- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.103
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #382.341
Mersin şahane fikirmiş çok severim hatta Adana'dan çok.Çocuklar üzülüyorlar, baba iptal ettir diyorlar.
Kesin kararlı, iptal düşünmüyor canım.
Seneye il dışı iste Mersin'e dedim, ona sıcak baktı.
Bana bunu yaptı ya; ailesinee şu anki bulunduğumuz yerden daha da uzaklaştırmayı düşünüyorum...
O da olmazsa boşanırım, ömrü boyunca beni ve kendisine yaşattığım konforu sayıklasın dursun.
No frost değil mi ? koku yapmıyor mu?Pişmiş olduğu için bir sorun olmuyor, üstelik yağsız diyet karnıyarık oluyor❤
Öyle deme bu sektörYok ayol, o bezlerde tarağım yok...
Alsın oğlunu yalaya yalaya uyusun
Buzdolabım no frost onda pişmiş şeylerde koku oluyor hakikaten dondurucum no frost değil pişmiş pişmemiş hiç bir koku almadım ona koyduğum şeylerdeNo frost değil mi ? koku yapmıyor mu?
ben pişmiş bir şeyi hayatta koyamıyorum çıkınca koku sinmiş oluyor yenmiyor çünkü
Abovvv millet de inanıyor ha ? Vay anasını ne kadar saflaşmışızÖyle deme bu sektörbazen nette denk geliyorum şu paraya şunu yapıyoruz şunu da isterseniz ücret şu kadar diye töbest yarebbim
No frost değil de ne dondurucun canım ?Buzdolabım no frost onda pişmiş şeylerde koku oluyor hakikaten dondurucum no frost değil pişmiş pişmemiş hiç bir koku almadım ona koyduğum şeylerde
Hava almayan iyi bir saklama kabı ile koku sinmiyor bence .kilitli posetlerde iyi havasını pipetle alıyorum dahada az yer kaplıyor ürünNo frost değil mi ? koku yapmıyor mu?
ben pişmiş bir şeyi hayatta koyamıyorum çıkınca koku sinmiş oluyor yenmiyor çünkü
Çok geçmiş olsun üst üste gelmişSelam kizlar. Dun ugrayamadim. Kocisim bobrek tasi dusuruyor oglum bronsit olmus. Hastanelerdeydik. Suan evdeyim. Dunku menumude yazamadim.
No frost değil mi ? koku yapmıyor mu?
Bende bu şekilde yapıyorum gayet güzel oluyor bencedeKarnıyarığı kızartmadan yapıyorum, şeklini verip üzerine fırça ile biraz yağ sürüp fırında öldürüyorum, sonra içini ve sosunu koyup tencere de pişiriyorum, kızartma kadar olmasa da lezzetli oluyor, bu şekilde içini doldurmadan buzluğa da atıyorum, bak karnıyarık iyi fikir çok yaşa sennn
ah ah ben de anlasam şu kışlık işlerinden ne güzel olurdu hiç yapmadım yapılırken de görmedim aileden ayrı olduğum için heveslenmedim de çok pişmanımPazardan geldiiiiiimmmm ;
Elimde kavanoz olacak 7,5 kg domates
Ayıklanıp buzluğa girecek 2 kg barbunya
Domatesle hafif öldürüp kaldırılacak 2 kg fasulye
Yine ayıklanıp doğranacak 1 kg kıl biber
Yoğurt yapılacak 3 lt süt
Yıkanacak abidik gubidik bir sürü sebze ve meyva var, kendime Allahtan yardım dileyip mutfağa dalıyorum
Ben de atıyorumbuzluk kısmından kek kurabiye çıkardı çözdürdü mis gibiydi taptaze
Cuma öncesiHerkese hayirli günler Sabah cikip yeni geldim sayilir eve.. Cok bunaltici bi hava var.. Kahvalti yapamayincada bi güzel tikindim
ne zamandan kalmis bu alintiGünaydın canım
İşleri yoluna koymana sevindim
Kazanın bildirimi ile epey üye geldi takıma, sende bir süredir gözükmeyince yabancı gelmiş olabilir.
Burası senin takımın işleri yoluna koyduysan bekleriz artık
Şükür cnm idare ediyom herzamanki gibi :))Allah seni güldürsün abla ya nasılsın ? Nasıl oldun? Dizin daha iyi mi işe de gidiyormuşsunbahçe işleri bitti mi ?
yukarda yazdim cnmİyiyim, şükürler olsun canım
Sadece belirsizlik var,
O da bugünlerde belli olur.
