- Konu Sahibi Handandandan
-
- #382.321
İstersen kocanı döversin sen ayol
Milli sporcu muydun canım
netten araştırayım canımKan gruplarına göre beslenmeyi biliyor musun.
Çok fazla fayda gören var.
Kaynak olarak Mehmet Ali Bulut 'un "Can Boğazdan Çıkar" kitabında detaylı bilgiler bulabilirsin.
Mobilyada öyle canım. Benim halılar da açık renkliMobilyada beyaz kullanisli koyu tonlar tozu çabuk belli ediyor diye dysunmustun
Zevk meselesi kuzum salon koltuklarım ve yatak odası başlığım pembe ama bir rengi birden fazla odada görmek içimi baydı pembe değil farklı bi renk de olsa aynı hissederdimBen hiç anlamam pembe agirlikli ev döşeyen gelinleri cokda güzel bir renk değil eşyada bence
Birçok şeyim benim de beyazBen Beyazcıyım
Hadi kolay gelsin pazardan patlıcan alıp karnıyarık yap diyeceğim ama sıcak havalarda çok yağlı yemek yiyemem ben hayattaHerkese günaydınnnn
Bugün yoğun bir gün olacak, enerji toplamak lazım, pazarımız var, domates konservelerine başlayacağım
Yarında misafir var, ne pişirsem bilmiyorum, kafamda hiç menü fikri yoookkk
Ya bu sene tembellik ettim, yoksa şimdiye çoktan bitmiş olması lazımdı. Buzluğa bezelye ve barbunya atmaktan başka bir icratım yok, bir de reçelleri yaptım. Saldım bu sene resmen, bir de çalışmıyorum yani :))) çalışırken iş arasında bunların hepsini hallediyordum, şimdi bir tembellik sorma gitsin
Kesinlikle kızlar çalışırken ben çok daha düzenli tertipliydim ev hanımlarını şimdi çok iyi anlıyorumÇalışırken daha düzenli ve planlı oluyorum ben.
Karantinada bende saldım.
Nasıl olsa vakit bol diye düşünüyorum herhalde
Reçelleri yapıp bezelye attım buzluğa.
Belki bugünler kışlık dolmalık kuruturuz.
Menemen yapacağım 2-3 kasa domates ile.
KatılıyorumÇok karıştırma bu buzluk işini, destanlar yazarım bak depresyona girersin :))))))
Biberleri doğra poşetle at buzluğa, kaptırma kendini, sonra bir bakıyorsun her şeyi donduruyorsun :))))
Evet haklısın ama şimdi gelmek istemiyorsa her ikisi de haksızlık doğmaz mı diye düşünüyorumBence öyle olmaz canım
Tek öğretmen üzerinden yürüyütülür, ek ücret olarak yansıması farklı olur muhtemelen
Sonunda benim kan grubumdan biriAB rh+ canım
Hadi kolay gelsin pazardan patlıcan alıp karnıyarık yap diyeceğim ama sıcak havalarda çok yağlı yemek yiyemem ben hayatta
Napıcan hocaya gidip kv ye erken ölsün büyüsü mü yaptırıcanYazarsam kk 'dan atılırım
Yoksa sizden gizlim saklım yok biliyorsunuz
Yok ayol, o bezlerde tarağım yok...Napıcan hocaya gidip kv ye erken ölsün büyüsü mü yaptırıcan
Günaydın canım, bi kahve yap hemen kendine gelirsinGünaydın kızlar daha kendime gelemedim
Bende AB Rh+ demekki ordan kanım isindi sanaZevk meselesi kuzum salon koltuklarım ve yatak odası başlığım pembe ama bir rengi birden fazla odada görmek içimi baydı pembe değil farklı bi renk de olsa aynı hissederdim
Birçok şeyim benim de beyaz
Hadi kolay gelsin pazardan patlıcan alıp karnıyarık yap diyeceğim ama sıcak havalarda çok yağlı yemek yiyemem ben hayatta
Kesinlikle kızlar çalışırken ben çok daha düzenli tertipliydim ev hanımlarını şimdi çok iyi anlıyorum
Katılıyorumkarantinanın ilk zamanları dondurucuda hava boşluğu bile bırakmamıştım
Evet haklısın ama şimdi gelmek istemiyorsa her ikisi de haksızlık doğmaz mı diye düşünüyorum
Sonunda benim kan grubumdan biri
12 olsa gene iyi 2 de yatıyorumTmm senin için 7 olsun, 12 'den önce yatmıyorsun zaten
Şu an ne iş yapıyorsun bilmiyorum ama Milli Sporcular sınavsız beden eğitimi öğretmeni olabiliyorlar diye sordum...Evet milli sporcuydum, tam o esnada bıraktım
Kocama kıyamam yaaa pamuğum benimmmm
aaaa karnı yarığı da mı buzluğa koyuyorsun. peki buzu çözülünce pörsümüş gibi oluyor mu?Karnıyarığı kızartmadan yapıyorum, şeklini verip üzerine fırça ile biraz yağ sürüp fırında öldürüyorum, sonra içini ve sosunu koyup tencere de pişiriyorum, kızartma kadar olmasa da lezzetli oluyor, bu şekilde içini doldurmadan buzluğa da atıyorum, bak karnıyarık iyi fikir çok yaşa sennn
Kendi okulum için konuşacak olursam 12.sınıflara girecek öğretmenler her yıl aynı, öğrencilerin başarısını daha çok önemseyip, daha fazla bilgili olanlar seçiliyor.Evet haklısın ama şimdi gelmek istemiyorsa her ikisi de haksızlık doğmaz mı diye düşünüyorum
Afiyet şifa olsun canım ben de yapayım yarınKarnıyarığı kızartmadan yapıyorum, şeklini verip üzerine fırça ile biraz yağ sürüp fırında öldürüyorum, sonra içini ve sosunu koyup tencere de pişiriyorum, kızartma kadar olmasa da lezzetli oluyor, bu şekilde içini doldurmadan buzluğa da atıyorum, bak karnıyarık iyi fikir çok yaşa sennn
Yok artıkNapıcan hocaya gidip kv ye erken ölsün büyüsü mü yaptırıcan
İçtim mis valla birazdan kahvaltı mı yapıp markete gideyim pirinç az kalmış bu yıl taze asma yaprağı bulamadım dün pazardan salamura aldım 1 kilo çok tuzlu ve sert oluyor geceden suya koydum Şimdi de haşlanıyor sonra da onu sarıp dondurucuya kaldırırımGünaydın canım, bi kahve yap hemen kendine gelirsin
Bi sebebi olmalıydıBende AB Rh+ demekki ordan kanım isindi sana
Sorma ya oyun arkadaşı benim çocuğun eskiye nazaran tabi daha bireysel şu sıralarKahvaltı yapmam lazım ama kızım salondan çıkmama izin vermiyor kendi oynamaya ne zaman baslarki bu kız
aaaa karnı yarığı da mı buzluğa koyuyorsun. peki buzu çözülünce pörsümüş gibi oluyor mu?
Şu an ne iş yapıyorsun bilmiyorum ama Milli Sporcular sınavsız beden eğitimi öğretmeni olabiliyorlar diye sordum...
Şakaydı benimkisi, şiddetin her türlüsüne karşıyız, mutluluğunuz daim olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?