- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #382.361
Ela evine döndü de abla bu defa da izne ayrıldıevine dönsen artik cnm yaa orasi yaramadi sana heralde
Sen ne guzel verdin kurtuldun cnmHoş geldin abla 100 bandını geçmişsin dizlerinin hali daha da kötüye gitmiştirabla lütfen artık başla en çok kendin için
Ben o tekniği kayinvalidem ve eltimlere gittiğimde yapıyorum. Hiç bisiyi beceremiyormus gibi davranıp siz çok güzel yapıyorsunuz diye onları şoşartıp kendimi sorumluluktan kurtariyorumBi işe yarasınlar değil mi benim de var öyle yapmasını bildiğim fakat bilmiyormuş gibi davranıp ona yıktığım işler
Döndüğünü kaçırmışım :)Ela evine döndü de abla bu defa da izne ayrıldı
Kesinlikle KaptanımBelkide istiflemeyi bıraksak, herşeyi mevsiminde tüketsek hiç kilo sorunumuz olmayacak :))
Zevk meselesi kuzum salon koltuklarım ve yatak odası başlığım pembe ama bir rengi birden fazla odada görmek içimi baydı pembe değil farklı bi renk de olsa aynı hissederdim
Birçok şeyim benim de beyaz
Hadi kolay gelsin pazardan patlıcan alıp karnıyarık yap diyeceğim ama sıcak havalarda çok yağlı yemek yiyemem ben hayatta
Kesinlikle kızlar çalışırken ben çok daha düzenli tertipliydim ev hanımlarını şimdi çok iyi anlıyorum
Katılıyorumkarantinanın ilk zamanları dondurucuda hava boşluğu bile bırakmamıştım
Evet haklısın ama şimdi gelmek istemiyorsa her ikisi de haksızlık doğmaz mı diye düşünüyorum
Sonunda benim kan grubumdan biri
bende dikkatli beslendiğim zamanlar aynı şekil fırınlıyorum gayet hafif ve lezzetli oluyorKarnıyarığı kızartmadan yapıyorum, şeklini verip üzerine fırça ile biraz yağ sürüp fırında öldürüyorum, sonra içini ve sosunu koyup tencere de pişiriyorum, kızartma kadar olmasa da lezzetli oluyor, bu şekilde içini doldurmadan buzluğa da atıyorum, bak karnıyarık iyi fikir çok yaşa sennn
benn
özellkle poğaça hep atarım kızım için çıkarınca mis gibi yumuşacık oluyorBen de atıyorumözellikle kurabiye fırından yeni çıkmış gibi oluyor, poğaça da öyle
Ooo MaşallahPazardan geldiiiiiimmmm ;
Elimde kavanoz olacak 7,5 kg domates
Ayıklanıp buzluğa girecek 2 kg barbunya
Domatesle hafif öldürüp kaldırılacak 2 kg fasulye
Yine ayıklanıp doğranacak 1 kg kıl biber
Yoğurt yapılacak 3 lt süt
Yıkanacak abidik gubidik bir sürü sebze ve meyva var, kendime Allahtan yardım dileyip mutfağa dalıyorum
canim yakinda buzluga kendimizi bile koyabilirizya kızlar bir şey soracağım. böyle kışlık hazırlıklardan bir şey anlamıyorum. bu yeşil ve kapya biberleri doğrayıp poşetleyip mi koyuyorsunuz buzluğa. haşlama felan yapıyor musunuz. ve buzlukta kaç ay duruyor. buzluktan çıkardığımda direkt yemeklere ilave edebiliyorum sanırım ? öğretin beni
Çok karıştırma bu buzluk işini, destanlar yazarım bak depresyona girersin :))))))
Biberleri doğra poşetle at buzluğa, kaptırma kendini, sonra bir bakıyorsun her şeyi donduruyorsun :))))
acaba ne isler yapacaksin meraklandirdin biziBugün çocukları kocaya bırakıp illegal işlere el atacağım
Temizlik hayalim de yarına kaldı artık.
