Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Mersin şahane fikirmiş çok severim hatta Adana'dan çok.
Bir yılın var işte yavaş yavaş sinsice işle eşini lafa rahat olur

No frost değil mi ? koku yapmıyor mu?
ben pişmiş bir şeyi hayatta koyamıyorum çıkınca koku sinmiş oluyor yenmiyor çünkü
Buzdolabım no frost onda pişmiş şeylerde koku oluyor hakikaten dondurucum no frost değil pişmiş pişmemiş hiç bir koku almadım ona koyduğum şeylerde

Buzdolabım no frost onda pişmiş şeylerde koku oluyor hakikaten dondurucum no frost değil pişmiş pişmemiş hiç bir koku almadım ona koyduğum şeylerde
No frost değil de ne dondurucun canım ?
Ben Samsung dolap kullanıyorum annemde Bosch var koku olmuyor her şeyi atar annem, bi arkadaşım da AEG var buzluk kısmından kek kurabiye çıkardı çözdürdü mis gibiydi taptaze

ben pişmiş bir şeyi hayatta koyamıyorum çıkınca koku sinmiş oluyor yenmiyor çünkü
Hava almayan iyi bir saklama kabı ile koku sinmiyor bence .kilitli posetlerde iyi havasını pipetle alıyorum dahada az yer kaplıyor ürün

Koku yapıyorsa dondurucuda bir sorun vardır, asla kokmaz yaptıklarım, bir sene başıma geldi onda da dondurucunun bakıma ihtiyacı varmış bilemedim ondan oldu

Bende bu şekilde yapıyorum gayet güzel oluyor bencede

Pazardan geldiiiiiimmmm ;
Elimde kavanoz olacak 7,5 kg domates
Ayıklanıp buzluğa girecek 2 kg barbunya
Domatesle hafif öldürüp kaldırılacak 2 kg fasulye
Yine ayıklanıp doğranacak 1 kg kıl biber
Yoğurt yapılacak 3 lt süt
Yıkanacak abidik gubidik bir sürü sebze ve meyva var, kendime Allahtan yardım dileyip mutfağa dalıyorum

ah ah ben de anlasam şu kışlık işlerinden ne güzel olurdu hiç yapmadım yapılırken de görmedim aileden ayrı olduğum için heveslenmedim de çok pişmanım
şimdi teyzem sağolsun kışlığını yaparız dedi, ondan öğrenmeye çalışıcam

Hallooooo

ne zamandan kalmis bu alinti
Okudum ama cevap yazsnadim cnm

Artik kendimle ilgilenme zamani geldi de geçiyor bile
Allah seni güldürsün abla ya nasılsın ? Nasıl oldun? Dizin daha iyi mi işe de gidiyormuşsun bahçe işleri bitti mi ?
Şükür cnm idare ediyom herzamanki gibi :))
Bahce hemen hemen bitti sayilir
Bi terasin yan tarafina yapilacak cam kaldi
Onunda ne zaman olacagi meçhul :))

Dizim zorlamadigim zaman agrimiyor, iş yerinde dizlik giyorum ama şişliği inmedi
Bukemiyorum
İyiyim, şükürler olsun canım
Sadece belirsizlik var,
O da bugünlerde belli olur.

Kilo da bir yerden başlamak lazım artık dedim.

Senin dizlerin nasıl oldu, daha iyi misin
yukarda yazdim cnm

Baslamana sevindim, darisi bana insallah
Insan burdan bi kopunca, yabanci kaliyor herseye

Biliyosundur belki Diz ağrıları icin aidin salih hacamati oneriyormus

cok gecmis olsun pinarcim bizim oglaninda lokum kalmisti bogazinda

Ne yaptiniz sigorta islerini
Karnimda sürekli sanci ara ara cir cir ara ara yutkunma zorluğu, ne arasan var
evine dönsen artik cnm yaa orasi yaramadi sana heralde
Mefkurem

Bak kim geldi

@Edibe12 yeniden diyete başladı
Haydi sende "Ya Allah Bismillah" de....
Sizi birbirinize rakip yapalım
niye hala kendime gelmiyorum bende anlamiyorum cnm
Kabulleniş heralde
büyük tuvaleti asamadik abla yapmiyor wc ye Bunaldim gercekten siz ne yaptiniz alistimi yavru? Kindergartena yollicakmisiniz? Sende kayipsin gelmiyorsun
büyüğüne de alisti cnm ama gece külot bez takiyor
Aslinda annesi kaldirsa yapicakta uykusu acilinca geri yatmiyormus

Kiz basladi bu hafta yuvaya
Bakalim tekrar kapanmazsa
Mefkurem gerçekten gel rakip olalım
hosgeldin kaderdasim ne guzel sen tekrar motive olmuşun ve benden zayifsin :)) ben 102 104 arasiyim
Mefkurem nerelerdesin??
@ekim2009 abla tatildn dönmedin mi daha?
Gelmeye calisacam cnm

Buzdolabımın buzluğu kokuttuğu için no frost olmasından kaynaklı olduğunu düşündüm dondurucumu no frost almadım ikisi farklı markalar dediğin gibi marka kaynaklı da olabilir
Selam kizlar. Dun ugrayamadim. Kocisim bobrek tasi dusuruyor oglum bronsit olmus. Hastanelerdeydik. Suan evdeyim. Dunku menumude yazamadim.
Allah şifa versin ikisine de canım geçmiş olsun
Allah kolaylık versin canım hepsini bi güne yığıp yorma kendini
Herkese hayirli günler Sabah cikip yeni geldim sayilir eve.. Cok bunaltici bi hava var.. Kahvalti yapamayincada bi güzel tikindim
Ya Cuma günü tartılacaktı küçük hanım

Hoş geldin abla 100 bandını geçmişsin dizlerinin hali daha da kötüye gitmiştir abla lütfen artık başla en çok kendin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…