Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Olabilir hemen depresyon diye düşünme
Uyku tutmaz çünkü kafandan bin tane düşünce geçiyor. Ne oldu şimdi neye karar verdiniz
Bu konuları konuşmuyoruz canım.
Bu yıl zaten okul yok, her halükarda bizimle gibi duruyor.
Seneye Allah Kerim

O Zaman yediklerine dikkat et bacım süreç uzadıkça uzuyor
He ya sorma. Ama zayıfladın demeye başladılar. Geldiğimde baya besiliydim maşallah yavaş yavaş toparlanıyor inş. Amacım Allah nasip ederse 21 eylüle kadar 65 e düşebilmek bakalım. Sonrası yavaş yavaş okul açılınca olur inş

Branşın nedir bilmiyorum ama Pazartesi yada Cuma boş gün istersen, şoförlüğünde varsa kafana esince git ailene
Branşım fen bilimleri canım. Hergün alcam öğlene kadar çalışıp öğleden sonra eve gitmek için. Bebem var ya emiyor

Şuan senin canını sıkan bu konu değil mi? Eğer öyleyse artık kafandan at akışına bırak kendini yıpratma boşunaa
Ani geliştiği için farklı bir duygu durumdayım ama kısa sürede kendimi toparlayıp onsuz yaşamayı öğreneceğim.
Buzdolabının üst rafindan peynir kavanozunu indir dedim, birde kapağını açtırdım, benimle kafa bulmaya başladı, "sen bensiz yaşayamazsın, kavanozu dolaptan çıkarıp kapağını bile açamıyorsun" diye..

Bıçakla havasını alınca açılıyor çok şeyetme

Aslında duymak istediği o galiba birbirimize ihtiyacımız var gitme demeni bekledi bence

Yapamadığımdan mı sanki
Adamı kullanıyorum ben
Ama iyi oluyor. Ben orda çok hata yaptım. Benimki dizgici. Baskı dönemleri deli çalışıyor. Her şeyi ben yaptım. Halbuki erkekler kadının kendine ihtiyacı olduğunu hissetmek ister. Bu onlara iyi gelir. Her şeye atlamamak lazım

Haklısın bir an tüm düzeninin değişmesi isteniyor ben olsam aynı şekilde hem üzülür hem sinirlenirdim. Eşin için bazı konuları görmezden gelebilirsin ama taşınma konusu çok farklı. Eşinle orta yolu bulursunuz insallah yoksa yazık olur.
ama kendi adıma yazayım böyle bir konuda benim tavrım net olurdu.

Peki canını sıkan ne iptal ettirmeyecek mi acaba ? Bu konuda düşüncesini dile getirdi mi
Çocuklar üzülüyorlar, baba iptal ettir diyorlar.
Kesin kararlı, iptal düşünmüyor canım.
Seneye il dışı iste Mersin'e dedim, ona sıcak baktı.
Bana bunu yaptı ya; ailesinee şu anki bulunduğumuz yerden daha da uzaklaştırmayı düşünüyorum...
O da olmazsa boşanırım, ömrü boyunca beni ve kendisine yaşattığım konforu sayıklasın dursun.

Aslında duymak istediği o galiba birbirimize ihtiyacımız var gitme demeni bekledi bence
Canım derim ama kararının arkasında ailesi var, kendi dönmek istese bile onlar istemiyor diye dönmez...
Taşınmayacağım, okullar açılırsa yollarda sürünsün, ailesinin de içi erisin.
Bu iş artık inada bindi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…