Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çok karıştırma bu buzluk işini, destanlar yazarım bak depresyona girersin :))))))
Biberleri doğra poşetle at buzluğa, kaptırma kendini, sonra bir bakıyorsun her şeyi donduruyorsun :))))
Yaz, bilmediklerimizi öğrenelim canım

Hepsini birden değil ama yaparken ne yaptıysan, nasıl yaptıysan yazarsan bize faydalanırız :))

Gördüm bunu canım şimdi 12lere okul açılacak ya mesela bi branşta birden fazla öğretmen var okulda onlar sırayla mi gelecek acaba ?
Bence öyle olmaz canım
Tek öğretmen üzerinden yürüyütülür, ek ücret olarak yansıması farklı olur muhtemelen

İllegal iş derken

Duydunuz Pembe Lotus 'u kızlar....

Akşam yemekleri en geç saat 5 'de yenip gün kapatılsın
Kaptanım 5de daha ben kahvaltı sofrasını yeni toplamış oluyorumBenim için çok erken 7de yiyorum Aralık orucumun düzeni için

Evi topluycam şimdi önce balkonu halletmem lazım
Malûm akşam yemeği erken yapacağım için onuda pişirmem lazım salata ayran

Spor bugün yok
Sebze yemeğimi pişirdim ben, yanına pilavını da yaptım mı tamam

Biberleri doğrayıp direk poşetlere koyarak saklayabikirsin buzlukta. Buzunun çözülmesini beklemeden de içinden alip yemeğe ekleyebilirsin.biberler birbirine yapışmıyor o yuzden ayrı ayri posetlemene gerek yok

Çok karıştırma bu buzluk işini, destanlar yazarım bak depresyona girersin :))))))
Biberleri doğra poşetle at buzluğa, kaptırma kendini, sonra bir bakıyorsun her şeyi donduruyorsun :))))

ya bende biber koyayım dolaba bari. kışın çok pahalı oluyor azıcık alıyorduk. bol bol koyayım dolaba :)

Karate-Do
Hayatımın en güzel zamanlarıydııııı
Maçlar, madalyalar, takımlar rüya gibi geçti 21 yıl
vay çok güzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…