Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

9.Takımımın güzel fit Hatunları

Tartıya kaldı bir gün

Menülerinize dikkat edelim

Şişlik yapacak, ödem tutacak besinler yemeyelim.

Günü mümkün mertebe erken kapatalım

Geç saatlere kadar su içmeyelim..

Yarın yine güzel eksilerle takımımızı 1.liğe taşıyalım

Herkese günaydınnnn
Bugün yoğun bir gün olacak, enerji toplamak lazım, pazarımız var, domates konservelerine başlayacağım
Yarında misafir var, ne pişirsem bilmiyorum, kafamda hiç menü fikri yoookkk
Günaydın canım
Kolay gelsin canım
Benimde enerjimi toplayıp kışlıkları yapmaya başlamam lazım

Günaydın canım
Kolay gelsin canım
Benimde enerjimi toplayıp kışlıkları yapmaya başlamam lazım

Ya bu sene tembellik ettim, yoksa şimdiye çoktan bitmiş olması lazımdı. Buzluğa bezelye ve barbunya atmaktan başka bir icratım yok, bir de reçelleri yaptım. Saldım bu sene resmen, bir de çalışmıyorum yani :))) çalışırken iş arasında bunların hepsini hallediyordum, şimdi bir tembellik sorma gitsin

Çalışırken daha düzenli ve planlı oluyorum ben.
Karantinada bende saldım.
Nasıl olsa vakit bol diye düşünüyorum herhalde
Reçelleri yapıp bezelye attım buzluğa.
Belki bugünler kışlık dolmalık kuruturuz.
Menemen yapacağım 2-3 kasa domates ile.

Ben hepsini birden yapamıyorum, sırtımda 4 tane fıtık var o kadar dikilemiyorum ayakta, her hafta 5-6 kg domates alıp parça parça yapıyorum. Dolma ve türlü yapıp atmam lazım buzluğa, taze fasulye kavurmalık, diblelik bilmem ne ayy bugün sütçüde gelecek üstüme bir baygınlık çöküyoooo

Ben bir kere de yapıp bitirmeliyim, yoksa usanıyorum..

okuyunca ben yoruldum. bu arada geçmiş olsun. ne çok sırt bel problemi olan insan var(ben de dahil)

okuyunca ben yoruldum. bu arada geçmiş olsun. ne çok sırt bel problemi olan insan var(ben de dahil)

Çok sağolun, benim fıtıklar sporculuktan kaldı, şükür ki yıllar içinde yenileri olmadı ama yine de olanlar yetiyor iflahımı kesmeye:))çalışma hayatından da duruş bozukluğu kaldı yadigar, ofis çalışanı omurgası tam C gibi

Çok iş var çoookkk ben hala kk dayım

Çalışıyorum canım ancak maalesef evde değilim

Bende yarın domates alıp dolaba koyacağım konserveye koymayacagim bu sene

annem memlekete gidecek 2hafta sonra orda fasulye konservesi yapacak kuşburnu reçeli bide onları yapmaktan kurtuldum

benim dondurucuya koyduklarim
misir, bezelye,vişne,kayısı,maydanoz,kapya biber dahada eksikler var

kapya biberden kahvaltilik konserve,domates, biber şu anlık yapalicaklar

Ömür törpüsü gibi mutfak ya ; bir yandan yememeye çalışıyoruz bir yandan sağı solu doldurmaya Allah sonumuzu hayır etsin :)))))

günaydın arkadaşlar huzurlu günler.
bugün iş çıkışı ben de pazara gideceğim artık yavaş yavaş pazara alışmam lazım :)

Pazar candır :))) tuhaf bir psikolojisi var, yeşillikten nefret ederim ama pazarda görünce bir coşuyorum, hepsini almak istiyorum, buzluk yiyemediğim maydanozlar ve dereotları ile dolu :))))

Yok canım nerde arti 1 kilo ile döndüm

Aktif sporcu muydun canım, hangi sporu yapıyordun.

Benimde masa başı çalıştığım dönem bel-boyun problemlerim olmuştu, meslek değiştirince kendi kendine geçti şükürler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…