Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

disardan görünüş iyi gibiler cnm tabi içine girmeyince belli olmaz

Yarin tam olarak basliyalim insallah
ins iyilerdir abla. İyi anlasirsiniz . ailelerin anlasmasi evliliklerde onemli etken.

İns abla yarin bismillah diyelim
evet canim yarin yatak odasi var sirada. Oda oda yapmaya karar verdim yoksa hic yapamayacagim
iyi oldu canim mutfaga girdikce icim aciliyor simdiperdenin yeni yikanmis kokusu mest ediyor beni
yok canim tuhaflik sende degil sen gayet mantikli anlatmissin
Ama erkek kafasi kendi istedigi gibi anlamis.
Ama son cumlenede gulmeden edemedim kusura bakma canim
slm kizlar
yarin erkenden yola cikacaz bizde tatile gidiyoruz.simdi.hazirlik yapiyorum
cikmadan tartilirim bildirim yaparim
pazartesi donucez
ara ara girmeye calisirim girsat buldukca
iyi gezmler canim. Aman dikkatli olun
ya guldum valla anlatisina
Allahtan bisey olmamis kvne.
Duduklu tehlikeli is.

Evine en son 3 yıl evvel gelen kv ye iyi ol zaten canım
Benimki gibi gelip eve kendi kendine misafir çağıran, burası benim evim diyen bir kv olsaydı sevmezdin ama

Çok güzel afiyet olsun☺
çok hafif bir gün olmuş güzel
Merhaba
Sabah 12
1 krep
1kk peynir
Domates salatalık
1 yumurta

17.00
3 ızgara but
5 köfte
2 bardak kola
1 avuç çekirdek ( pikniğe gittik)
kola olmamışCok canın çekti yarım bardak içseydin 2 bardak kola ve çekirdek ohoh
çok güzel

Neler yaptin cnm
Ekmek yedinmi, spor yaptinmi

Bide karnen için paylasimda editöre teşekkür edersen iyi olur :)
Editör derken karneyi hazırlayan kişi mi bilemedim oraya bi şey yazsam mı yazmasam mı diye
Ekmek hiç yemedim canım, ilk iki gün menümde 1er dilim var ama küflenmesin diye yemiştim evde ekmek çoktu Nisan ayından beri ekmek yemiyorum Cuma günleri hariç hiç kaçamağım olmadı. Onda da sütlü tatlı yedim makarna 1 kez yedim diyet boyunca o da porsiyonum küçüktü. Pirinç pilavı hiç yemedim. Yemeklerim her akşam tek çeşit yanına salata oldu. Yemeği de her zaman kaşık hesabı koydum. Her gün egzersiz yaptım, yürüyüşe çıkabildiğim günler mutlaka çıktım. En az 3 litre su içtim her gün, bazen geçti. burada biri yazmıştı ‘canım bi şey istediğinde tadını biliyorum nasılsa yemesem de olur diyorum’ diye, onu diyet felsefem yaptım

Canım dostum sen benim baş motivasyon kaynağımsın. Üç aşağı beş yukarı fark etmez, aynı obezlikteyiz. Çok sevindim geldiğine, birlikte vereceğiz kiloları, inanıyorum

Maşallah baya iyi
Güzel afiyet olsun
Gayet başarılı, su harika
Tek kelimeyle mükemmel, menü su spor hepsi çok iyi
13 Temmuz 2020

Sabah ılık limonlu su

Kahvaltı 07:30

1 yumurta
1 dilim peynir
2 ceviz
2 dilim ekmek
Çay

Akşam 19:00

2 çatal kavurma
3 yk iç pilav

Su 2 lt olmuştur sanırım
Spor yok
Pilav yerine salat olsaydı keşke
Merhaba
Sabah 12
1 krep
1kk peynir
Domates salatalık
1 yumurta

17.00
3 ızgara but
5 köfte
2 bardak kola
1 avuç çekirdek ( pikniğe gittik)
Kola mı
Afiyet olsun. Benim gibi spor yapmayan var mıymış böyle, şaşırdım.
13 agustos persembe

11.30
2 yumurta
2dlm peynir
Domates
Salatalik

16.30
Tarcinli sade kahve

18.00
4 etsiz cigkofte
1 kase mercimek corbasi
Salata

Su 2ltr
Bir tane daha sporsuz. Menü güzel.

Az önce geldim eve kızlar
Sabah 1-2 lokma ile kahvaltı yapmıştım.
Dışarda da birşey yemeyince gelir gelmez yedim ama saat olarak geç oldu maalesef
Çok yorgunum.
Yoğunluk olunca insan herşeyi aksatıyor. Kaptanım

Sporu hasta olduğum için yapamıyorum. Aslında yemek de yiyemiyorum ağzımın tadı yok bir türlü iyileşemedim. iyileşir sen artık sıkılaşmk için spor yapacağım.

Ablam özlemişiz hoşgeldin. Evimdeyim geldim. Toparlana na kadar izne ayrılayım dedim. Sende işleri bitirmisin gel ver şu kiloları kurtul.

Merhaba arkadaşlar daha yeni oturabildim ayaklarımı ellerimi hissetmiyorum teyzemle kışlık yaptık fotograf da atayım
Daha duşa girip dua grıbumuzun tefriciyesini okuyacağım inşallah
Yarın da Afrine göreve gidiyorum Suriyede devam eden restorasyon işimiz var her halimize şükürler olsun.
Menümü yazayım

Eve donduguni bende kacirmisim. Cok hastayiz diyordu ons biraz iyilesmistir.
E ela_2019 nasilsin canim iyilesemedinizmi
Canim benim iyiye doğru gidiyoruz cok teşekkür ederim. Sen nasilsin. Kayinvaliden nasil. Yalniz mi kalıyor nasil yapiyorsunuz.

Az önce geldim eve kızlar
Sabah 1-2 lokma ile kahvaltı yapmıştım.
Dışarda da birşey yemeyince gelir gelmez yedim ama saat olarak geç oldu maalesef
Çok yorgunum.
Kaptanım, baya dagildiniz bu ara olmuyor toparlanmanız lazım Bakın size yaklaşıyorum kilo olarak

İdolümsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…