- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #382.281
Psikolojiyi olumlu yönde etkiliyor pazarlar :))Pazar candır :))) tuhaf bir psikolojisi var, yeşillikten nefret ederim ama pazarda görünce bir coşuyorum, hepsini almak istiyorum, buzluk yiyemediğim maydanozlar ve dereotları ile dolu :))))
ya kızlar bir şey soracağım. böyle kışlık hazırlıklardan bir şey anlamıyorum. bu yeşil ve kapya biberleri doğrayıp poşetleyip mi koyuyorsunuz buzluğa. haşlama felan yapıyor musunuz. ve buzlukta kaç ay duruyor. buzluktan çıkardığımda direkt yemeklere ilave edebiliyorum sanırım ? öğretin beniBende yarın domates alıp dolaba koyacağım konserveye koymayacagim bu sene
annem memlekete gidecek 2hafta sonra orda fasulye konservesi yapacak kuşburnu reçeli bide onları yapmaktan kurtuldum
benim dondurucuya koyduklarim
misir, bezelye,vişne,kayısı,maydanoz,kapya biber dahada eksikler var
kapya biberden kahvaltilik konserve,domates, biber şu anlık yapalicaklar
Canım ben memlekete gitmiştim annemler köyde olduğu için internet çekmiyordu@Zeynebim2020
@sleepy angel
@VisneReceliii
lina0156
@olive12
Takima ugramayan kızlar nerelerdesiniz
bi ses verin
hangi sporu yapıyordun. merak ettim :)Çok sağolun, benim fıtıklar sporculuktan kaldı, şükür ki yıllar içinde yenileri olmadı ama yine de olanlar yetiyor iflahımı kesmeye:))çalışma hayatından da duruş bozukluğu kaldı yadigar, ofis çalışanı omurgası tam C gibi
Çok iş var çoookkk ben hala kk dayım
Günaydın canım.günaydın arkadaşlar huzurlu günler.
bugün iş çıkışı ben de pazara gideceğim artık yavaş yavaş pazara alışmam lazım :)
Neyse fazla değil, hallerdersin canım, sadece biraz dikkat etmen lazım.Yok canım nerde arti 1 kilo ile döndüm
Biberleri doğrayıp direk poşetlere koyarak saklayabikirsin buzlukta. Buzunun çözülmesini beklemeden de içinden alip yemeğe ekleyebilirsin.biberler birbirine yapışmıyor o yuzden ayrı ayri posetlemene gerek yokya kızlar bir şey soracağım. böyle kışlık hazırlıklardan bir şey anlamıyorum. bu yeşil ve kapya biberleri doğrayıp poşetleyip mi koyuyorsunuz buzluğa. haşlama felan yapıyor musunuz. ve buzlukta kaç ay duruyor. buzluktan çıkardığımda direkt yemeklere ilave edebiliyorum sanırım ? öğretin beni
Belkide istiflemeyi bıraksak, herşeyi mevsiminde tüketsek hiç kilo sorunumuz olmayacak :))Ömür törpüsü gibi mutfak ya ; bir yandan yememeye çalışıyoruz bir yandan sağı solu doldurmaya Allah sonumuzu hayır etsin :)))))
Bende öyle yapıyorumBiberleri doğrayıp direk poşetlere koyarak saklayabikirsin buzlukta. Buzunun çözülmesini beklemeden de içinden alip yemeğe ekleyebilirsin.biberler birbirine yapışmıyor o yuzden ayrı ayri posetlemene gerek yok
Hiç de o motivasyon yok ha yemeye alıştım resmen buraya sık gelmeliyim o yüzdenNeyse fazla değil, hallerdersin canım, sadece biraz dikkat etmen lazım.
DuydunuzGünaydın 9.takım güzelleri
akşam 5gibi aksam yemegi faslını bitiririm
kızlar bugünkü menü paylaşımı erken yaparsaniz sevinirim düzenli menü paylaşım listesini aksam paylaşacağım
Dene bakalım canım.Günaydın kızlar
laktozsuz süt ile yulaf lapası yaptım bugün Kahvaltı için. Bir süre laktozlu ürünler kullanmayacağım
Menü yazmaya başla o zamanHiç de o motivasyon yok ha yemeye alıştım resmen buraya sık gelmeliyim o yüzden
aynen canım bugün hafif yemekler ve sadece pazara git-gel yapacağım eve geçince de oturarak yemek pişiricem :) yoruldum son 1-2 haftadır bayaGünaydın canım.
Bugün kendini çok yorma, ödemlerin gitsin biraz :))
Antakya'nın pazarına bayılıyorum, geçen yıllarda haftasonları yüzmeye giderdik, dönüşte pazarımızı yapar dönerdik.
Yıllarca bile kalır canımya kızlar bir şey soracağım. böyle kışlık hazırlıklardan bir şey anlamıyorum. bu yeşil ve kapya biberleri doğrayıp poşetleyip mi koyuyorsunuz buzluğa. haşlama felan yapıyor musunuz. ve buzlukta kaç ay duruyor. buzluktan çıkardığımda direkt yemeklere ilave edebiliyorum sanırım ? öğretin beni
Aktif sporcu muydun canım, hangi sporu yapıyordun.
Benimde masa başı çalıştığım dönem bel-boyun problemlerim olmuştu, meslek değiştirince kendi kendine geçti şükürler olsun
hangi sporu yapıyordun. merak ettim :)
Pozantı tarafından mısınCanım ben memlekete gitmiştim annemler köyde olduğu için internet çekmiyordu
ya kızlar bir şey soracağım. böyle kışlık hazırlıklardan bir şey anlamıyorum. bu yeşil ve kapya biberleri doğrayıp poşetleyip mi koyuyorsunuz buzluğa. haşlama felan yapıyor musunuz. ve buzlukta kaç ay duruyor. buzluktan çıkardığımda direkt yemeklere ilave edebiliyorum sanırım ? öğretin beni
Ödem çayı da içebilirsin bugünaynen canım bugün hafif yemekler ve sadece pazara git-gel yapacağım eve geçince de oturarak yemek pişiricem :) yoruldum son 1-2 haftadır baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?