- Konu Sahibi Handandandan
-
- #382.261
Günaydın canımHerkese günaydınnnn
Bugün yoğun bir gün olacak, enerji toplamak lazım, pazarımız var, domates konservelerine başlayacağım
Yarında misafir var, ne pişirsem bilmiyorum, kafamda hiç menü fikri yoookkk
Günaydın canım
Kolay gelsin canım
Benimde enerjimi toplayıp kışlıkları yapmaya başlamam lazım
Çalışırken daha düzenli ve planlı oluyorum ben.Ya bu sene tembellik ettim, yoksa şimdiye çoktan bitmiş olması lazımdı. Buzluğa bezelye ve barbunya atmaktan başka bir icratım yok, bir de reçelleri yaptım. Saldım bu sene resmen, bir de çalışmıyorum yani :))) çalışırken iş arasında bunların hepsini hallediyordum, şimdi bir tembellik sorma gitsin
Çalışırken daha düzenli ve planlı oluyorum ben.
Karantinada bende saldım.
Nasıl olsa vakit bol diye düşünüyorum herhalde
Reçelleri yapıp bezelye attım buzluğa.
Belki bugünler kışlık dolmalık kuruturuz.
Menemen yapacağım 2-3 kasa domates ile.
Ben bir kere de yapıp bitirmeliyim, yoksa usanıyorum..Ben hepsini birden yapamıyorum, sırtımda 4 tane fıtık var o kadar dikilemiyorum ayakta, her hafta 5-6 kg domates alıp parça parça yapıyorum. Dolma ve türlü yapıp atmam lazım buzluğa, taze fasulye kavurmalık, diblelik bilmem ne ayy bugün sütçüde gelecek üstüme bir baygınlık çöküyoooo
okuyunca ben yoruldum. bu arada geçmiş olsun. ne çok sırt bel problemi olan insan var(ben de dahil)Ben hepsini birden yapamıyorum, sırtımda 4 tane fıtık var o kadar dikilemiyorum ayakta, her hafta 5-6 kg domates alıp parça parça yapıyorum. Dolma ve türlü yapıp atmam lazım buzluğa, taze fasulye kavurmalık, diblelik bilmem ne ayy bugün sütçüde gelecek üstüme bir baygınlık çöküyoooo
Teşekkür ederim canımLoveAndMarriage
Tebrikler canim kisa zamanda kilolardan kurtuldun tebrik ederim
Kilonu iyi korursun inşallah
okuyunca ben yoruldum. bu arada geçmiş olsun. ne çok sırt bel problemi olan insan var(ben de dahil)
Güzel, afiyet olsun
Afiyet olsun. Kahvaltıda kabak iyi fikir
Süper
Makarna yerine daha besleyici bir yemek olsa daha iyi olurdu ama yine de iyi
Afiyet olsun, gayet güzel. Akşam daha erken olsaydı iyi olurdu
Harika menü tebrikler
Spor da var güzel
Ah 4lt su hergün ulaşmak istediğim hedef
Afiyet olsun, güzel
Akşama kadar biraz zayıf olmuş sanki, metabolizmanı yavaşlatma tatlım
Bende yarın domates alıp dolaba koyacağım konserveye koymayacagim bu sene
annem memlekete gidecek 2hafta sonra orda fasulye konservesi yapacak kuşburnu reçeli bide onları yapmaktan kurtuldum
benim dondurucuya koyduklarim
misir, bezelye,vişne,kayısı,maydanoz,kapya biber dahada eksikler var
kapya biberden kahvaltilik konserve,domates, biber şu anlık yapalicaklar
günaydın arkadaşlar huzurlu günler.
bugün iş çıkışı ben de pazara gideceğim artık yavaş yavaş pazara alışmam lazım :)
Yok canım nerde arti 1 kilo ile döndümİlk defa kendimi mükemmelliyetçi olarak nitelendirdim oysa kendime mükemmelliyetçi diyemeyecek kadar mükemmelliyetçi imişim
Aslında içleri yıkık döküktür ufacık bi çatlak bile olmaz işlerinde o çatlaktan içlerindeki dağınıklığın görülmesinden korkarlar küçük yaşta büyük sorumluluklar verilmiştir gibi birçok cümlede kendimi buldum
Teşekkür ederim canımSıra sende
Canım şu an kayınvaliden ile zaten gelip gitmiyorsunuz oraya gittiğinde de değişen bir şey olmayacaktır emin ol eşin belki de ailesine kendini ispatlamaya çalışıyordur bakın tayin istedim memlekete gelemedim ama size yakın bir yere geldim diye Bana sorarsan sakın eşini iptal ettirme hususunda zorlama daha da inada binmesin iptal etme süreci dolana kadar onunla gelmeyeceğinden ama onu sevip boşanmak istemediğinden bahset belki bi geri adım atar baktın ki iptal ettirmedi ciddi ciddi gidiyor o zaman düşünürsün gitme işini ben eşime sürekli bu hayatta ilk önceliğim sen ve çocuğumuz diyorum bunu onun da bilinç altına yerleştirmeye çalışıyorum onun beni göz ardı ettiği durumlarda tatlı tatlı ben çok üzüldüm kırıldım benim bu hayatta tek önceliğim siz iken senin bizi ihmal etmene filan bakıyorum pişman oluyor çocukların okulunu eğitimini düşündüğünü onun için orada kalmanın daha mantıklı olduğunu söylersen işe yarayabilir bence
İnşallah canım inşallah
Hoş geldin canım ya sonunda kavuştuk kilo verebildin mi bu süreçte peki ?
Aktif sporcu muydun canım, hangi sporu yapıyordun.Çok sağolun, benim fıtıklar sporculuktan kaldı, şükür ki yıllar içinde yenileri olmadı ama yine de olanlar yetiyor iflahımı kesmeye:))çalışma hayatından da duruş bozukluğu kaldı yadigar, ofis çalışanı omurgası tam C gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?