- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #382.241
İşte onu diyorum geçmişi bilemediğim için sadece bu konu üzerinden yorum yapıyorum. Kendini üzme iyice düşün eşinle beraber de gidinBurada uzun uzun yazamıyorum ama kafamdaki her tereddüte cevap verdi aile uzmanı.
Sizin durumunuzda olan çok kişiyle çalıştım dedi, birkaç örnekte anlattı.
Hatta ben söylemeden birçok şeyin gerçek sebebini söyledi canım.
Bu gerçeklikleri duymak işime gelmedi tabi..
Ararken "kesin beni haklı bulacak" dedim ama "ben haklı aramıyorum, karşı tarafın neler yaşayıp hissettiğini anlamana yardımcı oluyorum" dedi..
Pembis gelin seniAllah şifa versin canım geçmiş olsun
Sağlık olsun kuzum Allah’ın izniyle olur yine inşallah kilo işi kolay halledersin biz de buradayız
Süpürge yaptım koltuk sildim yemek yaptım pazara gittim üç kilo fasülye ayıkladım az bi pişirdim dondurucuya kaldıracağım iyi iş yapmışım yahu
Harikasın
En doğrusunu yapmışsın canım üç çocuk kayınvalide çok yoruluyorsundur eminim
Galiba o da uzaktan olacak canım
Salonum pudra pembesi o bile beni bu kadar uğraştırmıyor
2 kere izledim bir kere de eşime izlettim
Yani en masumu kısır yine
Kesinlikle salonum pudra onunla hiç uğraşmıyorum desem yeridir
Ayy pembe deme bana Evime ilk aldığım şeyler hep pembe kusasım geliyordu pembedenPembis gelin seniiyi iş cikarmissin ellerine sağlık
Benimde herşey yeşilAyy pembe deme bana Evime ilk aldığım şeyler hep pembe kusasım geliyordu pembeden
Mutfakla oturma odası yeşil salon yatak odası pembeBenimde herşey yeşil
Benim kizda öyle ders ödev başarı için ölüp bitenlerden değil ama sorumluluk sahibi son dk olsa yapar ödevini .. Ve bizim ne yazikki sorunlu bir öğretmenimiz vardı meslegine aşık idealist bir öğretmen değildi müfredati isliyim günü bitiriyim kafasindaydi yani diycrm oki alt yapıları da zayıf kizimin ve arkadaşlarınınO zaman sabah bende bir plan yapmayi deniyim canim.
krem kelimesi bile korkutuyor benidemekki kumas turu cok onemli canim
iyi geceler canim
Yok canim. Ortanca 2ye gecti.
Buyuk 5e gecti.
2ye giden kizimdan cok korkmuyorum seviyor du dersleri ve ortaokul derslerine gore daha hafif haliyle.
Am ortaokula gidecek olab dusunduruyor senin gibi benide. Artik evler okul olacak yapacak bisey yok
Mutfak oturma odası yeşil, salon yeşillikten yeni kurtuldu petrol mavisi oldu, yatak odası bordo, kızların yatak odaları beyaz, çalışma odaları yeşilMutfakla oturma odası yeşil salon yatak odası pembe
Ben hiç anlamam pembe agirlikli ev döşeyen gelinleri cokda güzel bir renk değil eşyada benceAyy pembe deme bana Evime ilk aldığım şeyler hep pembe kusasım geliyordu pembeden
Zevk meselesiBen hiç anlamam pembe agirlikli ev döşeyen gelinleri cokda güzel bir renk değil eşyada bence
Bizimde salon turguaz mavisi,yatakodasi beyaz,çocukların odası gri sarı,mutfak beyaz..Mutfak oturma odası yeşil, salon yeşillikten yeni kurtuldu petrol mavisi oldu, yatak odası bordo, kızların yatak odaları beyaz, çalışma odaları yeşil
Bence pembe bebrk odasina yakışıyor sadeceZevk meselesi
Kızkardeşimde heryeri pembe yaptı.
Benim evde tek pembe yok
Ben BeyazcıyımMutfakla oturma odası yeşil salon yatak odası pembe
Benim evimde De turkuaz epey var. Mutfağım beyaz antrasit yoğunluk beyazda. Açık renk seviyorum evdeBizimde salon turguaz mavisi,yatakodasi beyaz,çocukların odası gri sarı,mutfak beyaz..
Bu dönem favori rengim gri çok asil duruyor ahşap renginidr seviyorum birde
Kullanimida temizliğine kolay oluyor hemde evi ferah geniş gösteriyor beyaz sankiBenim evimde De turkuaz epey var. Mutfağım beyaz antrasit yoğunluk beyazda. Açık renk seviyorum evde
Temizlik kısmı zor halı yıkatmaktan fenalık geldiKullanimida temizliğine kolay oluyor hemde evi ferah geniş gösteriyor beyaz sanki
Hoşbulduk kızlar.. sağolun inşş hep bareberAllah şifa versin canım geçmiş olsun
Sağlık olsun kuzum Allah’ın izniyle olur yine inşallah kilo işi kolay halledersin biz de buradayız
Süpürge yaptım koltuk sildim yemek yaptım pazara gittim üç kilo fasülye ayıkladım az bi pişirdim dondurucuya kaldıracağım iyi iş yapmışım yahu
Harikasın
En doğrusunu yapmışsın canım üç çocuk kayınvalide çok yoruluyorsundur eminim
Galiba o da uzaktan olacak canım
Salonum pudra pembesi o bile beni bu kadar uğraştırmıyor
2 kere izledim bir kere de eşime izlettim
Yani en masumu kısır yine
Kesinlikle salonum pudra onunla hiç uğraşmıyorum desem yeridir
hemde baya is yapmissin canim. Sen seytanin bacagini kirmissinSüpürge yaptım koltuk sildim yemek yaptım pazara gittim üç kilo fasülye ayıkladım az bi pişirdim dondurucuya kaldıracağım iyi iş yapmışım yahu
orasida neresiBeni uyku tutmadı
Sanırım yavaştan depresyona giriyorum
bizim ogretmenimiz o konuda cok iyiydi canimm. Anlamadiklari ne varsa tek tek anlatir gerekirse fazladan ders verirdi.Benim kizda öyle ders ödev başarı için ölüp bitenlerden değil ama sorumluluk sahibi son dk olsa yapar ödevini .. Ve bizim ne yazikki sorunlu bir öğretmenimiz vardı meslegine aşık idealist bir öğretmen değildi müfredati isliyim günü bitiriyim kafasindaydi yani diycrm oki alt yapıları da zayıf kizimin ve arkadaşlarının☹Ortaokulda ne bekliyor bizi hiç bilemiyorum şuan bu yuzden
gecmis olsun canim.Midemi bozdum ya hiç tadım yok ☹
Sebebini biliyorum 1 aydır dinlendirdigim yormadigim canım midemi iki gündür karbonhidratla felegini sasirtim
Yarın olsun hafif şeyler yiyip gönlünü alicam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?