- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #382.461
Diyet duygu durumuyla ilintili canım. Toparlarsın merak etmeAz önce geldim eve kızlar
Sabah 1-2 lokma ile kahvaltı yapmıştım.
Dışarda da birşey yemeyince gelir gelmez yedim ama saat olarak geç oldu maalesef
Çok yorgunum.
İnşallah herkes hemencik ulaşır hedef kilosunaİdolümsün
Rabbim sifa versin canim. Ya siz normal usutme falan mi oldunuz yoksa covid falanmiydi allah korusun canimCanim benim iyiye doğru gidiyoruz cok teşekkür ederim. Sen nasilsin. Kayinvaliden nasil. Yalniz mi kalıyor nasil yapiyorsunuz.
İnşallah canım. Sabit kalmasın ya da artmasın da bir şekilde olacak inşallah. Diyet hazır olmakla çok ilintili bir durum. Bir de kilo fazla olunca motivasyon sarsılabiliyor. Herkes en iyi kendini bilir. Hedefine ulaştın ya şimdi yemek istemezsin. O aynadaki görüntü Acaip haz veriyor. Ancak bi saldın mi arkası geliyor dikkat et. Ben yurt dışına çıkmıştım aman nolcak bi daha mi gelcem buraya bu yemekleri tadayım diye deli gibi yedim ilk fren orda patladı. Sonra hamilelik mide bulantısı vs aman zaten aldım psikolojisi sonuç ortada. O nedenle aşırılıktan uzak olmak gerek. 55 ken mesela her şeyi yerdim ama kaçırdığım gün mutlaka yakmak için spor yapardım almazdım. Denge önemliİnşallah herkes hemencik ulaşır hedef kilosunaulaşanlar da uzun yıllar korur inşallah
Canım nasılsın nasıl oldun bir ara rahatsızdır dimiRabbim sifa versin canim. Ya siz normal usutme falan mi oldunuz yoksa covid falanmiydi allah korusun canim
İyiyim canim bayramdan berinevimdeyim.kv evinde canim. Gel dedik gelmiyor bizlere. Evimde duruyum bahce ekmisti biraz onlara bakiyim dedi. Hep sizlerde nasil duruyum arada gezmeye gelirim dedi. Aradikca gel diyorum ama heralde cikarsam evden sogurum giremem diye korkuyor. Yalnizliga alistiriyor kendini galiba. Durumlar boyle canim.
Ben de öyleyim canım bi kere salınca devamı geliyor. Hele ki nasılsa veririm mantığına girince işin içinden çıkamıyorsun. Buraya katılmasaydım kalan kiloyu zor verirdim. 1 aya yakın 70.5ta takılı kaldım çünküİnşallah canım. Sabit kalmasın ya da artmasın da bir şekilde olacak inşallah. Diyet hazır olmakla çok ilintili bir durum. Bir de kilo fazla olunca motivasyon sarsılabiliyor. Herkes en iyi kendini bilir. Hedefine ulaştın ya şimdi yemek istemezsin. O aynadaki görüntü Acaip haz veriyor. Ancak bi saldın mi arkası geliyor dikkat et. Ben yurt dışına çıkmıştım aman nolcak bi daha mi gelcem buraya bu yemekleri tadayım diye deli gibi yedim ilk fren orda patladı. Sonra hamilelik mide bulantısı vs aman zaten aldım psikolojisi sonuç ortada. O nedenle aşırılıktan uzak olmak gerek. 55 ken mesela her şeyi yerdim ama kaçırdığım gün mutlaka yakmak için spor yapardım almazdım. Denge önemli
İnşallah yeniden başarabilirm
Sagol canim iyiyim cok sukur. Virusun baslariydi hemen hemen canim bi rahatsizlanmistim ama sonrasinda iyiydim onumu hatirliyorsun acaba.Canım nasılsın nasıl oldun bir ara rahatsızdır dimi
Evwt canım o zamandan bahşediyorum ben de çok aktif olamadım ya buradaSagol canim iyiyim cok sukur. Virusun baslariydi hemen hemen canim bi rahatsizlanmistim ama sonrasinda iyiydim onumu hatirliyorsun acaba.
