Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bu kadar kiloyu spor yaparakmı yoksa diyetlemi verdiniz senin kemik yapın ince gibi görünüyor ben çok iri kemikliyim

canım kemiklerin ne kadar iri olursa olsun..şöyle düşün herkesin iskeleti zayıftır...bi 55 kilo falan olda bak bakalım kemiklerin irimi değil mi? çok fit ve çok hoş bir bayan olursun o günleri düşünerek diyet yap bence..ve herşeyden önemlisi spor..spor olmadan kilo versen bile bir anlamı olmaz..önemli olan sıkı ve güzel bir vücut

Selam kızlar

Bugün havuza gittim, bronzlaşalım iyice :)

Dün 63.1 kiloydum, bu sabah 62.6 çıktım. Bakalım yarın nolucak...

MENÜM:

SABAH: 1 elma + 1 cappucino

ÖĞLE: 1 elma

AKŞAM: 1 cappucino + kocaman bi tabak tavuklu salata

2 LİTRE SIVI

30 DAKİKA SPOR

Son düzenleme:

YUH BANA gece 25 tane kiraz yedim + 1 nektarin

Yarın sabah tartıda 62.5 gibi bir şey çıkarım gibi geçiyor içimden :)

Son düzenleme:
Günaydınnnnn, herkese hayırlı cumalar,
Neyseki sabah tartıda geçen haftaya göre iyi bir sonuç gördüm -400 gr vermişim 63,2 kg olmuşum.
Ah ah aslında ben 62 leri görmüş bir insan olarak bu kilolar benim için çok fena ama tatil beni yoldan çıkartmış, zarardan kardayım artık ne diyim. tam gaz devam ediyorum ALlah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

slm kızlar bu hafta hiç spor yapamadım kilom 93.8
şu dogalgazcılar yüzünden evden çıkamadım
dün 1 saat evde dolandılar bugün yine geliceklermiş sonunda dayak yicek bunlar benden

Ahh cnmm topıkcene bı motıveye ıhtıyacımız var ama nasıl bende tıkandım valla cıktıkca yukarılara cıkıyorum ve kendımı durduramıyorum pzt ole bole bı dıyetle gelmıycem ıyı ızleyın benı ! Neden pzt cunku maasımı alıyorum alıs verıs yapmam lazımmm....

kaptan boş yerimiz varmı birini çagırdım gelsinmi

War abla bol payşasımlı bol motıvelı uyelere ıhtıyacımız varrr

slm kızlar bu hafta hiç spor yapamadım kilom 93.8
şu dogalgazcılar yüzünden evden çıkamadım
dün 1 saat evde dolandılar bugün yine geliceklermiş sonunda dayak yicek bunlar benden
VALLA BEN BİLE SIKILDIM SENİN ŞU USTALARDANAOFF YA BU SICAKTADA HİÇ ÇEKİLMEZ, insan evde rahat bişeyler giyip oturmak ister, adamlar varkende olmuyor tabi.
Selam kızlar
Şükürler olsun 61li rakamları gördüm :)

Eki Görüntüle 458991

ayy maşallah canım darısı başıma inşallah bende o rakamlara inicem gaz geldi bak şimdi bana

Selamlar kızlar, bu hafta diyet açısından benim için iyiydi diyebilirim, sürekli bu düzeni tutturabilirsem süper olur, hem şu sıralar kilo vermek hem de kilomu korumak için. Kaçamaklarımda oldu ama eskisi gibi midem bulanana kadar yemedim.1 dondurma, kandil simidi, sabah poğaça gibi kaçamaklarım oldu bu hafta ama sabah poğaça yediysem mesela yarım saatte yürüyüş yaptım kaçamaklarımı sabah ve öğlen yapmaya çalıştım çok şükür 900 gr vermişim,

Geçen hafta: 68.3
Bu hafta: 67.4

vaooovvv maşallah sana yaa süpersin gamzecim helal olsun , neyseki bende 400gr vermişim, ben işi bi sıkı tutsam gidecekte salladım hep bu sıra, ama yok yok kendimde gelişmeler görüyorum. tatil rehavetini attım üstümden veriyorum artık

dün akşam zorla baklava yedirdiler bana ...yok böyle bir ısrar ya...hemde 3 dilim...halim kötü..
neyseki sabah tartıldım 63.5 geldim geçen hafta 64 kiloydum haftaya tempolu olmam lazım yazık bana yaaa...yarım kilo da neymiş..

slm kızlar 2 gündür helak oldum paşam yine ateşlendi ama ne ateş duş ilaç hiçbişey kar etmedi işyerinde izinler çok kıymetli olduğu için geldim mecburen canım sıkkın moralim bozuk nerdeyse 1 aydır da ö..z gibi yiyorum,3-4 gündür wc yolunu unuttum hiçbişey kar etmiyo kayısı çayı vs vs ve sonuç olarak 65,5 kg yim

canım çok geçmiş olsun...Allah sağlık versin kuzucuna...wc ye çıkamıyorsan elma ye bir kaç tane ertesi gün hemen çıkarsın merak etme bağırsakları inanılmaz çalıştırıyor..

merhaba kızlar bir haftalığına kayınvalideme izmire geldim. biraz gecikti ama kilom 86.00 yani aynı. umarım burada kilo almam.

*** 9. Takım 264. Etap Sonuçları ***

Fadime02: (95,5/93,8/1,7/%1,78)
Mursh: (84/84,5/-0,5/%-0,60)
Nagieymen (65,3/65,5/-0,2/%-0,31)
Doksanaltmısdoksan(62,5/61,9/0,6/%0,48)
graphicdesigner (63,6/63,2/0,4/%0,63)
Nora (68,3/67,4/0,9/%1,32)
Yirmi (86/86/0,0/%0,00)
antsibel (64/63,5 /0,5/%0,78)

9.Takım Toplam % 0,51

İnersin tabiki, çok az kalmış zaten seninde :)

HARİKA ! Haftaya 66lı bir rakam istiyoruz senden!!!!!!!

Selammmmmm =)) ben geldim form a henüz girebildim mail ve şifre ile bir sıkıntı vardı aylardır giremedim burayı özlemişim doğrusu =)) Gelmişken sizlere de selam vermek istedimmmm =))

Bugünkü menüm:

SABAH: 1 elma + 1 kayısı

ÖĞLE: 1 cappucino + 1 tabak ton balıklı salata

ARA: 1 elma + 1 cappucino

AKŞAM: 1 tabak tavuklu salata + 2 kayısı

Bakalım yarın kaç kilo çkıcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…