- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #382.421
Temizlik gibisi yokMerhaba kızlar yeni oturdum
Sabah evin temizligi buzdolabi temizligi derken öğlen oldu kizcemi doyurdum
Disarda bisiklet sürmeye çıkardım eve gel dus al aksam yemeği derken bu saat oldu
Tşk ederim abla❤ sende hoşgeldin tekrarPembe Lotus kaptan yardimciligin hayirli olsun tatlim
Oooo kaptanım çok önemli işlerini hallettinmi
Aynen valla çok seviyorum her yer düzenli temiz olunca huzur buluyorumTemizlik gibisi yok
Ben de AB + yım
Başladım gibi sonra bişiler oldu gerisini hatırlamıyorumAralikli oruca baslamicakmiydin kedicik :)
Kayınvalidem ilk defa bu sene kavurmayi sen yap dedi . Aslında çok güzel kavurma yaparım ama bilmediğimi beni yönlendir yardımcı olurum anne dedim. Sonra bana düdüklü tencereye koy etleri dedi. Koyduk hasladik. Düğmeli düdüklü tencereler den korkarım biraz o yüzden kapanmasını da açmasını kayınvalideme yaptırayım dedim. Kendi tenceresi sonuçta. Düdüklü tencerenin tam havasını aldığını sanan kayınvalidem direk kapağı açınca mutfağın her yerinin kavurma ve yağ ile kaplanması bir olduçok bilmek değil bildiğini belli etmek hata
Sahiller koronayo coşturdu vallaslm kizlar
yarin erkenden yola cikacaz bizde tatile gidiyoruz.simdi.hazirlik yapiyorum
cikmadan tartilirim bildirim yaparim
pazartesi donucez
ara ara girmeye calisirim girsat buldukca
Sen de fazla zalım bir gelinsinKayınvalidem ilk defa bu sene kavurmayi sen yap dedi . Aslında çok güzel kavurma yaparım ama bilmediğimi beni yönlendir yardımcı olurum anne dedim. Sonra bana düdüklü tencereye koy etleri dedi. Koyduk hasladik. Düğmeli düdüklü tencereler den korkarım biraz o yüzden kapanmasını da açmasını kayınvalideme yaptırayım dedim. Kendi tenceresi sonuçta. Düdüklü tencerenin tam havasını aldığını sanan kayınvalidem direk kapağı açınca mutfağın her yerinin kavurma ve yağ ile kaplanması bir olduAllah'tan kayınvalideme bişi olmadı çok az eli yandı ama düdüklüdekiler çok fazla sıcak olmadığı için ucuz atlattı. Zaten etler de hiç olmamıştı kıyma gibi ufalanmışti hepsi , neyse artık yağda kavurup yedik sesini çıkarmadı kimse o kadar badireden sonra. Sanırım bı daha bana kavurma yap demez
Açız superiz13 AĞUSTOS PERŞEMBE
12:30
yarım kase düğün çorbası
4 yk kuru fasulye
cacık
16:15
salata ve 1 yk kadar kırmızı pancar
20:00
bir kupa filte kahve
şimdiden yazayım dedim yiyeceklerim belli zaten :)
Afiyet olsun Canım, güzel bir menü olmuş13 Ağustos menüm
İki dilim t.buğday
Peynir omlet
Domates,salata
Cay
öğlen yeşilcay
İki kayısı
sütlü nescafe
akşam 17:10
Bır kase yogurt
İkiküçük kıymalı biber dolma
Akşam sütlü nescafe içerim
Tarçınlı yoğurt ne işe yarıyor Canım, etkili bisiyse ben de yapayım arada13 ağustos menüm
09:30
Dükan krepi bi tane
Domates salatalık 3zeytin yeşil çay
12:00 Bi şeftali
15:00 sade kahve kabuklu fıstık kavrulmamış 6tane
17:30 Bi kase acılı mantar et sote,bol salata
20:45 gibi bi kase tarçınlı yogurt salatalik
22:00 kayısı çayı
Su 4lt Spor yok
Süpersin Tatlım, menü harikaAksam menu yorumu yapacam hemen yazip cikmam lazim inşallah bugun herkes için hafif bir menu olmuştur ❤
