- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #382.181
Yaaaa gözlemeyi yine araya sıkıstırmıssın valla ne diyimMerhaba
12.00
1 gözleme
Domates salatalık
16.00
Aktivia
19.00
8 tane fırında tavuk köfte
Yürüyüşe gidemedim. Kızım rahatsızdı
O zaman sabah bende bir plan yapmayi deniyim canim.Hep yapıyorum sadece bu karanatina döneminde gevşettim kendimi.
Artık yeniden disiplin lazım.
Yaparsan uyarsın aslında
krem kelimesi bile korkutuyor beniKrem renginden çok memnun kalmıştım ben.
Şimdi de mutfak sandalyelerim krem, bebeğim sağolsun masada ne varsa sandalyelere de sürüyor, siliyorum leke kalmıyor.
iyi geceler canimBen yatıyorum kızlar
Hepinize iyi geceler tatlı rüyalar
Yok canim. Ortanca 2ye gecti.1.sinifima basliyacaklar cnm..Bizim müdür anasinflar 1ler acilmayabilir bu sene diyor ..benim kızda 5.sinifa basliyacak bizide bekliyor yoğun bir donem
Allah şifa versin canım geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar ayaklarımı hissetmiyorum artık
Teyzem geldi sağlık problemleri var onu doktora götürdüm iş çıkışı eve geldim yemek yaptım daha yeni oturdum. Menümü yazayım ♥
Sağlık olsun kuzum Allah’ın izniyle olur yine inşallah kilo işi kolay halledersin biz de buradayızevet hamileydim ama yakın zamanda düşük yaptım maalesef.( ve hamilelik esnasında mide bulantım çok olmadığı için kilo aldım maalesef
Süpürge yaptım koltuk sildim yemek yaptım pazara gittim üç kilo fasülye ayıkladım az bi pişirdim dondurucuya kaldıracağım iyi iş yapmışım yahuYaptinmi Zehra evin işini
HarikasınBen yarın itibariyle menü yazmaya basliyimZehra gibi istikrarlı bir sekilde ilerliycem bu sefer.. helal olsun dilek ne azimli hırslı sicanmissin diyecrksiniz ahanda buraya yazıyorum
En doğrusunu yapmışsın canım üç çocuk kayınvalide çok yoruluyorsundur eminimBen 3 haftada bir kadın almaya başladım.. baktım olmiywcak böyle yetişemiyorum evde işler birikince dahada geriliyorum tek çözüm buydu keşke daha önce alsaymisim diyorum şimdi çok iyi oldu benim için
Galiba o da uzaktan olacak canımYuz yuze egitim 1 ay daha ertelendi su durumda. Bence boyle giderse etluldede acamayacaklar. En iyisi bu duzen alismaya bakmak.
Ogretmen kizceler sizin seminer falan varmi peki okula mecbur gidecekmisiniz
Salonum pudra pembesi o bile beni bu kadar uğraştırmıyorBenim koltuklarda bu renk, geçen bardaktaki kahvenin tamamı döküldü, yarım saat uğraştım zor çıktı lekesi
2 kere izledim bir kere de eşime izlettimPaylaştığım videoyu hergün izlemek iyileştirici etki yapabilir canım
Yani en masumu kısır yineArkadaşlar yarın misafirim var. Poğaça, kısır ve kurabiye yapacağım. Sorum şu misafirle hiçbir şey yemeyeyim mi? Ya da öğle yemeği yerine kısır yesem olur mu?
Kesinlikle salonum pudra onunla hiç uğraşmıyorum desem yeridirkrem kelimesi bile korkutuyor benidemekki kumas turu cok onemli canim
Sorma. Annemlerdeyim. Her sabah sofrada gözleme börek kızartma var. Birinden biri kaçıyorYaaaa gözlemeyi yine araya sıkıstırmıssın valla ne diyimCumadan ıtıbaren hamur ısını bırakkkk tamamen cıkar kg ver ödül yap bence
Haftada bir alıyorum vallaCanım kendini rahatlat bence.
Madem bazı konularda istediğin olmuyor, eve hergün gelip her işi yapan birini ayarla, rahatına bak...
Ben gitmek zorunda kalırsam bunu yapacağım.
