Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Pazar candır :))) tuhaf bir psikolojisi var, yeşillikten nefret ederim ama pazarda görünce bir coşuyorum, hepsini almak istiyorum, buzluk yiyemediğim maydanozlar ve dereotları ile dolu :))))
Psikolojiyi olumlu yönde etkiliyor pazarlar :))
Bizde pazara gittiğimiz gün çok keyifliyiz

ya kızlar bir şey soracağım. böyle kışlık hazırlıklardan bir şey anlamıyorum. bu yeşil ve kapya biberleri doğrayıp poşetleyip mi koyuyorsunuz buzluğa. haşlama felan yapıyor musunuz. ve buzlukta kaç ay duruyor. buzluktan çıkardığımda direkt yemeklere ilave edebiliyorum sanırım ? öğretin beni

hangi sporu yapıyordun. merak ettim :)

günaydın arkadaşlar huzurlu günler.
bugün iş çıkışı ben de pazara gideceğim artık yavaş yavaş pazara alışmam lazım :)
Günaydın canım.
Bugün kendini çok yorma, ödemlerin gitsin biraz :))
Antakya'nın pazarına bayılıyorum, geçen yıllarda haftasonları yüzmeye giderdik, dönüşte pazarımızı yapar dönerdik.

Biberleri doğrayıp direk poşetlere koyarak saklayabikirsin buzlukta. Buzunun çözülmesini beklemeden de içinden alip yemeğe ekleyebilirsin.biberler birbirine yapışmıyor o yuzden ayrı ayri posetlemene gerek yok

Ömür törpüsü gibi mutfak ya ; bir yandan yememeye çalışıyoruz bir yandan sağı solu doldurmaya Allah sonumuzu hayır etsin :)))))
Belkide istiflemeyi bıraksak, herşeyi mevsiminde tüketsek hiç kilo sorunumuz olmayacak :))

Biberleri doğrayıp direk poşetlere koyarak saklayabikirsin buzlukta. Buzunun çözülmesini beklemeden de içinden alip yemeğe ekleyebilirsin.biberler birbirine yapışmıyor o yuzden ayrı ayri posetlemene gerek yok
Bende öyle yapıyorum

Günaydın 9.takım güzelleri

akşam 5gibi aksam yemegi faslını bitiririm
kızlar bugünkü menü paylaşımı erken yaparsaniz sevinirim düzenli menü paylaşım listesini aksam paylaşacağım
Duydunuz Pembe Lotus 'u kızlar....

Akşam yemekleri en geç saat 5 'de yenip gün kapatılsın

Günaydın canım.
Bugün kendini çok yorma, ödemlerin gitsin biraz :))
Antakya'nın pazarına bayılıyorum, geçen yıllarda haftasonları yüzmeye giderdik, dönüşte pazarımızı yapar dönerdik.
aynen canım bugün hafif yemekler ve sadece pazara git-gel yapacağım eve geçince de oturarak yemek pişiricem :) yoruldum son 1-2 haftadır baya

Yıllarca bile kalır canım
Ben kırmızı ve yeşil olarak ayrı ayrı temizleyip yemeklik doğruyorum, iki ayrı poşette saklıyorum.

Yemek yaparken içinden bir miktar alıyorum, yapışmadığı için çok iyi oluyor.

Aktif sporcu muydun canım, hangi sporu yapıyordun.

Benimde masa başı çalıştığım dönem bel-boyun problemlerim olmuştu, meslek değiştirince kendi kendine geçti şükürler olsun

Karate-DO yaptım, 21 yıl
Eskiden şimdiki gibi naif kurallar, minderler, koruyucular falan yoktu :))) epey bir sakatlık yaşadım
Masa başında yaşadığım problemler benim tembelliğim aslında, eski bir sporcu olarak bunun önlemini alabilirdim

Çok karıştırma bu buzluk işini, destanlar yazarım bak depresyona girersin :))))))
Biberleri doğra poşetle at buzluğa, kaptırma kendini, sonra bir bakıyorsun her şeyi donduruyorsun :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…