13 agustos
Sabah 10.30
1h yumurta 1k peynir 2 cery domates 1 salatalik 1b kahve
Ara
3 ceviz 1 elma
Akşam 17.30
Yogurtlu brokoli
3lt su
60 dk yürüyüş
Tarçın süt ürünleriyle tüketilince tatlı isteğini keser canımTarçınlı yoğurt ne işe yarıyor Canım, etkili bisiyse ben de yapayım aradaafiyet olsun
Gecmis olsun kötü olmus Ama anlatimin komikKayınvalidem ilk defa bu sene kavurmayi sen yap dedi . Aslında çok güzel kavurma yaparım ama bilmediğimi beni yönlendir yardımcı olurum anne dedim. Sonra bana düdüklü tencereye koy etleri dedi. Koyduk hasladik. Düğmeli düdüklü tencereler den korkarım biraz o yüzden kapanmasını da açmasını kayınvalideme yaptırayım dedim. Kendi tenceresi sonuçta. Düdüklü tencerenin tam havasını aldığını sanan kayınvalidem direk kapağı açınca mutfağın her yerinin kavurma ve yağ ile kaplanması bir olduAllah'tan kayınvalideme bişi olmadı çok az eli yandı ama düdüklüdekiler çok fazla sıcak olmadığı için ucuz atlattı. Zaten etler de hiç olmamıştı kıyma gibi ufalanmışti hepsi , neyse artık yağda kavurup yedik sesini çıkarmadı kimse o kadar badireden sonra. Sanırım bı daha bana kavurma yap demez
Öyle deme kız çok iyi niyetliyim aslında, hiç kırmam kayinvalidemi. Ne isterse yaparım gönlünü hoş ederim. Sadece üzerime sorumluluk almak istemiyorum, olur da kötü olursa bana kalsın istemem hiç bişi. Onlar da seviyorlar zaten öyle her şeyi kendileri yapmayi , her şeyin en iyisini bildiklerini sanmayi filanSen de fazla zalım bir gelinsinEvine yemeğe gelmiyorlar mi hiç neyi güzel yapıp yapamadığını bilmiyorlar mı bizimkiler yemeğe gelir en kötü Ramazan’da dolayısıyla yemek yapıp yapamadığımı bilirler mesela
Amin , vallahi ödüm koptu bişi olacak diye de çok şükür bişi olmadıGecmis olsun kötü olmus Ama anlatimin komikAllah birdaha yasatmasin
Onu anladım da hiç evinde yemek yemediler mi ondan sordum. Ben bi kişinin evinde bir kez yemek yiyeyim anlarım mesela eli lezzetli mi yemek yapabiliyor mu. İlla ki yemeğini yemiştir evinde. Biliyordur yani. Kv ler cin gibi vallaÖyle deme kız çok iyi niyetliyim aslında, hiç kırmam kayinvalidemi. Ne isterse yaparım gönlünü hoş ederim. Sadece üzerime sorumluluk almak istemiyorum, olur da kötü olursa bana kalsın istemem hiç bişi. Onlar da seviyorlar zaten öyle her şeyi kendileri yapmayi , her şeyin en iyisini bildiklerini sanmayi filan
Onlar Elazığ'da yaşıyorlar ben Van da ondan bilmiyorlar nasıl becerikli olduğumuYoksa arkadaşlarım filan gelir , büyük davetler filan olur burda oralara koca koca tencereler de yemek hazırlar yollarım ama , bunlardan haberi yok tabi kayinvalidemin
Hmm en son 3 sene önce gelmişlerdi bize. Hatırlamıyordur belki, ama gerçi gelince de kayınvalidem durmaz ki, oğlum benim yemeklerimi ozlemistir der mutfağa girer hepOnu anladım da hiç evinde yemek yemediler mi ondan sordum. Ben bi kişinin evinde bir kez yemek yiyeyim anlarım mesela eli lezzetli mi yemek yapabiliyor mu. İlla ki yemeğini yemiştir evinde. Biliyordur yani. Kv ler cin gibi valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?