Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İşte onu diyorum geçmişi bilemediğim için sadece bu konu üzerinden yorum yapıyorum. Kendini üzme iyice düşün eşinle beraber de gidin
insallah bu konuyu çözersiniz.

Pembis gelin seni iyi iş cikarmissin ellerine sağlık

İnşallah her şey yoluna girer canım şimdi il içi tayin istedi Hatay’ın bi yerinden başka bi yerine gidince hanım köylü olmaktan çıkacak herhalde nefret ediyorum bazı insanlardan küçücük çocukların (ki torunları oluyor bu çocuklar) mutsuzluğuyla mutlu mu olacak ailesi ?

Benim kizda öyle ders ödev başarı için ölüp bitenlerden değil ama sorumluluk sahibi son dk olsa yapar ödevini .. Ve bizim ne yazikki sorunlu bir öğretmenimiz vardı meslegine aşık idealist bir öğretmen değildi müfredati isliyim günü bitiriyim kafasindaydi yani diycrm oki alt yapıları da zayıf kizimin ve arkadaşlarınınOrtaokulda ne bekliyor bizi hiç bilemiyorum şuan bu yuzden

Mutfak oturma odası yeşil, salon yeşillikten yeni kurtuldu petrol mavisi oldu, yatak odası bordo, kızların yatak odaları beyaz, çalışma odaları yeşil
Bizimde salon turguaz mavisi,yatakodasi beyaz,çocukların odası gri sarı,mutfak beyaz..
Bu dönem favori rengim gri çok asil duruyor ahşap renginidr seviyorum birde

Bizimde salon turguaz mavisi,yatakodasi beyaz,çocukların odası gri sarı,mutfak beyaz..
Bu dönem favori rengim gri çok asil duruyor ahşap renginidr seviyorum birde
Benim evimde De turkuaz epey var. Mutfağım beyaz antrasit yoğunluk beyazda. Açık renk seviyorum evde

Hoşbulduk kızlar.. sağolun inşş hep bareber

Süpürge yaptım koltuk sildim yemek yaptım pazara gittim üç kilo fasülye ayıkladım az bi pişirdim dondurucuya kaldıracağım iyi iş yapmışım yahu
hemde baya is yapmissin canim. Sen seytanin bacagini kirmissin
Beni uyku tutmadı
Sanırım yavaştan depresyona giriyorum
orasida neresikapilari kilitliymis bacim baska zaman girersin
bizim ogretmenimiz o konuda cok iyiydi canimm. Anlamadiklari ne varsa tek tek anlatir gerekirse fazladan ders verirdi.

Ama onuda alacak ogrenci lazim iste kizim cok cokk istekli bir ogrenci degildi. Simdi her derse baska bir ogretmenin girecek olmasi bile korkutuyor onu.
Midemi bozdum ya hiç tadım yok ☹
Sebebini biliyorum 1 aydır dinlendirdigim yormadigim canım midemi iki gündür karbonhidratla felegini sasirtim
Yarın olsun hafif şeyler yiyip gönlünü alicam inşallah
gecmis olsun canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…