Sen nasilsin tatil bitmis. Nasil gecti tatil anlat bakalim
hafif olmuş canım guzel13 Ağustos Menüm
12.30: 3 tane ceviz büyüklüğünde içli köfte
1 kase kıymalı şehriye çorbası
1 çay bardağı ev yapımı kayısıli meyve suyu
16.50: 30 tane sari leblebi (tuzsuz)
2 kuru kayısı
10 çekirdeksiz kuru üzüm
2 lt su
13 Ağustos menüm
İki dilim t.buğday
Peynir omlet
Domates,salata
Cay
öğlen yeşilcay
İki kayısı
sütlü nescafe
akşam 17:10
Bır kase yogurt
İkiküçük kıymalı biber dolma
Akşam sütlü nescafe içerim
Aksam menu yorumu yapacam hemen yazip cikmam lazim inşallah bugun herkes için hafif bir menu olmuştur ❤
13 agustos
Sabah 10.30
1h yumurta 1k peynir 2 cery domates 1 salatalik 1b kahve
Ara
3 ceviz 1 elma
Akşam 17.30
Yogurtlu brokoli
3lt su
60 dk yürüyüş
13 Temmuz 2020
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı 07:30
1 yumurta
1 dilim peynir
2 ceviz
2 dilim ekmek
Çay
Akşam 19:00
2 çatal kavurma
3 yk iç pilav
Su 2 lt olmuştur sanırım
Spor yok
kabaklı yumurta mıı nasıl yaptın guzel oluyor mu ben bayılıyorum bırseylı omletlere13.08.2020
11:00
3 tane yağsız kabaklı yumurta
4 çatal peynir
1 kupa yeşil çay
14:00
Sütlü şekersiz türk kahvesi
Kuru kayısı 3tane
16:30
2 parça haşlanmış tavuk et
1 su bardağı yoğurt
3 litre su
Spor yok
13 Ağustos 2020
10.00
2 haşlanmış yumurta
3 zeytin
Domates salatalık
Marul
11 tane kiraz
15.30
5 kaşık kısır
19.30
8 kaşık etli türlü
2 bardak ayran
Su 2 lt
Spor yok
13 ağustos menüm
09:30
Dükan krepi bi tane
Domates salatalık 3zeytin yeşil çay
12:00 Bi şeftali
15:00 sade kahve kabuklu fıstık kavrulmamış 6tane
17:30 Bi kase acılı mantar et sote,bol salata
20:45 gibi bi kase tarçınlı yogurt salatalik
22:00 kayısı çayı
Su 4lt Spor yok
bıraz fazla olmus sankı canım aksam yemegı zaten dolu ustune 2 bardak kola yanı delı gıbı seker almıssınMerhaba
Sabah 12
1 krep
1kk peynir
Domates salatalık
1 yumurta
17.00
3 ızgara but
5 köfte
2 bardak kola
1 avuç çekirdek ( pikniğe gittik)
Yağ yoktu az tuzla da tadı pek güzel değildi ama yağ katıp baharatlar katarsan çok lezzetli oluyor. Ben yumurtaya herşey katmayı seviyorum. Kilo azalsın diye 2 gündür yiyorumhafif olmuş canım guzel
suyunu da ıcıyor musun canım onu goremedım ama menun guzel
ahh canım brokolı cektıııı guzel gecırmıssın gunu
bugun menulerın cogu hafıf guzel olmus senın de
kabaklı yumurta mıı nasıl yaptın guzel oluyor mu ben bayılıyorum bırseylı omletlere
afıyet olsun canım gusel menu kısır bı korkuttu ama bende hemen sıskınlık yapıyor cunku
guzel menu canım afıyet olsun dukan krep tarıfını bı ara bana da verır mısın denemek ısterım
bıraz fazla olmus sankı canım aksam yemegı zaten dolu ustune 2 bardak kola yanı delı gıbı seker almıssın
Henüz listede olmadığım için çok takılmadım şişkinlik konusuna. Listeye girdikten sonra perşembe yememhafif olmuş canım guzel
suyunu da ıcıyor musun canım onu goremedım ama menun guzel
ahh canım brokolı cektıııı guzel gecırmıssın gunu
bugun menulerın cogu hafıf guzel olmus senın de
kabaklı yumurta mıı nasıl yaptın guzel oluyor mu ben bayılıyorum bırseylı omletlere
afıyet olsun canım gusel menu kısır bı korkuttu ama bende hemen sıskınlık yapıyor cunku
guzel menu canım afıyet olsun dukan krep tarıfını bı ara bana da verır mısın denemek ısterım
bıraz fazla olmus sankı canım aksam yemegı zaten dolu ustune 2 bardak kola yanı delı gıbı seker almıssın
Olmasa da olur dediğin gibi abla dondurucuda hazır yemek olunca rahat ediyorumsarma olmadan olmuyormu tatlicim, bak ben yapmiyorum
Sen de tuhaflık yok canım kocan senin elinin tadını daha çok seviyor demek kiYa kızlar bende mi bi tuhaflık var yoksa kendimi anlatamıyor muyum
Eşime watssup tan yazdım bugün çok yoğun gelirken bizim ızgaracıdan iki porsiyon köfte alır mısın akşama yemeğimiz yok diye, cevap ; et aldım aşkım geliyorum kavurursun yeriz ben beklerim, temiz temiz evimizden yeriz
