- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #382.381
Ben ceee demeden sende firtina gibi mezun olmuşun cnmKuzenimin sözü vardı Kalabalık olacaktı onun için önceden hazırladım buzluğa attım hepsini canım günü gelince de çıkarıp pişirdim. Şimdi de yaptığımın bir kısmını buzluğa atıyorum misafirim geleceği zaman elimin altında hazır oluyor çıkarıp atıyorum fırına
Sorma abla yine ve yeniden
Çok iyi ya 6 yıldır kullanıyorum bu dolabı ama işe başladığımda araştırıp iyi bir şeyler bakacağımBen de atıyorumözellikle kurabiye fırından yeni çıkmış gibi oluyor, poğaça da öyle
Selam tombişim abloşum minnoş kuşumBenimki A pozitif
Bana niye ısındınki
iste isin sikintisi hazirda bulununca aklinin bir kosesi hep o kurabiyede oluyorKuzenimin sözü vardı Kalabalık olacaktı onun için önceden hazırladım buzluğa attım hepsini canım günü gelince de çıkarıp pişirdim. Şimdi de yaptığımın bir kısmını buzluğa atıyorum misafirim geleceği zaman elimin altında hazır oluyor çıkarıp atıyorum fırına
anladim abla.Yok parasindan degil, receteli olmayinca yüksek dozajlisini vermiyolar
Dr 800 luk yazmisti
Teşekkür ederim canımBen ceee demeden sende firtina gibi mezun olmuşun cnmcok tebrikler
Pişmediği sürece sıkıntı yok benim içiniste isin sikintisi hazirda bulununca aklinin bir kosesi hep o kurabiyede oluyor
Bakiyomda Sende tombiş olma yolunda ilerliyosunSelam tombişim abloşum minnoş kuşum
olsun duuuSorma abla yine ve yeniden
Kizin ailesiylede tanistik :) haftaya belki ben cagiracam onlarianladim abla.
O zaman bi sekilde yazdiracaksin .
E yeniden kv olmuyormusun en son oglun gelin adayiyla tanistirmisti seni ilerleme yommu
Ooo masallah hakkinizda hayirlisi olsun abla.Kizin ailesiylede tanistik :) haftaya belki ben cagiracam onlari
İns abla bu hafta biraz dikkat ettim ama daha tam anlamiyla degil.olsun duuu
Sende baslayinca istikrarli gidersen guzel veriyosun cnm
Yeterince yedik doyduk diyelim :))
disardan görünüş iyi gibiler cnm tabi içine girmeyince belli olmazOoo masallah hakkinizda hayirlisi olsun abla.
Nasil sevdinmi dunur adaylarini.
Yarin tam olarak basliyalim insallahİns abla bu hafta biraz dikkat ettim ama daha tam anlamiyla degil.
Olacak ins
Ayy ablacım çok sukur ıyıyım sen nasılsın artık pek gelemiyorsun
cok sükür siz atlatmissiniz darisi bize insallahbüyüğüne de alisti cnm ama gece külot bez takiyor
Aslinda annesi kaldirsa yapicakta uykusu acilinca geri yatmiyormus
Kiz basladi bu hafta yuvaya
Bakalim tekrar kapanmazsa
ben tartiyla yüzlesmeden sanirim kendime gelemicemYa Cuma günü tartılacaktı küçük hanım
oh darisi diger yerlere insMerhabalar canlar.
3 kilo kadar dolmalik biberim vardi ayikladim buzliga aticam ins.
Biraz da patlican kizarttim firinda o var kalkavak bizliga.
Onun disindada mutfak dolaplarimin iclerini sildim bi yandan da dislari kaldi minnosumu uyutup dislarini silecegim ins.
Sonrada mutfak cami ve perdesinide halledersem bugunluk is kapasitemi doldurmus olurum.
En zor yerin temizloginden basladim ins geriside gelir.
Bende Merak ediyorum canim tartilayimda kafama dang edip kendime geleyimkiz bugun persembe
Yarin tartini meraklardayim
Yeni arkadaslar hepiniz 9.takim ailesine hosgeldiniz
Ben Zühal takimin en eski müdavimiyım
Burda hedefime ulasmistim ama koruyamadim
Sonrada gel gitlerle bi istikrar sagliyamadim
48 yasinda almanyada yasiyorum, 3 cocuk 2 torun var, calisiyorum
Zamanla tanisip kaynasiriz
ah ah ben de anlasam şu kışlık işlerinden ne güzel olurdu hiç yapmadım yapılırken de görmedim aileden ayrı olduğum için heveslenmedim de çok pişmanım
şimdi teyzem sağolsun kışlığını yaparız dedi, ondan öğrenmeye çalışıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?