- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #382.221
Mersin ailesinin memleketi değil mi yıllardır oraya gidememiş ya da gitmek mi istemedi ?Çocuklar üzülüyorlar, baba iptal ettir diyorlar.
Kesin kararlı, iptal düşünmüyor canım.
Seneye il dışı iste Mersin'e dedim, ona sıcak baktı.
Bana bunu yaptı ya; ailesinee şu anki bulunduğumuz yerden daha da uzaklaştırmayı düşünüyorum...
O da olmazsa boşanırım, ömrü boyunca beni ve kendisine yaşattığım konforu sayıklasın dursun.
O konfor bi süre sonra göreve dönüşüyor. Kaybedince anlaşılıyor. Ben de her işe atlayan bir tipim. Eltim mesela çarşıya bırak eve dönemez her işini eşi yapar. Çok da dinç ve mutlu valla. Üstelik kocası gözünün içine bakıyor. Ha benimki de çok sever beni hakkını yemeyim. Ama baktım hiç benim tarafımdan bakmıyor artık. Nasılsa benim her şeyi yapacağıma o kadar alışmış ki. Ama ben yorulduğumu fark ettimÇocuklar üzülüyorlar, baba iptal ettir diyorlar.
Kesin kararlı, iptal düşünmüyor canım.
Seneye il dışı iste Mersin'e dedim, ona sıcak baktı.
Bana bunu yaptı ya; ailesinee şu anki bulunduğumuz yerden daha da uzaklaştırmayı düşünüyorum...
O da olmazsa boşanırım, ömrü boyunca beni ve kendisine yaşattığım konforu sayıklasın dursun.
Kendi ailesinin çocuklarının düşüncesinin önemi yoksa çok haklısın canım nereye istiyorsa oraya gitsin kızlarının iptal et ısrarına rağmen adım atmıyorsa bir şey diyemiyorum kafasında bitirmiş olabilirCanım derim ama kararının arkasında ailesi var, kendi dönmek istese bile onlar istemiyor diye dönmez...
Taşınmayacağım, okullar açılırsa yollarda sürünsün, ailesinin de içi erisin.
Bu iş artık inada bindi..
AynenBi işe yarasınlar değil mi benim de var öyle yapmasını bildiğim fakat bilmiyormuş gibi davranıp ona yıktığım işler
Hiç kimse benim kadar net olamaz inan.ama kendi adıma yazayım böyle bir konuda benim tavrım net olurdu.
Mersinli değil canımMersin ailesinin memleketi değil mi yıllardır oraya gidememiş ya da gitmek mi istemedi ?
Eğer ki affedemiyor kabullenemiyorsan içinde birikecekse daha da kötüye gideceğine inanıyorsan yolları ayırmak en doğrusu
Bunlar yanlış aile bağları. Artık ailesi eşi ve çocukları halbuki. Ciddi sinir bozucu bir şey. Boşansa anası babası mi yuva olacak ona. Ne kadar aptalca şeyler ya. Boşanma sebebine bak. Ama o da kendince birikmiş olabilirMersin ailesinin memleketi değil mi yıllardır oraya gidememiş ya da gitmek mi istemedi ?
Eğer ki affedemiyor kabullenemiyorsan içinde birikecekse daha da kötüye gideceğine inanıyorsan yolları ayırmak en doğrusu
Ben de birlikte gidin dicektimHiç kimse benim kadar net olamaz inan.
Ailemden "Nirani ikna edin" aramadığı kimse kalmadı, hepsi de "Niran dediğinin arkasında durur" demişler.
Benim kafamı karıştıran aile uzmanı oldu, herhangi biri söylese yine kafam karışmaz ama uzmanlık alanı olan biri ve alanında çok iyi olan biri olunca biraz tereddüt ettim.