Beklersin de benim yemek yapacak halim mi kalmış, zaten yemeyiz dışarıdan üç ayda bir falan olur böyle, adam et aldım geliyorum yazmış ya, fıtıklarım beynime hopladı inanamıyorum ya
İyi gezmeler canım dikkat edin kendinizeslm kizlar
yarin erkenden yola cikacaz bizde tatile gidiyoruz.simdi.hazirlik yapiyorum
cikmadan tartilirim bildirim yaparim
pazartesi donucez
ara ara girmeye calisirim girsat buldukca
Ucuz atlatmışsınız kuzum bi arkadaşımın yüzüne patlamıştı mumya gibi sarmışlardı kızcağızı şükür iz filan kalmadıKayınvalidem ilk defa bu sene kavurmayi sen yap dedi . Aslında çok güzel kavurma yaparım ama bilmediğimi beni yönlendir yardımcı olurum anne dedim. Sonra bana düdüklü tencereye koy etleri dedi. Koyduk hasladik. Düğmeli düdüklü tencereler den korkarım biraz o yüzden kapanmasını da açmasını kayınvalideme yaptırayım dedim. Kendi tenceresi sonuçta. Düdüklü tencerenin tam havasını aldığını sanan kayınvalidem direk kapağı açınca mutfağın her yerinin kavurma ve yağ ile kaplanması bir olduAllah'tan kayınvalideme bişi olmadı çok az eli yandı ama düdüklüdekiler çok fazla sıcak olmadığı için ucuz atlattı. Zaten etler de hiç olmamıştı kıyma gibi ufalanmışti hepsi , neyse artık yağda kavurup yedik sesini çıkarmadı kimse o kadar badireden sonra. Sanırım bı daha bana kavurma yap demez
Ben de bugün çok yoruldum şifayla ağız tadıyla yiyin inşallah yaptıklarınıİşleri kolayladım
Eti de pişirdim yedi
Bi yoğurt kaldı onu da yatmadan mayalarım
Sabahtan beri açtım doğru dürüst yemek bile yiyemedim hırsımdanbugün çok dengesiz oldu tartı öncesi hiç hoş değil , regly de olmadım sıcaktan herhalde gecikti. Çayımı aldım klimanın dibine kaçtım, valla ayaklarım sızlıyo...
Onu yaradana kurban olurum kız biz kayınvalidemlere gittiğimizde ilk gün hariç yemekten tut her şeyi bizden bekliyorHmm en son 3 sene önce gelmişlerdi bize. Hatırlamıyordur belki, ama gerçi gelince de kayınvalidem durmaz ki, oğlum benim yemeklerimi ozlemistir der mutfağa girer hep
Benimki de bi bakıyorum aramış birilerini He geldim Erzurumdayım siz de gelinEvine en son 3 yıl evvel gelen kv ye iyi ol zaten canım
Benimki gibi gelip eve kendi kendine misafir çağıran, burası benim evim diyen bir kv olsaydı sevmezdin ama
Yarın tartıdan bi hayır yok yaniAz önce geldim eve kızlar
Sabah 1-2 lokma ile kahvaltı yapmıştım.
Dışarda da birşey yemeyince gelir gelmez yedim ama saat olarak geç oldu maalesef
Çok yorgunum.
Ooo şifa olsun süperMerhaba arkadaşlar daha yeni oturabildim ayaklarımı ellerimi hissetmiyorum teyzemle kışlık yaptık fotograf da atayımEki Görüntüle 2675030
Daha duşa girip dua grıbumuzun tefriciyesini okuyacağım inşallah
Yarın da Afrine göreve gidiyorum Suriyede devam eden restorasyon işimiz var her halimize şükürler olsun.
Menümü yazayım ♥
Napıyorsun canım hoş geldin? Seviyeleri devam ettirdin mi ?Selam hanımlar hafta sonu evime geldim uzun bir tatil sonunda evde olmak güzel eme işler müsade etmiyor tabi
Mefkurem abla sen niye kayıplara karıştın ya
Handandandan naif kaptanım nAsılsın
Dream00 canım her daim buradasın maşallah
Bir kaç arkadaş dışında çok gelen olmuş herkes hoş gelmiş maşallah
Cansın ya
Ayy ne tesadüf benimde eltimler geldi yarım saat önce gittilerEltimgil var onlar gitsin gelicem ama menü yazayım hemen
Ellerinize sağlık canımMerhaba arkadaşlar daha yeni oturabildim ayaklarımı ellerimi hissetmiyorum teyzemle kışlık yaptık fotograf da atayımEki Görüntüle 2675030
Daha duşa girip dua grıbumuzun tefriciyesini okuyacağım inşallah
Yarın da Afrine göreve gidiyorum Suriyede devam eden restorasyon işimiz var her halimize şükürler olsun.
Menümü yazayım ♥
Geç saate kalmasaydım iyiydi aslındaYarın tartıdan bi hayır yok
Sağlık olsun canımGeç saate kalmasaydım iyiydi aslında
Yarın yerizTüm takıma yetecek sarma yaptım ama tartı öncesi hele bu vakitte size verir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?