- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #382.201
Böyle diyorsan vardır bildiğinValla bakıyorumaman yalnız kalmasın aman yemeği nolcak aman bizsiz evde kalmasın diye kendimi parçaladım. Azcık kıymetimi anlasın
Bu konuları konuşmuyoruz canım.Olabilir hemen depresyon diye düşünme
Uyku tutmaz çünkü kafandan bin tane düşünce geçiyor. Ne oldu şimdi neye karar verdiniz
Şuan senin canını sıkan bu konu değil mi? Eğer öyleyse artık kafandan at akışına bırak kendini yıpratma boşunaaBu konuları konuşmuyoruz canım.
Bu yıl zaten okul yok, her halükarda bizimle gibi duruyor.
Seneye Allah Kerim
Branşın nedir bilmiyorum ama Pazartesi yada Cuma boş gün istersen, şoförlüğünde varsa kafana esince git aileneArabayla 4 saat canım. Şehirler farklı. Biz küçük bir şehirdeyiz onlar Ank da
He ya sorma. Ama zayıfladın demeye başladılar. Geldiğimde baya besiliydim maşallahO Zaman yediklerine dikkat et bacımsüreç uzadıkça uzuyor
Benim var ya ben köydeyimBu konuları konuşmuyoruz canım.
Seneye Allah Kerim
Branşım fen bilimleri canım. Hergün alcam öğlene kadar çalışıp öğleden sonra eve gitmek için. Bebem var ya emiyorBranşın nedir bilmiyorum ama Pazartesi yada Cuma boş gün istersen, şoförlüğünde varsa kafana esince git ailene
Beni uyku tutmadı
Sanırım yavaştan depresyona giriyorum
İyi düşünmüşsün canım ama yediklerine dikkat et şimdi annen de aman şunu da yesin etsin diye bir sürü şey yapıyordurValla bakıyorumaman yalnız kalmasın aman yemeği nolcak aman bizsiz evde kalmasın diye kendimi parçaladım. Azcık kıymetimi anlasın
Ani geliştiği için farklı bir duygu durumdayım ama kısa sürede kendimi toparlayıp onsuz yaşamayı öğreneceğim.Şuan senin canını sıkan bu konu değil mi? Eğer öyleyse artık kafandan at akışına bırak kendini yıpratma boşunaa
Sormaaa nelerle sınanıyorum bi bilsen az önce burnuma browni soktu yarebbim nasıl da severim
İyi düşünmüşsün canım ama yediklerine dikkat et şimdi annen de aman şunu da yesin etsin diye bir sürü şey yapıyordur
Bıçakla havasını alınca açılıyor çok şeyetmeAni geliştiği için farklı bir duygu durumdayım ama kısa sürede kendimi toparlayıp onsuz yaşamayı öğreneceğim.
Buzdolabının üst rafindan peynir kavanozunu indir dedim, birde kapağını açtırdım, benimle kafa bulmaya başladı, "sen bensiz yaşayamazsın, kavanozu dolaptan çıkarıp kapağını bile açamıyorsun" diye..
Peki canını sıkan ne iptal ettirmeyecek mi acaba ? Bu konuda düşüncesini dile getirdi miBu konuları konuşmuyoruz canım.
Seneye Allah Kerim
Yapamadığımdan mı sankiBıçakla havasını alınca açılıyor çok şeyetme
Aslında duymak istediği o galiba birbirimize ihtiyacımız var gitme demeni bekledi benceAni geliştiği için farklı bir duygu durumdayım ama kısa sürede kendimi toparlayıp onsuz yaşamayı öğreneceğim.
Buzdolabının üst rafindan peynir kavanozunu indir dedim, birde kapağını açtırdım, benimle kafa bulmaya başladı, "sen bensiz yaşayamazsın, kavanozu dolaptan çıkarıp kapağını bile açamıyorsun" diye..
Ama iyi oluyor. Ben orda çok hata yaptım. Benimki dizgici. Baskı dönemleri deli çalışıyor. Her şeyi ben yaptım. Halbuki erkekler kadının kendine ihtiyacı olduğunu hissetmek ister. Bu onlara iyi gelir. Her şeye atlamamak lazımYapamadığımdan mı sanki
Adamı kullanıyorum ben
Bi işe yarasınlar değil mi benim de var öyle yapmasını bildiğim fakat bilmiyormuş gibi davranıp ona yıktığım işlerYapamadığımdan mı sanki
Adamı kullanıyorum ben
Haklısın bir an tüm düzeninin değişmesi isteniyor ben olsam aynı şekilde hem üzülür hem sinirlenirdim. Eşin için bazı konuları görmezden gelebilirsin ama taşınma konusu çok farklı. Eşinle orta yolu bulursunuz insallah yoksa yazık olur.Ani geliştiği için farklı bir duygu durumdayım ama kısa sürede kendimi toparlayıp onsuz yaşamayı öğreneceğim.
Çocuklar üzülüyorlar, baba iptal ettir diyorlar.Peki canını sıkan ne iptal ettirmeyecek mi acaba ? Bu konuda düşüncesini dile getirdi mi
Canım derim ama kararının arkasında ailesi var, kendi dönmek istese bile onlar istemiyor diye dönmez...Aslında duymak istediği o galiba birbirimize ihtiyacımız var gitme demeni bekledi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?