Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hoş geldin abla 100 bandını geçmişsin dizlerinin hali daha da kötüye gitmiştir abla lütfen artık başla en çok kendin için
Sen ne guzel verdin kurtuldun cnm
Sakın geri alayim deme

Yaa aslinda 3 ay kendimi sıksam baya bi hafiflerim
Yarin tartilip, karbona dur demem lazim

Bi işe yarasınlar değil mi benim de var öyle yapmasını bildiğim fakat bilmiyormuş gibi davranıp ona yıktığım işler
Ben o tekniği kayinvalidem ve eltimlere gittiğimde yapıyorum. Hiç bisiyi beceremiyormus gibi davranıp siz çok güzel yapıyorsunuz diye onları şoşartıp kendimi sorumluluktan kurtariyorum

bende dikkatli beslendiğim zamanlar aynı şekil fırınlıyorum gayet hafif ve lezzetli oluyor
Takımın kan grubu skalasını çıkarayım en iyisi.

Bir kişi daha vardı AB olan, sanırım @ela_2019 idi
benn
Ben de atıyorum özellikle kurabiye fırından yeni çıkmış gibi oluyor, poğaça da öyle
özellkle poğaça hep atarım kızım için çıkarınca mis gibi yumuşacık oluyor Kurabıye yedim güzeldi ama buzlukta denemedım nasılsa şipşak kolay oluyor diye

Ooo Maşallah kolay gelsin Canım

Merhabalar canlar.
3 kilo kadar dolmalik biberim vardi ayikladim buzliga aticam ins.
Biraz da patlican kizarttim firinda o var kalkavak bizliga.
Onun disindada mutfak dolaplarimin iclerini sildim bi yandan da dislari kaldi minnosumu uyutup dislarini silecegim ins.
Sonrada mutfak cami ve perdesinide halledersem bugunluk is kapasitemi doldurmus olurum.
En zor yerin temizloginden basladim ins geriside gelir.

canim yakinda buzluga kendimizi bile koyabiliriz o derece yani neredeyse hersey konuyor. Biberi arkadaslar demis zaten. Baska merak ettiklerin olursa sorarsin cevaplariz.
Domateside ayni sekilde dograyip kaldiririm ben direk yemege atarak kullanirim.
Çok karıştırma bu buzluk işini, destanlar yazarım bak depresyona girersin :))))))
Biberleri doğra poşetle at buzluğa, kaptırma kendini, sonra bir bakıyorsun her şeyi donduruyorsun :))))
gercekten oyle
acaba ne isler yapacaksin meraklandirdin bizi

Selam kizlar. Dun ugrayamadim. Kocisim bobrek tasi dusuruyor oglum bronsit olmus. Hastanelerdeydik. Suan evdeyim. Dunku menumude yazamadim.
gecmis olsun canim. İns hemen iyilesirler
hay masallah canim. Kolay gelsin bereketli olsun
Herkese hayirli günler Sabah cikip yeni geldim sayilir eve.. Cok bunaltici bi hava var.. Kahvalti yapamayincada bi güzel tikindim
kiz bugun persembe
Yarin tartini meraklardayim
Ben o tekniği kayinvalidem ve eltimlere gittiğimde yapıyorum. Hiç bisiyi beceremiyormus gibi davranıp siz çok güzel yapıyorsunuz diye onları şoşartıp kendimi sorumluluktan kurtariyorum
Hay cok yasa emi ne guldummm
Ama iyi taktik yillardir kv ve eltimin biri uyguluyor gayet basarililarbana ve diger eltime

Aynen poğaça çok pratik oluyor kurabiyeyi pişirmeden atınca da çok güzel oluyor. Hamura şekil verip atıyorum buzluğa, buzluktan çıkarıp bekletmeden direkt fırına atıyorum ağızda dağılıyor öyle pişirince

12.08.2020

11:00

2 küçük çavdar ekmeklı tost

14:00
1 şeftali

16:00
tarcınlı sut

17:30
6 yk ıspanak

su 2.5lt
spor 1 saat tempolu yuruyus U UcanSupurge
guzel menu olmus canim
12 Ağustos 2020

Kahvaltı 09:30

1 yumurta
1/2 dilim peynir
2 ceviz
2 dilim ekmek
Çay

Öğlen 14:30

4 ızgara köfte
2 dilim domates
1 dilim ekmek

Akşam 18:30

5 yk sebzeli bulgur pilavı
3 yk yoğurt

Su 2 lt
Spor yok
oglenki ekmek olmasaymis guzelmis bence canim
13 AĞUSTOS PERŞEMBE

12:30

yarım kase düğün çorbası
4 yk kuru fasulye
cacık

16:15
salata ve 1 yk kadar kırmızı pancar

20:00
bir kupa filte kahve

şimdiden yazayım dedim yiyeceklerim belli zaten :)
fasulye sislik yapmaz ins yarin tartiya canim. Pnun disinda guzel menu
Pisirmeden hic denemedim oyle canim. Genelde pisirip kaldiriyorum bende. Dedigin gibi pratik oluyor

Mefkurem ablacim hosgeldin.
3 rakamli kilolar sana yakismamis hemen kurtulaaksin eminim.
Gel artik daaa buralara.

Dizin icin baska bir doktora gidecegini soylemistin yanlis hatirlamiyorsam gidemedinmi faydasimi olmadi
Ev dr na gittim cnm şu anda ameliyati onermem dedi
Onceki dr un yazdigi agri hapini almamistim
Onu kullan iltihabada iyi gelir dedi
Recetenin günü gecmis alamadim tekrar gidip yazdirmam lazim
Bisiklet hareketi yap dedi ama bukemiyorum
Simdi tam babaanne oldum

Bi 15 - 20 kilo versem eminim cok iyi gelecek insallah yarin tartilip baslicam cnm

Pahali bir ilacmiki yazdirmaya vaktin yoksa oyle alsan eczaneden. İhmal etme abla o agriyla calisiyorsun birde.
Sen bi baslasan zaten ilk 2 yada 3 hafta hizli kilo veriyorsun. Sonrasi icinde bi duzen kurarsin eminim

Pisirmeden hic denemedim oyle canim. Genelde pisirip kaldiriyorum bende. Dedigin gibi pratik oluyor
Kuzenimin sözü vardı Kalabalık olacaktı onun için önceden hazırladım buzluğa attım hepsini canım günü gelince de çıkarıp pişirdim. Şimdi de yaptığımın bir kısmını buzluğa atıyorum misafirim geleceği zaman elimin altında hazır oluyor çıkarıp atıyorum fırına

Pahali bir ilacmiki yazdirmaya vaktin yoksa oyle alsan eczaneden. İhmal etme abla o agriyla calisiyorsun birde.
Sen bi baslasan zaten ilk 2 yada 3 hafta hizli kilo veriyorsun. Sonrasi icinde bi duzen kurarsin eminim
Yok parasindan degil, receteli olmayinca yüksek dozajlisini vermiyolar
Dr 800 luk yazmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…