Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Merhaba
12.00
1 gözleme
Domates salatalık

16.00
Aktivia

19.00
8 tane fırında tavuk köfte

Yürüyüşe gidemedim. Kızım rahatsızdı
Yaaaa gözlemeyi yine araya sıkıstırmıssın valla ne diyim Cumadan ıtıbaren hamur ısını bırakkkk tamamen cıkar kg ver ödül yap bence

Hep yapıyorum sadece bu karanatina döneminde gevşettim kendimi.
Artık yeniden disiplin lazım.
Yaparsan uyarsın aslında
O zaman sabah bende bir plan yapmayi deniyim canim.
Krem renginden çok memnun kalmıştım ben.
Şimdi de mutfak sandalyelerim krem, bebeğim sağolsun masada ne varsa sandalyelere de sürüyor, siliyorum leke kalmıyor.
krem kelimesi bile korkutuyor beni demekki kumas turu cok onemli canim
Ben yatıyorum kızlar
Hepinize iyi geceler tatlı rüyalar
iyi geceler canim
1.sinifima basliyacaklar cnm..Bizim müdür anasinflar 1ler acilmayabilir bu sene diyor ..benim kızda 5.sinifa basliyacak bizide bekliyor yoğun bir donem
Yok canim. Ortanca 2ye gecti.
Buyuk 5e gecti.
2ye giden kizimdan cok korkmuyorum seviyor du dersleri ve ortaokul derslerine gore daha hafif haliyle.
Am ortaokula gidecek olab dusunduruyor senin gibi benide. Artik evler okul olacak yapacak bisey yok

Merhaba arkadaşlar ayaklarımı hissetmiyorum artık
Teyzem geldi sağlık problemleri var onu doktora götürdüm iş çıkışı eve geldim yemek yaptım daha yeni oturdum. Menümü yazayım ♥
Allah şifa versin canım geçmiş olsun
evet hamileydim ama yakın zamanda düşük yaptım maalesef. ( ve hamilelik esnasında mide bulantım çok olmadığı için kilo aldım maalesef
Sağlık olsun kuzum Allah’ın izniyle olur yine inşallah kilo işi kolay halledersin biz de buradayız
Yaptinmi Zehra evin işini
Süpürge yaptım koltuk sildim yemek yaptım pazara gittim üç kilo fasülye ayıkladım az bi pişirdim dondurucuya kaldıracağım iyi iş yapmışım yahu
Ben yarın itibariyle menü yazmaya basliyim Zehra gibi istikrarlı bir sekilde ilerliycem bu sefer.. helal olsun dilek ne azimli hırslı sicanmissin diyecrksiniz ahanda buraya yazıyorum
Harikasın
Ben 3 haftada bir kadın almaya başladım.. baktım olmiywcak böyle yetişemiyorum evde işler birikince dahada geriliyorum tek çözüm buydu keşke daha önce alsaymisim diyorum şimdi çok iyi oldu benim için
En doğrusunu yapmışsın canım üç çocuk kayınvalide çok yoruluyorsundur eminim
Yuz yuze egitim 1 ay daha ertelendi su durumda. Bence boyle giderse etluldede acamayacaklar. En iyisi bu duzen alismaya bakmak.
Ogretmen kizceler sizin seminer falan varmi peki okula mecbur gidecekmisiniz
Galiba o da uzaktan olacak canım
Benim koltuklarda bu renk, geçen bardaktaki kahvenin tamamı döküldü, yarım saat uğraştım zor çıktı lekesi
Salonum pudra pembesi o bile beni bu kadar uğraştırmıyor
Paylaştığım videoyu hergün izlemek iyileştirici etki yapabilir canım
2 kere izledim bir kere de eşime izlettim
Arkadaşlar yarın misafirim var. Poğaça, kısır ve kurabiye yapacağım. Sorum şu misafirle hiçbir şey yemeyeyim mi? Ya da öğle yemeği yerine kısır yesem olur mu?
Yani en masumu kısır yine
krem kelimesi bile korkutuyor beni demekki kumas turu cok onemli canim
Kesinlikle salonum pudra onunla hiç uğraşmıyorum desem yeridir

Evine dönnn tülaaaayyyy
Hahahah Kocam da aynısını diyor. Ama bebemi burda oyalayan çok insan var. Dönmek istemiyorum ne yalan söyleyim. Okul da uzaktan eğitime devam edecek. Doğum aralıktaydı. Tam 2.5 aylık oldu dışarı çıkmaya başladım korona oldu. Eşim çok yoğun çalışıyor. Evde aşırı bunaldım bebekle. Şimdi her şey hazır. Yemek temizlik derdi yok. Bebeğe bakan birileri var. Hiç gözüm kesmiyor dönmeyi. Açılmasına 1 hafta kala döncem gibi. Beyim bozuluyor ama. Napalım

Ben senden yanayım dönme

Haklısın ya biz annemlere bir gün kalmaya gidince bile acayip dinlenip enerji depoluyorumama eşin yokmuş o kötü özlemiştir bebesini

Haklısın ya biz annemlere bir gün kalmaya gidince bile acayip dinlenip enerji depoluyorumama eşin yokmuş o kötü özlemiştir bebesini
Yok 10 gündür burda bizsiz dön diyorum surat asıyor gitsin anasıyla babasıyla zaman geçirsin

O Zaman yediklerine dikkat et bacım süreç uzadıkça uzuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…