- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #382.301
Yaz, bilmediklerimizi öğrenelim canımÇok karıştırma bu buzluk işini, destanlar yazarım bak depresyona girersin :))))))
Biberleri doğra poşetle at buzluğa, kaptırma kendini, sonra bir bakıyorsun her şeyi donduruyorsun :))))
Bence öyle olmaz canımGördüm bunu canım şimdi 12lere okul açılacak ya mesela bi branşta birden fazla öğretmen var okulda onlar sırayla mi gelecek acaba ?
İstersen kocanı döversin sen ayolKarate-Do
Hayatımın en güzel zamanlarıydııııı
Maçlar, madalyalar, takımlar rüya gibi geçti 21 yıl
Mobilyada beyaz kullanisli koyu tonlar tozu çabuk belli ediyor diye dysunmustunTemizlik kısmı zor halı yıkatmaktan fenalık geldi
Öyle canım, koyu renk olan herşey tozu belli ediyor, evi de karanlık gösteriyor.Mobilyada beyaz kullanisli koyu tonlar tozu çabuk belli ediyor diye dysunmustun
İllegal iş derkenBugün çocukları kocaya bırakıp illegal işlere el atacağım
Temizlik hayalim de yarına kaldı artık.
Akşamleyin baharatlıkları boşaltıp bulaşık makinesine atarım, kısa günün kârı olsun
Yazarsam kk 'dan atılırımİllegal iş derken
Hamileyken gezmeyi en sevdigim yerdi ..helede diyet sürecinde olmazsa olmazim yaniPsikolojiyi olumlu yönde etkiliyor pazarlar :))
Bizde pazara gittiğimiz gün çok keyifliyiz
AB rh+ canımDene bakalım canım.
Kan grubunn nedir?
yapıyorum canım zaten 2 gündür ödem için birşeyler faydası oldu çok şükürÖdem çayı da içebilirsin bugün
Daha çok merak ettim şimdiYazarsam kk 'dan atılırım
Yoksa sizden gizlim saklım yok biliyorsunuz
Kaptanım 5de daha ben kahvaltı sofrasını yeni toplamış oluyorum
Kan gruplarına göre beslenmeyi biliyor musun.AB rh+ canım
Sebze yemeğimi pişirdim ben, yanına pilavını da yaptım mı tamamEvi topluycam şimdi önce balkonu halletmem lazım
Malûm akşam yemeği erken yapacağım için onuda pişirmem lazım salata ayran
Spor bugün yok
Biberleri doğrayıp direk poşetlere koyarak saklayabikirsin buzlukta. Buzunun çözülmesini beklemeden de içinden alip yemeğe ekleyebilirsin.biberler birbirine yapışmıyor o yuzden ayrı ayri posetlemene gerek yok
Yıllarca bile kalır canım
Ben kırmızı ve yeşil olarak ayrı ayrı temizleyip yemeklik doğruyorum, iki ayrı poşette saklıyorum.
Yemek yaparken içinden bir miktar alıyorum, yapışmadığı için çok iyi oluyor.
Çok karıştırma bu buzluk işini, destanlar yazarım bak depresyona girersin :))))))
Biberleri doğra poşetle at buzluğa, kaptırma kendini, sonra bir bakıyorsun her şeyi donduruyorsun :))))
vay çok güzel :)Karate-Do
Hayatımın en güzel zamanlarıydııııı
Maçlar, madalyalar, takımlar rüya gibi geçti 21 yıl
Tmm senin için 7 olsun, 12 'den önce yatmıyorsun zatenKaptanım 5de daha ben kahvaltı sofrasını yeni toplamış oluyorumBenim için çok erken 7de yiyorum Aralık orucumun düzeni için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?