- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #38.221
canım ALLAH RAZI OLSUN SEN ÇALIŞTIGIN İÇİN ÇOK ZORLANIRSIN BEN DÜN İFTARA YAKIN HALSİZLEŞTİM BAŞIM DÖNDÜ .GECE 100 REKAT NAMAZI BİTTİRDİM AMA ÇOK YORULDUM ÇOK DUA ETTİM TOPİKTEKİ ARKADAŞLARA.BUGÜN UYUMAYI DÜŞÜNÜYORUM ÖGLEDEN SONRA TABİ DOGALGAZCILAR GELİP GİTTİKTEN SONRA
hayırlı sabahlar hepinize dün tövbe edip bugün tekrar oruçlu olmanın mutlulugunu yaşıyorum ALLAH HERKESE NASİP ETSİN
BU ARADA DÜN İFTARA YAKIN 93.4 ÇIKTIM BAKALIM CUMA NASIL OLUR CUMA YİNE ORUÇLU OLUCAGIM.
Mursh hayırdır canım evde neye üzüldün??
Ayrıca bu gösterdiğin hamburger menüsü banada mantıklı geldi, fakat ben o gibi yerlerde bişey yiyince direk eve gidip afedersiniz kusuyorum. Midem çok hassas çünkü, defalarca aynı yağda kızaran yiyecekleri kabul etmiyor benim sosyetik midem
Gamzecim çok geçmiş olsun tatlım, ALlah şifa versin yaa bu klimalar olmazsa olmaz ama sağlığımızıda çok kötü etkiliyor ne yapıcaz bilemem. heleki ramazanda inşallah çarpmaz bizi. dünkü menünde hafif kaçamaklar var ama zaten üzülecek kadar değil, bide dediğin gibi bugün acısı çıkar onun zaten, ama sen zorlada olsa yemeye çalış, vucudun direnç kazansın. bende sabah vitamin içtim 1 tane, yoksa bu klima mı artık havaların sıcaklığımı nedir insan sersem gibi oluyor.
Veee şimdide kahve içme saatim gelmiş, varmı bana eşlik eden???
Haklısın cnmm mıden aslında en dogrusunu yapıyor ama bu menude kızaran bısey olmadıgı ıcın fast food yemek zorunda kaldıgın durumlarda aklında olsun ben cogunlukla bole durumları yasıyorum yanı dısarı cıkıyoruz arkdaslarla yemek zorunda kalıyorum ayak uydurmak ıcın ama artık en azından bı ltarnatıf var bence cok mantıklı bı dusunce hem ıcımden gecırıyordum neden yapmıyorlar dıe duydular benı sonunda
Öle onemlı bısey deıl cnmm annemle babam bıraz tartısmıslar babannem yuzundende on un gergınlıgı vardı evde neyse tatlıya baglandı sayılır artık...
Selamlar kızlar, offf cok yoğunum hele sabahki yoğunlıukta boğulucam sandım,, ancak fırsatım oldu girmeye. Geçmişi okudum ama aklımda hiç birşey kalmadı kafam o kadar dolu ki, regl'den dolayı ayrıca çok sinirliyim, akşamları sporda yapamıyorum rgl bitse de rahat rahat sporumu yapsam Ramazan'a 2 hafta kaldı.
Bu arada herkesin kandili mübarek olsun Dualarınızda unutmayın beni de
günaydın fıstıklar prensesler
ben yokken güzel kaynatmışsınız bakim.
sibelcim hakkaten misafirle diyet yapmak zor iş.allah kolaylık versin. şu isveçi ben de mi denesem ne?? aslında onu kışın yapmak daha kolay oluyor. havuç ıspanak falan var o diyette.
ben çok kötü durumdayım sibelcim. bana da bi kurtuluş bul. bu kısır döngüden kurtulmam lazım
hergün 1 ssat yürüyüş yapıyorum beslanmede ise abartmadan yiyorum. ama hiç kilo veremiyorum. 1 gün yürüyüşü bıraksam k400- 500 gr alıyorum. yani sporu kilomu korumak için yapıyorum sanki. vücudum bana ihanet ediyor. zıvanadan çıkmış gibi.aslında benim ciddi bir danışmana ihtiyacım var.şu an durumu anlatırken de durumu farketmiş oluyorum.
regl in bitmesini niye bekliyorsun ki spor yapabilirsin...üstelik daha çok işe yarar çünkü metabolizman daha hızlı çalışır...bu dönemde..
sibelcim ben böyle misafir durumlarında karşımdaki kişiye ben diyette demiyorum, çünkü öyle diyince daha çok dikkat çekiyorsun, "yok benim yanımda diyet mi olur, senin neyin varki, ayda yılda bir görüşüyoruz zaten vs vs." birsürü laf işitiyoruz böyle diyince. Ama desen ki, bu sıralar midem çok tuhaf, çok yiyince rahatsız oluyorum nefes alamıyorum, yada istifra ediyorum gibi şeyler dersen daha anlayışlı davranıyorlar ben onu keşfettim
yirmi abla benim annem diyetisyene gidiyor ve zayıflıyor. gitmediği zamanlar oldu, ben bu dr un verdiği listeye devam edeyim filan dedi birkaç ay, kesinlkle veremedi ve aksine aldı. yani dr 15 günde bir listeyi değiştiriyor, senin zayıflama durumuna göre vucudu şaşırtıyor heralde, yada neye ihtiyacın varsa onu farkediyor. dr kontrolünde olmak çok ayrı bişey yani. tabi güzel bir dr bulmak koşulu ile. annem istanbul sefaköyde bir hastaneye gidiyor, ordaki dr iyi.
günaydın kızlar...kuzenim geldi çokta tatlı bir bebişi var...
sabah 2 dilim çavdar ekmeği yanında 3 dilim salata+3 dilim domates yedim
1 bardak şekersiz çay... 2tane zeytin ve çok az peynir..
tek şekerli bir türk kahvesi içtim...
misafirlerden dolayı pek diyet yapabileceğimi sanmıyorum....ama bakalım.
çünkü akşam başlıyorum onları gezdirmeye...kalkıpta diyetteyim diyemem ki...şimdiden
kuzen kızartma istiyorum sen çok lezzetli yapıyorsun abla demeye başladı
yapacak birşey yok... misafir kilo vermeyi bıraktım almasam iyi olacak ...galibaama haftaya sanırım isveç diyetini deneyeceğim vücudumu şaşırmak için... daha tam karar vermedim ama ...denemeyi düşünüyorum..
canımbişe sorucaktım fotolara baktım sen orda kaç kilosun
şişman resimlerde 77.6 dım..
bu kadar kiloyu spor yaparakmı yoksa diyetlemi verdiniz senin kemik yapın ince gibi görünüyor ben çok iri kemikliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?