksami cok hafif gecirmen laxim canim. Ertesi gun cumaaaaaa

Çarşamba-Perşembe şişlik yapacak besinler ve karbonhidrat yemiyoruz kızlar...

Yarın menülerinize extra dikkat edin lütfen
Tamam kaptanim yarin sifir ekmek yapmayi düşünüyorum inşallah iyi bir eksi gelir

himm hic o yonden dusunmemistim.
Onceki koltuklarim acik renkti ama onlarinda rengi soldu canim. Kullandikca ve sildikce hepsinin rengi degisiyor
Krem renginden çok memnun kalmıştım ben.
Şimdi de mutfak sandalyelerim krem, bebeğim sağolsun masada ne varsa sandalyelere de sürüyor, siliyorum leke kalmıyor.

Onunda yırtılma derdi yok mu canım
İkea’dan aldım, çok kolay yırtılacak gibi durmuyor. Ama daha bir yıl oldu.
Matara filan denedim ama bardaktan vazgeçemiyorum
O zaman beş bardak bir litre oluyor
Siz deyince baktım üç noktalarda toprakla başlamış. Ama temizliği o kadar kolay ki yırtık pırtık bunları kullanmaya devam ederim galiba

1.sinifima basliyacaklar cnm..Bizim müdür anasinflar 1ler acilmayabilir bu sene diyor ..benim kızda 5.sinifa basliyacak bizide bekliyor yoğun bir donem

LoveAndMarriage
Tebrikler canim kisa zamanda kilolardan kurtuldun tebrik ederim
Kilonu iyi korursun inşallah

Şimdi baktım google’dan standart su bardakları ile 5 bardak 1 litre oluyor galiba
Bende merak edip baktim
250 ml bardak olursa 4 bardak
Buyuk ve kucuk su bardaklarida var 5 bardak icelim temiz olsun bari suyun zarari olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…