- Konu Sahibi Handandandan
-
- #382.401
Aynen abla üç ay nSen ne guzel verdin kurtuldun cnm
Sakın geri alayim deme
Yaa aslinda 3 ay kendimi sıksam baya bi hafiflerim
Yarin tartilip, karbona dur demem lazim
çok bilmek değil bildiğini belli etmek hataBen o tekniği kayinvalidem ve eltimlere gittiğimde yapıyorum. Hiç bisiyi beceremiyormus gibi davranıp siz çok güzel yapıyorsunuz diye onları şoşartıp kendimi sorumluluktan kurtariyorum
Benim balkonda ya bir şey olacağını sanmıyorum ama senin bahçe yağmuru karı çabuk yıpratabilir dediğin gibi ablaDöndüğünü kaçırmışım :)
Bu arada suni çimde güzel oldu
Bakalim bozulmazsa :))
Vücudun direnç gösteriyor birkaç gün sabret bence canımmerhaba kızlar sabhtan beri kafama takılan acaba bir profesyonel yardım alıp almamam gerektiği. şu kırılamayn kilo vs çok yordu beni açıkçası
Daha ne olsun çok bile yapmışsınMerhabalar canlar.
3 kilo kadar dolmalik biberim vardi ayikladim buzliga aticam ins.
Biraz da patlican kizarttim firinda o var kalkavak bizliga.
Onun disindada mutfak dolaplarimin iclerini sildim bi yandan da dislari kaldi minnosumu uyutup dislarini silecegim ins.
Sonrada mutfak cami ve perdesinide halledersem bugunluk is kapasitemi doldurmus olurum.
En zor yerin temizloginden basladim ins geriside gelir.
Bir iki mesajlık uğradım kaçıyorum kızlar, domatesler bitti, barbunyalar tamam, sırtım çok ağrıdı bir sigara molası verdim, daha yemekte yemedim açlıktan ölüyorum, şimdi dönüyorum mutfağa
Kolay gelsin Size insMüsaadenizle birkaç saat sarma yapacağım tabi boynumdaki fıtıklar ve düzleşme ne kadar izin verirse haydi görüşürüz
Pişşt çaktırmaBakiyomda Sende tombiş olma yolunda ilerliyosun
Bakalım canım bir kaç gün sabredeceğim önümüzdeki hafta da bitsin bakalımAynen abla üç ay n
çok bilmek değil bildiğini belli etmek hata
Benim balkonda ya bir şey olacağını sanmıyorum ama senin bahçe yağmuru karı çabuk yıpratabilir dediğin gibi abla
Vücudun direnç gösteriyor birkaç gün sabret bence canım
Daha ne olsun çok bile yapmışsın
Çok sağol canım şimdi gideceğim pazaraBir zorluk yok yapmakta, ben sana anlatırım buradan, pazara çıkman yeterli
Barbunya al mesela ayıkla buzluk poşetlerine pişireceğin kadar doldur at buzluğa. Çiğden kabak, her türlü biber koyabilirsin, vişne ayıklayıp koyabilirsin. Ben domatesi konserve yapıyorum çok kullanıyorum çünkü, 50 kavanozdan aşağı yetmiyor ama bildiğim kadarıyla sen tek yaşıyorsun onu da buzluk poşetlerine doğrayıp dondurabilirsin. Mevsim meyvelerinden birer kilo reçel yapabilirsin, tarif veririm az şekerli yapıyorum. Mısır koyabilirsin buzluğa, diyet yaparken iyi bir ara öğün oluyor. Sen niyetine gir hepimiz tarif ederiz❤
Bi an önce gitsin kilolar diye biraz sıktım kendimi
fena degil cnm :) iyi diyelim iyi olalimAyy ablacım çok sukur ıyıyım sen nasılsın artık pek gelemiyorsun
Saglıgın nasıl
en fazla 57 gelirsinben tartiyla yüzlesmeden sanirim kendime gelemicemyarin büyük gün Benim icin
Teşekkür ederim cnmSitede eski takımda yeniyim, böyle sıcak birini görmek, tanışmak ne güzel, hoşgeldiniz
sarma olmadan olmuyormu tatlicim, bak ben yapmiyorumMüsaadenizle birkaç saat sarma yapacağım tabi boynumdaki fıtıklar ve düzleşme ne kadar izin verirse haydi görüşürüz
Menulerini bilmedigim icin yorum yapamiyorum cnmBakalım canım bir kaç gün sabredeceğim önümüzdeki hafta da bitsin bakalım
Neler yaptin cnmBi an önce gitsin kilolar diye biraz sıktım kendimiteşekkür ederim canım ❤
Yolculuk nereye tatlimslm kizlar
yarin erkenden yola cikacaz bizde tatile gidiyoruz.simdi.hazirlik yapiyorum
cikmadan tartilirim bildirim yaparim
pazartesi donucez
ara ara girmeye calisirim girsat buldukca
Gizli gizli bakiyodum
Aralikli oruca baslamicakmiydin kedicik :)Pişşt çaktırma
insallah Ama sanmiyorum göbüsledim birazen fazla 57 gelirsin
tuhaflik yok canimYa kızlar bende mi bi tuhaflık var yoksa kendimi anlatamıyor muyum
Eşime watssup tan yazdım bugün çok yoğun gelirken bizim ızgaracıdan iki porsiyon köfte alır mısın akşama yemeğimiz yok diye, cevap ; et aldım aşkım geliyorum kavurursun yeriz ben beklerim, temiz temiz evimizden yeriz
Beklersin de benim yemek yapacak halim mi kalmış, zaten yemeyiz dışarıdan üç ayda bir falan olur böyle, adam et aldım geliyorum yazmış ya, fıtıklarım beynime hopladı inanamıyorum ya
A.selam canim simdiden hayirli yolculuklarslm kizlar
yarin erkenden yola cikacaz bizde tatile gidiyoruz.simdi.hazirlik yapiyorum
cikmadan tartilirim bildirim yaparim
pazartesi donucez
ara ara girmeye calisirim girsat buldukca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?