Kilo da bir yerden başlamak lazım artık dedim.
Senin dizlerin nasıl oldu, daha iyi misin
cok gecmis olsun pinarcim bizim oglaninda lokum kalmisti bogazindaMerhaba kızlar ben muhtemelen onumuzdeki cuma donucem 3 hafta olucak ozaman tatil nasil geciyor anlamadm hava degisiminden bi oglan hasta oldu sonra ben simdi o gene hafif atesli ve ishal ve cok kötü bir anımız oldu burda malesef, Allah korudu da cocuga bişey olmadı. Ablamin kizinin dogum gunu vardi 3 gun önce onu kutluyorduk 2 dk buyuk ablama cocuga bak ben kahvelere yardm ediyorm dedim cocuk nasil olduysa bogazina bisey takilmis cok panik olduk 2 kere nefessiz kaldi ambulans geldi hastaneye gittik cigerlerde bisi cikmadi sukur once plastik parcasi dedk bu kaffesahne oluyor onlarn kirilan eki almanyadan olanlar bilir cnku elinde o vardi ekide yoktu ama sonra pastadan verenler olmus uzerinde bonibon var acaba yanlislikla omu takildi bilmiyorz. Tabi ben aniden karar verip gelince yurtdisi sigortasi yaptirmamistm smdi nasil bi fatura gelcek bekliyorz bilgisi olan varmi esimin normal sigortasi boyle bi durumda odeme yaparmi acaba esim ordan aradi bursan form doldurup aokdan oluyor demisler aok ariyorm turkiyedn evrak getirmen geekiyordu bizde yok diyorlar esimde ucusa gidiyor pazartesi gidicek insallah yerine hersey karisikti anlicagniz. Neyse gene gelirm kizlar gorusurz
evine dönsen artik cnm yaa orasi yaramadi sana heraldeKarnimda sürekli sanciara ara cir cir ara ara yutkunma zorluğu, ne arasan var
niye hala kendime gelmiyorum bende anlamiyorum cnm
büyüğüne de alisti cnm ama gece külot bez takiyorbüyük tuvaleti asamadik abla yapmiyor wc ye Bunaldim gercektensiz ne yaptiniz alistimi yavru? Kindergartena yollicakmisiniz? Sende kayipsin gelmiyorsun
hosgeldin kaderdasim
Gelmeye calisacam cnm
Buzdolabımın buzluğu kokuttuğu için no frost olmasından kaynaklı olduğunu düşündüm dondurucumu no frost almadım ikisi farklı markalar dediğin gibi marka kaynaklı da olabilirNo frost değil de ne dondurucun canım ?
Ben Samsung dolap kullanıyorum annemde Bosch var koku olmuyor her şeyi atar annem, bi arkadaşım da AEG var buzluk kısmından kek kurabiye çıkardı çözdürdü mis gibiydi taptaze
Allah şifa versin ikisine de canım geçmiş olsunSelam kizlar. Dun ugrayamadim. Kocisim bobrek tasi dusuruyor oglum bronsit olmus. Hastanelerdeydik. Suan evdeyim. Dunku menumude yazamadim.
Allah kolaylık versin canım hepsini bi güne yığıp yorma kendiniPazardan geldiiiiiimmmm ;
Elimde kavanoz olacak 7,5 kg domates
Ayıklanıp buzluğa girecek 2 kg barbunya
Domatesle hafif öldürüp kaldırılacak 2 kg fasulye
Yine ayıklanıp doğranacak 1 kg kıl biber
Yoğurt yapılacak 3 lt süt
Yıkanacak abidik gubidik bir sürü sebze ve meyva var, kendime Allahtan yardım dileyip mutfağa dalıyorum
Herkese hayirli günler Sabah cikip yeni geldim sayilir eve.. Cok bunaltici bi hava var.. Kahvalti yapamayincada bi güzel tikindim
Ya Cuma günü tartılacaktı küçük hanımCuma öncesi
Hoş geldin abla 100 bandını geçmişsin dizlerinin hali daha da kötüye gitmiştirŞükür cnm idare ediyom herzamanki gibi :))
Bahce hemen hemen bitti sayilir
Bi terasin yan tarafina yapilacak cam kaldi
Onunda ne zaman olacagi meçhul :))
Dizim zorlamadigim zaman agrimiyor, iş yerinde dizlik giyorum ama şişliği inmedi
Bukemiyorum
Benimki A pozitifBende AB Rh+ demekki ordan kanım isindi sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?