Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Az önce geldim eve kızlar
Sabah 1-2 lokma ile kahvaltı yapmıştım.
Dışarda da birşey yemeyince gelir gelmez yedim ama saat olarak geç oldu maalesef
Çok yorgunum.
Diyet duygu durumuyla ilintili canım. Toparlarsın merak etme

Canim benim iyiye doğru gidiyoruz cok teşekkür ederim. Sen nasilsin. Kayinvaliden nasil. Yalniz mi kalıyor nasil yapiyorsunuz.
Rabbim sifa versin canim. Ya siz normal usutme falan mi oldunuz yoksa covid falanmiydi allah korusun canim

İyiyim canim bayramdan berinevimdeyim.kv evinde canim. Gel dedik gelmiyor bizlere. Evimde duruyum bahce ekmisti biraz onlara bakiyim dedi. Hep sizlerde nasil duruyum arada gezmeye gelirim dedi. Aradikca gel diyorum ama heralde cikarsam evden sogurum giremem diye korkuyor. Yalnizliga alistiriyor kendini galiba. Durumlar boyle canim.

İnşallah herkes hemencik ulaşır hedef kilosuna ulaşanlar da uzun yıllar korur inşallah
İnşallah canım. Sabit kalmasın ya da artmasın da bir şekilde olacak inşallah. Diyet hazır olmakla çok ilintili bir durum. Bir de kilo fazla olunca motivasyon sarsılabiliyor. Herkes en iyi kendini bilir. Hedefine ulaştın ya şimdi yemek istemezsin. O aynadaki görüntü Acaip haz veriyor. Ancak bi saldın mi arkası geliyor dikkat et. Ben yurt dışına çıkmıştım aman nolcak bi daha mi gelcem buraya bu yemekleri tadayım diye deli gibi yedim ilk fren orda patladı. Sonra hamilelik mide bulantısı vs aman zaten aldım psikolojisi sonuç ortada. O nedenle aşırılıktan uzak olmak gerek. 55 ken mesela her şeyi yerdim ama kaçırdığım gün mutlaka yakmak için spor yapardım almazdım. Denge önemli
İnşallah yeniden başarabilirm

Selam hanımlar hafta sonu evime geldim uzun bir tatil sonunda evde olmak güzel eme işler müsade etmiyor tabi
Mefkurem abla sen niye kayıplara karıştın ya
Handandandan naif kaptanım nAsılsın
Dream00 canım her daim buradasın maşallah
Bir kaç arkadaş dışında çok gelen olmuş herkes hoş gelmiş maşallah

Canım nasılsın nasıl oldun bir ara rahatsızdır dimi

Ben de öyleyim canım bi kere salınca devamı geliyor. Hele ki nasılsa veririm mantığına girince işin içinden çıkamıyorsun. Buraya katılmasaydım kalan kiloyu zor verirdim. 1 aya yakın 70.5ta takılı kaldım çünkü menü yazacağım için kendimi tutuyordum, bir de takımın ortalamasını düşürmemek için
Bi yerden başladın ya devamı gelir inşallah

Canım nasılsın nasıl oldun bir ara rahatsızdır dimi
Sagol canim iyiyim cok sukur. Virusun baslariydi hemen hemen canim bi rahatsizlanmistim ama sonrasinda iyiydim onumu hatirliyorsun acaba.

Sen nasilsin tatil bitmis. Nasil gecti tatil anlat bakalim

Sagol canim iyiyim cok sukur. Virusun baslariydi hemen hemen canim bi rahatsizlanmistim ama sonrasinda iyiydim onumu hatirliyorsun acaba.