Akşamleyin baharatlıkları boşaltıp bulaşık makinesine atarım, kısa günün kârı olsun
gecmis olsun canim. İns hemen iyilesirlerSelam kizlar. Dun ugrayamadim. Kocisim bobrek tasi dusuruyor oglum bronsit olmus. Hastanelerdeydik. Suan evdeyim. Dunku menumude yazamadim.
hay masallah canim. Kolay gelsin bereketli olsunPazardan geldiiiiiimmmm ;
Elimde kavanoz olacak 7,5 kg domates
Ayıklanıp buzluğa girecek 2 kg barbunya
Domatesle hafif öldürüp kaldırılacak 2 kg fasulye
Yine ayıklanıp doğranacak 1 kg kıl biber
Yoğurt yapılacak 3 lt süt
Yıkanacak abidik gubidik bir sürü sebze ve meyva var, kendime Allahtan yardım dileyip mutfağa dalıyorum
kiz bugun persembeHerkese hayirli günler Sabah cikip yeni geldim sayilir eve.. Cok bunaltici bi hava var.. Kahvalti yapamayincada bi güzel tikindim
Hay cok yasa emi ne guldummmBen o tekniği kayinvalidem ve eltimlere gittiğimde yapıyorum. Hiç bisiyi beceremiyormus gibi davranıp siz çok güzel yapıyorsunuz diye onları şoşartıp kendimi sorumluluktan kurtariyorum
Aynen poğaça çok pratik oluyorbende dikkatli beslendiğim zamanlar aynı şekil fırınlıyorum gayet hafif ve lezzetli oluyor
benn ☺
özellkle poğaça hep atarım kızım için çıkarınca mis gibi yumuşacık oluyor ☺ Kurabıye yedim güzeldi ama buzlukta denemedım nasılsa şipşak kolay oluyor diye
guzel menu olmus canim12.08.2020
11:00
2 küçük çavdar ekmeklı tost
14:00
1 şeftali
16:00
tarcınlı sut
17:30
6 yk ıspanak
su 2.5lt
spor 1 saat tempolu yuruyus U UcanSupurge
oglenki ekmek olmasaymis guzelmis bence canim12 Ağustos 2020
Kahvaltı 09:30
1 yumurta
1/2 dilim peynir
2 ceviz
2 dilim ekmek
Çay
Öğlen 14:30
4 ızgara köfte
2 dilim domates
1 dilim ekmek
Akşam 18:30
5 yk sebzeli bulgur pilavı
3 yk yoğurt
Su 2 lt
Spor yok
fasulye sislik yapmaz ins yarin tartiya canim. Pnun disinda guzel menu13 AĞUSTOS PERŞEMBE
12:30
yarım kase düğün çorbası
4 yk kuru fasulye
cacık
16:15
salata ve 1 yk kadar kırmızı pancar
20:00
bir kupa filte kahve
şimdiden yazayım dedim yiyeceklerim belli zaten :)
Pisirmeden hic denemedim oyle canim. Genelde pisirip kaldiriyorum bende. Dedigin gibi pratik oluyorAynen poğaça çok pratik oluyorkurabiyeyi pişirmeden atınca da çok güzel oluyor. Hamura şekil verip atıyorum buzluğa, buzluktan çıkarıp bekletmeden direkt fırına atıyorum ağızda dağılıyor öyle pişirince
Ev dr na gittim cnm şu anda ameliyati onermem dediMefkurem ablacim hosgeldin.
3 rakamli kilolar sana yakismamis hemen kurtulaaksin eminim.
Gel artik daaa buralara.
Dizin icin baska bir doktora gidecegini soylemistin yanlis hatirlamiyorsam gidemedinmi faydasimi olmadi
Pahali bir ilacmiki yazdirmaya vaktin yoksa oyle alsan eczaneden. İhmal etme abla o agriyla calisiyorsun birde.Ev dr na gittim cnm şu anda ameliyati onermem dedi
Onceki dr un yazdigi agri hapini almamistim
Onu kullan iltihabada iyi gelir dedi
Recetenin günü gecmis alamadim tekrar gidip yazdirmam lazim
Bisiklet hareketi yap dedi ama bukemiyorum
Simdi tam babaanne oldum
Bi 15 - 20 kilo versem eminim cok iyi gelecekinsallah yarin tartilip baslicam cnm
Kuzenimin sözü vardı Kalabalık olacaktı onun için önceden hazırladım buzluğa attım hepsini canım günü gelince de çıkarıp pişirdim. Şimdi de yaptığımın bir kısmını buzluğa atıyorum misafirim geleceği zaman elimin altında hazır oluyor çıkarıp atıyorum fırınaPisirmeden hic denemedim oyle canim. Genelde pisirip kaldiriyorum bende. Dedigin gibi pratik oluyor
Yok parasindan degil, receteli olmayinca yüksek dozajlisini vermiyolarPahali bir ilacmiki yazdirmaya vaktin yoksa oyle alsan eczaneden. İhmal etme abla o agriyla calisiyorsun birde.
Sen bi baslasan zaten ilk 2 yada 3 hafta hizli kilo veriyorsun. Sonrasi icinde bi duzen kurarsin eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?