- Konu Sahibi Handandandan
-
- #38.241
bu kadar kiloyu spor yaparakmı yoksa diyetlemi verdiniz senin kemik yapın ince gibi görünüyor ben çok iri kemikliyim
Selam kızlar
Bugün havuza gittim, bronzlaşalım iyice :)
Dün 63.1 kiloydum, bu sabah 62.6 çıktım. Bakalım yarın nolucak...
MENÜM:
SABAH: 1 elma + 1 cappucino
ÖĞLE: 1 elma
AKŞAM: 1 cappucino + kocaman bi tabak tavuklu salata
2 LİTRE SIVI
30 DAKİKA SPOR
günaydın fıstıklar prensesler
ben yokken güzel kaynatmışsınız bakim.
sibelcim hakkaten misafirle diyet yapmak zor iş.allah kolaylık versin. şu isveçi ben de mi denesem ne?? aslında onu kışın yapmak daha kolay oluyor. havuç ıspanak falan var o diyette.
ben çok kötü durumdayım sibelcim. bana da bi kurtuluş bul. bu kısır döngüden kurtulmam lazım
hergün 1 ssat yürüyüş yapıyorum beslanmede ise abartmadan yiyorum. ama hiç kilo veremiyorum. 1 gün yürüyüşü bıraksam k400- 500 gr alıyorum. yani sporu kilomu korumak için yapıyorum sanki. vücudum bana ihanet ediyor. zıvanadan çıkmış gibi.aslında benim ciddi bir danışmana ihtiyacım var.şu an durumu anlatırken de durumu farketmiş oluyorum.
kaptan boş yerimiz varmı birini çagırdım gelsinmi
VALLA BEN BİLE SIKILDIM SENİN ŞU USTALARDANAOFF YA BU SICAKTADA HİÇ ÇEKİLMEZ, insan evde rahat bişeyler giyip oturmak ister, adamlar varkende olmuyor tabi.slm kızlar bu hafta hiç spor yapamadım kilom 93.8
şu dogalgazcılar yüzünden evden çıkamadım
dün 1 saat evde dolandılar bugün yine geliceklermiş sonunda dayak yicek bunlar benden
Selamlar kızlar, bu hafta diyet açısından benim için iyiydi diyebilirim, sürekli bu düzeni tutturabilirsem süper olur, hem şu sıralar kilo vermek hem de kilomu korumak için. Kaçamaklarımda oldu ama eskisi gibi midem bulanana kadar yemedim.1 dondurma, kandil simidi, sabah poğaça gibi kaçamaklarım oldu bu hafta ama sabah poğaça yediysem mesela yarım saatte yürüyüş yaptım kaçamaklarımı sabah ve öğlen yapmaya çalıştım çok şükür 900 gr vermişim,
Geçen hafta: 68.3
Bu hafta: 67.4
slm kızlar 2 gündür helak oldum paşam yine ateşlendi ama ne ateş duş ilaç hiçbişey kar etmediişyerinde izinler çok kıymetli olduğu için geldim mecburen canım sıkkın moralim bozuk nerdeyse 1 aydır da ö..z gibi yiyorum,3-4 gündür wc yolunu unuttum hiçbişey kar etmiyo kayısı çayı vs vs ve sonuç olarak 65,5 kg yim
VALLA BEN BİLE SIKILDIM SENİN ŞU USTALARDANAOFF YA BU SICAKTADA HİÇ ÇEKİLMEZ, insan evde rahat bişeyler giyip oturmak ister, adamlar varkende olmuyor tabi.
ayy maşallah canım darısı başıma inşallah bende o rakamlara inicem gaz geldi bak şimdi bana
Selamlar kızlar, bu hafta diyet açısından benim için iyiydi diyebilirim, sürekli bu düzeni tutturabilirsem süper olur, hem şu sıralar kilo vermek hem de kilomu korumak için. Kaçamaklarımda oldu ama eskisi gibi midem bulanana kadar yemedim.1 dondurma, kandil simidi, sabah poğaça gibi kaçamaklarım oldu bu hafta ama sabah poğaça yediysem mesela yarım saatte yürüyüş yaptım kaçamaklarımı sabah ve öğlen yapmaya çalıştım çok şükür 900 gr vermişim,
Geçen hafta: 68.3
Bu hafta: 67.4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?