Sen nasilsin tatil bitmis. Nasil gecti tatil anlat bakalim
Evwt canım o zamandan bahşediyorum ben de çok aktif olamadım ya burada Tatil dolu dolu hem güzel hem yorucu oluyor ister istemez

hafif olmuş canım guzel

suyunu da ıcıyor musun canım onu goremedım ama menun guzel

ahh canım brokolı cektıııı guzel gecırmıssın gunu

13 Temmuz 2020

Sabah ılık limonlu su

Kahvaltı 07:30

1 yumurta
1 dilim peynir
2 ceviz
2 dilim ekmek
Çay

Akşam 19:00

2 çatal kavurma
3 yk iç pilav

Su 2 lt olmuştur sanırım
Spor yok

bugun menulerın cogu hafıf guzel olmus senın de

kabaklı yumurta mıı nasıl yaptın guzel oluyor mu ben bayılıyorum bırseylı omletlere

13 Ağustos 2020
10.00
2 haşlanmış yumurta
3 zeytin
Domates salatalık
Marul
11 tane kiraz

15.30
5 kaşık kısır

19.30
8 kaşık etli türlü
2 bardak ayran

Su 2 lt
Spor yok

afıyet olsun canım gusel menu kısır bı korkuttu ama bende hemen sıskınlık yapıyor cunku

guzel menu canım afıyet olsun dukan krep tarıfını bı ara bana da verır mısın denemek ısterım

Merhaba
Sabah 12
1 krep
1kk peynir
Domates salatalık
1 yumurta

17.00
3 ızgara but
5 köfte
2 bardak kola
1 avuç çekirdek ( pikniğe gittik)
bıraz fazla olmus sankı canım aksam yemegı zaten dolu ustune 2 bardak kola yanı delı gıbı seker almıssın

Yağ yoktu az tuzla da tadı pek güzel değildi ama yağ katıp baharatlar katarsan çok lezzetli oluyor. Ben yumurtaya herşey katmayı seviyorum. Kilo azalsın diye 2 gündür yiyorum

Henüz listede olmadığım için çok takılmadım şişkinlik konusuna. Listeye girdikten sonra perşembe yemem

sarma olmadan olmuyormu tatlicim, bak ben yapmiyorum
Olmasa da olur dediğin gibi abla dondurucuda hazır yemek olunca rahat ediyorum
Sen de tuhaflık yok canım kocan senin elinin tadını daha çok seviyor demek ki
Ben eşime bazen hiç yemek yapasım yok derim ondan beklediğim ben bir şeyler ayarlarım veya dışardan yiyelim iken duyduğum kahvaltılık koyarsın
slm kizlar
yarin erkenden yola cikacaz bizde tatile gidiyoruz.simdi.hazirlik yapiyorum
cikmadan tartilirim bildirim yaparim
pazartesi donucez
ara ara girmeye calisirim girsat buldukca
İyi gezmeler canım dikkat edin kendinize
Ucuz atlatmışsınız kuzum bi arkadaşımın yüzüne patlamıştı mumya gibi sarmışlardı kızcağızı şükür iz filan kalmadı
Ben de bugün çok yoruldum şifayla ağız tadıyla yiyin inşallah yaptıklarını
Hmm en son 3 sene önce gelmişlerdi bize. Hatırlamıyordur belki, ama gerçi gelince de kayınvalidem durmaz ki, oğlum benim yemeklerimi ozlemistir der mutfağa girer hep
Onu yaradana kurban olurum kız biz kayınvalidemlere gittiğimizde ilk gün hariç yemekten tut her şeyi bizden bekliyor
Evine en son 3 yıl evvel gelen kv ye iyi ol zaten canım
Benimki gibi gelip eve kendi kendine misafir çağıran, burası benim evim diyen bir kv olsaydı sevmezdin ama
Benimki de bi bakıyorum aramış birilerini He geldim Erzurumdayım siz de gelin hatta bi keresinde Kendisi İzmir’deyken bi akrabaları buradaymış bize göndermeye çalışmış tabi Bana söylemez misafirin kendi gelmiş gibi davranacaktı eminim kayınpederden duymuştum
Az önce geldim eve kızlar
Sabah 1-2 lokma ile kahvaltı yapmıştım.
Dışarda da birşey yemeyince gelir gelmez yedim ama saat olarak geç oldu maalesef
Çok yorgunum.
Yarın tartıdan bi hayır yok yani
Ooo şifa olsun süper
Napıyorsun canım hoş geldin? Seviyeleri devam ettirdin mi ?

Eltimgil var onlar gitsin gelicem ama menü yazayım hemen
Ayy ne tesadüf benimde eltimler geldi yarım saat önce gittiler
Ellerinize sağlık canım
Rabbim ağız tadıyla yedirmeyi nasıp etsin❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…