Gördüm bunu canım şimdi 12lere okul açılacak ya mesela bi branşta birden fazla öğretmen var okulda onlar sırayla mi gelecek acaba ?
Evine dönnn tülaaaayyyySorma. Annemlerdeyim. Her sabah sofrada gözleme börek kızartma var. Birinden biri kaçıyor
Hahahah Kocam da aynısını diyor. Ama bebemi burda oyalayan çok insan var. Dönmek istemiyorum ne yalan söyleyim. Okul da uzaktan eğitime devam edecek. Doğum aralıktaydı. Tam 2.5 aylık oldu dışarı çıkmaya başladım korona oldu. Eşim çok yoğun çalışıyor. Evde aşırı bunaldım bebekle. Şimdi her şey hazır. Yemek temizlik derdi yok. Bebeğe bakan birileri var. Hiç gözüm kesmiyor dönmeyi. Açılmasına 1 hafta kala döncem gibi. Beyim bozuluyor ama. NapalımEvine dönnn tülaaaayyyy
Ben senden yanayım dönmeHahahah Kocam da aynısını diyor. Ama bebemi burda oyalayan çok insan var. Dönmek istemiyorum ne yalan söyleyim. Okul da uzaktan eğitime devam edecek. Doğum aralıktaydı. Tam 2.5 aylık oldu dışarı çıkmaya başladım korona oldu. Eşim çok yoğun çalışıyor. Evde aşırı bunaldım bebekle. Şimdi her şey hazır. Yemek temizlik derdi yok. Bebeğe bakan birileri var. Hiç gözüm kesmiyor dönmeyi. Açılmasına 1 hafta kala döncem gibi. Beyim bozuluyor ama. Napalım
Haklısın ya biz annemlere bir gün kalmaya gidince bile acayip dinlenip enerji depoluyorumHahahah Kocam da aynısını diyor. Ama bebemi burda oyalayan çok insan var. Dönmek istemiyorum ne yalan söyleyim. Okul da uzaktan eğitime devam edecek. Doğum aralıktaydı. Tam 2.5 aylık oldu dışarı çıkmaya başladım korona oldu. Eşim çok yoğun çalışıyor. Evde aşırı bunaldım bebekle. Şimdi her şey hazır. Yemek temizlik derdi yok. Bebeğe bakan birileri var. Hiç gözüm kesmiyor dönmeyi. Açılmasına 1 hafta kala döncem gibi. Beyim bozuluyor ama. Napalım
Ben de çıkmaya çalışıyorum girme çıkması zor oluyorBeni uyku tutmadı
Sanırım yavaştan depresyona giriyorum
Yok 10 gündür burda bizsiz dön diyorum surat asıyorHaklısın ya biz annemlere bir gün kalmaya gidince bile acayip dinlenip enerji depoluyorumama eşin yokmuş o kötü özlemiştir bebesini
Olabilir hemen depresyon diye düşünmeBeni uyku tutmadı
Sanırım yavaştan depresyona giriyorum
Ya ozaman tamammmm boşveeerYok 10 gündür burda bizsiz dön diyorum surat asıyorgitsin anasıyla babasıyla zaman geçirsin
Kaç saatlik mesafe, evin ile annenlerYok 10 gündür burda bizsiz dön diyorum surat asıyorgitsin anasıyla babasıyla zaman geçirsin
Valla bakıyorumYa ozaman tamammmm boşveeerkeyfine bak sennn
O Zaman yediklerine dikkat et bacımHahahah Kocam da aynısını diyor. Ama bebemi burda oyalayan çok insan var. Dönmek istemiyorum ne yalan söyleyim. Okul da uzaktan eğitime devam edecek. Doğum aralıktaydı. Tam 2.5 aylık oldu dışarı çıkmaya başladım korona oldu. Eşim çok yoğun çalışıyor. Evde aşırı bunaldım bebekle. Şimdi her şey hazır. Yemek temizlik derdi yok. Bebeğe bakan birileri var. Hiç gözüm kesmiyor dönmeyi. Açılmasına 1 hafta kala döncem gibi. Beyim bozuluyor ama. Napalım
Arabayla 4 saat canım. Şehirler farklı. Biz küçük bir şehirdeyiz onlar Ank daKaç saatlik mesafe, evin ile annenler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?