Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

çok bilmek değil bildiğini belli etmek hata
Kayınvalidem ilk defa bu sene kavurmayi sen yap dedi . Aslında çok güzel kavurma yaparım ama bilmediğimi beni yönlendir yardımcı olurum anne dedim. Sonra bana düdüklü tencereye koy etleri dedi. Koyduk hasladik. Düğmeli düdüklü tencereler den korkarım biraz o yüzden kapanmasını da açmasını kayınvalideme yaptırayım dedim. Kendi tenceresi sonuçta. Düdüklü tencerenin tam havasını aldığını sanan kayınvalidem direk kapağı açınca mutfağın her yerinin kavurma ve yağ ile kaplanması bir oldu Allah'tan kayınvalideme bişi olmadı çok az eli yandı ama düdüklüdekiler çok fazla sıcak olmadığı için ucuz atlattı. Zaten etler de hiç olmamıştı kıyma gibi ufalanmışti hepsi , neyse artık yağda kavurup yedik sesini çıkarmadı kimse o kadar badireden sonra. Sanırım bı daha bana kavurma yap demez

slm kizlar
yarin erkenden yola cikacaz bizde tatile gidiyoruz.simdi.hazirlik yapiyorum
cikmadan tartilirim bildirim yaparim
pazartesi donucez
ara ara girmeye calisirim girsat buldukca
Sahiller koronayo coşturdu valla gitmeyen bi ben kaldım sanırım

Sen de fazla zalım bir gelinsin Evine yemeğe gelmiyorlar mi hiç neyi güzel yapıp yapamadığını bilmiyorlar mı bizimkiler yemeğe gelir en kötü Ramazan’da dolayısıyla yemek yapıp yapamadığımı bilirler mesela

13 AĞUSTOS PERŞEMBE

12:30

yarım kase düğün çorbası
4 yk kuru fasulye
cacık

16:15
salata ve 1 yk kadar kırmızı pancar

20:00
bir kupa filte kahve

şimdiden yazayım dedim yiyeceklerim belli zaten :)
Açız superiz
Afiyet olsun Canım, güzel bir menü olmuş
Tarçınlı yoğurt ne işe yarıyor Canım, etkili bisiyse ben de yapayım arada afiyet olsun
Süpersin Tatlım, menü harika

Gecmis olsun kötü olmus Ama anlatimin komik Allah birdaha yasatmasin

Öyle deme kız çok iyi niyetliyim aslında, hiç kırmam kayinvalidemi. Ne isterse yaparım gönlünü hoş ederim. Sadece üzerime sorumluluk almak istemiyorum, olur da kötü olursa bana kalsın istemem hiç bişi. Onlar da seviyorlar zaten öyle her şeyi kendileri yapmayi , her şeyin en iyisini bildiklerini sanmayi filan
Onlar Elazığ'da yaşıyorlar ben Van da ondan bilmiyorlar nasıl becerikli olduğumu Yoksa arkadaşlarım filan gelir , büyük davetler filan olur burda oralara koca koca tencereler de yemek hazırlar yollarım ama , bunlardan haberi yok tabi kayinvalidemin

Onu anladım da hiç evinde yemek yemediler mi ondan sordum. Ben bi kişinin evinde bir kez yemek yiyeyim anlarım mesela eli lezzetli mi yemek yapabiliyor mu. İlla ki yemeğini yemiştir evinde. Biliyordur yani. Kv ler cin gibi valla

İşleri kolayladım
Eti de pişirdim yedi
Bi yoğurt kaldı onu da yatmadan mayalarım
Sabahtan beri açtım doğru dürüst yemek bile yiyemedim hırsımdan bugün çok dengesiz oldu tartı öncesi hiç hoş değil , regly de olmadım sıcaktan herhalde gecikti. Çayımı aldım klimanın dibine kaçtım, valla ayaklarım sızlıyo...

Onu anladım da hiç evinde yemek yemediler mi ondan sordum. Ben bi kişinin evinde bir kez yemek yiyeyim anlarım mesela eli lezzetli mi yemek yapabiliyor mu. İlla ki yemeğini yemiştir evinde. Biliyordur yani. Kv ler cin gibi valla
Hmm en son 3 sene önce gelmişlerdi bize. Hatırlamıyordur belki, ama gerçi gelince de kayınvalidem durmaz ki, oğlum benim yemeklerimi ozlemistir der mutfağa girer hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…