Birkaç kere daha görüşeceğim, belki eşimi de görüştürürüm, bakalım
Sadece şu ikilemdeyim canımEğer ki affedemiyor kabullenemiyorsan içinde birikecekse daha da kötüye gideceğine inanıyorsan yolları ayırmak en doğrusu
Aile danışmanı sana çocukların seni suçlayabilirler annemiz gururu için bizi bıraktı diyebilirler ama bence çocukların şu an babalarının durduk yere bütün düzenlerini alt üst ettiğinin farkındalar canımHiç kimse benim kadar net olamaz inan.
Ailemden "Nirani ikna edin" aramadığı kimse kalmadı, hepsi de "Niran dediğinin arkasında durur" demişler.
Benim kafamı karıştıran aile uzmanı oldu, herhangi biri söylese yine kafam karışmaz ama uzmanlık alanı olan biri ve alanında çok iyi olan biri olunca biraz tereddüt ettim.
Aynı tavrı sergilerdim gerçekten bir şey istemıyorsam asla dönmem yapmam herkes bilir. Uzman söylemiş tamam ama siz oraya gittiğiniz zaman sizin evliliğiniz senin psikolojın ne olcakmış? Çocuklar istemıyor dahası var mı eşini hiç haklı bulamıyorum.Hiç kimse benim kadar net olamaz inan.
Çocuklar babalarına "gitme" diyorlar ama bana da "anne taşınalım, kabul et ne olur" diyorlarAile danışmanı sana çocukların seni suçlayabilirler annemiz gururu için bizi bıraktı diyebilirler ama bence çocukların şu an babalarının durduk yere bütün düzenlerini alt üst ettiğinin farkındalar canım
Bilmiyorum canımSadece şu ikilemdeyim canım
"Çocukların üzülmesi mi benim üzülmem mi daha kötü sonuçlar doğurur"
Ben üzülürsem elim kolum kalkmaz, hiçbirsey yapamam, çocuklarla ilgilenemem, belkide geçmişteki hastalığım yeniden nüks eder..
Çocuklar üzülürse boyunları bükük olur.
Bu ikisi arasında seçim yapabildiğimde karar vermiş olurum zaten
"Hayat takastır, anlattıklarına göre benim anladığım bu adam hep senin dediğini yapmış, sıra sende" diyor..Aynı tavrı sergilerdim gerçekten bir şey istemıyorsam asla dönmem yapmam herkes bilir. Uzman söylemiş tamam ama siz oraya gittiğiniz zaman sizin evliliğiniz senin psikolojın ne olcakmış? Çocuklar istemıyor dahası var mı eşini hiç haklı bulamıyorum.
Bende herşeye koşandım, yavaş yavaş bıraktım canım.Nasılsa benim her şeyi yapacağıma o kadar alışmış ki. Ama ben yorulduğumu fark ettim
Onların tek isteği sizi bir arada görmek yani neresi olduğunun önemi yok eşinin gitmemesi için sonuna kadar diret ve asla gitmeyi aklından geçirdiğinden dahi bahsetme baktın ki olmuyor yine de şartlı şekilde gitmeyi düşünebilirsin canım sadece çocukların içinÇocuklar babalarına "gitme" diyorlar ama bana da "anne taşınalım, kabul et ne olur" diyorlar
Yıllardır "hanımköylü oldun" diye diye adamı doldurdular...Ama o da kendince birikmiş olabilir
Tamam başka konu olsa haklı ama konu taşınmak ve senin durumun ne olcak? Geçmişi bilemiyorum seni bu kadar üzüyorsa çok şeyler olmuş demektir. Bunu bile bile neden hala oraya gitmek istiyor anlamıyorum."Hayat takastır, anlattıklarına göre benim anladığım bu adam hep senin dediğini yapmış, sıra sende" diyor..
Burada uzun uzun yazamıyorum ama kafamdaki her tereddüte cevap verdi aile uzmanı.Tamam başka konu olsa haklı ama konu taşınmak ve senin durumun ne olcak? Geçmişi bilemiyorum seni bu kadar üzüyorsa çok şeyler olmuş demektir. Bunu bile bile neden hala oraya gitmek istiyor anlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?